- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
deathtania
senior tag
válasz
liksoft #20813 üzenetére
épp ezaz, hogy fogalmam sincs, hogy éppen mi van arrafele, mivel minden szépen mappákba van rendezve, és össze-vissza töltöttem fel a mappákat.
átmozgatni hogy lehet?
vagy hogyan tudom kideríteni, hogy éppen mi van azon a 70GB-n, amit szabaddá akarok tenni? a 1,5TB-s lemezemre még ráférnének a dolgok onnan
-
deathtania
senior tag
sziasztok!
jobb helyre nem tudtam beírni a kérdésemet, mert más fórumot nem találtam. remélem tudtok segíteni.
anno vettem egy 2TB-s WD RE4-GP HDD-t. mivel azóta is csak tervben van az SSDre váltás rendszerlemeznek, ezért csináltam rajta egy 80GB-s partíciót rendszernek (ubuntu boot lemezzel) mondván, jó lesz ez is egy darabig. csak épp a nagy eszemmel nem vettem akkor észre, hogy ezt sikerült a lemez végére, és nem az elejére megcsinálnom. azóta betelt szépen a lemez eleje adatokkal.
kérdésem a következő: hogy lehetne azt megcsinálni, hogy a lemez elején lévő adatokat átmozgatni hátrébb, hogy egy partíciót ki tudjak alakítani ott a rendszernek (hogy gyorsabb legyen egy kicsit a dolog, mert most "iszonyat" lassú)
-
deathtania
senior tag
-
deathtania
senior tag
sziasztok!
volna egy problémám. vázolom a szituációt.
vettem egy új lapot: Gigabyte 870A-UD3. van két winyóm egy 1,5TB-s WD Caviar Green és egy Samsung F3 500GB. rádugtam az első sata csatikra, és valamiért az ATI/AMD sata chip nem érzékeli a Samu winyót, csak a WD-t. ha a másik, JMicron GSata kezelőre dugom rá, akkor az felismeri és kezeli. csak épp az a bajom, hogy az 7-8-as sata csatorna, és amikor az elején felismeri a dolgokat akkor sokkal több idő kell neki, mivel így nem tudom letiltani a JMicron chip kezelését, hogy gyorsabban bootoljon.
van erre vajon valami megoldás, hogy az AMD chip is kezelje? vagy hagyjam így?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Samsung 860 Evo/ 850 Pro 1TB SSD-k állapottól függően 18-28k között
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest