- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crossfit007
senior tag
Visszavettem a VGA-t, de ugyanaz a probléma.
És az az érdekes amióta pont vinyóváltás és monitorváltás történt és ugye újra rendszer felrakása, azóta csinálja ezt.
Akkor azt mondod táp simán csinálhatja ezt? :S
Mert ha visszarakom videokarit alapra akkor is csinálja, tehát a fogyasztással nem lehet gond, mert nyerek vele úgy jó 120-130W-ot kb. :S
Azt tudom, hogy új monitornak külön külső tápja van, mivel LED monitor, és ezáltal ugye nem is melegszik így. -
Crossfit007
senior tag
Épp ez az, hogy amikor régi vinyó volt bent nem csinált ilyen lagokat és másik monitorral sem... :S
Akkor ez tuti vinyótól lehet, nem?? -
Crossfit007
senior tag
[Így kell elképzelni ezt a laggolást, mint ezen a videón]
Különösen 29mp-tól észrevehető ezen a videón, nekem a GTA4 végig így laggol...
-
Crossfit007
senior tag
Nem tudom biztosra, hogy ez vinyó gond lehet e, de már őrületbe kerget teljesen. :S
Mióta régi vinyót kivettem és vettem egy Samsung SpinPoint F3 1TB-os 7200RPM 32MB Cache SATA II vinyót a gépbe, GTA4 microlaggol ugyanazokkal a beállításokkal, amivel régebbi vinyón volt.FPS 40-50 között van, és érezhetően 2mp-enként ugrik egyet-egyet az egész kép. :S
Lehet ez vinyó probléma?
Tördezettségmentesítést is csináltam, de ugyanaz. Próbáltam bekapcsolni videokártya driverében is a VSync-et, de változatlan.
Monitort is vinyóval együtt cseréltem le.
Samsung BX2335 23"-os 2ms válaszidejű monitor.Szerintetek HDD probléma lehet ez a microlag a GTA4-ben és az Unigine Heavenben?
AIDA64-ben SMART szerint a Disk Health kiváló.
Lapozófájl kikapcsolva, ugyanúgy mint a régi vinyón. ( 8GB RAM mellett minek lapozófájl...)
Vinyót 3 részre partícionáltam.
C: Rendszer 350GB
D: Játékok 500GB
E: Multimédia 80GBElőre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung 860 Evo/ 850 Pro 1TB SSD-k állapottól függően 18-28k között
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Dobozos, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- 120gb Samsung SSD / HDD-k ( 1-1.5 - 2TB )
- 1 Tb-os NVME-k
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged