Új hozzászólás Aktív témák
-
Chee7ah
csendes tag
válasz
liksoft #20692 üzenetére
Egy 1TB-os Western Digital MyBook Essential volt (WDBAAF0010HBK-00), a műanyag ház egyszer megolvadt (ez csak esztétikai hiba volt) majd az elektronikáról letört az usb csatlakozó (azt nem tudom hogyan sikerült, nem voltam jelen). Aztán az olvadás miatt a házat már nem lehetett szépen szétszedni, így az belehalt a szétszedésbe.
-
Chee7ah
csendes tag
Sziasztok, volt egy külső winyóm benne egy WD10EARS-al. Megsérült a ház és benne az elektronika, majd aztán úgy döntöttem beépítem a gépembe. Hardvert felismeri, de a meghajtót (és vele együtt a tartalmát) már nem tudom elérni. Van vmi ötlet hogy mi baja lehet?
-
Chee7ah
csendes tag
Sziasztok!
Anno vettem egy 500 GB-os Western Digital MyBook-ot (WD5000H1U-00), amiben mostanra már >700 hibás szektor van. Gondoltam elég ha kicserélem benne a merevlemezt (WD5000AAVS) és vettem egy 1TB-osat (WD10EARS). Ha ezt rádugtam a gépre (win7), addig jutott, hogy felismerte hogy új hardver van csatlakoztatva, telepítette az illesztőprogramot majd semmi, az adatokat már nem tudom elérni, mintha nem is csatlakoztattam volna. Szerintetek megoldható, hogy az új vinyó működjön a külső vinyóba rakott kis nyákkal vagy esélytelen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged