- iPhone topik
- Apple Watch
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
uregpapa
csendes tag
Sziasztok! Tudnátok olyan indukciós főzőlapot ajánlani, amivel nem nyúl mellé ember?
-
Sinkapeter
tag
válasz
breezer88 #68186 üzenetére
Nekünk az első nyáron volt ilyen. Lefagyott a hőcserélő, és nem hűtött a felső rész. Szerencsére akkor még megvolt a régi hűtő, átpakoltunk, és egy napot állt kinyitott ajtóval, arra leolvadt belül is. Egy ventilátoros hősugárzóval azért rásegítettem. Nálunk valószínűleg nyitva maradt az ajtó, és nem vették észre a riasztást, csak később. Persze ha a leolvasztást végző fűtőszál nem működik, akkor úgyis szerviz.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
szotyika77 #68190 üzenetére
Ilyen van nekünk. Amit utálok benne, hogy az átkozott órát nem képes állandóan megjeleníteni.
Ezt még a 30 éves mikró is tudta. anno.Pattogatott kukoricát mondjuk jól lehet benne csinálni.
Szerencsére az alatta lévő AEG sütő kiírja..
Az meg mondjuk annyiban hülye, egy olcsóbb Elux társához képest, hogy nem írja ki, hogy mennyi ideje van elindítva a sütő. Rohadt zavaró. Plusz légkeverésesnél nem lehet állítani, hogy idő után kapcsoljon ki. Olcsóbb Eluxnál ez is gond nélkül megy. -
rígel
őstag
válasz
Begbiebike #68194 üzenetére
Nekem nincs vele bajom, alap dolgokra tökéletes. Nálam nem gond a kukorica pattogtatás se. Dizájnos és nem karcolódik, egyszerű, nagy belterű, jól használható. Amire nekem kell arra pont jó, se többre, se kevesebbre. Nálad lehet a konkrét példánnyal van gond. Én meg pont a wörpúloktól óckodok.
-
Begbiebike
csendes tag
Hát nem tudom, egy popcornt nem tud normálisan kipattogtatni. És kikapcsolhatatlanul csipog minden gombnyomásra. A nagyobb belső tér miatt választottam.
Lett volna lefelé nyíló ajtós Whirlpool is, kb ugyanennyiért, most már azt választanám, hiába illik ez jobban a sütőhöz. -
rígel
őstag
válasz
Begbiebike #68192 üzenetére
Ugyanaz, de nincs azzal semmi baj, egy jó viszonylag alap mikró, beépíthető szinten nem is túl drágán.
-
Begbiebike
csendes tag
válasz
Ha olyan ez is mint az Elektrolux társa akkor ne bánd, hogy nincs.
Keress rá a hozzászólásomra, full ugyanannak a típusnak tűnik csak AEG matricával. Nem vált be. -
törölt tag
válasz
még 2 helyen van 90 k-ért
-
szotyika77
aktív tag
válasz
szotyika77 #68084 üzenetére
Sziasztok!
Sajnos lyukra futottam, megrendeltem ezt az AEG mikrót [link] az Euronicstól, itt volt akciós 89k-ért. Viszont megint úgy jártam velük, hogy nincs készleten a termék, és ezért nem tudják teljesíteni a megrendelést.
Tudnátok ajánlani hasonló kategóriájú beépíthető mikrót?
3 főre lenne, legalább 25 L, színben fekete/ezüst, tudása meg alap legyen, ételt melegítsen és fagyasztott dolgokat olvasszon. Sütőnk-párolónk van, grillezni csak szabadtüzön grillezünk, ezek nem fontosak.
A keret max 100k.Előre is köszönöm!
-
breezer88
tag
válasz
#73959936 #68187 üzenetére
Köszi a gyors reakciót! Nálam ez a bődületes hang vagy 1 hónapon át tartott folyamatosan szinte, nem csak egy ideig sajnos
A leolvasztást megpróbálom, csak kicsit bizonytalan vagyok, hogy ennek van bármi hatása a felső befúvókra, hogy van máshol jegesedés, persze lehet nem értek hozzá... -
törölt tag
-
breezer88
tag
LG total no-frost hűtőm elkezdett szelektíven hűteni. Az alsó kihúzható ládikák és a mélyhűtő része rendesen működik, sőt sajnos fagyaszt is az alsó kihúzható doboz a hűtő részben, viszont a polcoknál lévő befújókból nem jön a hideg levegő.
Korábban már hangok alapján elkezdte magát megadni, mert bődületes hanggal ment a gép, de működött rendesen.
Idővel megszűnt a hangjelenség, de a hűtő is elkezdett szarul működni... a kérdésem az volna persze egyfelől, hogy szerintetek mi lehet a baja, illetve hogy érdemes-e szerelőt hívni?Vagy próbáljam meg először teljesen leereszteni? El van jegesedve a hűtő felső részének a legalja, (ilyen műanyag rácsok vannak legalul, azok vannak eljegesedve) lehet ez a gond..? Ha a szerelő jön, akkor ahhoz is le kéne ereszteni? Tele van a fagyasztó, ezért problémázok ezen ennyire..
-
Gömbike
senior tag
Munkatársam olyat vett, 6! perc alatt kész a fagy. pizza
Komolyra fordítva jó gép, ezt WH gyártja Bau márkanév alatt.
Ha elfér és a keret engedi, akkor az MW 3391-et mondanám.
Teljes magyar nyelvű menü, kiírja, mikor mit csinálj. Süt, főz, párol, dual crisp, nagy beltér. Ami nem mindegy, ha 4 főnek melegíti az ember a levest…
Nekem az öccse van, a 338 SB, de muszály volt a MM-ban vennem, a csereutalványt ott tudtam levásárolni. Akkor sajna nem volt 3391, sem 339. Ezek párolnak is.
Sütök benne húsokat, kolbászt, virslit, tököt, krumplit, sajtot, péksütiket, stb.Sajna ez nem párol, de a 49 már igen.
Számomra a sorrend a mikróknál, de csak a mikróknál:
1./ - Whirpool, vagy valamelyik kölyke
2./- Lg
3./- Samu ( a magyarországi szervizük nincs a helyzet magaslatán) -
beers
addikt
Sziasztok!
Szeretnék kérni mikro (grill) és beépíthető villany tűzhely ajánlásokat!
Köszönöm -
Vanek25
tag
Hello,
Mosógép márkában melyik a best buy 100.000 ft alatt? 5-6 kiló ruhát, felültöltős keresek és nem kell bele szárító funkció.
Köszönöm az ajánlásokat -
st6969
őstag
Igen, közben még egyszer elolvastam, és megfejtettem, csak már nem tudtam szerkeszteni.
Miért feltételezném azt, hogy több hónap eltelik 2 vásárlásod között? Nem kötelező minden nap/héten ugyanott, ugyanolyan kenyeret venni. Honnan kellene tudnom, hogy te milyen gyakorisággal veszel ciabattát? Én pl. épp azt a fajtát kb. csak pár havonta veszem. Szeretek több félét is kipróbálni, és azokat váltogatni.
Másnap már egyik kenyér sem olyan, mint előző nap. A ciabatta sem kivétel ez alól. Ezért szoktam fagyasztani, ha megmarad. -
BBéci
legenda
válasz
st6969 #68164 üzenetére
Olvasd el újból, amit írtam!
Egy hét alatt újabb 10 Ft emelkedés, ezt jelenti a mint legutóbb. Pár hónap alatt ez már összesen 60 Ft. Azt feltételezted, hogy több hónap eltelik két vásárlásom között?
Kóstoltam az Aldi rusztikus bagettjét, másnap már ehetetlenül száraz, ezért hanyagolom. -
Atomgeszi
nagyúr
Hol lehet most venni olajsprét?
Tudjátok, ami olyan, mint az étolaj, spray formájában van. Eddig mindig németből hozattam, de most az sajnos nem játszik.
-
salapp
addikt
Rövid visszajelzés a Thomas Twin Aquawash porszívó/takarítógépről.
Szuper. Nem is különösebben hangos, kiváló a szívóereje, semmi porszag nincs használat után. A takarítógép funkció is nagyon jó. A használati könnyen értelmezhető.
A Thomasshop és a Kumi futár is tökéletesen kezelte a megrendelést. -
Pet84
tag
Helló!
Új mosógép és hűtő vásárlás előtt állok. Ezek ajánlottak, vagy van jobb hasonló méretben/árban/tudásban?
Mosógépből LG F2J3WN5WE amit kinéztünk, 2 személynek lenne.
Hűtőből Gorenje NRK6181PW4. Azért néztem Gorenjét mert pár éve volt nekem és elégedett voltam vele. Előny a minél csendesebb működés és fehéret szeretnénk. -
salapp
addikt
Dagasztásra a legjobbak a dagasztókaros keverőtálas gépek. Családban van pékség, azok állnak legközelebb a nagy dagasztógépekhez. Egy jó kis elektromos sütő semmivel nem rosszabb az ipari forgózsámolyos kemencéknél, csak kis sütési mennyiségre korlátozottak.
Próbáltam régen kenyérsütő gépet, de az eredmény nekem nem jött be. A legnagyobb gond talán, hogy nem tud megfelelő kéreg kialakulni, mert körbeveszi a "cső" a tésztát. Nyilván magasak az elvárásaim is.
Az otthon sütött kenyérnek akkor lenne értelme, ha saját kovásszal készülne (a kovász kultúra fenntartásához kb. 8 naponta kell sütni egyet), kézi dagasztás nem feltétel, csak jó legyen a gép, viszont az egyenletes sütés mellett még fontos lenne, hogy a kenyér álljon legalább két napot, azután sokkal jobban emészthető. Bajor nagyik tudják ezt. Ők úgy mondják, "a városi ember rosszul eszi a kenyeret". -
Iceman110
csendes tag
válasz
Kezdő vagyok #68132 üzenetére
Köszönöm, utána nézek!
-
BBéci
legenda
válasz
BB9000 #68146 üzenetére
Nem véletlen, mivel a Panasonic szponzorálja.
Ettől függetlenül szerintem is nagyon jók, még sosem csalódtam Panasonic termékben.
Ha már kenyér, ma 10 forinttal drágábban vettem a Lidl-ben ciabattát, mint legutóbb, 339 forintért adták. Pár hónapja 279 volt.
Van kenyérsütőnk, Tefal, a padláson porosodik. Párszor sütögettem vele, aztán azt mondtam, az, akinek hat anyja van. Ismerősöm csak dagasztásra használja és villanysütőben készíti, a végeredmény bombajó, irigylem érte a férjét. -
válasz
Napfénysüti #68161 üzenetére
Ár/értékben igen, 24k volt a pana meg valami 65. Volt, hogy nem sikerült jól a kenyér, de egyébként nincs gond vele.
-
rígel
őstag
Senkit nem fogok gyozkodni, vedd meg az aldisat ha az tetszik.
Engem ugyan nem kell győzködni semmiről, csak egy egyszerű kérdést tettem fel.
Ez aztán frappáns "érv".Aldisról ugyan szót sem ejtettem, de ugyanazokból az alapanyagokból bizony az is ugyanazt a kenyeret fogja megsütni.
Nincs ebben több, hidd el. Én is márkabuzi vagyok (akár sznob egyes esetekben) a Pana TV-ket, hi-fi cuccokat nagyra tartom, a klímákat is.
De most egy faék egyszerűségű kenyérsütőről beszélünk. Majdhogynem lényegtelen a márka. -
BB9000
senior tag
válasz
w.miki #68154 üzenetére
Mi lenne a "lényeg", ami nem látszik? Leveszed az oldalát és meglátod mitől nyikorog! Nincs a helyén az ékszíj!
A Whirlpool felültöltős mosógépek típushibája a rozsdásodás. Nem egyedi az általad tapasztalt jelenség. Hammerite -ot kenhetsz rá, miután lekapartad és megcsiszoltad a felhólyagzott réteget. Rozsdamarózni nem kell! -
w.miki
veterán
válasz
BB9000 #68143 üzenetére
Találtam néhány videót, de azért ezek nem tettek teljesen képben a felültöltős mosógép szétszerelésében.
Mosógép szerelés
Mosógépes videó
Whirlpool mosógép ékszíj csere
Sokszor pont a lényeg nem látszik.Festékkel kapcsolatos kérdésem is lenne.
Nekünk is rozsdásodik a Whirlpool mosógép teteje.
Mivel lehetne lekenni, ami megmarad a felületen, és védi a további rozsdától? -
rígel
őstag
válasz
BB9000 #68150 üzenetére
Nem fogok végignézni egy hosszú reklámot, de ha azt mondod, hogy nem egy lapát dagasztja a tésztát, aminek az összetevőit te magad öntöd bele, és nem egy fűtőszál süti ki a kenyeret, megkövetlek.
Minden kenyérsütőnek ez a lényege, és a leprogramozott időtartamok, amikkel nem nagyon van mit játszani. A többi marketing bullshit.
Jók ezek a kenyerek, de igazi kenyeret mégiscsak kemencében lehet sütni. Nyilván ez az emberek 99,9%-ánál kivitelezhetetlen és ideje sincs rá, ezért terjedtek el ezek a kis gépek. Semmi másért, helyettesítő termék, annak minden előnyével, hátrányával, kompromisszumával. Amikor egy helyettesítő termékről elkezdik nyomatni hogy jobb mint az, amit helyettesít, az picit nevetséges. -
rígel
őstag
válasz
BB9000 #68146 üzenetére
Ja, nem véletlenül látszik feltűnően a márkanév.
Finoman szólva támogatott tartalom. Ha a kiscica Kft fizetne neki, akkor az ő gépüket használná
A Pana (egy nagyon jó) elektronikai eszköz gyártó. Szerinted egy kenyérsütő gép "bonyolultsága" igényli egy ilyen cég fejlesztéseit?
Valamelyik kínai cég legyártja (mint a legtöbb esetben) aztán felcímkézik. Vagy szerinted egy Pana másképp süti a kenyeret, mint mondjuk egy Sencor? -
BB9000
senior tag
válasz
BB9000 #68145 üzenetére
Az előbb a werkfilmet sikerült véletlenül belinkelnem. Itt a teljes film:
Kenyérsütőgép vs. kemence Lázár Chef bemutatója.
Nem véletlen, hogy ő is Panasonic géppel dolgozik. -
BB9000
senior tag
Kenyérsütőből, ha nem a budget kategória a célpont, akkor a Panasonic az általam ajánlott márka. ÁK (nekem is Pana van)
Igen, van majdnem 100K-ért is, de van 44K-s is. Megéri, mert a Panasonic annyival jobb is, amennyivel drágább a többinél !
Ropogós héjú kenyeret is lehet benne sütni, bár olyan sosem lesz, mint a kemencében sült. Lásd: YT video -
rígel
őstag
válasz
AssAssynn #68139 üzenetére
Az biztos hogy egy 100 ezres nem fogja 5x tovább bírni mint egy 20 ezres. Szerintem az arany középút 30-40 k között mondjuk egy Tefal, nekik talán nagyobb tapasztalatuk van a teflon felületek alkalmazásában, de nem vagyok meggyőződve hogy van szignifikáns különbség a paletta alja és teteje között ebből a szempontból (valamennyi nyilván van, de messze nem 5x-ös)
Inkább az anyagminőség a leglátványosabb. Az olcsóbbak botrányos műanyagból vannak , és inkább eldugod használat után, piaci hatásúak, a drágábbakat öröm megérinteni, a konyha dísze lehet némelyik.
Élettartamban sem biztos hogy jelentős a különbség, inkább garanciában, supportban ad többet a drágább. -
st6969
őstag
válasz
AssAssynn #68128 üzenetére
Nem, hittem a fórumozóknak. Amikor kutattam ilyen után, elég egyöntetűen azt írták, hogy ilyen jellegű kenyér nem süthető ilyen géppel. Az a kalácsszerű héj meg nekem nem jön be. Így letettem róla. Egyébként a kenyér helyett inkább kifli, zsemle, bagett megy jobban. Szerintem jobb szendvicset csinálni belőle, könnyebben ki tudom számolni, hogy adott napra mennyi kell. Van egy fiók a fagyasztószekrényben csak ilyen pékárukra dedikálva: ha nem fogyna el, lefagyasztom, de lehet kapni fagyasztva, csomagolva is. Sütőben 180 fokon 6 perc alatt felfrissíthető, és olyan lesz, mintha frissen készült volna (azzal a kiegészítéssel, hogy azt viszont tényleg meg kell enni, ahogy elkészült, mert ~1 óra múlva már fogyaszthatatlanul száraz lesz).
Az Aldis bagett, vágott zsemle, császárzsemle, békebeli kifli megy leginkább. Igaz, elég drágák, de nagyon finomak.
Nem küzdök már kenyérrel. Nagy ritkán, ha az kell, elmegyek a pékségbe, és megveszem frissen. Esetleg az Aldis vagy Pennys kovászos kenyér, azok szerintem szintén nagyon jók. -
AssAssynn
addikt
Köszönöm a választ! Igen, ez számít. Mondjuk az anyagminőség és tartósság még akkor kérdés lehet, mivel ha 2-3 év alatt lekopik az edénybevonat, vagy tönkremegy az elektronika, akkor azzal nem járnék jól. Ezt leszámítva, most ott járok fejben, hogy veszek valami legolcsóbb 20 ezres Sencor/Gorenje/Hausmeister félét.
-
rígel
őstag
válasz
AssAssynn #68128 üzenetére
A 100 ezres és a 25 ezres is ugyanaz az elv. Edény, keverőlapát, fűtőszál.
A különbség csak körítésben van. Anyagminőség, design, méret, 1 v 2 lapát, programok száma, (garantáltan töredékét használod), esetleg plusz funkciók. Mindegyikben ugyanolyan kenyeret tudsz sütni, ha csak ez számít. -
Richard!
addikt
Üdv!
2 főre, heti 2-3 mosásra keresek előltöltős mosógépet, ~150 ezer forintig. Nem baj ha kicsit több. Mivel nagy és elégedett közönsége van itt a topikban az LG gépeknek, elsősorban az a cél, de AEG-et is néztem. Konkrét modellek vannak, amik ajánlottak, vagy vehető ezekből bármelyik?
Előre is nagyon köszi -
Kezdő vagyok
őstag
Sziasztok!
Olyan kávéfőzőt szeretne venni ismerősöm,amelyik 1 személyre is tud kávét főzni,
meg 4 személyre is.
Előtte a Siemens TC 5002 kávéfőző volt neki.
Milyet javasoltok?
Előre is köszönöm a válaszokat!
[link] -
törölt tag
válasz
Iceman110 #68130 üzenetére
Két öteletem volna, ha mindenképpen javíttatni szeretnéd.
Az egyik, hogy itt próbáld kikeresni, hogy lehet e hozzá tartalék motort venni. (spare parts)
A másik, hogy próbáld meg kiszedni, majd felújíttatni a motort, egy erre szakosodott műhelyben. (A háztartási kisgépszerelő nem szakember ebben a témában, szerintem)Nem biztos, hogy ezek beválnak, de talán érdemes rájuk próbálni.
-
Iceman110
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy AEG Lavatherm kondenzációs szárítógép. Program indítása után nem sokkal E50 vagy E51 hibakódot ír. Szerelőnél volt, azt mondta, gyenge a motor és felújítani sem lehet. Van valakinek tapasztalata, ötlete, hogy hol lehet hozzá motort szerezni nem horror áron? vagy esetleg más is okozhatja ezt? Ha az ékszíjat leveszem és úgy indítok programot, szépen felpörög, utána ha visszateszem a dobra, egy programot is végigvisz. köszönöm a tanácsokat! -
törölt tag
Az általam ismert összes személy, ide értve magunkat is, ezt a tálcát sütéshez használja. Valamint, nem légkeveréses sütőkben még jól teljesít hőterelő lemezként, ha kell a magasabb hőmérséklet, de alulról túl erős lenne, ezt be szokták tenni alulra, és fölé egy rácsra a tepsit, amiben sül a sütnivaló
fun fact: zsírfogónak viszont sosem jutott eszünkbe használni (noha nagy szükség nem is volt rá)
-
AssAssynn
addikt
-
st6969
őstag
válasz
AssAssynn #68124 üzenetére
Korábban próbáltam én is ennek utánajárni. Én azt a végeredményt kerestem volna, ahol a kenyérnek ropogós vékony héja van (ami pattog szanaszét az asztalon, miközben szeled), hasonlóképpen, mint a hagyományos friss házi kenyérnél.
Régebben volt a szüleimnek kenyérsütő gépe, na az ezt meg sem közelítette. Ellenben finom formakenyeret lehetett vele sütni, de annak bizony nem "pattog" a héja -
rígel
őstag
válasz
AssAssynn #68124 üzenetére
ha nem kovászos kenyeret akarsz, akkor minden gép képes. igazából ez nem gépfüggő, hanem hozzávaló. A gép csak dagaszt és süt. Bedobod a tejet/vizet, olajat, sót, cukrot, lisztet és szárított élesztőt , 2.3- óra múlva kész a kenyér. Mind ugyanazt tudja, méretben, programokban , minőségben lehetnek különbségek.
-
AssAssynn
addikt
Van olyan ajánlott kenyérsütő gép, amibe csak beledobja az ember a hozzávalókat, bekapcsolja és kész is? Méghozzá vállalható minőségű végeredménnyel.
Régen kovászoltam, gyúrtam, sütőztem, de már semmi pénzért nem kezdenék újra bele.
-
rígel
őstag
válasz
Atomgeszi #68117 üzenetére
[zsírfogó tálca]
általában tartozék a legtöbb sütőhöz -
Atomgeszi
nagyúr
Sütő aljába mit lehetne tenni, hogy ne csöpögjön le az aljára a cumó?
-
w.miki
veterán
Mosógép esetén ez a nyikorgás szerintetek normális?
-
rígel
őstag
Én is pont ezért gondolkoztam sokat. Igazából az AEG T8DEC68S volt a kiszemelt, mivel a mosógépem is AEG és meg vagyok elégedve vele. Mivel az ára felment egészen a Bosch WTW876LBY szintjére , ráadásul az már egy több éves modell, míg az LBY viszonylag új( azóta kicsit visszaált) ,mondom akkor legyen Bosch. 5 év gari meglehetős nyugalmat ad, olyan sokkal hosszabb időre egyik kommersz háztartási gép sincs tervezve manapság. Mivel 2 ismerős is 2 ill 3 éve megelégedéssel használ ilyen öntisztítós szárítót, gondoltam akkor legyen ez. Eddig tökéletes, remélem hosszútávon se lesz gond.
-
m3k
csendes tag
Sziasztok! A szárítógép kutatás folyamán nézegettem videókat javítás, tisztítás alatt lévő gépekről. Itt pl egy érdekes Bosch öntisztítós (régebbi modell) Ha megnéztek egy hagyományos gépet belülről több év után akkor kb ugyanez a látvány fog majd fogadni. Most nem találom a másik videót de ott bátrabb a szakember és felemeli a két kondenzátort és az alatta lévő tálcát illetve a tartály alját is kitisztítja. Ez azért izgalmas mert ha eltörik a cső, elillan a gáz, kuka az egész. Én nem mertem öntisztítósat választani mert nekem biztos nem lenne szerencsém
Amúgy egyelőre nincs panasz rájuk és ér annyit az automata tisztítás mint a kézi, véleményem szerint. Kézinél ha megfigyelitek a kondenzáló egység negyedének a 10%-át tudjátok tisztítani rendesen. Későbbiekben talán az a legjobb konstrukció amelynél a kondenzátor egy zárt tartályban van és a szerelő nyíláson keresztül ügyesen ki tudod slagozni addig amíg szösz jön belőle. A szárítógépek kryptonitja a szösz. Mindenhova bejutnak idővel. Szívem szerint 4-5 évente én darabokra szedve kitisztítanám mind az ön - mind a kéz által tisztuló gépeket megelőzve az esetleges lakástüzeket is. Segít valaki mosógépet választani 150k -ig? 8kg-s jó lenne.
Ez nagyon gáz? Bosch series 4 WAN28262BY
-
arcsin
senior tag
-
Pikaa
aktív tag
Sziasztok
Milyen beépíthető gőzelszívót ajánlotok?
-
Grande Ale
őstag
Miele mosógépünk ma mosás közben elkezdett csipogni, kiírta hogy waterproof, hívja a vevőszolgálatot. Ruhát engedi kivenni, de visszakapcsoláskor ugyanez. Leírás szerint bekapcsolt a víz védelmi rendszer. Mi lehet ez? Miért tilthatott le?
-
anrab
addikt
válasz
FireShadow #68103 üzenetére
Az úgy klassz.
Atomgeszi:hát, ja.
-
Elemental
addikt
válasz
salapp #68036 üzenetére
Ha vágsz g4 szűrő paplanból méretre a hőcserélő elé, akkor nem kell porszívózni.
-
LOTR
addikt
sziasztok
érdeklődni szeretnék hűtőszekrény témában
valami alul mélyhűtős, felül sima beko a3+ nofrost inverteres hűtőről lenne szókorábban még nem volt nofrost-os hűtőm, úgyhogy nem tudom, hogy ez emiatt van e, de ennek a sima hűtő részének az aljában, a kihúzható fiókos rekesz alatt, szinte folyamatosan áll a víz, nagyon gyakran le is van párásodva az egész belseje és ami még rosszabb, meg gondolom összefüggésben is lehet ezekkel, hogy szerintem gyakrabban jelenik meg penész is
(pl másik, nem nofrostos hűtőben benne marad egy citrom, a végére szinte összekeményedik, itt meg nincs ideje erre, mert bőven előtte jelenik meg rajta a penész)
mit gondoltok, ezeknél a hűtőknél ilyen a működés, vagy valahol valami probléma van?
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Apple Watch
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- További aktív témák...
- Eladó KTM női kerékpár!
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Gree klíma AKCIÓS áron beszereléssel együtt!
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTD 8v 120Le 2009 ÁRCSÖKKENÉS, amíg a kiszemelt megvan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged