- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imco
őstag
Tápellátási problémánál csinálhat ilyet.
Esetleg külső táppal próbáld megsegíteni a HDD-t.
Látom, hogy kissé másnak tűnik a helyzet nálad, de nincs jobb ötletem.Tesztnek még jó lehet pl. egy linux live CD és azzal próbáld meg.
Feltéve, hogy a fájlrendszer engedi láthatod a hdd tartalmát és kiszűrheted, hogy OS / mint ahogy tűnik/ vagy hardver hiba.Szerintem...
-
Gabesz02
csendes tag
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat!Hát ami ezt a fajta szerelést illeti nekem sajnos kínai! A kísérletezgetéssel pedig már nem próbálkozok tovább, már "mindent" kipróbáltam . Mivel a vinyó még erősen garanciális, így holnap felhívom az illetékes boltot, aztán cseréltetem, azt hiszem ez lesz a legegyszerűbb!Remélem zökkenőmentesen kapok helyette majd egy újat...
A válaszokat még egyszer köszönöm, további szép napot!Gábor
-
Bári
tag
Nagyon nagyon nagyon köszönöm a gyors segítséget! Bár a szemem jojózik, mert bő fél napja ülök a gép előtt, végül is sikerült megmentenem a zenék 95%-át. Sajna veszteségek mindig vannak. Ezeket megpróbálom pótolni. Összegezve elmondanám, hogy a javasolt progi nagyon jó, de azért ezt nem partíciók javítására találták ki, és elég lassú. Az Easy Recovery viszont hosszas beállítás után végül segített (ez mentett meg).
Még egyszer szeretném megköszönni a segítséget! -
liksoft
nagyúr
Az adatmentés nem terem a bokorban. Így minden cég saját fejlesztést, és abba beleintegrálható megvásárolható technikát használ. Ezért mások az árak is (a vállalási feltételek is). Amit linkeltél, az ott a logikai (fizikailag nem sérült - a megfőtt az sérült) mentés ára. De többen vagyunk a piacon. Pl: [link]
. De itt is körbe lehet nézni [link] vagy [link]. Elnézést, ha ismerős volt amit írtam.
-
TommoT
csendes tag
aztakurv@ ''A másik a 150.000,- és 300.000,-Ft közötti ársáv, ennyibe kerül a fizikailag és logikailag is sérült tároló egységek mentése.''
inkább begépelem még1szer...
a listá(d)ból a legelső a szimpi
azt tudom, hogy sata megy az alaplapomba, sata2 azt nemtudom... mi a különbség?
amúgy wd mennyire megbízható? és milyen hűtést ajánlasz hozzá? fúrjak egy lyukat, vegyem le a ház falát, passzív hűtés? lényeg, hogy halk legyen... (meg persze nem többtízezer (pl vízhűtés))
köszi a segítséget!
(melyik ker?)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elemlámpa, zseblámpa
- OLED TV topic
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- Samsung QVO 4TB - 100/100
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Seagate BarraCuda 3.5 8TB 5400rpm 256MB SATA3 (ST8000DM004) új, original, recertified 3 év gar
- Samsung 860 Evo/ 850 Pro 1TB SSD-k állapottól függően 18-28k között
- SATA 500GB Bazár (Kingston A400, Crucial MX500, Adata SU800 stb.) frissítve:06.19
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged