Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
ThePoweR
senior tag
Üdv! Nekem egy nagyon érdekes problémám van!
Először is megemlítem hogy egy WD 250GB-os vinyóm van amiből már kettő megadta magát! Gondoltam a táp miatt romlott el. Vettem egy Gigabyte Superb 460W-os tápot és most kaptam az új vinyót garanciálisan! Szóval teljesen új vinyó új táp és mégse akar az XP felmenni rá! Telepítésnél ott áll meg amikor kis türelmet... és bejön a partícionálás! Vagy csak megáll vagy kiír egy olyat hogy leállt a számítógép károsodásának elkerülése érdekében. Most viszon felsikerült rakni egy sp3-as xp-t. Szépen felrakta minden. Az első driverek telepítése után újraindítást követően az üdvözöljük képernyőnél lefagy. Ha elindul pedig nincs DVD meghajtó ha megkerestetem harver hozzáadásával megtalálja berakok valamit lefagy! Amikor lefagy és csak simán a reset gombal újraindítom akkor megáll egy olyannál hogy IDE HARD DISC majd képet mellékelek!
Van a gépbe egy 30GB-os vinyó ami rack be van arra simán felmegy működik és a 250-es is jó adattárolásra de a xp nem megy rá! Én már kifogytam az ötletekből hogy mi lehet a baja!
Valami ötlet?Előre is THX!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest