- Ilyen vékony lesz a Huawei Mate 70 Air
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
bdany89
csendes tag
Üdv!
Van egy nagyon gyakran jelentkező....inkább egyre gyakrabban jelentkező probléma a gépemmel. A winchesteremről elöljáróban: Maxtor 6G160P0 típusú 160gigás példány. A PC kékképernyőt ad majd restartol a legkölönbözőbb esetekben. Van hogy bekapcsolás közben már rákezdni, de van hogy órákig kibírja nélküle :S A hibaüzenete pedig a kékképernyőn: DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL. Igazából semmi új hardver nem lett betéve, próbálkoztam alaplapi resettel, újraraktam a windows-t stb, de ismét előjön a probléma. Mi lehet az oka? Egy másik furcsa dolog pedig az, hogy van a winchesteremnek egy olyan területe amit még megvételkor miután partícionáltam, azt a partíciót csak FAT32-vel engedte formázni. Nos azóta az a partícióm szinte használhatatlan, mivel se leformázni, se töredezettségmentesíteni nem lehet. Sajnos nemvagyok túlnagy ész a gépek terén, ezért kérlek titeket, hogy ha tudtok valami okosat erről ami segíthet akkor írjátok meg. Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Windows 10
- Ilyen vékony lesz a Huawei Mate 70 Air
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Felszállni készülő drón? Nem, nyitott In Win "ház"!
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD!
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő