Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SztiviVander
addikt
A kep es a hang beallitasok is alaphelyzetben forrasonkent egyedileg allithatoak. Tehat vagy atallitod hogy a kepbeallitasok minden forrasra vonatkozzanak (es utana kikapcsolod a fenyerzekelot), vagy forrasonkent kapcsolod ki. Forrasonkent is meg kellene jegyezze a beallitast, ha nem jegyzi meg akkor lehet hogy annak a fw-eben is jelen van az a bug hogy ha a gyors bekapcsolas funkcio aktiv akkor ki-be kapcsolas utan elfelejt bizonyos beallitasokat. Meg lehet probalni letiltani a gyors bekapcsolast hogy az megoldja e.
-
Croa
csendes tag
Hisense tulajok a kép haladó beállításában a fényérzékelőt hogyan lehet véglegesen kikapcsolni.Ha bemenetet váltok vagy ha kikapcsolom a TV-t madj este újra nézni akarom visszakapcsolja.Túl sötét a kép a kevés háttérvilágítás miatt és nagyon zavaró.55A6N VA paneles.A korábbi A6K szériánal is megvan ez a jelenség?
-
Cartmenn
aktív tag
válasz
Kiskutya #8206 üzenetére
Nekem volt egy 75ös LG-m (alap tv 350 fényerő direkt led) IPS panellel ---egy tragédia volt a feketéje még nappal is . Ezt egy tcl c805 váltott ( ekkora méretben a hisense sokszor ips ) ,ha mást nem nézek csak a betekintési szöget ,nagyon oldalról kell nézni hogy zavaró legyen a képe ( persze valakinek már jóval érzékenyebb a szeme ilyesmire
) ---a hisense 55ös u8qf- el sincs gondom ezen a téren .Őszintén aki annyira oldalról néz tévét az már megérdemli
-
windlord
őstag
Gyerekeknek keresek egy 55” tévét.
Lenne rajta egy PS5, illetve streamelnek ra nasrol.
Mely tipust keressem?
A 120Hz, Vrr, 4k filmek (hdr, dv) lenne rajta megjelenitve.Van egy amazon fire stick 4k is a regi teven, amely bevetheto, ha gyenge neadjisten az os.
-
zseko
veterán
válasz
Kiskutya #8206 üzenetére
Nincs véleményem egyikről sem, csupán vettünk egy VA paneles Samsung tévét a nappaliba, utánakérdeztem fórumban is mit érdemes venni ~150e környékén, ez jött ki mint ajánlott. Nagyon jó képe és színei vannak, tényleg jól néz ki, de - ugyan tudtam, mert megbeszéltük a fórumban, hogy (kissé leegyszerűsítve) nappalra ips, estére va ajánlottabb, de azt nem gondoltam volna hogy nappal alig látni a már kicsit jobban sötétebb jelenetű műsort rajta még félig leeresztett redőny mellett, már majdnem félhomályban sem, annyira fos a fényereje
egy 14 éves alap Toshiba tévé, amit váltott, kiröhögi fényerőben. Van egy kb. kikapcsolhatatlan eco szerű marhaság benne, feltételezem hogy részben ennek köszönhető és ez is közrejátszik, de ha ez ilyen, milyen lehet a gagyibb tévék képe
-
SztiviVander
addikt
válasz
marco0007 #8204 üzenetére
Alacsony (350 nites) fenyero, sima direct led local dimming nelkul, ha nem foltos szurke a fekete rajta akkor en va-ra tippelnek. De amennyire emlekszem az A-s lcd szeria volt regebben a legolcsobb (az U-s volt a kozep kategoria, az oled meg a felso), szoval attol nagy csodakat azert nem kell varni.
-
Kiskutya
veterán
Egy ips tv soha nem lesz olyan mint egy va! Igaz hogy a va-t szemből jó nézni de sötét szobában elvérzik az ips! Teljesen mindegy ki mit ír ezek a technológiák ennyit tudnak! Ips max csak annak ajánlott aki mindig fény mellett tv-zik de a fekete akkor sem lesz soha olyan mint egy va panelen! Természetesen egy árkategóriában!
-
marco0007
aktív tag
válasz
SztiviVander #8203 üzenetére
Csak azért kérdeztem, ezt az IPS VA paneles kérdést, mert van egy Hisense 65a7gq tv-m és nem tudom, hogy ez pl a jobbak közé tartozik e.
-
SztiviVander
addikt
A par fotot utana tetted be, en nem arra irtam (mellesleg nem is holt komolyan, de hat a humor ertese sem az erosseged), de tolem aztan ferditheted a valosago(da)t ahogy akarod.
A tobb kepesnel pedig meg telefonnal keszitett kepen es a biztos szar monitoromon (mellesleg nem is monitoron neztem, de ugye nyilvan csak en nem kerdezek) is latszik hogy az az ips a legalja alsopolcos hulladek kategoria, tokmindegy hogy samsung vagy barmi. Foltos, bevilagitasos, valoszinuleg sima edge ledes de abbol is a szarabb fajta. Ilyet meg se vennek, nemhogy utana ezzel peldaloznek. Az pedig hogy ez alapjan azt gondolod minden ips ilyen teljesen komolytalanna is tesz barmekkora regenyt is irsz rola. -
Rick4
félisten
válasz
SztiviVander #8199 üzenetére
Azt a képet én rajtam ide, de én nem tudom, kalibrált-e a monitorod, te nem tudod, mivel és hogy készült a kép.
Azzal, hogy ezen körülmények tisztázására vissza se kérdeztél, hogy esetleg a véleményednek biztos alapokat adj, igazából meg is pecsételte a hozzászólásaidat.Azzal, hogy egy telefonnal készített képet (nem a tévé képét, hanem egy arról készült fotót) egy monitornál ülve akarsz megítélni, mindezt úgy, hogy tényszerű információk híján eldöntöttél valamit, igazából rád mutat vissza, és innentől fogva teljesen mindegy, mivel akarsz magyarázkodni.
Tényeket, fotót, hiteles mérést két ismerten összehasonlítható információt tőled nem láttunk, tehát a véleményedet még csak szembe se sikerült az én hozzászólásommal állítani, tehát így, tények nélkül, pláne ebben a stípusban feleslegesen próbálod meg az általánosan ismert tényekkel szemben magyarázni, nálad mi volt jó, meg mi nem.
Én összehasonlítottam egyszerre két készüléket, betettem pár fotót erről, azt megindokolva, amit én a magam szemszügéből fontosnak tartottam, ugynaere neked is lehetőséged volt, de te nem éltél vele.
Úgyhogy valóban meg is beszéltük.
-
SztiviVander
addikt
Csak szolok hogy azt a kepet te raktad ide nem en...
Amugy te se lattad az en tv-met (meg kepen se) de azert majd jol megmondod mit tud es mit nem. Meg ugye egyetlen ips panel letezik a vilagon aztan ha a tiedbe egy szar volt akkor nyilvan mind az
Nekem meg volt foshalom va paneles lg tv-m, tehat akkor logikad alapjan innentol minden va fos(kellene legyen). Akkor ezt meg is beszeltuk szerintem
-
Rick4
félisten
válasz
SztiviVander #8197 üzenetére
Nem, szerencsére azt a telefonom csinálja, mert nem tud az elképesztő fnyességgel mit kezdeni.
Amőúgy csak szólok, a tévémet nem láttad, a telefonom által készített fényképet nézed a saját monitorodról.marco0007
Nem tudom, én 2 éve egész véletlenül vettem megy egy 75-ös Samsungot, iutthon derült ki,m hogy az VA paneles, úgyhogy az előtte használt 65-ös Samsung vissza is került másnap, se normális kontraszt, se normális fekete, se oldalról normálisan nézhető kép nem volt. Gondolom kitalálod magadtól, melyik az IPs panel, és melyik a VA. Ha nem, segítek.Ez két egyforma Smasung tévé, az összes beállítás, tehát, szín, fényerő, kontrasz, háttér, minden ugyanaz. Ha a képek nem is tökéletesek, meret egy sima telefon auto beállításon, a különbség erősen látszik, és élőbnen is erősen látszott. Na ezért nem jöhet nálam szóva soha IPS paneles tévé, de még monitor sem.
-
Rick4
félisten
válasz
marco0007 #8193 üzenetére
Nem tudom,. én nem néztem a kisebbeket, mert egy 2 éves 85-ös samsungot cseréltem le a 100-as hisense-re. Az árakat te is látod, van 4-5 modell, ami méretben- tudásban szóba jöhetn, nézd meg a gariidő- tudás- ár háromszöget, én papírra le szoktam írni, ha több dolog közül kell választani, aztán ez majd kiadja, melyik a tuti.
Az az egy biztos, nálam ips kijelző szóba se jöhet, ilyen képet az nem tud.
-
marco0007
aktív tag
Van most VA paneles Hisense tv?
-
Rick4
félisten
válasz
eastern #8188 üzenetére
Jaja, nekem is rendben minden, ki is próbáltam, minden oké, szóval központi gond volt.
Amúgy rácsodálkoztam, a saját appos képminőség mennyivel jobb, mint a műholdvevőm képével nézve a directone-t, pedig az összes beállítás érvényes ugyanúgy, és a beltérim se valami vacak cucc, hanem az egyik legjobb a kategóriában, egy dreambox two jóval 100K feletti árral.
És minden pontosan a helyére került vissza.
-
Tatyla
őstag
Jelentem az 55A85K-n is eltűnt a Max a SkyShowtime és minden ami a többieknek is
-
gambeca
tag
válasz
gambeca #7995 üzenetére
Sziasztok!
Örömmel jelentem a műtét sikeres volt, a tv él és virul.
A szétszedés miatt a háttér világítás kicsit foltos lett a széleknél, de ennyi belefér.
a fényes fehér fólia ami benne van, kikellett venni a led szalgok miatt, emiatt az megsérült...24.75€ volt a led és a kétoldalni ragasztószalag.
55A6G
-
Rick4
félisten
Lehet ez egy központi szerveren tárolt lista, ami bejelentkezéskor mindenkinek más.
Mivel nincs kapcsolat a szerverrel, csak a fw- ben érkező cuccok láthatóak, amit utólag pakoltak oda, az mind hiányzik. Se a max, se a skyshowtime, se a directone nincs meg.
Igaz a smart iptv viszont fent maradt, amögött van egyedül kis kuka ikon, hogy eltávolítható a listából. -
zseko
veterán
Megnéztem, nekem is ott van bár nem használom, így én meg pont annak örülnék ha az ilyen (számomra) semmirevaló appokat amikkel telepakolták a tévét, le lehetne irtani, és nem fixen beledrótoznák, és inkább lennének elkészítve azok amik meg hiányoznak. Majd letöltöm ha használni akarom, azt, és amelyiket akarom.
Persze elfér, nem arról van szó, úgysem látom, meg egyébként is 4K Max-ot használok, szóval végülis nekem tökmindegy mi van a tévén.
-
Rick4
félisten
Másnak is van ilyen gondja?
3 napja még fent volt a tévén a directone app, tudtam tévézni is, bár ez mindig csak esős időre kellett itthon, mikor akkora felhő volt a ház fölött, hogy a műholdvevőn elment a jel
Ma ismét nyomkodom, és nincs ott a listában...
Nem tudom, mi kavar be, nálam semmi, routert Google dns-re visszatérve. Pi hole-t kikapcsolva is ugyanez van, tévé tuti kap netet, mert tudom telefonról vezérelni, directone app telefonon azonnal indul, .elnéztem az időjárás jelentést...
Értem, hogy Dec 17- én írták alá a megállapodást, és lehet a karácsonyi időszak tesztüzem volt, de azért nem ártana tudni valami forrásból, mi a helyzet...
Akinek ez fix megoldás lenne tévézésre, az megszivja rendesen... -
marco0007
aktív tag
Sziasztok! Most mi a jó vétel 65-75 volna?
-
Rick4
félisten
Természetesen. És így kb 4.5 méterre van a tévétől, tehát még az sincs, hogy ott lenne a tövében. Bekapcsol, egy pillanatra megjelenik a sima hangszórós hangerőszabályzó a beállított 13-as hangerőn, majd a következő pillanatban át is kapcsol a BT 50-es hangerejére.
Nálam talán annyi lehet a trükk, hogy egyik eszköznél sem a gyári távját használom, hanem egy érintőképernyős rendszertávot (logitech harmony touch), ahol a különböző funkcióknak különböző activity-ket lehet összehozni, azaz a tv nézésre a tv, a soundbat és a beltéri kapcsol be, a filmezésre a tv a médialejátszó és a soundbar, de ilyenkor még azt is be tudom állítnai, hogy a médiagombok a médialejátszót irányítják, a hangerőszabályztó viszont a tévén adja a hangerőt, vagy bármelyik gombra bármilyen funkciót rá tudok programozni.
Kb 10 éves a táv, és semmi pénzért nem cserélném le semmite, sajnos már nem gyártják..Monden bizonnyal nem a távban, hanem az egymás utáni bekapcsolásban lehet a titok.
-
csomi1977
aktív tag
Olvasva a TCL fórumot elég sok a gond ezzel a márkával . A Hisense mennyire megbízható ? Csak PS5 és egy Apple TV lesz rajta . Ezt a modellt néztem ki Hisense 65UXKQ
-
Rick4
félisten
Nade ha beírod, hogy MM, és ninc skiírva előre, hogy telekom, akkor azért megérne nekik egy e-mailt, hogy mi is van pontosan...
Gyorsan válaszolnak, és ha probléma van, igyekeznek megoldani.erre a soundbaros dologra csak annyit tudok mondani, nekem 100u7kq van, a samsung 420-as soundbar maradt a helyén (a kanapé fejtámláján van, kb 20 centire a fülemtől, hogy csak pár %-os hangerőn is lehessen mindent hallani, holott kertes házban lakom, úgy nyomhatom neki, ahogy akarom) és felcsatlakozott szépen, köszöni jól van, mikot sdokat buzeráltam a tévét még az elején, és mindent elálligattam naponta 4x, akkor le- lecsatlakozott egyszer, de menü, csatlakozás, és ment tovább. A 85-ös samsungnál egy nagységrenddel jobb a hangja.
-
zseko
veterán
Nem konkrétan a témához, csak ehhez: Bluetooth csatlakozásba bele zavar maga a tv
A9G tévém van, a fülesem is és a BT hangszóróm is tudja a multi csatlakozást, vagyis egyszerre felcsatlakozni két eszközre. Tablet-telefon-4K Max stick párosoknál ez tök jól működik, amelyikről indítom arról szól a hang. Ha a tévét bekapcsolom, akkor az kizárólagossá teszi magának a hangot és semmi más eszköz hangja nem megy át a fülesre vagy a BT hangszóróra, viszont a spotify vagy youtube, stb. stream szépen megy a telefonon, vagy tableten, csak hang nincs. Ha kikapcsolom a tévét, akkor sem engedi el továbbra sem még percekig a fülest vagy a BT handszórót.
-
Cipas
tag
válasz
kispal87 #8156 üzenetére
Igen,azt tudom,de így hogy hisense tévén van, valami oknál fogva a Bluetooth csatlakozásba bele zavar maga a tv ( szerintem szoftvere).
Lg tévével volt előtte,illetve azóta Samsungon is kipróbáltam családba elvittem a Soundbart, 20-30 X ki be kapcsoltuk, tökéletesen csatlakozik a soundbar a tévéhez, és úgymond önmagához is. -
Cipas
tag
válasz
SztiviVander #8155 üzenetére
Ja, hát apró utalás azért volt hasonló dolgokra, ajánlottak hogy a Gorenje ügyfélszolgálatot hívjam, hátha találkoztak ilyennel
-
nagysandor79
aktív tag
Ha jól kutakodtam a 55A6N -tvk sajnos nem jogosultak az 5 év garira. telekomos tv-k. de ha esetleg valaki más infót tud jelezzen. köszi
-
Cipas
tag
Jaja, ez egy probléma úgy tűnik, habár be tudjuk kapcsolni manuálisan,nem esik le úgymond a karika gyűrű az ujjunkról..de, azért abból a szempontból hogy több százezres tévéknél vannak kis, több bosszantó probléma, az idegesítő, van egy minimum, amit ennyi pénzért elvárnék, és a csatlakozások, kezelés alap kéne legyen bármelyik tv márkánal szerintem.
Előtte lg tv volt,azzal pöccre, mindig helyesen csatlakozott.
Kíváncsi lennék hisense Soundbarral, hogy ugyanazt a produkálja e, nagyon rá csodálkoznék ha igen.
Illetve kicsit meg6azbis zavaró, hogy a dolby vision lejátszás ugye MP4 fájlból működik, mondjuk félig megnézem, kikapcsolom a tévét, mondjuk másnap tudnám folytatni...DE, nem lehet, mert előről kezdi a media player, és ha tekerek bele, kifagy....mkvnál oké,de abból a hisense saját lejátszója nem olvassa ki belőle a dolby sávot.
Apró,de bosszantó hibák -
zedok
őstag
Amugy pont ma reggel viszont a tvvel egyutt bekapcsolt a soundbar. Viszont alapesetben az opticalon van beallitva az lg sh4es soundbar (arc-t nem tudom manualisan aktivalni). Ha tv-n atrakom ujra arcra akkor aktivalja a soundbaron is. Illetve megtalaltam a gyors be kikapcsolast is tv-n azt most kilottem. De ujrainditas utan ujra opticalra kapcsolt a soundbar.
Csak hdmi kabellel van osszekotve a tv es a soundbar
-
Cipas
tag
Úgy néz ki hisense szoftver probléma...nekem u8hq tv van, LG soundbar rákötve
hasonló probléma , tv bekapcsolom, 10/5 jó kapcsol a soundbarral, 5 alkalommal nem csatlakozik csak a hosszú hangfal, a mélyláda nem, is írja hogy nem sikerült Bluetoothon kapcsolódbi, ekkor manuálisan kell a beállítások menüben a hangot ARC-ra váltanom... többször hívtam őket,nem tudott az ügyfélszolgálat rá mit mondani -
MZoli
csendes tag
Küldték, hogy beregisztráltam, viszont ez is szerepel a csatolmányban: "minden Hisense készülékre, csak a Telekomnál", valamint "Jelen nyilatkozat tartalmazza a Gorenje Magyarország Kft. (2045 Törökbálint, Dulácska utca 1/b.) által forgalmazott és a Magyar Telekom Nyrt. (1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 36.) által fogyasztók részére
továbbértékesített, jelen nyilatkozat mellékletében meghatározott Hisense
modellekre vonatkozó kiegészítő jótállás jótállási feltételeit."Magyarán csak a Telekomnál vásároltakra megy.
-
Rick4
félisten
Csak megnéztem ismét, mert az elmúlt egy hétben elég sokat kotorásztam a hisense oldalán. Kétfelé regisztációs aloldal van, ez egy hete még auguszttus 31-ei lezárással volt fent, de időköözben átírták, én is jeleztem, hogy a 100"-os ninc sis benne a listában, de azért igényt tartanék rá, akkor mondták, hogy ránéznek néhány napon belül. Itt: [link] nem írja a telekom- euronics vásárlást, és hülyeség is lenne csak rájuk leszabályozni, azaz elvileg MM váasárlással is mennie kellene.szerintem megér egy próbát.
Ha megy, e-mailben kapsz egy névre, sorozatszámra szóló garilevelet. -
MZoli
csendes tag
Az 5 év garancia promóció leírásában csak a Telekom szerepel, Euronics nem. Szerintem csak a Telekomnál van az 5 év
Nem az ajándék TV-re gondolsz? Abban az esetben kell regisztrálni a Hisense oldalán az ajándék TV-ért, ha a Telekomnál vagy az Euronicsban vetted. A MM-nál a MM küldi közvetlenül a TV-t.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
SunMount3r #8136 üzenetére
Erre a kérdésre lenne tapasztalat/válasz?
THX!
-
tibibi
őstag
A hangja nekem csalódás, lehet kell vennem egy soundbart
-
Rick4
félisten
Oda is adták mellé a készüléket azonnal?
A hisense oldalon fent van, kiknek jár a hosszabbított gari, be is linkeltem már.
PLexet én is próübáltam, nekem is megáll pár másodperc után, bár ez csak próba volt, ott van alatta egy dedikált médialejátszó, amit soha egyetlenegy tévé se fog tudni hardsveresen megközelíteni, szóval nekem majdnem mindegy is, mit tud a tévé. -
nagysandor79
aktív tag
2.1 hangfalat próbáltam rá kötni, RCA jack kábellel de semmi. Mit kell beállítani, hogy müködjön. A menüben is próbáltam átváltani.
-
MZoli
csendes tag
Én a Media Marktban vettem a 85U7NQ-t. Ott is adták mellé az ajándék TV-t. Az 5 év garanciát csak a Telekomosok kapják?
Egy másik dolog: használ valaki Plexet? Nálam megáll ha közvetlen lejátszást választok ki, csak átkonvertálva indul a lejátszás. Akkor viszont sokkal rosszabb lesz a képminőség. Van rá valakinél megoldás?
-
SunMount3r
nagyúr
A modell ugyan nagyon más (40A4BG), de ez az ARC dolog engem is érdekelne, hogy átvált e rögtön bárkinél is bekapcsolás után, mert nem szeretnék ehhez mindig a menüben turkálni, hogy átkapcsoljon. Én egy szimpla PC-s hangszórót akarok amúgy rákötni, de egy HDMI-s Audio Extractor-on keresztül.
-
zedok
őstag
válasz
Nagy_Gábor #8130 üzenetére
Mukodik kulonosebb berheles allitgatas nelkul - nekem tetszenek igy a szinek. A fenyerot kellett lejjebb vennem 75-80 koze..amugy teljesen aterzem most amikor John Mclane ott van a Nakatomi plaza szellozojarataiban…
Viccet felreteve szepen megy. Amit nem ertek az az ARC osszekotes a tvvel. Ha a tv-t inditom akkor siman a hangszoron szol es manualisan at kell loni. Ha pl xboxot akkor kapcsolja rogton a soundbaron a hangot.
-
Rick4
félisten
Telekom és Euronics vásárlók tudják igényelni, a listában szereplő típus vásárlása esetén van ajándék 43-as tv, ebben a listában szereplő típus pedig regelés után 60 hónap, azaz 5 év garival rendelkezik.
És amelyik készülék mindkét listában szerepel, az az ajándék tévére és a hosszabbított garanciára is jogosult.
-
rainman72
nagyúr
válasz
Nagy_Gábor #8130 üzenetére
Szívesen kipróbálnám milyen tv
-
zedok
őstag
Sziasztok!
Ma elhoztam a 75U7N-t. Meglepően szépek a szinek out of the box. A hangszoroja se rossz, de a soundbarral szebben szol nyilvan. eARCra rakotve szepen iranyithato a tv taviranyitoval minden is. A VIDAA szoftver eddig nekem kellemes pozitiv csalodas. Szepen gordulekenyen megy aminek kell mennie.
-
Rick4
félisten
válasz
nagysandor79 #8126 üzenetére
Mekkora tv ez?
-
Rick4
félisten
válasz
nagysandor79 #8124 üzenetére
A doboz oldalán, a számlán, illetve a menüben elvileg valahol ott van, bár én most nem találtam, a tévé meg már neked is a falon van, de hátul típusszám és sorozatszám egy matricán fent van.
-
nagysandor79
aktív tag
hol találom a tv cikkszámát?
-
tibibi
őstag
Jól felkurt ez a tetves hdt felhívott 7 kor meg még 3 szor persze dolgoztam. Mire felvettem már 20 km re járt és közölte nem ér ra majd ünnepek után kihozza valaki nem jön vissza
lehet lemondom a francba nekem ne szaladgáljon egy félmilliós tv vel
ikeás szekrényen lenne lehet nem bírja el
-
Rick4
félisten
40 centisen túllógott, 50-nek mértem, de mivel egy sík lap az alja, én raktam a tv szekrény méretei alapján a talpra tappancsokat, így tökéletesen felfeküdt. Hátra eleve nem tudod a falig tolni az állványt, szóval ott nyersz 5 centit, előre lóg 5-öt, ami nem zavaró.
Szerencsére tegnap megvettem a csavarokat, 8db10x200-as Fischer dübel + állvány csavar fogja a Stell 120 kilót bíró tv állványt, úgy tartja a falon, mint a huzat...
3m-en kényelmesen elfér, mert a talpak beljebb vannak, azaz kisebb szekrény elég neki, mint a 85-ös samsungnak.
A tv állványra figyelj, mert ez a tv önmagában 75 kiló, szóval egy sima állvány vagy szekrény nem lesz elég, én is csak egy hétig tartottam rajta, amíg meg nem lett minden a felszerelését, fellökni, leborítani könnyű, a falról sose esik le. Nekem egy erősített, XXL guruló kerekes tv szekrényen volt, ez profi cucc, még a Jákob Zolié volt.
-
István 67
tag
Hisense 65U8NQ senkinek nincs?Kíváncsi lennék rá milyen, a tesztek alapján kb mint a tcl 855.
-
Rick4
félisten
válasz
nagysandor79 #8113 üzenetére
Nézd meg a telekom oldalán a saját oldaladra belépve. Mit látsz ennél a készüléknél?
-
nagysandor79
aktív tag
Sziasztok. Tegnap nekem is megérkezett a Telekomtól a tv. 55a6n . Erre is jár az 5 év garancia.vagy csak 2. ?
Hisense oldalán kell regisztrálni? -
Rick4
félisten
Na végre, most tudtam regelni a 100U7KQ-t, megjelent végre a listában, itt is van a névre szóló 5 év gari.
-
r6man123
senior tag
Sziasztok!
Egy Hisense TV-t akarok összepárosítani egy Huawei Freebuds2 -vel, de a tv nem látja mint BT eszközt.Van rá valami okosság, hogy össze lehessen hozni? Köszi!
-
István 67
tag
Hisense 65U8NQ kinek van ilyen és mik a tapasztalatok, mozgás ,felskálázás?
-
geryyyy
tag
Sziasztok, kinéztem Telekomnál szüleimnek egy TV-t, de nem találok róla releváns véleményt a neten. Ismeri valaki? Hisense 65E7NQ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Targus Universal USB 3.0 - (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest