- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
raus
aktív tag
válasz
liksoft #20756 üzenetére
liksoft!
At tudtam mindent masolni a RAID kötetre. Stimmelnek a mappak meretei es latszolag minden fajl megvan. A beallitasoknal beklikkeltem a szektoronkent ujraolvasast ha read error-van. Masolas közben I/O error-t jelzett de mindenkeppen folytattam. Viszont a Samu allapota lement 51%-ra közben. Gondolom ez a Samu megadta magat nem, nem erdemes foglalkozni vele mar ugye? Vagy valami teljes formazas segithet? Nehany filmnel vannak lejatszas közben pillanatnyi megugrasok illetve bekockasodasok de a lenyeg hogy megvannak! Szamüzöm a Samut a gepböl es majd veszek egy WD Green-t a filmekhez. -
raus
aktív tag
Kedves liksoft!
Épp dolgozik a get data back for ntfs 4.21. Már másolom vissza a fájlokat a másik meghajtóra. Miért talál 3db valamilyen MFT bejegyzést különböző szektorszámokkal mielőtt eljutok a könyvtárfáig. Mintha nem minden fájlt másolna át pedig az egész mappát a gyökérben kijelöltem és kompletten akarom áthúzni. Amikoe egyes fájloknál I/O hibát ír ki és folytatom a másolást akkor nagyon lassan halad tovább de a fájl azért ép marad és lejátszható lesz?
Most épp a DivX mappával bíbelődik...
-
raus
aktív tag
válasz
liksoft #20718 üzenetére
Hello liksoft!
Kellene a segítséged. Erről a Samu HD154UI-ről van szó amelyik miatt fagyott a rendszer. 1.2TB válogatott és sokáig gyűjtött filmek vannak rajta. Miután lehúztam az alaplapról eltűntek a fagyások. Vissza szeretném azonban másolni róla az 1.2TB anyagot a nagy RAID0-ás kötetre ahol van hely bőven. Visszadugtam a gépbe azonban most nem az ICH9R natív csatlakozójára hanem az integrált Silicon Image-re. Felismerte minden ok a windows látja azonban ha elkezdek akár explorerrel akár Total Comanderrel másolni, egyes fájlokat nem lehet olvasni. Azonban ha a sajátgépből bemegyek a gyökérbe és ott nyitogatom meg a filmeket akkor azok a nem olvasható fájlok és mindegyik lejátszható és nincs gond. Feltelepítettem a HD Sentinel-t és megdöbbenve látom 66%-os az állapota valami 55 hibás szektort jelez és folyamatos figyelést ajánl. Most fut a win7 féle hibaellenőrzés és szektorjavítás. Az a kérdésem hogy milyen programmal lehetne lementeni a filmeket róla egy másik meghajtóra, akár windows vagy dos-os programból? Meg kell mentenem az adatokat!
Várom válaszod és köszi előre is! -
raus
aktív tag
Betettem ötödik vinyónak egy Samsung EcoGreen F2 HD154UI 1.5TB-os 5400-est a gépbe. Frissen formáztam és telemásoltam 1.2TB filmmel.
Azóta furcsa teljes beállások vannak a win asztalon de nincs kékképernyő! Pl netezés közben. Csak a reset segít. Frissen installált win 7 van fent és friss Intel driverek az alaplaphoz és az intel Rapid tárolási technológia keretprogi is fent van és szerinte minden ok! Az eszközkezelőben minden rendben, a sajátgépben minden vinyó korrekt méretben jelen van.
2db RAID0 kötetem van 1-1 partícióval hogy minél egyszerűbb legyen(600GB C:\ és 2TB D:\). A C-én a win 7 a D-én pedig fix 12GB virtuális memória. Ezek a beállítások remekül mentek eddig, de az 5. samu óta szarakodik a rendszer. Az Everest háttértároló sebességmérés befagy, várakozik, teker a karika ha az említett samura ráengedem és nem válaszol. Viszont a Total commanderrel vagy az Explorerrel ide oda másolhatok, törölhetek a vinyók között. Ír és olvas mindegyik. Mindegyik vinyó smart állapota hibátlan és hozzák az elvárt sebességet. Minden vinyó NTFS-ben van korrektül formázva. Valahogy ütközik ez a samu a lapommal vagy a déli híddal.Valami ötletetek van hogy esetleg mit állítsak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest