- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- iPhone topik
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Frod
addikt
Azt pontosan hol is, és mit csinál?
Egyébként úgy olvastam a SMART adatok a fontosabbak, nem a kondíció, na most az önteszt nálam kapásból: "sikertelen olvasó egység hibája miatt"
És "Pending Sector" van 1 db, nem Bad bár szerintem ez ott lényegtelen, hogy 6 óra működés után egyiknek sem illene lennie. -
djculture
félisten
Mivel nem tudom hogy mi a baja a vinyónak(smart tábla) így azt mondom az a biztos ha átmentesz róla mindent ami kell ideiglenesen.
(Előfordulhat hogy sajnos igy is másolhatatlan vagy crc hibás lesz egy adat a vinyó állapotától függően )
Utána futtatod le a javítást.bubi72 Az ilyen dolgokat inkább a memória hibázása szokott okozni ajánlom a memtest progit. Létezik belőle dosos bootverzió. Ha piros szektorhibákat dobál akkor a memória modul cserélendő. Ha több memória modul van azt külön külön is lekell tesztelni...
-
Aethel
aktív tag
Nem nagyon foglalkoztam vele eddig, használni akarom a cuccaim, nem életem végéig őrizgetni. Viszont nagyon bosszantó hogy 4-5 másodperceket kell várni szinte minden zeneszám után mert a vinyó felpörög. Ez idegesítő és ezt nem unalmában találta ki valaki. Ezt a fordulatot elérnie a motornak igenis terhelő és nem mindegy hogy 5 év leforgása alatt csak 1000 vagy 20.000 felpörgést kell produkálnia. Ha hülyeségeket beszélek nyugodtan javítsatok ki, de véleményem szerint hosszú távon biztos hogy számít. Elsősorban a várakozási idő zavaró nagyon, nem az hogy pár éven belül vennem kell újat amit valószínűleg amúgy is megtennék mert egy öregedő vinyó nem életbiztosítás
Amit a kolléga ajánlott a Sentinel-el tökéletesen megoldja a gondomat, csak érdekelne hogy nem-e lehetne ezt valami szebb módszerrel is megoldani külön program állandó használata nélkül. -
Memora
senior tag
Ez egy 1 éves vinyó, de szerintem a folyamatos, intenzív "scrachelés" minden vinyónak ártana...Nincs sajnos otthon szünetmentes tápegységem, ezért kihúzgálom a konnektorból vihar esetén. Lehetséges, hogy vihar keltette áramingadozás gyenge, vagy rossz szektort generáljon? A kerülgetéssel kapcsolatban: ha biztosra tudnám, hogy magától nem fog új adat kerülni a gyenge szektorra, akkor máris megoldódna a problémám. Már így is tettem egy "ne nyúlj hozzá !!!" szövegfile-t a kérdéses pdf file mellé
-
Memora
senior tag
Pont az ilyen megoldások nem érdekelnek. Olvastam már nem egyszer itt is a fórumban, hogy az ilyesmi sokszor többet árt, mint használ.
Valami olyan megoldásra lenne szükségem, hogy megtudjam, pontosan hol van az a gyenge szektor (gondolom a pdf "alatt" van csak, nem tudom hány MB méretű lehet egy szektor ?!), és ehhez ne kelljen órák hosszat tekertetni a vinyót...
Tudni szeretném, hogy pl: ha nem piszkálom azt a file-t, akkor áthelyeződhet e valamilyen módon, vagy nyugton marad. Gondolom a vinyónak önmagában nem árt az az egy gyenge szektor, biztos nem "rohasztja" meg a körülötte lévőket? -
ro_bert17
őstag
Ott a pont. Tegnap este távolról feltuszkoltam egy speedfant a gépre, és fura volt, hogy csak egy venti adatait dobja ki. Egy kockázatos BIOS frissítés, de semmi. Brand gép, gondoltam annak a baromsága, ma viszont sikerült bejutnom a helyiségbe. Meg állt a táp ventije.
Köszi az ötletet!Nekem van annyi nincs eszem, hogy nem jutott volna az eszembe.
Tényleg azt hittem, hogy a HDD-ban kezd meg állni valami.
(#23753) TomyGun: pont a HDS jelezte a magas hőmérsékletet.Szerk: egyelőre le vettem a gép oldalát, és már is -10 fok kb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- Minden, ami Unreal Engine
- Mobil flották
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged