Új hozzászólás Aktív témák
-
easy...rider
őstag
Sziasztok!
Olyan problémám van hogy laptop HDD eléggé badsector-os és (gondolom) a bios kiolvassa a SMART adatokat és emiatt nem enged bebootolni. HDD hibára figyelmeztet és elvileg F1 megnyomására folytatná a bootolást, de mégsem teszi.
Vinyot kivettem, mélyformáztam egy programmal, HDD sentinellel futtattam "lemez felületének újrainicializálása" tesztet de a vinyó továbbra is 0%-os kondíciót jelez és kb 520 bad sectort.
Biosban próbáltam kikapcsolni a SMART funkciót, de nincs rá opció ebben a ThinkPad-ban.
Hogy tudnám megoldani hogy bebootoljon a laptop? Nem akarnánk még vinyot cserélni, nincs rá keret. Lehetséges a SMART adatokat törölni, vagy kikapcsolni, vagy nem tudom ... hogy a laptop ne sípoljon miatta?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2227
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3305
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest