Hirdetés
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
dances
tag
Üdv mindenkinek!
A problémám, melynek megoldásához segítséget szeretnék kérni, a következő lenne:
Vásároltam egy Samsung HD753LJ típusú vinyót (a PATA-s mellé), de mivel az alaplapomon csak PATA csatlakozók vannak, vettem egy PCI-os SATA vezérlőkártyát is.
Eszközkezelőben a lemezmeghajtóknál megjelenik ugyan az új vinyó (a SATA-s kártyát is sikeresen telepítettem), de sajátgépben és Total Commanderben nem, s így nem tudom formázni.
(A gép indulásakor F4-gyel bejön valami, ahol elvileg az új vinyót lehetne RAID-be kötni és low level format-tolni.)
BIOS pedig csak az IDE-seket látja.
A gépen XP SP3 fut, az alaplapom: Abit NF7.
Kérem, ha valaki tud, segítsen, mert én nem igazán vagyok otthon ebben a témában.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA SE 760 512GB ULTRA FAST USB-c,ÚJ! Verbatim VX500SSD 480GBusbcÚJADATA SD700512GB
- ÚJ! BONTATLAN! WD Western Digital My Passport Külső 1TB HDD
- 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ új, 1év garancia/ Steam Deck ready
- ÚJ! BONTATALAN! CRUCIAL S700 2.5 SSD 1TB sata
- ÚJ! BONTATLAN SEAGATE BarraCuda 1TB,2.5 SSD,560/560
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB +256GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest