Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• batagy

őstag

válasz anrab #68573 üzenetére

Utólag gondolkoztam azon, hogy miért is kellene nekem elektromos főzőlap, ha van olcsó gázom is. Végül is nincs gondom a gázzal.

#68578 balazs1956
    Köszönöm. Így akkor annyi az előnye, hogy kényelmes, beprogramozom és lekapcsol. És egyenletesebben főz. És tisztábban tartható. Cserébe pakolgatni kell a hordozható főzőlapot.

Hosszú távon attól tartok, ha lesz ismét gáz ellenőrzés a házban, akkor esetleg nem fogják jóváhagyni a gáz üzemet a panel konyhában, ugyanis nincs sehol légbeömlő. Hacsaknem a panel eredeti régi szellőzője annak nem minősül. Amikor utoljára ellenőriztek, kb jópár éve, akkor az ablak már cserélve volt műanyagra, de Aereco nélkül. Aereco-t vagy más légbeömlőt a zaj miatt nem akarok rakni. A bejárati ajtó viszont még a régi volt akkor, jókora résekkel, és emiatt hagyták jóvá. Azóta az ajtót is cseréltem jó minőségű, jól záródó Nívó ajtóra. És félek, nem fogják a gázt engedélyezni, ha a régi szellőzőt nem fogadják el.

Mennyire hagyják jóvá a gázt régi panelekben, ha a nyílászárók felújítottak?

Új hozzászólás Aktív témák