Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- iOS alkalmazások
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
r6man123
senior tag
Sziasztok!
Egy Hisense TV-t akarok összepárosítani egy Huawei Freebuds2 -vel, de a tv nem látja mint BT eszközt.Van rá valami okosság, hogy össze lehessen hozni? Köszi!
-
r6man123
senior tag
Sziasztok!
A Hisense 65a85h -hez vettem USB-s led szalagot. Valamelyik USB portot be lehet úgy állítani, hogy kikapcsolt állapotban is adjon áramot a szalagnak? -
r6man123
senior tag
Köszi!
Hát, ez így elég lutri lesz. Sajnos a mostani HDMI kábel papírja nincs meg, az meg kevés műszaki specifikáció, hogy jó vastag és "szövettel futtatott", meg persze jó drága volt.
Majd a PC-t valahogy odapattintom a TV alá és a monitorokhoz és a PS5-höz kapott HDMI-kkel is összekötöm, aztán kiderül. -
r6man123
senior tag
Sziasztok! Véletlenül másik topikba tettem fel a kérdést:
Van egy Hisense 65a85h TV-m, HDMI-n keresztül kötöm a PC-re (Innod3D 4070Ti), illetve PS5-re. PS-el nincsen probléma, PC-n viszont időről időre eldobja 2 másodpercig a HDMI jelet. Ekkor elmegy a kép és a hang is.
Hibaüzenet sem a TV-n sem a PC-n nem jelenik meg. Találkoztatok már ilyennek?Jött egy válasz, de ott nem akartam tovább fűzni, mert TCL csoport. Azt javasolták, hogy CRU-ban próbáljam meg 40GB-re korlátozni a HDMI kimenetet (többi monitor DP porton).
Kipróbáltam, de így mindegyik kijelző elkezdett villogni és csak akkor hagyták abba, amikor kihúztam a TV-ből a HDMI-t.Elég gázos így a dolog, mert a TV-t 99%-ban játékra használnám (az 1% filmnézésnél is tud villogni, de az azért annyira nem dühítő mint egy Forza esetében).
Tudtok erre megoldást? -
r6man123
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy 65a85h-t, egészen meglepődtem a minőségén PS5-tel. Kerestem javasolt kép beállításokat, de nem találtam. Tudnátok segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 12 Részletre BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W laptop további tulajdonsága
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest