- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
savi3
csendes tag
Halleluja!
Rábíztam a dolgot egy ismerős programozóra... Annyi volt, hogy a windows 32 megásnak látta a HDD-t. Bootolt linux alól, és a linux kijavította a nemtudommit, szóval adatvesztés nélkül elvileg megúsztam, most megy windows alatt is
Valami olyasmit mondott, hogy a BIOS cseszte el, lehet, hogy kell egy bios-frissítés. Ami viszont biztos: lerongyolok a legközelebbi hardvereshez, és veszek két backup vinyót!
Köszi a segítséget! -
savi3
csendes tag
Igen, ez már gyanús volt nekem is rögtön!
Nagyon köszi a felajánlást, lehet, h élek vele, és pesti vagyok...
Amúgy találtam egy-két guru ismerőst, ránéznek...
Egyébként a GetDataBack nevű programmal érdemes még nekem is próbálkoznom, vagy az is haladó szintű?köszi mégegyszer
-
savi3
csendes tag
A köszi a választ!
Most kipróbáltam, hogy kivettem az egésze HD-t, és egy e-sata rack-re raktam, ugye külső táppal. A helyzet változatlan: a rendszer látja a D: meghajtót, csak nem látja az adatokat. Akkor most az a kérdés, hogy hova forduljak, milyen szakemberhez? Olvastam ezt, az Apostol nevű cég olcsónak tűnik, de ennek nyílván van valami hátránya... Ez a hiba így első ránézésre milyen kategóriába tartozik (logikai, fizikai, elektronikai vagy mittudomén)?? Tudom, lassan az adatmentés topicba kéne átraknom a post-ot...
-
savi3
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon alap felhasználó vagyok, nagyon alap problémával:
Egy ideje már döglődött az 1TB-os WD HDD-m, amit adattárolásra használtam (SATA2), és valami hirtelen ötlettől vezérelve fogtam, és kicseréltem a SATA kábelt, hátha azzal van a baj. Nem kellett volna. Amikor bekapcsoltam látni ugyan látta a meghajtót, de "unrecognized file system" felkiáltással formázni akarta... ezt nem engedtem neki, de semmi adatot nem lát rajta (particionálva is volt, de nem látja a partíciókat sem)! Van-e bármi esély arra, hogy valaha visszakapom az adataimat? Mondjuk 150e HUF-om épp nincs rá, de ha máshogy nem megy, elkezdek rá gyűjteni. Valakinek valami ötlete? Mondjuk olyan, amivel nem rontok tovább a helyzeten, de érdemes megpróbálni, még nekem is, mint alapfelhasználó.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Western Digital Purple 6TB HA510 - WD62PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Eladó használt 250 GB-os SSD-k!
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged