Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• nebulo

tag

Sziasztok!

Az a helyzet, hogy egy bad sectoros külső merevlemezemnek használt notebook vinyon (nem fontos adatoknak) ki akartam kerülni a hibás szektorokat. Ezt a Repartition Bad Drive nevű valamivel igyekeztem megoldani, ami egy telepítést nem igénylő .exe és a "D" meghajtóról indítottam. Az alkalmazás elvileg végignézi a lemezt, töröl mindent, a hibás területet üresen hagyja a többiből pedig új partíciókat készít. Elindításnál feljött egy figyelmeztetés (a képen pirosan keretezett), miután elolvastam úgy voltam vele, hogy a "No" opciót választom, azonban a rádiós egerem másképpen gondolta ezért a mozgatást valahol a "Yes" gomb fölött abbahagyta, viszont én már kattintottam, amit persze végrehajtott. Gép azonnal újraindult, és azóta nem látom a "D" meghajtót.

MiniTool Partition Wizard Home Edition-el látom a partíció tartalmát, adatok elvileg nem vesztek el róla, de a 7-es nem látja. Lemezkezelő a Tulajdonságokra a kék keretes hibaüzenetet dobja ki.

Hogy kelthetném életre az adott partíciót? Van rá mód, hogy BIOS-ba belépés nélkül hozzam rendbe a dolgokat, ugyanis "szakember" lakótársamnak sikerült jelszóval levédeni a BIOS-ba lépést, amiről nem szólt, de mire kiderült a dolog, addigra a jelszót volt szíves elfelejteni. :(( Ennek az orvoslása egy másik kör lesz.

[link]

Válaszaitokat előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák