- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
Új hozzászólás Aktív témák
-
BoGyo[ME]
tag
Sziasztok! (A RAID topicban hiába kérdeztem, talán majd itt tud valaki segíteni)
Szerettem volna a gépem (lásd adatlapomat) háttértárát bővíteni; első ötletként 2 db 500GB-os HDD RAID0-ba kötésével + 1 db 1TB-os belső rackkel (+ van egy 150GB-os WD Raptorom, de picit hangos
, úgyhogy valószínű az a közeljövőben el fog adódni...; mind SATA-s). Az XP telepítő az alaplapi driverral (F6) felismerte ugyan a RAID-et, és félig fel is ment rá, de aztán először hibaüzenetet kaptam, hogy nem tudja másolni ugyanezeket a drivereket (iastor.sys és társai), aztán ha ESC-el mégis továbbengedtem kékhalál fogadott...
Mivel ha a biosban a SATA-t RAID-re állítottam, akkor a korábbi vinyóim is kékre fagytak az XP betöltésénél, letettem fenti tervemről, de úgy látszik bénán szedtem szét a RAID tömböt (utána meg már hiába próbálkoztam bármivel), mert bár az egyik 500GB-os vinyó azóta jól működik, a másik ugyanolyat 1 GB-osnak látja a rendszer, aminek van
- egy 20GB-os, nem lefoglalt (lemezkezelőben fekete hátterű);
- egy 80 GB kiterjesztett partíció (sötét zöld háttér), szabad területtel (világoszöld);
- és egy 830 GB kiterjesztett partíció (sötét zöld háttér), szabad területtel (világoszöld);Ha ez utóbbi kettőt partíciót törölni próbálom a lemezkezelőben, akkor "Váratlan hiba történt..." üzenetet kapok, a rendszer-eseménynaplóban meg csak ennyi van róla:
"Forrás: LDM
Leírás: A paraméter nem megfelelő. : 80070057"Van valami ötletetek, hogy hogyan lehetne megjavítani a vinyómat?!?
Új hozzászólás Aktív témák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Synology NAS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Hardcore café
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- IDE HDD-k vegyesen nagy mennyiségben 32db egyben
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- Eladó egy XMG P406 laptop
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest