- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Ulefone Armor 29 Ultra - súlyos érvek és ellenérvek
- Apple Watch
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
Landon #41924 üzenetére
Terás lemezem pár év használat után lassult némileg, a töredezettség miatt, de egy adattárolónál (torrent stb.) nem olyan fontos szempont a sebesség.
Gyakorlatilag nem éreztem hátrányát, noha feltűnt néha a fájlműveleteknél, de amikor lett elég tárterületem, legyalultam az egészet. (Ez nálam nem formázást jelent, hanem teljes felülírást.)
-
liksoft
nagyúr
válasz
Landon #12156 üzenetére
Én két kérdésedre / megjegyzésedre válaszoltam.
1. Ha a drive-nak csak és kizárólag a boot során történő késleltetése a gondja, akkor az NEM garanciális feltétel. Arra a SMART-nak kell jeleznie, vagy a gyári tesztprogramnak hibát adnia.
2. A széria hibájára reagáltam általánosságban! A Te esetedben is egy oszcilloszkópos mérés tudná csak eldönteni, hogy az a tápegység a 230V-os helyi hálózat (és zavarai) mellett milyen minőségben képes ellátni feladatát. FIGYELEM! Nem azt mondtam, hogy kevés, hibás, dobd ki, stb.....
-
liksoft
nagyúr
válasz
Landon #12151 üzenetére
Szerintem az alaplap témájában mondd el. Inkább BIOS-ra tippelek mint winyóra.
Egyébként a winyókat NEM boot folyamatra, hanem használatra tervezték. Így ha más gond nincs vele, simán lehet tökéletes.
A Samu winyók esetén a legtöbb problémát a hibás tápellátás (rossz érintkezés, aláméretezett táp,...) okozza!
Új hozzászólás Aktív témák
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Seagate Barracuda 1TB 3,5" HDD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- 512GB M.2 NVMe SSD Bazár Samsung / WD / Micron / Kingston
- Samsung 840 Evo , 850 Evo , 860 Evo 512GB 2,5" Sata SSD
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest