- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Konfigos
őstag
válasz
liksoft #21181 üzenetére
Értem,köszönöm! Annyiba még tudnál segíteni hogy mire figyeljek amikor ráteszek egy új panelt?Van aminek feltétlen egyeznie kell a 2 panel között?Vagy bármelyik másik sj vinyó panelja jó hozzá?
Táp egy seasonic,nem hiszem hogy ő lehet érte a felelős,főleg hogy egy ideje már megy róla egy 640-es meg egy 80gb-os vinyó és azoknak semmi baja.#21194: És ha mégse azonos minden és rádugom lehet valami gondja a jó panelnak?
-
-
StLui
veterán
válasz
liksoft #21142 üzenetére
Akkor lehet a kontakthiba kivégezte a winxp-t is már.
Van itt egy szervíz, csak nem tudom van e értelme leadni ott a gépet, hogy pontosabban behatárolják a hibát ? Vagy csak vegyek egy új hdd-t, mert szinte biztos az a rossz? Barátaim gépe, és nem nagyon tudnak rá költeni, nem szeretnék felesleges kiadást ha elkerülhető.
Köszi az előbbi gyors választ! -
bpmcwap
senior tag
válasz
liksoft #21117 üzenetére
u... régen az ibmnél dobáltuk a régieket és megnéztük hogy meg maradt e rajta az adat és mindig meg maradt.... nem volt ugyan hivatalos ez a teszt, és nem is építettük be ezeket a winyokat már, de hogy ennyire satnyák lettek 10év alatt, arra nem gondoltam.... köszönöm, ezentúl sokkal jobban fogok rá figyelni!!!!
Mit lehet vele kezdeni ha lejött ami lejött, format, badszektorokat valahogy bezárni, vagy úgy ahogy van használhatatlan???? esetleg ha megtalálom a papirját gari???? -
pocokxx
Közösségépítő
válasz
liksoft #21086 üzenetére
Tehát sok mindent nem lehet kezdeni vele, csak formázni lehet? A microsoft oldaláról letöltött "Repair Tool" nem orvosolhatja a gondot? Egyáltalán mi volt ez? Egy hibernálás miatt hozzáférhetetlen lesz egy meghajtó....? A BitLockerrel titkosított dolgokat nem is lehet visszaolvasni semmivel akkor sem, ha tudom a jelszót?
-
gabork1003
csendes tag
válasz
liksoft #21073 üzenetére
EASEUS Partition Manager 7.1
Na ez volt visszakerestem.
Én is úgy gondolom, hogy a progi cseszett ki velem. Ám most újratelepítés történt és a winchestert csak a 475 Gb-tal tudtam parícionálni. Ill nem sikerült összevonnom csak a D, E meghajtót, a C maradt amennyi volt. Ezt nem tudtam hozzáadni. Nem tudom miért nem sikerült, de nem. -
gabork1003
csendes tag
válasz
liksoft #21066 üzenetére
Szia!
Mire gondolsz? Csak ezt a szoftvert használtam, hogy növeljem az egyik partíció méretét. Addig rendben is van, hogy sikerült, de közben eltűnt a tárhely egy része. 10 Gb-tal növeltem, de +25 hiányzik. Valaki azt mondta, lehet, hogy biztonsági másolatot csinált a progi. De ekkorát? Most folyik az újratelepítés és ugyanúgy hiányzik az ami eddig is. -
gabo9201
senior tag
válasz
liksoft #21052 üzenetére
Köszönöm, így már érthető. Azt hittem, hogy a sávokban lévő blokkok száma megegyezik.
Egy könyvben amit találtam ez szerepel:
Ezt csak azért linkeltem be, hogy tisztázzam magamban mik is a pontos elnevezések. Mert a könyvben az általam is szektornak hívott részeket blokknak nevezi. Szektornak pedig a "tortaszeleteket." Ez egy elírás lehet a könyvben vagy tényleg ez a pontos megnevezés?
-
strunyo
tag
válasz
liksoft #21028 üzenetére
Nos akkor picit részletsebben:
ugye addig okés, h a 250GB-s partíció maradt teljes méretben. Arra pakoltam midnen olyan adatot amire szükségem van. Azért arra mert azt nem bántom.
Ugye van a 20 GB-s meg a 200GB-s. A 200GB-st átalakítottam úgy, h legyen belőle 15GB és 185GB. Azért így, h a 15GBs részt a 20GBs részhez tudja csatolni. Eddig nem is volt semmi gond meg volt az összes partíció így már 4 ugye. Aztán következő lépésben a 20ashoz hozzá adtam a 15öst. Ezt is megcsinálta csak sajnos innentől a 250GB-s amihez nem lett piszkálva úhy néz ki mintha töröltem volna azt a partíciót, azaz üres és csak új partíció ként tudom használni(nah ekkortól van a vinyó pihenőben). Reméltem, h van rá valami megoldás amivel nem törlődne az adat róla.
Hát kcisit bővebben ennyi.
Az új felállás az volna, h 35GB 185GB 250GB. Csak sajnos a legutolsó partíció valamiért üresnek látszik. Még sosem volt ilyen gondom ezért kérek helpet. -
tailor
őstag
válasz
liksoft #21001 üzenetére
Szia!
Bementem megkérdezni, hogy mit csináltak: a teljes merevlemezről készítettek egy backup-ot, windowsostól, majd alaplap- és procicsere után fogták, és az egészet visszatették a vinyóra. A baj, hogy a felelősség legcsekélyebb jele nélkül magyarázták a dolgot... Állítólag 3 adatmentő progival is megpróbálták visszanyerni a képeket, szinte semmi sikerrel.
Az elején említett 21 GB-os backup fájl még megvan, azt legközelebb megpróbálom egy külső vinyóról visszamenteni a saját gépemre, hátha nálam sikerül... -
Danndi
tag
válasz
liksoft #20989 üzenetére
Először én is a tápra gyanakodtam, de a mellette lévő régi 320-as minden gond nélkül megy, meg próbáltam úgyis, hogy csak az 1 terás van a gépen, akkor is van ilyen gond... viszont most a régi gépen másolok róla, és "megakasztja" ezt is...
Nincs valami tesztprogram amivel, lehet kíntatni kicsit?? Az se baj ha megadja magát, sőt az lenne a legjobb, mert így érdekes lesz a gariztatás... -
vammil
tag
válasz
liksoft #20975 üzenetére
kösz szépen a linket...Ez alapján teljesen nem tudtam meg mindent....
Az érdekelne még hogy pl.: a HJ-nek a nyákja kompatibilis e a GJ-vel?
(ez azért fontos mert a gj-m elektronikája elszállt és ha lehet hj elektronikával pótolni akkor nekem az egyszerűbb lenne)
A választ előre is köszönöm. -
pynyo
csendes tag
válasz
liksoft #20970 üzenetére
Igen vétettem sajnos hogy nem csináltam mentést pedig lehetett is volna hova mert majdnem üresen ott van egy terrás samu.Már igazából megbékéltem az adatok veszteségével csak az boszant az egész dologba hogy nekem eddig csak Maxtorok meg seagatyák mentek el így.Volt már egy pár vinyóm ebből 4 volt samsung igaz annak is volt egy rossz szériája de az még min működik a rokonság gépeibe.Ami most elszállt az örök byte mezőkre azon volt hűtés,a tápom az meg abszolút megbízható (700w Hypro Adrenaline).
-
válasz
liksoft #20925 üzenetére
Sajnos ebbe szerintem bele kell törődni, szokni kell...
HDD-k kapcsán is vannak olyan szakmai kifejezések, amik elég egyértelműek, pl seek, cluster(s), platter(s) stb, valamint ezek közül nem mindegyiknek egyszerű a magyar jelentését meghatározni ilyen röviden illetve nem is kellen magyarra lefordítani...
Pl még a 90-es években nyílt a megyeszékhelyünkön egy fordító iroda, amely műszaki angol fordítást is vállalt. Voltunk olyan disznók, hogy hát akkor lássuk, mit hoznak ki egy hdd technikai adatainak a lefordításából. Mondanom sem kell, hetekig röhögtünk rajta, csak az egyik kedvencemet had osszam meg, a Clusters meghatározása a fordító cég szerint:
"Olyan, részben művelt mezőgazdasági terület, amely egy egységet képez, de több kisebb területből tevődik össze, melyek külön-külön több tulajdonossal bírnak. (pl osztatlan közös)"Ennyi év távlatából nem idéztem pontosan, de azt hiszem a lényeg benne van.
-
Imco
őstag
válasz
liksoft #20925 üzenetére
Ebben igazad van.
...de pont amivel foglalkozunk a pc, az informatika, a hardver, a szoftver tele van ilyen szavakkal.
11-12 éve amikor első hálós játék kísérleteimet tettem -talán még 56,6-on - nem volt rá magyar szó. Már csak azért sem mivel csak külföldi szerverek voltak. Azokban a körökben a lagos, lagzik, lag elfogadott és ismert szó volt.
Most hogy beszélünk róla megnéztem a forrását is!Íme
-
válasz
liksoft #20923 üzenetére
Azt jelenti, hogy darabosan fut a játék, annak ellenére, hogy a masina hardverkiépítése ezt nem indokolja, mert erős CPU/sok RAM/erős VGA/gyors HDD stb van a gépben, ami sok esetben lényegesen meghaladja, a játékgyártó által megadott, javasolt konfigurációt.
Ha jobban megnézed a video-t, akkor megfigyelheted ezt a darabosságot, mintha ugrálna a pálya/kihagyna...Na most topiktársunk azt feltételezi, hogy ezt a jelenséget a HDD okozza, mert nem tud elég gyorsan olvasni, ugyanis a játékok nem egyben/egyszerre töltik be a teljes pályát/azok adatait, hanem szakaszosan és abból valósidőben generálják le.
Interneten játszott játéknál gyakoribb a laggolás, mert ott a sávszélesség a szűk keresztmetszet, ott nem tud le -és feltölteni olyan gyorsan, mint amire a játéknak a pálya generáláshoz szüksége volna. Ez a fajta laggolás sokkal gyakoribb, mint amikor valaki a saját gépén játszik, hisz egy hdd sebessége lényegesen nagyobb, mint a jelenleg home kategóriában elérhető leggyorsabb net-é...
Ebben a szakmában meg nagy igazság, hogy jó pap holtig tanul, ez nem szégyen.
-
feltamadas
tag
válasz
liksoft #20849 üzenetére
nem tudom, eszt a képet kaptam a hirdetésben
ez normális vagy kevés a hűtése a gépnek
a forgási sebesség még mindig nem tiszta
ezt az alaplapot vettem Gigabyte GA-G41MT-S2P milyen a merevlemez csatolása SATA hányas
és mi a véleménye a képen látható merevlemezről jó lenne hozzá ? -
kenwood3
addikt
válasz
liksoft #20814 üzenetére
Értem,köszi .
Sajnos más gépben nem tudom kipróbálni mivel nincs még 1 olyan laptop amit szétszedhetnék emiatt( vagyis van de az még garis), az asztaliba meg tudomásom szerint nem lehet betenni csak vmi átalakítóval ?Egyébként ezek a problémák tuti a hdd hibája miatt vannak ?Mert ha igen akkor veszek bele 1 újat .
-
deathtania
senior tag
válasz
liksoft #20813 üzenetére
épp ezaz, hogy fogalmam sincs, hogy éppen mi van arrafele, mivel minden szépen mappákba van rendezve, és össze-vissza töltöttem fel a mappákat.
átmozgatni hogy lehet?
vagy hogyan tudom kideríteni, hogy éppen mi van azon a 70GB-n, amit szabaddá akarok tenni? a 1,5TB-s lemezemre még ráférnének a dolgok onnan
-
mr_ricsi
veterán
válasz
liksoft #20799 üzenetére
"A drive ezt az értéket megőrzi, minden lekérdezéskor megadja. Vagyis azt jelenti, az élete során valamikor volt 18 átviteli hiba. Ez soha nem fog megszűnni, a lényeg, ne szaporodjon."
Az Ultra DMA CRC hiba? Azt a SMART a belső önteszt során rendszeresen újraméri, és ha nincs hiba, akkor az érték újra nulla lehet, nem?
-
King Unique
titán
válasz
liksoft #20789 üzenetére
Igen azt én is használom pendrive-oknál,jó kis progi
,viszont az ilyen és hasonló progikkal nagyobb volumenű,nagyobb méretű partíció titkosítása hát elég hosszadalmas,több órás,v ki tudja mennyi művelet...
, míg WD-nél csak bepötyögi a jelszót az ember és kész,igaz megvan a fentebb tárgylat veszélye a dolognak,de vigyázni kell rá,rendeltetésszerűen használni és minden ok lesz vele,remélhetőleg...
Amúgy konkrétan maga a chip kiszerelése,átrakása,esetleg külön ilyet fogadni képes rackbe,ha van,annyira macerás,költséges?
Kösz szépen ismét! -
King Unique
titán
válasz
liksoft #20785 üzenetére
Ott szerencsére nem tartok,remélem nem is fogog,csak érteklődök mi lenne ha...
Magyarán "lesöpörve" újra használható a hdd,ezt mondjuk gondoltam én is,de "régi"adatok csak a chippel,mobilracknek meg sajátja van,azt kéne átcsereberélni,ami macerás,mint ez az egész gondolom?De ez a jelenség,csak hw-es titkosítással bíró cuccoknál van csak gondolom.
-
King Unique
titán
válasz
liksoft #20770 üzenetére
Tehát akkor külön a hdd nem használható (ha nem is volt élesítve jelszó) mobilrackben,notiban,csak chip-el,aminek átrakása kicsit macerás gondolom!?
Nekem a titkosítós fajta van,kérdésedre válaszolva,igen egyszerűbb lenne,ha mást vettem volna,de WD azért jó cucc,ez a titkosítás is hasznos lehet,de mivel csak választható funkció,Smartware-ben ki-be kapcsolható,azt hittem,csak akkor lehet problémás,ha le volt jelszavazva,de ezek szerint nem...bízom benne,nem megy csak úgy tönkre,ill.biztos,ami biztos fileokat átpakolom egy "normál" külsőre is majd róla.
Köszönöm az előzőt! -
Zol33
tag
válasz
liksoft #20782 üzenetére
A táp kb 3 éves lehet. A config c2d 2.33GHz, 2 GB Geil RAM, EP45-DS3P, Gef 8800GT. Fejből most nem tudom hogy egy ágon hányan vannak,de van pár elosztás.
A 2TBs vinyó hőmérséklete 31-35 fok körül van, legmagasabb kb 41 fok volt melegben és terhelés alatt. A 400Gbs kicsit melegebb 40 körül, de az mondjuk 7200-es. -
raus
aktív tag
válasz
liksoft #20756 üzenetére
liksoft!
At tudtam mindent masolni a RAID kötetre. Stimmelnek a mappak meretei es latszolag minden fajl megvan. A beallitasoknal beklikkeltem a szektoronkent ujraolvasast ha read error-van. Masolas közben I/O error-t jelzett de mindenkeppen folytattam. Viszont a Samu allapota lement 51%-ra közben. Gondolom ez a Samu megadta magat nem, nem erdemes foglalkozni vele mar ugye? Vagy valami teljes formazas segithet? Nehany filmnel vannak lejatszas közben pillanatnyi megugrasok illetve bekockasodasok de a lenyeg hogy megvannak! Szamüzöm a Samut a gepböl es majd veszek egy WD Green-t a filmekhez. -
raus
aktív tag
válasz
liksoft #20718 üzenetére
Hello liksoft!
Kellene a segítséged. Erről a Samu HD154UI-ről van szó amelyik miatt fagyott a rendszer. 1.2TB válogatott és sokáig gyűjtött filmek vannak rajta. Miután lehúztam az alaplapról eltűntek a fagyások. Vissza szeretném azonban másolni róla az 1.2TB anyagot a nagy RAID0-ás kötetre ahol van hely bőven. Visszadugtam a gépbe azonban most nem az ICH9R natív csatlakozójára hanem az integrált Silicon Image-re. Felismerte minden ok a windows látja azonban ha elkezdek akár explorerrel akár Total Comanderrel másolni, egyes fájlokat nem lehet olvasni. Azonban ha a sajátgépből bemegyek a gyökérbe és ott nyitogatom meg a filmeket akkor azok a nem olvasható fájlok és mindegyik lejátszható és nincs gond. Feltelepítettem a HD Sentinel-t és megdöbbenve látom 66%-os az állapota valami 55 hibás szektort jelez és folyamatos figyelést ajánl. Most fut a win7 féle hibaellenőrzés és szektorjavítás. Az a kérdésem hogy milyen programmal lehetne lementeni a filmeket róla egy másik meghajtóra, akár windows vagy dos-os programból? Meg kell mentenem az adatokat!
Várom válaszod és köszi előre is! -
Kezdő vagyok
őstag
válasz
liksoft #20749 üzenetére
Köszi!
De ha nem találkozom semmi rendellenes működéssel,akkor ne foglalkozzak a dologgal?
Mármint többször is volt már a gép életében áramszünet,ha jól emlékszem 3-szor,de eddig semmi hiba vele,legalábbis úgy látom.
Minden adat megvan,Windows 7 is jól működik rajta.Formázás nem oldja meg esetleg a hibákat?
-
Cyone
tag
-
mr_ricsi
veterán
válasz
liksoft #20697 üzenetére
"A WD "fekete" szériái röptiben titkosítanak. Akkor is, ha nem kéred."
Nekem is volt gyári WD tégla, de az még csak egzotikus fájlrendszert használt, amit csak fizetős progikkal lehetett piszkálni.
Arra azért megtanított a WD, hogy USB-s rackben csak a legegyszerűbb noname cuccokat vegyem meg, azok biztosan nem varázsolnak az adatokkal. -
Chee7ah
csendes tag
válasz
liksoft #20692 üzenetére
Egy 1TB-os Western Digital MyBook Essential volt (WDBAAF0010HBK-00), a műanyag ház egyszer megolvadt (ez csak esztétikai hiba volt) majd az elektronikáról letört az usb csatlakozó (azt nem tudom hogyan sikerült, nem voltam jelen). Aztán az olvadás miatt a házat már nem lehetett szépen szétszedni, így az belehalt a szétszedésbe.
-
válasz
liksoft #20625 üzenetére
Igen, ebben is egyetértünk, nem szoktam tuningolni sem a saját, sem más gépét. Az adatlapomon lévő konfigban (az a legkisebb), az alaplap is alkalmas lenne rá (3 magosból csinál 4 magos teljesítményt egy gombnyomásra, stb), de kapásból azzal kezdtem, hogy eme remek szolgáltatást letiltottam a BIOS-ban...
Ha nagyobb teljesítményre vágynék, akkor teszek bele egy nagyobb procit, gyorsabb és több ram-ot, de húzni nem húzok... -
válasz
liksoft #20623 üzenetére
Végül is teljesen egyetértek veled, de gondolom azt Te is belátod/tapasztalod, hogy igen nagy mértékben megnőtt az ilyen "gyenge szektoros" hibákkal küzdők száma. A "jól ki van találva", azt meg arra értettem, hogy ilyen esetben ugye a gariztatás az nem megy, ennek ellenére viszont olyan HDD-n már fontos adatokat nem tárolnék, meg várni, hogy mikor borul be valami, stb.
Nekem még nem volt olyan HDD-m, ami ilyet produkált volna(most adtam el egy hitachi 320-ast, ami közel 600 üzemórát ment, kifogástalan állapotban van, nem hogy gyenge szektor nincs rajta, de az összes hibaszámlálója korrektül nulla volt), természetesen korrektek a tápjaim és a hűtések is kiválóak, de azért azt sem tartom korrektnek, hogy ha user szeretne egy napjainkban kapható HDD-t vásárolni, akkor egyből még min. 30k-t képzeljen mellé, mert kb annyiba fáj egy normális táp és hűtés...
-
Koga777
tag
-
Koga777
tag
válasz
liksoft #20492 üzenetére
Hopp, ezek a küszöb értékek?
Raw read error rate 51
Reallocated sectors count 140
Beteszem a riportot ide:
S.M.A.R.T.
------------
# Attribútum Küszöb Érték Legr.. Adat Státusz Állapotjelzők
1 Raw Read Error Rate 51 200 200 000000000000 OK Ön-ellenőrző, Hiba-arány, Teljesítmény, Statisztikai..
3 Spin Up Time 21 182 180 0000000016FB OK Ön-ellenőrző, Teljesítmény, Statisztikai, Kritikus
4 Start/Stop Count 0 100 100 0000000002B0 OK (Mindig rendben) Ön-ellenőrző, Esemény Számláló, Statisztikai
5 Reallocated Sectors Co.. 140 200 200 000000000000 OK Ön-ellenőrző, Esemény Számláló, Statisztikai, Kritikus
7 Seek Error Rate 0 200 200 000000000000 OK (Mindig rendben) Ön-ellenőrző, Hiba-arány, Teljesítmény, Statisztikai
9 Power On Time Count 0 97 97 000000000B52 OK (Mindig rendben) Ön-ellenőrző, Esemény Számláló, Statisztikai
10 Spin Retry Count 0 100 100 000000000000 OK (Mindig rendben) Ön-ellenőrző, Esemény Számláló, Statisztikai
11 Drive Calibration Retr.. 0 100 100 000000000000 OK (Mindig rendben) Ön-ellenőrző, Esemény Számláló, Statisztikai
12 Drive Power Cycle Count 0 100 100 0000000002AE OK (Mindig rendben) Ön-ellenőrző, Esemény Számláló, Statisztikai
192 Power off Retract Cycle 0 200 200 000000000029 OK (Mindig rendben) Ön-ellenőrző, Esemény Számláló, Statisztikai
193 Load/Unload Cycle Count 0 185 185 00000000B487 OK (Mindig rendben) Ön-ellenőrző, Esemény Számláló, Statisztikai
194 Disk Temperature 0 104 101 00000000002E OK (Mindig rendben) Ön-ellenőrző, Statisztikai
196 Reallocation Event Count 0 200 200 000000000000 OK (Mindig rendben) Ön-ellenőrző, Esemény Számláló, Statisztikai
197 Current Pending Sector.. 0 200 200 000000000000 OK (Mindig rendben) Ön-ellenőrző, Esemény Számláló, Statisztikai
198 Off-Line Uncorrectable.. 0 200 200 000000000000 OK (Mindig rendben) Ön-ellenőrző, Esemény Számláló
199 Ultra ATA CRC Error Co.. 0 200 200 000000000000 OK (Mindig rendben) Ön-ellenőrző, Esemény Számláló, Statisztikai
200 Write Error Rate 0 200 197 000000000001 OK (Mindig rendben) Hiba-arány(Egyenlőre megbízom benne, minden adatot sikerült lementenem hiba nélkül)
-
Koga777
tag
válasz
liksoft #20490 üzenetére
Köszönöm a választ, ha a táp lenne a gond, akkor a többi wincsi is "megérezte" volna, nem?
Tuning nincs a gépen. Nem is másoltam rá nagyméretű állományokat, ez sem lehet a gond. A hőmérséklet is 43-45 fok körül volt. Egy 12 centis venti hűti a wincsiket. Most újraformázom. Csak fura, hogy eltűntek a hibás szektorok. Önjavítás?
Raw read error rate 51
Reallocated sectors count 140 - áttette a hibás szektorokat a tartalékterületre? -
Boyka20
csendes tag
-
erikke17
őstag
válasz
liksoft #20395 üzenetére
Még valami eszembe jutott, ugyebár a régebbi VGA hosszabb volt (mert amit adtak utoljára gariból hosszabb volt 1-2 centivel) és az egészen elért oda hova a HDD SATA csatlakozó volt bedugva, és egy kicsit útban volt VGA-nak volt, egy 2x-3x volt kivéve meg betéve az a VGA és akkor egy kicsit úgymond "megfeszegethette", és most hogy ez a rövidebb VGA van bent nem "feszitheti" idézőjelbe teszem mert tényleg csak épp, és ahogy könnyen mozog most kontaktos lenne a csatlakozónál?
Egy kicsit tréül fogalmaztam de nem tudtam jobban ezt leirni -
mr_ricsi
veterán
válasz
liksoft #20390 üzenetére
Jogos, amit írsz!
A WD DataLifeguard "quick" tesztje megfelel a Sentinel "rövid öntesztjének", de az "Extended" teszt annyiban több a "teljes öntesztnél", hogy végigolvassa a teljes lemezfelületet (is).
Én azt hittem, hogy a DLGdiag extended tesztje csak egy SMART "nagyteszt". -
mr_ricsi
veterán
válasz
liksoft #20373 üzenetére
"Ez nem a Sentinel hibája, hanem a drive volt béna."
Én arra gondolok, hogy a Senti futtatására semmi sem változott, ugyanúgy maradt a 17h."Sajnos van ilyen. (17H-ról BH-ra változott)"
Ha a Senti is sikerrel futtatta a "nagytesztet", akkor ez már a második futás volt, ami után nem tudott dönteni a drive. (Hiszen a 11 db nem lett átirányítva, hanem maradt "pending". Vagy ezek újonnan keletkezett pending szektorok, amire érdemes lenne figyelmet fordítani, és kideríteni az okát, hogy miért keletkeznek folyamatosan gyanús szektorok.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Dobozos, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- 500GB-os M.2 SSD-k Micron, SanDisk, Samsung Tesztelt, jó állapotban!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Western Digital WD Red Pro 3.5 4TB 7200rpm 256MB SATA3 (WD4003FFBX)
- SATA SSD 256GB Samsung 840 Evo & Pro
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest