- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bekékült a Pixel 10a
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
kecz
aktív tag
Sziaszok! Már a 3. hdd romlik el ugyanabban a gépben. Lehetséges, hogy valami elrontja?
Kicsit bővebben: Egyszercsak kattog a hdd, nem bootol az os. Na mondom, már úgy is régi volt, veszek egy újat. Az új egy wd 160-as volt. Ez kb egy hétig bírta, bevitem a boltba, mondom, hogy mi a baja: kattog és nem bootol az os(ennél sem). Azt mondják, oké, felküldik Budapestre, megnézik mi a baja. 2 hét múlva visszakaptam, azt mondták javítva lett. Hazavittem és 3 napon belül elromlott az új wd ismét. Ugyanazok a tünetek, csak most halkabban kattogott. Minden előről kedződött, megint 2 hét, visszakaptam, most cserélték. Berakom tegnap az új hdd-t, és ma csodák csodájára megint fagy a boot közban a gép. Megnéztem hdd sentinellel és azt mondta, hogy Kondíció:97%...(szerintem egy vadi új hdd-nél nem ezt kéne írnia). Windows-os scandisk is azt mondta, hogy van rajta 12 kb-nyi rossz szektor.
Először azért nem fogtam gyanút, mert az eredeti hdd régi volt, aztán meg azért nem, mert előfordul nagy ritkán, hogy az ember gyári hibás alkatrészt kap(ritkán, de megesik). 3-adjára meg azért nem volt nekem gyanús még mindig, mert a kattogó hdd-t javítják?!... Azt úgy tudom nem nagyon lehet. De így 4.-re kezd gyanús lenni a dolog. Tud valami bad sectorokat gyártani a hdd-ken?
Segítségeteket előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Battlefield 6
- Futás, futópályák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő