- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
Directnow appon nézd meg a minőségi beállítást, nekem az egyik autóban androidos fejegységen is fut, ott tudom állítani a minőséget, ezáltal a ki 9"-os kijelzőn nem számottevően rosszabb a kép, viszont az adatforgalom sokat csökken.
A tévén még nem néztem, de teljesen korrekt a képe. -
-
tocijozsi00
csendes tag
skyshowtime regisztráciohoz kótótt?Akkor felejtős.Ugyanis a bankkártyám nem nettképes.És ez ugy is marad.Nem bizom a rendszerbe.Na meg ugy is problémás lenne a lemondás is.Csak Kiprobáltam volna ha már adják.Egyébként irtam evvel kapcsolatba emailt a hisensetv.comra.Na meg igy is -ugy is hozzáférek filmekhez,sorozatokhoz.
-
Rick4
félisten
Az enyém ott volt a legolcsóbb, azt, hogy mikor kapod a tévét, lehetett volna vétel előtt is tisztázni, nekem egyelőre a dobozban marad úgyis, tehát tökmindegy volt már az elején is.
Ez inkább csak a cég oldaláról néz ki cikinek, ha tudták, hogy van adott darabszáma tévé, és egy részét elviszik karácsony előtt, akkor ahhoz integettek volna már alapból a készülékeket, ha még úgy elkapkodták, hogy nézni se volt idejük, akkor volt már három hetük rendezni a soraikat.
Egyik se jó magyarázat, egy cégnél nem úgy mennek a dolgok, hogy ők csak ülnek, mint a.moziban... -
Rick4
félisten
Én már kétszer kérdeztem, január elejét- február végét említettek, vártam, utána január 7-én jött egy mail, amiben címet kértek, (minek kérik, ha nem a kiszállítás miatt) múlt héten már onnan is eltelt egy hét, akkor rákérdeztem, 5 nappal ezelőtt az a válasz jött, hogy kis türelmet kértek, szervezik a kiszállítást.
-
Rick4
félisten
Én hozattam már velük több dolgot, soha semmivel nem volt probléma, igaz én kertes házban lakom, megálltak a ház előtt, a kapuig kellett hozni, de miért is kellene nekik tovább, vagy harmadikra cűgölni, én se tenném, aki rendelte, annak kell gondoskodnia arról, hogy legalább tisztázva legyen a helyzet előre, mi és hogy fog tö9rténni, hányan jönnek, meddig hozzák, hiszen a minimum, hogy felkészül a dolgokra, mert nem szeretne meglepetést.
Nálunk nem probléma előre lebeszélni, leegyeztetni, mivel hozzák, hogy emelik be, egyszerűen annyira van csak igányünk, hogy egy megelőző telefonhívás alatt készségesen válaszolnakan 4-5 tisztázó kérdésre, és ez eddig minden esetben maradéktalanul megtörtént. Megjöttek az előre ismert időpontban, lerakták a hibátlan, sérülésmentes cuccot, megköszöntük, aláírtunk, és mentek tovább.Import cégem van, heti több szállítmány jön, 15-16 szállítóval dolgozunk, és minden probléma nélkül lehet a különböző szállítókat kérdezni, apró részletekig mindent elmondanak, ha nekem ez megy, másnak 3 évente egy alkalom miért nem megy?
-
zseko
veterán
Külföldi rendelés, UPS a szállítási időt önkényesen háromszor változtatta meg 'kérésre módosítva' szöveggel, így egy héttel később kaptam meg a terméket az országba érkezés (kettő nap) után. Én nem kértem semmi ilyesmit, de kis csomag volt (bt füles) gondolom ennyivel nem akartak erre külön lekanyarodni ha nem volt erre dolguk...
GLS (régebben):
1. Nem volt kedve kijönni a településre, én menjek be a termékemért (legújabb Galaxy S telefon) a közeli városba, és keressem meg.
2. Odaadta a szomszédnak külön felhatalmazás nélkül a rendelt, előre kifizetett tabletet mert senki nem volt otthon, a szomszédtól tudtam meg, hogy egyébként nála van a csomagom.
3. Csomagszállítást kértünk eladott termékhez, aztán mikor hiába vártuk a megadott időpontban, felhívtuk a központot hogy mi van, akkor derült ki hogy 'ja, be van írva hogy nem vagyunk otthon'. Hárman is voltunk. Szimplán csak lusta volt a szomszéd! utcából átjönni. 600méter, még láttuk is.
4. Szomszédnak pda kijelzőt simán csak otthagyta a kerítés tetejére téve, mert nem voltak otthon, az 'újmagyar' 'népcsoport' szépen el is lopta.MPL:
Ez is előre kifizetett csomag természetesen, a szállítási feltételeknél külön ott van, hogy hívnak ha érkezik, amennyiben meghiúsul az átvétel mert nincs otthon senki, a postán rakják le a csomagot. Rendszeres, havi szállítás. Arra jöttünk haza hogy be van dobva az udvarba a csomag, a kamerafelvételen pont látszik is. Ezt jeleztem is a központ felé, már nem ő szállít csomagot... (itt annyiban hibás voltam én is, hogy elfelejtettem a telefonszámot megadni, de a posta által írt szállítási feltétel egyértelmű volt: ha nincs otthon senki, postán lerakja)Hogy ennél az esetnél ki volt a szállító már egyáltalán nem emlékszem, régen volt, akkor épp társasházban laktam, a megrendelt mosógépet lerakta az épület elé, úgy kellett rászólni hogy legalább a lépcsőházba tegyük már be. Közvetlenül az ajtónál meg tudott állni, alig kettő méterre. Két órát vártam az ajtóban mert akkor épp rossz volt a zárja az épület ajtajának, mire jött olyan lakó aki tudott segíteni felvinni az emeletre.
-
Rick4
félisten
Az, hogy neked rosszul jött ki, hidd el, sokszor nem rajtuk múlik, ünnepi szezon, dupla mennyiségű szállítmány, és nem jöhet ki mindenkinek jól.
Nálunk a wszl hozta, 9:52-kor leadtam a megrendelés, 9:55-kor jött a wszl mail, benne a linkkel, ahol be tudtam jelölni, mikor legyen a kiszállítás, 6-ai, pénteki rendelés volt, másnap szombat munkanap, de sejthető volt, hogy ennyire gyorsan nem fog menni. A csomag már szombaton bekerült a wszl raktárába, tehát ha nincs hétvége, lehet itt van 3 nap alatt. Következő hét kedd, 10-e volt a leghamarabbi időpont, szombaton az asszony beszélt is velük, mikorra tervezik napközben, tartható-e a megjelölt keddi nap, hogy szervezzük a napot.
Biztos a kedd, reggel jön egy sms a futár számával, megjött kedd reggel az sms, asszony beszélt a futárral, aki 11 órát saccolt, de később szólt, hogy 9:45-re már ide tudna érni. Megjött a futár, levettük, behoztuk az udvarba, kapott egy kis borravalót, meg két dobozos üdítőt, és mindenki ment dolgára. -
Rick4
félisten
Telekom és Euronics vásárlók tudják igényelni, a listában szereplő típus vásárlása esetén van ajándék 43-as tv, ebben a listában szereplő típus pedig regelés után 60 hónap, azaz 5 év garival rendelkezik.
És amelyik készülék mindkét listában szerepel, az az ajándék tévére és a hosszabbított garanciára is jogosult.
-
Rick4
félisten
40 centisen túllógott, 50-nek mértem, de mivel egy sík lap az alja, én raktam a tv szekrény méretei alapján a talpra tappancsokat, így tökéletesen felfeküdt. Hátra eleve nem tudod a falig tolni az állványt, szóval ott nyersz 5 centit, előre lóg 5-öt, ami nem zavaró.
Szerencsére tegnap megvettem a csavarokat, 8db10x200-as Fischer dübel + állvány csavar fogja a Stell 120 kilót bíró tv állványt, úgy tartja a falon, mint a huzat...
3m-en kényelmesen elfér, mert a talpak beljebb vannak, azaz kisebb szekrény elég neki, mint a 85-ös samsungnak.
A tv állványra figyelj, mert ez a tv önmagában 75 kiló, szóval egy sima állvány vagy szekrény nem lesz elég, én is csak egy hétig tartottam rajta, amíg meg nem lett minden a felszerelését, fellökni, leborítani könnyű, a falról sose esik le. Nekem egy erősített, XXL guruló kerekes tv szekrényen volt, ez profi cucc, még a Jákob Zolié volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch
- Iqos cigaretta
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazon Kindle
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Goddess of Victory:Nikke
- További aktív témák...
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged