- Milyen okostelefont vegyek?
- 8849 Tank 4 Pro - interpol-álom
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Poco F7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Landon
addikt
Na srácok jól megjártam...
Vettem egy 1TB-s Samsung F1-et de valami nagyon nem kerek. Vagy lappal vagy HDD-vel van a gond nem tudom, de erős a gyanúm, hogy a HDD-vel mert a régi HDD-mel nincs ilyen gáz. Probléma: Shut down után ha ujra bekapcsolom a gépet akkor PONTOSAN (stopperrel lemérve) 15sec késéssel jelenik meg a POST/gigabyte logo. Szóval a nagy feketeség és a "beep" (VGA) + POST között van 15 sec. Namost én az ég világon mindent elkövettem de ez nem szűnt meg... Próbálam a hdd delay-t állítani mindenre, más sata-ra kötni a winyót, alapállapotba állítani a BIOS-t etc. semmi. Uaz a helyzet. Ez most vmi alaplap hiba, HDD hiba vagy szimplán ennél a winyónál + lapnál 15sec a delay ha a fene fenét eszik is? Imádom a Giga rejtélyes összeférhetetlenségeit. Ja és hogy vmi kis pikantériája legyen a dolognak ezt restart-nál NEM csinálja. Akkor rendesen 4sec után jön a "beep" és a POST/logo. De ha rendesen leállítom a gépet és és utána bekapcsolom akkor 15sec delay a post és a feketeség közt...
Sajnos hülye voltam később láttam a neten h kifejezetten erről a winyóról elég rossz a vélemény. Rendszerwinyónak nem ajánlják. Nem is vmi gyors és az enyémmel vmi gáz is van ezekszerint...
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 8849 Tank 4 Pro - interpol-álom
- Reklámblokkolók topikja
- OLED TV topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Borderlands 4
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi Redmi 12C 64GB / 12 hó jótállás
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest