- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stef@N
tag
Sziasztok,
egy kis segítséget kérnék HDD ügyben. Ismerősömtől kaptam egy laptopot javításra, ami jelen esetben egy új rendszer felrakását takarja. Rengeteg kép van a rendszer partícióján amit le kéne menteni és itt jött a probléma, néhány mappa másolásnál a gép teljesen kiakad a vinyó csak dolgozik, de nem történik semmi. Ránéztem HD Sentinellel és 54%-ra írja a HDD kondícióját, több száz gyenge szektorral. Sajnos nem vagyok tisztába a gyenge szektorok fogalmával, de nagyon kellene az a pár száz kép ahol a rendszer kiakad. Kérdésem az, ha esetleg lefuttatnék egy HDD Regeneratort a jelenlegi Windows rendszer alatt az csökkentené e a gyenge szektorok számát, és újra olvashatóvá tenné a hiányzó képeket? Illetve maga a rendszer újrarakása változtat e a gyenge szektorok nagyságán? Vagy kuka a vinyó?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gitáros topic
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest