Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
gery dee
aktív tag
sziasztok.
Azt hiszem jó helyen járok. Volna egy Samsung HD200HJ vinyó, ami eggyik kollégámé.
ÁT hívot hogy van valami gond a géppel gondoltam csak újra kell telepíteni, de mikor megnéztem kiderült hogy valami más baja van. Minden indításkor amikor a windows bootolna be akkor kifagy kék halállal. Bármelyik üzemmódban inditóm mindig ez az eredmény. na jó berakom a dvd-t hogy újra rakom a rendszert biztos kitöröltek valamit vagy mittudom én. Ám de agy meglepetésemre mikor a windows(vista) elkezte betölteni a telepítőt akkor ki fagy ismét kék képernyővel. És akár hányszór próbáltam a létező összes módszerrel, mindig ugyan az lett a vége. Elkeztem kiszedegetni a memókat, alkatrészeket , cserélgetni de nem volt változás. Amikor kikötöttem a vínyót és anélkül indítottam a telepítőt akkor csodák csodájára elindult normálisan, tehát kizárásos alapon csak a vinyó lehet a ludas. Egyébként elhoztam haza és az én gépembe is ugyan ezt produkálta. milehet a baj?
Új hozzászólás Aktív témák
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- LEGO klub
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Battlefield 6
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Seagate 2TB HDD 100/100% 116 napot ment
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- Egyedi ékszerdobozka
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 - i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest