Hirdetés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Landon
addikt
Na srácok jól megjártam...
Vettem egy 1TB-s Samsung F1-et de valami nagyon nem kerek. Vagy lappal vagy HDD-vel van a gond nem tudom, de erős a gyanúm, hogy a HDD-vel mert a régi HDD-mel nincs ilyen gáz. Probléma: Shut down után ha ujra bekapcsolom a gépet akkor PONTOSAN (stopperrel lemérve) 15sec késéssel jelenik meg a POST/gigabyte logo. Szóval a nagy feketeség és a "beep" (VGA) + POST között van 15 sec. Namost én az ég világon mindent elkövettem de ez nem szűnt meg... Próbálam a hdd delay-t állítani mindenre, más sata-ra kötni a winyót, alapállapotba állítani a BIOS-t etc. semmi. Uaz a helyzet. Ez most vmi alaplap hiba, HDD hiba vagy szimplán ennél a winyónál + lapnál 15sec a delay ha a fene fenét eszik is? Imádom a Giga rejtélyes összeférhetetlenségeit. Ja és hogy vmi kis pikantériája legyen a dolognak ezt restart-nál NEM csinálja. Akkor rendesen 4sec után jön a "beep" és a POST/logo. De ha rendesen leállítom a gépet és és utána bekapcsolom akkor 15sec delay a post és a feketeség közt...
Sajnos hülye voltam később láttam a neten h kifejezetten erről a winyóról elég rossz a vélemény. Rendszerwinyónak nem ajánlják. Nem is vmi gyors és az enyémmel vmi gáz is van ezekszerint... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Robogó, kismotor
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AliExpress tapasztalatok
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Crucial P310 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7100-6000 MBs - Eladó!
- SAMSUNG PM9E1 2 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-12.500 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 2TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- 4db x Seagate Ironwolf Pro 10 Tb SATA3 merevlemez
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Keresek BOSE / JABRA / SENNHEISER / Bowers szervizest
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vettem egy 1TB-s Samsung F1-et de valami nagyon nem kerek. Vagy lappal vagy HDD-vel van a gond nem tudom, de erős a gyanúm, hogy a HDD-vel mert a régi HDD-mel nincs ilyen gáz. Probléma: Shut down után ha ujra bekapcsolom a gépet akkor PONTOSAN (stopperrel lemérve) 15sec késéssel jelenik meg a POST/gigabyte logo. Szóval a nagy feketeség és a "beep" (VGA) + POST között van 15 sec. Namost én az ég világon mindent elkövettem de ez nem szűnt meg... Próbálam a hdd delay-t állítani mindenre, más sata-ra kötni a winyót, alapállapotba állítani a BIOS-t etc. semmi. Uaz a helyzet. Ez most vmi alaplap hiba, HDD hiba vagy szimplán ennél a winyónál + lapnál 15sec a delay ha a fene fenét eszik is? Imádom a Giga rejtélyes összeférhetetlenségeit. Ja és hogy vmi kis pikantériája legyen a dolognak ezt restart-nál NEM csinálja. Akkor rendesen 4sec után jön a "beep" és a POST/logo. De ha rendesen leállítom a gépet és és utána bekapcsolom akkor 15sec delay a post és a feketeség közt...