Hirdetés
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Claude Leon
senior tag
Köszönöm, Mester!
Már nem tudtam hol a zavar a mátrixban.
1hete vettem egy 2,5-ös 250G-s WD-t(közönséges blu), usb-s keret bővítésre, az eddig 80-ast kinőttem(az toshiba volt)
Az istennek nem tudtam használható sebességet kicsikarni belőle, a clusterméretekkel is kezdtem piszmogni, de semmi haladás (illetve dehogy is, lassítani sikerült)
Már kezdtem beletörődni, hogy fat32-n 3,5 körüli, ntfs-n 6,5-7 között, ext3-n 10MB/s fölé is kúszott az írás.A mellékelt program átlátott a mittudoménmilyen usb-s vezérlőn is amin keresztül eddig semmi sem látott SMART-ot.
Na ezzel megpiszkáltam a menedzsmentjét, és máris 20MB/s fölött írhatom mindkét lassabb fájlrendszeren a cuccot
(most nincs kéznél a linuxom, de gondolom ott is meglesz a fürgesége)Mégegyszer, hálás köszönet
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB AEROCOOL Aero One Frost 700W
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest