Hirdetés
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribarszki
őstag
Bosch a hátulja be volt nyomódva. Szétszedtem, minden fontos része ép, tökéletesen működik. Az ajtót kellett beállítani. 300k volt így.
Viszont 250fokig ott és akkor adok hozzá gőzt amikor akarok, 3 erősségben. Alsó-felső sütéshez is.
Valamint tud csak párolni, gőzölni 120fokig, de ez egy másik történet. -
vilga
tag
válasz
ribarszki
üzenetére
mi is kovászos kenyeret sütünk, és hasonlóképp gondolkodtam a kiválasztásban, de ne vált be nekem sem a kenyérsütő program, és visszatértem a régi sütőm szerinti módszerhez: két bespriccelt jénai összeborítva, nekem ez vált be. a menü rendszert mára már átláttam,a pirolitika is nagy csalódás
Ha publikus elárulnád végül is mi lett a crisp helyett? -
ribarszki
őstag
Én az első használat után visszaküldtem a SteamCrisp gőzsütőt. Kevés dolgot utálok, mint amikor egy gép bekorlátoz. Néztem vásárlás rlőtt, hogy 300fokot tud, illetve gőzfunkció. Mondom szuper, 2 éve kovászos kenyeret sütünk, ez kell nekünk! Ja, a gőzfunkciót csak légkeverésen engedi és csak 230fokig. Ha kenyér beállítasra megyek, akkor is 230fok a max. Miért nem lehet 250ig tekerni legalább, és én döntöm el, hogy alsó-felsőhöz, vagy légkeveréshez adjon gőzt. A lassú és totál átláthatatlan menü csak hab a tortán. Én sem tudtam sokszor, hogy hol járok a menüben, mit is nyomjak.
-
vilga
tag
Mire megbarátkoztunk a három hónapos electrolux crisp gőzsütővel, ami intenzív pirolitikus tisztítás közben elhalálozott: összeolvadt a felső ventillátor környékén minden, gazdasági totálkár: csereutalvány a történet vége.
Azért bosszant egy kicsit, ez a modell már nincs a boltnak /MM/ pénz vissza, csak mára az árak, hogy is mondjam.....főleg hogy igen akciós áron fogtam ki.
Ez volt a második tisztítási program, az elsőt enyhe fokozaton futtattam ami csalódás volt: teljesen ráégett a szennyeződés az oldalára /inkább súroltam volna előtte, mint utána nehezebben/ lehet hogy a következő gőztisztítós lesz, mivel ez a 2,5 óra 500 fokon egyébként sem energia takarékos megoldás.
Kíváncsi lennék véleményekre, tapasztalatokra mit csináltam rosszul esetleg
Megrendült a bizalmam a márka iránt , tudom ki lehet fogni gyári hibás darabot, de kinek hiányzik az ezzel járó macera -
herdsman12
őstag
Lassú gyümölcspréshez volt szerencséje valakinek?
Aldiba láttam. -
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
A mosógépünket (AEG) aquastopos bekötőcsővel adták, ami mostanra tönkrement, csöpög, mint az állat.
Ezt szabad normális töltőcsőre cserélni? -
-
Cece04
tag
Sziasztok,
kezdi megadni magát a mosógép, így esedékessé vált a cseréje
és szeretnék hozzá egy szárítógépet is.
Mindenképpen két külön gépben gondolkodom, viszont hely csak úgy van, hogy egymásraépítem őket, így gondolom célszerű lenne egy márkából választani őket az összeépítés miatt.
kb400e lenne a keret a két gépre, de ha nagyon jó deal van picit többért akkor lehet, hogy áldoznék rá többet is. mit érdemes?Köszi!
-
pjen
félisten
Ma reggel sikerült leejtenem egy közepes jénai tetejét, 1000 darabra tört. előkaptam a Dyson animalt és igyekeztem eltűntetni a romokat. levettem róla a fejet és csak a csővel használtam, hát a nagyon aprókat felszedte de a kb centis darabokat már nem. behoztam a garázsból a vezeték nélküli Philipset, csak úgy csörömpölt ahogy a kissebb nagyobb darabok mentek a gége csőben.
-
Stard72
tag
válasz
herdsman12
üzenetére
Igen, látom, csak eddig nem nyomtam elég hosszan, és is mindig csak egyet villant. De mostmár megy, köszönöm
-
Stard72
tag
Sziasztok!
Elektrolux mosogatógéphez lenne egy kérdésem. Hogyan kell az ilyen vezérlésű mosogatógépekben az előmosogatás programot indítani? Egy kapcsoló van a 30 perces programhoz és az előmosogatáshoz, de csak a 30 percest tudom indítani. Belinkelem a használati útmutatót, a 36-ik oldalon vannak a programok leírva, de nem értem ,hogyan lehet csak előmosogatást indítani.
Előre is köszönöm
[link] -
szabog74
aktív tag
Ha már indukciós lap a téma: gyárt más hasonlót az Electrolux senseboil-hoz hasonlót? Megtetszett az asszonynak...
-
cd930
senior tag
Nekünk a Whirlpool indukciós lap kisebb lapja simán érzékeli az ikeás kotyogós kávéfőzőt.
A kávéfőző vásárlása előtt itt valamelyik fórumban próbáltam kölcsönkérni egy Bialetti indukciós kotyogóst, de nem jártam sikerrel. Így belevágtam az ikeásba, amit vissza tudtam volna vinni, ha nem működik rajta.Szóval érdemesebb volna olyan főzőlapot keresni, ami a kisebb edényekre is elindul.
-
Bdanyy
addikt
-
Bdanyy
addikt
Pár dolog kezd tisztulni azóta.
Egyelőre ezek szimpatikusak, de ha van jobb ötlet, szívesen választok mást is.Sütő: Electrolux EOE7P31X [link] Ismerem, tetszik a kezelőfelület, jó a szigetelése, van sín és nem csapódik le az ajtó
Főzőlap: AEG IKE64450XB [link] Tetszik, hogy van bridge funkció mindkét oldalon, illetve mind a 4 zóna kapott külön helyet a kezelőfelületen. Sense boil vajon megéri? Vagy bridge nélkül van, vagy sensefry mellett, de az meg bénán néz ki, ha a sütő meg nem sensecook. Az előre kiválasztható programok viszont nem hiszem, hogy adnának annyival többet.
Mikró: Whirlpool MWF 421 SL [link] Nincs forgótányér
De kicsit kicsi belül, valamennyivel több hely is van a nyitott polcon ahová menne. Mekkora helyet érdemes hagyni körülötte, ha a valszeg grill nem lesz használva?
Hűtő: Liebherr CUef 3331 [link] Palacktartó illetve az ajtó beosztása miatt praktikusnak tűnik, bízom benne, hogy halkabb mint a no frostosok. -
Aguinaga
őstag
Sziasztok!
Szárítógép vásárlása előtt állunk, segítség kellene, milyen márkát érdemes megvenni?
Sejtem, hogy minden márkából a legolcsóbb a legalja, ezért nekem egy ár/érték bajnokra van szükségem.
Szempontok:
- hőszívattyús
- minimum 8kg-os
- hang nem olyan lényeges, fürdőben lesz elhelyezve
- mélysége maximum 60 cm, szélesség/magasság nem számít
- A+-tól felfele, a régi jalölés szertin
- ár maximum 170ezer
- nem feltétel, hogy a kondenzvíz kivezethető legyen lefolyóba
- nem kell mindenféle okos funkció
- garancia minimum 2 év (azt hiszem, ez már alapból kellene legyen ilyen értéknél, ugye?)Amit néztünk:
Electrolux EW7H458B
Whirlpool ST 92E
Bosch WTH85291BY
Indesit YT M11 82K RX EUAmit nem szeretnénk: Heinner, Candy
Szerintetek?
-
Ciccuka
veterán
Azoknak, akik Heinner szárítógépet vettek és hozzáér a dob az oldalához, mert be van horpadva a gép oldala.
Újracsomagolt szárítógépnél eléggé jellemző, hogy be van ennek a szériának az oldala, mert a (török) gyártó védelem nélkül csomagolja be eredetileg isMegoldás:
két Torx csavarhúzó kell (elvileg T20 T25 bitfej)
le kell szedni a gép tetejét és a vízgyűjtőtartályt kiszedni
majd a vezérlőpanel előlapot kicsavarni (kb. 3 csavar), aztán szigetelő szalaggal rögzítjük, hogy nagyjából ott maradjon azért a helyén, (míg hajtogatunk), hogy hozzáférhessünk az oldallapok csavarjához
oldallapot hátul és alul és fent kicsavarni, majd felfele (kb. 2cm-t) és de kicsit kifele is húzva kiszedni óvatosan (mivel be van horpadva így biztosan nehezen jön le), elől két műanyag rögzítő elem van
ha lejött az oldalát (értelemszerűen fent legyen a púpos része), akkor lefektetjük egy törülközőre síkfelületre és egy nagyobb könyvet rárakva, picit ráállunk, majd a könyvet odébb csúsztatjuk 10cm-et és megint ráállunk (többször végigmegyünk a horpadás vonalán és figyeljük, hogy alakul).
Ha a gép eleje is behorpadt, azt úgy lehet kiszedni, hogy a gépet oldalára fektetjük (törülközőre), felül legyen (vízszintben), amit ki akarunk majd húzni. Elé állunk egy törülközővel két marokkal csavaró mozdulattal (felfele) meghúzzuk középen kicsit, majd figyeljük, hogy mi változott.
Egy hosszú vonalzót (vagy seprűnyelet) oda lehet rakni és ellenőrizni, hogy hogy kell még meghúzni. Több apróbb mozdulattal célszerű.
Így a belső éle lehet, hogy kicsit kifele fog majd állni, de az visszanyomjuk (pl. mondjuk egy fa téglatest-el)
, de úgy, hogy amit kihajlítottunk, azt már ne nyomjuk be. Könnyen rá lehet jönni egyébként, hogy mi kell csinálni. Mindig egy picit alakítunk majd ellenőrizzük, hogy jobb lett -e.
Aztán, ha már elfogadható, akkor összerakjuk.1 óra alatt meg lehet csinálni, egy pici ki logika kell.
Mindenki csak saját felelősségére kezdjen bele!
Ésszel kell azért csinálni, mert rosszabb lehet a végeredmény, mint volt.Egyébként belül is széttörhet egy tartófül, ha helytelenül szállítják és a fedlap is sérülhet, repedhet
-
Zeki
nagyúr
Sziasztok! Van nekünk egy Daewoo DSX-5055 Multifunkciós konyhai robotgépünk. Ennek a habverős fej része eltört, miután leesett a földre.
Hol lehet ilyet kapni? Az importőrt kérdezve, nem tudott segíteni.
-
-
törölt tag
Sziasztok!
Beépített sütő ma reggel elkezdett kattogni vagy nem is tudom. Olyasmi mint mikor csepeg a csap, így tap-tap-tap-tap, ez megy. Ha leülök elé akkor azt hallom hogy vándorol a hang kicsit jobbra, kicsit balra, kicsit hangosabb, kicsit halkabb... A légkeverés ventilátora és a felső hűtő is mozdulatlan, ha bekapcsolom működnek.
Ötlet?
-
rgeorge
addikt
Üdvözlet! Mosógép cseréje lenne esedékes (20 éves az előző és sok baja van már), de nem is a típus a kérdés, hanem a házhozszállítás. MediaMarkt, markabolt.hu is csak úgy szállít ki (COVID), hogy a bejáratig, és onnan is viszi el a régi készüléket. Ezt tényleg így csinálják vagy csak kisebb cuccoknál? Azért egy 60+ kilós mosógép lakáson belül 20 méterre való mozgatásáról lenne szó. Kétszer. Euronics nem ír ilyen korlátozásokról, de a Home Delivery Team, aki az egyik partnerük, viszont igen.
-
pjen
félisten
válasz
Csabroncka
üzenetére
Sok szempontból igazad van, de azért nem teljesen. Nem csak kertes házak vannak ahol Tudsz tavasztól őszig az udvaron teregetni.2-3 gyerek mellett szinte folyamatosan szárad a ruha, melegágya a penésznek. Nem lakunk mind nagyvárosban, kisebb településen nincs minden nap friss hús a hentesnél ezért több napi készletet kell venni esetleg a közeli városban és lefagyasztani.
-
Gergőke88
addikt
válasz
Csabroncka
üzenetére
Jó dolog lehet fagyban kint teregetni

-
Csabroncka
addikt
Alapvetően azt, hogy a XXI. században biztosan szükség van-e rá (?) Hozzáteszem ugyan ez a szárítógép téma is! Természetesen, ez nem arról szó, hogy nem kényelmes és praktikus vagy fontos dolgok ezek, de éves fogyasztásuk lényegesen meghaladja egy 4-5 KW-os klíma éves hűtési fogyasztását. Ilyenkor aztán nézek, hogy ülnek otthon a 29 fokos házban, de megy a szárítógép, ahelyett, hogy az udvarra teregetne. Bevágja a féldisznót a fagyasztóba, mintha nem lenne holnap mit venni, pedig a hentesnél friss a hús... - de a klíma sokat fogyaszt
, sorry kijött belőlem, alapvetően nem neked szól az off... -
G@ben
addikt
Fagyasztószekrény vásárlásánál mit kell figyelembe venni? Méret, fogyasztás, garancia, automata leolvasztás? Még mit?
-
bencefica13
csendes tag
Sziasztok!
Teljes konyhaberendezés előtt állunk és már egészen leszűkítettük a dolgokat, de még így is mindenhol lenne 1-2 kérdésem, nagyon megköszönöm, hogyha tudtok segíteni.
Beépíthető sütő és mikroból fehéret szeretnénk, két árkategóriában találtam választékot, ami szimpatikus, Whirlpool AKZM 8480 WH és Whirlpool AMW 730/WH az egyik, a másik pedig egy Bosch páros: Bosch HBG6750W1 és Bosch BFL634GW1. Van esetleg valakinek tapasztalata ezekkel kapcsolatban? A Bosch páros kb 2x annyiba kerülne, megérheti vajon? Illetve, ha van más fehér sütő és mikro páros, ami esetleg best buy kategória és tudtok ajánlani, azt is nagyon köszönöm!
Mosogatógépből mindenképpen 60cm széles Bosch-t szeretnénk, amit nem igazán tudok hogy egy ~150-170k körüli Series 4, vagy egy dupla annyiba kerülő Series 6/Series 8 között van-e érezhető különbség, ami megéri ezt a felárat? Igazából 2en lennénk a háztartásban, szerintem 2-3 naponta kapcsolnánk be.
Ahol jelenleg teljesen el vagyok veszve az a főzőlap, ebből fekete indukciósat szeretnénk lehetőleg keret nélkül, de nem igazán tudom mit érdemes nézni ezen kívül. Megbízható márkák, amiket eddig olvastam a Bosch, Neff, AEG és Whirlpool talán, de ahogy látom márkákon belül is bőven van árkülönbség. Gondolom 2 főre nem érdemes 60 cm-nél szélesebbet venni még akkor se, ha van hely és fogadnánk majd vendégeket / családot. Van esetleg ajánlott főzőlap 150-200 ezres kategóriában? Illetve, ha mondjuk 3-400 ezres kategóriában sokkal jobbakat találni és megérik az árkülönbséget, akkor az is beleférhet még talán.
Előre is nagyon köszi mindenkinek!
-
Bacusuz
őstag
válasz
Csabroncka
üzenetére
köszi
-
Bacusuz
őstag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy a polifoszfát adagolóból elvileg fogyni kellene a kristálynak? , mert ezt olvastam. Nekem nem fogy vagyis nem látványosan, a mosógép elé van kötve.
Érdemes azt cserélni és mennyi időnként? -
Richard!
addikt
-30% a nem akciós háztartási gépekre a LOYAL22 kuponkód megadásával a Kärcher oldalán: [link]
-
BBéci
legenda
válasz
Dani_kp
üzenetére
Három éve módosítottak a gégecsövön, amit én használok, rendkívül könnyen megtörik, figyelni kell rá.
A fejben lévő harmonikát két műanyag gyűrű merevíti belülről, ami kevés, a szívóerő behorpasztotta és trombitáló hanggal rezgett. Emiatt jöttem ebbe a topikba, hátha tud ajánlani valaki orvosságot. Nem kaptam használható tippet, így saját kútfőből egy fíber alátétet tettem bele, azóta rendben működik.
A fej kerekei könnyen lejönnek a helyükről, amikor vastagszálú szőnyegen húzom-vonom.
Az elődje, 1997-ben vásárolt AEG SUN, még üzemel, autómat porszívózom vele. -
Salak
aktív tag
Sziasztok!
Egy ismerősnek próbálok segíteni új hűtőszekrényt találni és remélem tudtok segíteni ebben.
Alul fagyasztós, szabadon álló hűtőt szeretne, az alábbi paraméterekkel:
- legalább 2 részes/fiókos fagyasztó
- legalább 4 részre osztható hűtőrész + zöldséges fiók
- maximum 230.000 HUFElső körben ennyi az elvárásuk.
Elsőre ezt (Whirlpool W4D7 XC2) nézték ki, de talán ennél van jobb alternatíva.Nagyon köszönöm előre is a javaslatokat!
-
pipijoe1
csendes tag
Nekünk is sok mágnes van a régi hűtőn, de semmi horpadás nincs. Hibátlan 200 rugót adtam, hibátlan hűtőt várok. Nem alkudozok, nem akarom, hogy rám sózzák az összenyomkodott szarukat. Nem szerelem, csak muszáj egy másikat venni. Legutóbb egy kombi gáztűzhelyet vettünk, erre kihoztak egy indukciósat 30 rugóval drágábbat. Akkor vettük észre amikor a gázos be akarta kötni. Még nekem köszönték meg, hogy visszavittem és nem adtam el jóáron valakinek. Komolyan vicc az egész.
-
Dani_kp
addikt
Igaz hosszú távú tapasztalatom nincs még vele, de első használatkor a gégecső és a fej is jónak bizonyult. A cső olyan mintha valami műanyag-gumi keverék lenne, határozottan minőségi benyomást kelt, de ezt majd úgy is az idő fogja igazolni vagy cáfolni.

Minden estre a régihez képest egy álom vele takarítani. -
Technoman
őstag
Sziasztok!
Tervezek nyára, az önkormányzati mini garzonomba egy olcsó kis hűtőt venni. Mivel ez egy nagyon régi bérház (és önkormányzati) a falban lévő vezetékek már elöregedtek, ezért minden egyes alkalommal amikor elmegyek otthonról totálisan áramtalanítom a lakást (kismegszakítót leverem)
Kérdésem, hogy ez az állandó, napi szintű áramtalanítás, mennyire befolyásolja egy hűtő működését ill. élettartamát?
Valami ilyesmire gondoltam.
thx -
Dani_kp
addikt
válasz
pingu22
üzenetére
Igen, én is itt érdeklődtem. Először egy miele c1-et szerettem volna, mivel akciós volt, de addigra nem volt elérhető, így maradt az Electrolux, de egy percig sem bánom. Ég és föld a különbség, sokkal gyorsabb és hatékonyabb a nagy takarítás vele.
2-3 éve mamámnak is Electrolux-ot vettünk, hasonlót mint ez, neki is bevált, maximálisan elégedett vele.
-
pingu22
tag
válasz
pingu22
üzenetére
Hoover Telios Plus mennyire ajánlott? Itt visszakeresve meg árukeresős értékelések alapján jónak tűnik. Ráadásul van emag kuponom, 20ért betudnám húzni.
#68907: köszi, rálesek erre a Powerforce szériára
Úgy látom a Miele árkategória alatt még ezek amik ajánlottak. -
pipijoe1
csendes tag
Hát ez beszarás gyerekek! Nagynehezen rábeszéltem magam az LG alulfagyasztós hűtőre, ma kihozták, mondtam a szállítónak moment, lerántom róla a bugyit! Mérnöki pontossággal a felső ajtó közepén egy 5 Ft nagyságú horpadás. Visszamentem az üzletbe ( Euronics) nem lepődtek meg, holnap viszi vissza a szállító, de rendelni ilyen típust már nem lehet. Azt hiszem gempa vissza, marad a 18 éves Elektrolux. De hogy sajnálnak legalább az előlapra egy kurva nikecelt, ezt nem tudom felfogni. Nem számít termeljük a szemetet. Ááááá.
-
kene84
aktív tag
Sziasztok,
van egy Sencor SVC-8VT típusú porszívónk és úgy néz ki a legutóbbi porzsák eltávolítás alkalmával mivel nem raktuk be azonnal az újat sikerült elkeverni a porzsák tartót...
Nem találtam hirtelen a neten hozzá de hátha van valakinek ötlete merre keressek vagy van más gyártóé ami megfelelhet? Hátha van tapasztalat.Köszi előre is!
-
Fr3eWar
őstag
válasz
eastsider
üzenetére
Alapban a 16db-os éri meg.
Az hogy "egyéb szűrők", az valójában csak motorszűrő, méretre vágható a gépedbe, attól függetlenül ugyanúgy kell venned levegőszűrő kazettát. És az egyéb szűrő benne van a 4db-osban is.
Szóval a matek:
5490 4db-os csomag (ez ingyen kaphatod) - 1372Ft/db alapból
16db-os csomag 13 260Ft-ért 828Ft/db
16db-os csomag 16 470Ft-ért 1029Ft/dbHa a rendes 16db-oshoz hozzáadod a 4db-ot ingyenest akkor 823Ft-ra jön ki darabja 20db-ra vetítve
plusz lesz 5 évre elég porzsákod. -
mokus1
addikt
Ikea beépített hűtőt tudom mással helyettesíteni, hogy a zárszerkezet normálisan műkődjön vele?
-
eastsider
nagyúr
Sziasztok,
Miele porzsák kuponnal melyik éri meg ?
Van 4db ingyen, vagy 16db + egyéb szűrők 13k-ert: [link]
Viszont most alapból is akciós a 16-os csomag 16k-ert
Előre is thxAmúgy tényleg jó nagyon a C1! Köszi az ajánlást

-
Dan-szan
senior tag
válasz
herdsman12
üzenetére
Köszi
-
pingu22
tag
Szóval lényeg hogy parketta van*, szőnyeg nincs (és nem túl nagy lakás).
Bocsi, kicsúsztam szerkesztésből.
-
pingu22
tag
Sziasztok!
Van most valami BB porzsákos porszívó 30k környékén? 2 szobás lakásba, parketta, szőnyeg nincs de néha kocsiban a kárpiton használnám.
-
Dan-szan
senior tag
Üdv.
Akinek van AEG mosogatógép azt az kétoldali öntapadós ( a rajzon H betűvel jelölve) fehér gumit hova kell ragasztani? Nincs egyetértés itthon, pedig elég sok Ikeás dolgot összeraktunk már. -
Üdv. Beépíthető elektromos sütőt cserélek. A főzőlap Teka, de nem számít, lehet különböző a márka. Kettő dolog fontos, a minél magasabb hőmérséklet és az ár. Ha az ár nem számítana, akkor meglenne a választás (700 C - [link] ) de ennyit nem adok sütőért. Jelenleg egy AEG a kinézett, ami max. 300 C. Sajnos sok helyen nem írják, pl. a Teka alap sütőinél csak a receptekből lehet következtetni, hogy nem túl sok. Köszi, ha van ötlet!
Új hozzászólás Aktív témák
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

De kicsit kicsi belül, valamennyivel több hely is van a nyitott polcon ahová menne. Mekkora helyet érdemes hagyni körülötte, ha a valszeg grill nem lesz használva?