Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz liksoft #5283 üzenetére

    De igen, a Maxtorhoz kerestem írástesztelő progit... És ki mondott mást? :U Én azt mondtam, hogy a Maxtor vinyónál (!) nem működött a saját progi, vagyis az általad is linkelt SeaTools. :W Szóval valamit Te érthettél félre, vagy én fogalmaztam rosszul. Mindegy, a félreértések itt most talán tisztázódtak.
    Köszönöm, hogy felhívtad a figyelmet arra, hogy a defrag akár veszélyes is lehet... Ezek szerint mégis igaza volt azoknak, akik azt állították, hogy törlődhetnek adatok. Viszont gondolom nem ez az általános, ez csak szélsőséges esetekben fordul elő.
    Mert akkor elég furcsa lenne, hogy számos helyen azt ajánlják pl. elérési idő csökkenése esetén, hogy időnként töredezettségmentesítsünk, és nem hívják fel a figyelmet az esetleges veszélyekre... :F
    Annak a vinyónak a hőmérséklete, amivel a legutóbb problémám akadt (amely sokszor annyira "befagyasztja" a rendszert, hogy SEMMIRE nem reagál - csak nem tudom, mitől...), kb. két-három órányi használat után 40°C fölé emelkedik. (40-42 körül) Ez még normálisnak tekinthető?

    Előre is köszi a választ... :R (Egyébként csak hogy tudd, maximális respect jár a tudásodért.)

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák