- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Nem lesz iPhone 19
- Fotók, videók mobillal
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz02
csendes tag
Sziasztok!
Volna egy nagy problémám!Van egy F3-as 1 hónapos samu vinyóm. Ma szerettem volna kicsit rendet rakni rajta,ezért elkezdtem néhány játékot törölni róla. Nos a 3. game törlése az előző kettőhöz képest jóval lassabban ment, én pedig a feladatkezelővel megállítottam a folyamatot,mert simán már nem tudtam!Ezek után bődületes lassulás volt érezhető a gépen,így reset. De a masina nem tudott újraindulni,nem töltötte be a win 7-et.
Még egyszer reset, a válasz csökk. módban ugyan az. Bármi csináltam, akkor sem töltött be! Na mondom szép, talán az OS hibája/halt meg, hát újrarakom
És itt jött a hideg zuhany, nincs egyetlen meghajtóm/partícióm sem, nincs hova tenni az OS-t!!!
Na majd a BIOS-ban megnézem, aha az egyetlen meghajtó amit lát az a DVD olvasó
Vinyó kiszerel másik gépbe átrak, ott is ez a helyzet! Jól sejtem,hogy volt egy winyóm
Ha így van az adatokat le tudom szedni róla valahogy??? A segítségeteket előre kösziÜdv:Gábor
Új hozzászólás Aktív témák
- Használt NVME M2 SSD-k - 1000 GB tól 2048GB-ig Samsung Hynix Intel Kioxia WD Micron Toshiba
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Crucial P310 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7100-6000 MBs - Eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Még egyszer reset, a válasz csökk. módban ugyan az. Bármi csináltam, akkor sem töltött be! Na mondom szép, talán az OS hibája/halt meg, hát újrarakom
És itt jött a hideg zuhany, nincs egyetlen meghajtóm/partícióm sem, nincs hova tenni az OS-t!!!
Na majd a BIOS-ban megnézem, aha az egyetlen meghajtó amit lát az a DVD olvasó
Vinyó kiszerel másik gépbe átrak, ott is ez a helyzet! Jól sejtem,hogy volt egy winyóm