- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
BB9360
üzenetére
Mondjuk a főablaknál ERRE gondoltam, ahol látszik a szöveges értékelés is. De a S.M.A.R.T. tábla alapján szektorhibák lehetnek a lemezen, amiknek a tartalék területre áthelyezése volt sikertelen. Elvileg, ha javítva van és áthelyezve a tartalék területre, akkor ott már nem zavar sok vizet. De nálad ez sikertelen volt. Én egy ilyen HDD-re nem bíznám hosszabb távon az adataimat és lehet inkább lecserélném. Illetve biztonsági másolatot készítenék a fontos cuccokról a külső merevlemezre.
Én ebben az egészben azt furcsállom, hogy ha a szervizben egy USB 3.0 pendrive esetén hozta 3.0 porton a gyakorlati másolás / szintetikus mérés (??) elvárható értékeit, akkor egy külső HDD-nél is hoznia kéne. Ha a HDD szektorhibás és emiatt a teljesítménye ingadozó, az leginkább a gyakorlati fájlmásolást befolyásolja. Egy szintetikus tesztnél attól még hoznia kéne az elvárható értékeket. A fenti mérések alapján olyan, mintha nem lenne fent az USB 3.0 driver, vagy egyéb ok miatt nem működne megfelelően a port. Többeknél hasonló problémát a 3.0 driver frissítése is meg szokott oldani.
Tehát nem tudom mit mérték azon a helyen, de ha náluk is az említett állapotban volt a gép, akkor csak azért nem fog hirtelen megjavulni a sebesség, mert pendrive van rádugva. Ebből meg le lehet vonni ezt-azt...Ha Win7 alatt ennyire nem megy, BIOS állítgatása sem hoz eredményt, akkor én mint mondtam, egy live Linuxot indítanék pendrive-ról és az alatt mérném meg a sebességet. Az újabb rendszerek már natívan támogatják az USB 3.0-át. Ha az alatt ok, akkor egyértelműen a Win7-nél van valami gond. Ha Linux alatt is csak 2.0 sebességen megy, akkor megy valami BIOS beállítás, vagy esetleg hardveres hiba lehet Linux abszolút kezdőknek topikot ajánlanám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Horgász topik
- Anime filmek és sorozatok
- OLED TV topic
- Xbox Series X|S
- EAFC 26
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- Használt NVME M2 SSD-k - 1000 GB tól 2048GB-ig Samsung Hynix Intel Kioxia WD Micron Toshiba
- Western Digital Black 500GB 3,5"-os hdd-k (
- 512GB M.2 NVMe SSD Bazár Samsung / WD / Micron / Kingston
- Samsung Galaxy s25 256GB,Uj, Dobozával 12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
- Delta ADP-65VH D 65W töltő eladó
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest