Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
nagysandor79 #8339 üzenetére
Biztos van ott még pár apróság, de végülis az a jó, ha eddig se hiányzott semmi, és fel se tűnik, mi az új dolog.
-
Rick4
félisten
válasz
nagysandor79 #8331 üzenetére
Nyomj rá a frissítésre nyugodtan.
-
plaszy
őstag
válasz
nagysandor79 #8325 üzenetére
Melyik típusra jött ki a frissítés? Nekem a 65U7KQ-n nem jelzett.
-
Rick4
félisten
válasz
nagysandor79 #8329 üzenetére
A régit kiírja gond nélkül, nálam ki van kapcsolva az automatikus firmware frissítés keresése, majd rányomok én hetente, ha pont arra járok a menüben.
-
Rick4
félisten
válasz
nagysandor79 #8325 üzenetére
Ha tudnánk, hogy mi a régi, és mi az új, az biztos segítség lenne a válaszadáshoz.
-
Rick4
félisten
válasz
nagysandor79 #8321 üzenetére
Nem néztem pontosan, saccra volt 8-10 nap biztos.
-
Rick4
félisten
válasz
nagysandor79 #8276 üzenetére
Amikor a hangfal szólt, akkor adtál rá hangot a távval?
-
peanar
senior tag
válasz
nagysandor79 #8276 üzenetére
A hang beállításain belül a hang kimenetnél van néhány állítási lehetőség, ha nem próbáltad, próbáld meg hátha megoldást nyújt.
Rick4 képen az AV az In, ha a tiéd is ilyen/olyan akkor ott nem fogsz hangot kicsikarni, az kép és hang bemenet. -
Rick4
félisten
válasz
nagysandor79 #8274 üzenetére
Nem lehet, hogy a fejhallgató kimenetet véletlenül felcserélted az RCA kimenettel? Ugyan nem tudom, elvileg a tied ugyanaz, mint a 100"-os, és ott van egy jack aljzatos RCA bemenet, amihez kábel is van a könyv mellé csomagolva, és külön van egy fejhallgató kimenet, szerintem túl közel vannak, mögélátni nem egyszerű. De ahhoz, hogy a fejhallgató szóljon, szerintem a menüben is át kell állítani, hogy te a fejhallgató kimenetet szeretnéd használni. Jobb alul látszik a csatlakozósor, rajza, av in, és fejhallgató külön csati. Ha a fejhallgató csatiba dugod, és a menüben is átállítottad a hangkimenetet, tuti szólnia kell.
és itt is:
Elvileg ez a 65-ösé, ez lefelé néz, de a sorrend azonos.
-
Rick4
félisten
válasz
nagysandor79 #8259 üzenetére
Na megjöttek a hdmi kábelek, úgyhogy kellett kicsit pakolni, bedugtam a K400-as vevőjét mindkét usb-be, de sajnos nem megy vele, se gombnyomásta, se a touchpad nyomkodására nem történik semmi, legalábbis a sima tv képről nem ugrik sehova, azaz ez így használhatatlan.
Viszont egy dolog még eszembe jutott, vannak ezek a pici, 1-2 ezer forintos BT billentyűzetek, annak mennie kellene. -
Croa
csendes tag
válasz
nagysandor79 #8214 üzenetére
Rápillantanál ha nem gond, hogy egy 2 perces áramtalanítás után is megmaradt-e a fényérzékelő beállításod?
-
Rick4
félisten
válasz
nagysandor79 #8244 üzenetére
Van olyan,.amit nem ismerné fel? Ezek azért elég szabványos dolgok, próbáltál már rádugni bármi? Van egy Logitech k400-as billentyűzetem, rajta van a touchpad is, tuti mennie kell, bár nem fogom tudni a sajátomba bedugni, mert tegnap már mókoltam mögötte, de ha a sajátos a bedugsz valamit, és megy, akkor minden megy. Az lenne a furcsa, ha nem menne.
-
Rick4
félisten
válasz
nagysandor79 #8126 üzenetére
Mekkora tv ez?
-
Rick4
félisten
válasz
nagysandor79 #8124 üzenetére
A doboz oldalán, a számlán, illetve a menüben elvileg valahol ott van, bár én most nem találtam, a tévé meg már neked is a falon van, de hátul típusszám és sorozatszám egy matricán fent van.
-
Rick4
félisten
válasz
nagysandor79 #8113 üzenetére
Nézd meg a telekom oldalán a saját oldaladra belépve. Mit látsz ennél a készüléknél?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest