- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
Landon #41924 üzenetére
Terás lemezem pár év használat után lassult némileg, a töredezettség miatt, de egy adattárolónál (torrent stb.) nem olyan fontos szempont a sebesség.
Gyakorlatilag nem éreztem hátrányát, noha feltűnt néha a fájlműveleteknél, de amikor lett elég tárterületem, legyalultam az egészet. (Ez nálam nem formázást jelent, hanem teljes felülírást.)
-
liksoft
nagyúr
válasz
Landon #12156 üzenetére
Én két kérdésedre / megjegyzésedre válaszoltam.
1. Ha a drive-nak csak és kizárólag a boot során történő késleltetése a gondja, akkor az NEM garanciális feltétel. Arra a SMART-nak kell jeleznie, vagy a gyári tesztprogramnak hibát adnia.
2. A széria hibájára reagáltam általánosságban! A Te esetedben is egy oszcilloszkópos mérés tudná csak eldönteni, hogy az a tápegység a 230V-os helyi hálózat (és zavarai) mellett milyen minőségben képes ellátni feladatát. FIGYELEM! Nem azt mondtam, hogy kevés, hibás, dobd ki, stb.....
-
liksoft
nagyúr
válasz
Landon #12151 üzenetére
Szerintem az alaplap témájában mondd el. Inkább BIOS-ra tippelek mint winyóra.
Egyébként a winyókat NEM boot folyamatra, hanem használatra tervezték. Így ha más gond nincs vele, simán lehet tökéletes.
A Samu winyók esetén a legtöbb problémát a hibás tápellátás (rossz érintkezés, aláméretezett táp,...) okozza!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Family Link
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mozilla Thunderbird
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 24 Hours of Le Mans
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged