- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Netfone
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Monyos
aktív tag
üdv!
Már másodszor fordult elő ez a probléma, még nem sikerült rájönnöm mitől jön elő.
3 HDD van a gépben, kettő SATA II és egy SATA I notebook HDD /ez csak filmek tárolására van/A gépnek működés közben semmi baja,a HDD-k megfelelően működnek, de már második alkalommal gondolt egyet a gép és nem látja valamelyik HDD-t. Az első esetben még "szerencsém" volt ,mert a rendszermeghajtót látta, a másik kettőt viszont nem. 5 percig állt és gondolkodott a BIOS belépőképernyőnél, majd gond nélkül továbblép. A rendszer semmit nem látott a másik kettő HDD-ből, újraindítottam, semmi... Ezután tápkábel kihúz, vinyókat kihúztam-visszadugtam ,hátha kicsúsztak a kábelek. Ezután minden OKÉ, felismerte mindegyik HDD-t.
Most második alkalommal viszont, a rendszermeghajtót nem látta valamint a SATA 1-est.
Először nem tudtam miért nem indul a rendszer, de láttam a BIOS ban ,hogy nem látja a rendszermeghajtót se, csak a másik SATA 2-es vinyót. Megint tápkábel kihúz, vinyókat lehúztam, aztán vissza. Gond nélkül indult a rendszer...Tanácstalan vagyok, mert spontán jön elő ez a probléma, nem tudom mi okozza.
Talán a régi SATA 1 -es vinyó hülyíti meg a gépet?Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Horgász topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Netfone
- Milyen monitort vegyek?
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- További aktív témák...
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Acer FA200 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7200-6200 MBs - Eladó!
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Bomba ár! Dell Latitude E5470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- PlayStation DualSense Edge kontroller AKCIÓ!!! // Számla + Garancia //
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest