- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
ph_5.5
aktív tag
válasz
Zola007 #65977 üzenetére
Mi nemrég vettünk egy ilyet. Elux D 8.2
(mindenhol ennyi most, de akcióban 51e körül mozgott)
A leghalkabbnak titulálják. Ami biztos, piszokhalk. Kinézetre tetszetős, a agyobb tesója markolatról vezérelhető. Itt lent kell csavargatni a tlejesítményt, de smart módban, és a legnagyobb fej smart állásában gyakorlatialg végig tudom takarítani a teljes házat. (parketta, szőnyegek, padlólap vegyesen)
Ezen rövid használat alatt megváltás a korábbi 1800W-os (porzsákos Samsung) porszívóhoz képest. -
Voice24
őstag
Hali!
Véleményeket, tapasztalatokat kérnék air fryer sütőkkel kapcsolatban, mégpedig abban a vonatkozásban, hogy a kihúzhatós-bepakolós kosaras, vagy a polcos-rácsos-forgónyársas verziók a kihasználhatóbbak, praktikusabbak. -
BBéci
legenda
válasz
Csabroncka #65994 üzenetére
Akusztika javítására is költs, az legalább annyira fontos, mint a kábelek.
-
ribarszki
őstag
válasz
Csabroncka #65994 üzenetére
Elsőre nekem is ijesztő volt, hogy tiszta műanyag a gép. Amikor én vettem, akkor még a V8 esetén volt olyan reklámleírás, hogy olyan minőségű műanyagból készül mint a Lego. Bírja a leesést, ütést, stb.. (Volt is ilyen Dyson reklámvideó, hogy elkerülhetetlen a gép véletlenszerű lelökése, leesése, ütése, de erre felkészítették..)
Utána eltelt 4 év, és durva, hogy milyen igénybevételt kapott. Az egész család használja, a gyerekek leejtették, a festék már kopott róla, 3 gyerek mellett naponta sok-sok alkalommal be van fogva. Az akksit most fogom cserélni, de maga a gép bírja a strapát, hajszálrepedés sincs, tényleg jó minőségű műanyagból készült. -
Gergőke88
addikt
Volt más is aki vásárolt a mostani Bosch 10% visszatérítés promócióban?
Mennyi idő után küldik vissza a pénzt?
A visszaigazolás megjött, hogy ellenőrizték, minden rendben.
koszi! -
Zola007
veterán
ETA porszívókba milyen porzsák megy?
S-bag? -
Zola007
veterán
porzsákos porszívóra kérnék ajánlást 40-60e Ft kategóriában
Philips 9170 Performert váltana (34 kPa), hasonlót keresek
-
dethroner
veterán
válasz
dethroner #65962 üzenetére
Na hát szuper hírek vannak. Tényleg 4 év garit adtak a vásárlás idején, 2018-ban a beépített gépekre, szóval még érvényes. Szervizes manus javasolta hogy ellenőrizzem a szifonig nincs-e dugulás, mert az F3 hiba az dugulást is jelenthet. Este meglesem, aztán ha átfolyik a cső, akkor jöhet az ingyenes javítás.
Hű, nem kicsit könnyebbültem meg -
ribarszki
őstag
[Kínaiaknál] mindenre is van megoldás
-
válasz
ribarszki #65971 üzenetére
Röviden
A lézeres fej tök jó móka és hasznos
A részecskeszámláló csak marketing, őszintén kit érdekelsenki nem nézegeti hány millió és hánymikronos port szívtál fel
Az antihaj fej egész jónak tűnik, bár csak kanapé porszívózáshoz használtam, elképesztő mennyiségű liszt szerű port szedett ki
Az auto mód tök jó amúgy, hogy menet közben szabályozza a szívóerőt, boostban meg nagyon durva mit produkál. Autószőnyeg takarításánál ki fogom próbálni
Szőnyegünk nincsen így az a fej nekem igazából nem is kell
Rengeteg apró kis tartozék és kefe van hozzá bár ez nem v15 fícsör, gyanítom a régebbi modellekben is benne vannak
Baromi könnyű használni a gépet, könnyen siklik a padlón és a sarkoknál szegélyeknél is nagyon jól összeszedi a kosztKontra
Az a rohadt nyomógomb még mindig, gyááááá, miért kell folyamatosan nyomni? egy kis apró retesz vagy vmi hasonló megoldással megcsinálhatnák végre
-
ribarszki
őstag
válasz
#48613632 #65970 üzenetére
Kinézetre hasonlít, de:
- Oled kijelző
- Részecskeszámláló
- Lézeres Fluffy fej
- Anti-tange fejek
- Jelentősen növelt szívóerő
- Növelt akkuteljesítmény
- Auto mód
- High Torque szőnyegtisztító fejEz nem ráncfelvarrás, vagy felturbózott modell, hanem igen komoly ugrás. Még a V11-hez képest is!
-
törölt tag
Felturbózott V10-nek néz ki, ami amúgy nem baj, már csak a csereszabatos alkatrészek miatt is. Az akku, a tank, a ciklonrendszer ránézésre nagyon hasonló.
A végén a hepa szűrő tokozása kicsit más. A fluffy fej is picit más, de ránézésre az is csereszabatos.
Viszont a legalsó anti-tangle akármire kiváncsi lennék. Volt már a Dysonnak egy próbálkozása erre, de az nagyon nem akart működniTalán az egyedüli mellényúlás, amit én tapasztaltam Dysonéktól, ezért is lennék kiváncsi, hogy ez mit kezd egy marék erős, hosszú hajjal
-
lory01sec
csendes tag
válasz
flash- #65916 üzenetére
Szerintem semmi gond nincs velük, nem dizájnos a csomagolás, és fele annyiba kerül itt a mikroszálas mint a gyári papír...
Autóhoz ezek piszokjók: Autó porszívófej
a 32 és 35 méretet a porszívócső végéből derül ki, amit beledugnál a fejbe az milyen átmérőjű... -
Végre elérkezett az idő, hogy 2 év után a philips speed pro maxot lecserélhettem egy Dyson V15-re, egyelőre csak kibontottam és megnéztem miket adtak hozzá, most töltöm az akkut és estére írok egy első benyomást róla ha végeztem a takarítással. Az biztos, hogy nagyon átgondoltnak és minőséginek tűnik az egész rendszer, pont mint egy Miele a porzsákos porszívóinál. Amennyire engedte az akku, csak a kezemet elérakva brutál milyen szívóerőt tud, kíváncsi leszek rá a gyakorlatban.
-
Flowtation
őstag
Sziasztok!
Asszony elejtette, hogy robotgépet szívesen kapna karácsonyra..Tudom, van még idő, de így legalább lesz időm körbejárni a dolgot. Ilyen jellegű gépet keresnék, ez a billenős fajta tetszene neki. Ezen túl nem igazán értek hozzá, annyi, hogy az árkategória is ennyi lenne kb. Nem lesz minden nap használva és a dagasztás funkció az jó lenne. Van valami bb ajánlat most? Tudom, hogy nemsokára akciók lesznek, de ha létezik bevált típus, az érdekelne. -
BB9000
senior tag
Ehhez mindenképpen szervíz kell. Vagy elektronika hiba, vagy a vízbeeresztő szelep ragadt be nyitott állapotban. Olyankor szokott beragadni, ha szennyeződés kerül bele. Cserén kívül sokmindent nem tudsz vele csinálni. Garanciális gépet nem bonthatsz, úgyhogy majd a szervíz kicseréli. Szerintem nem feltétlenül kell elállni a vásárlástól. Ez egy apró, viszonylag könnyen kiküszöbölhető probléma. Ha megjavíttatod, akkor még akár jobban is járhatsz. A következő garanciális javítás esetén pl. előbb kérhetsz teljes gépcserét.
Ha megingott a bizalom a Samsungban és ezután más gyártótól vennél inkább mosógépet, akkor persze küldd vissza.
Még annyi, hogy ha te kötötted rá a vízhálózatra, akkor arra figyelned kellett, hogy a vízbeeresztőnél lévő kis szűrő benne legyen. Ezen a szűrőn kell fennakadnia annak a kis rozsdadarabnak, ami elronthatja a szelepet. -
Thoty
senior tag
Sziasztok!
Úgy néz ki, belefutottam egy hibás mosógépbe:
Október elején érkezett ez: [Samsung Slim WD8NK52E0ZX/LE] Az érkezése napján csak annyit néztem meg, hogy egy legrövidebb mosást elindítottam, víz megy ble, ki is öblíti, stb. jó lesz ez.Ma jutottam odáig, hogy rendesen bekössem, beszintezzem, és feltűnt, hogy valami nem kerek, ugyanis működés közben nem zárja el a bejövő vizet, hanem az egész mosási folyamat alatt tódul bele a víz, amit persze kiszivattyúz (és közben is folyik bele a víz). Egy 20 perces mosás alatt 310 liter vizet fogyasztott. A kalibrációs ciklusa is megszakad egy OC hibakóddal, ami a leírás alapján a "Water overflood" hibaüzenete.
A 14/30 napos visszaküldési időszakban még benne vagyok, szóval vissza tudom küldeni (ezt az ügyfélszolgálat is megerősítette), de gondoltam előtte megkérdezem, hátha van valakinek ötlete, mit nézzek meg rajta, amivel meg lehetne oldani ezt a problémát.
-
dethroner
veterán
Énis, énis
Gyors felindulásból regisztráltam a beépített sütőt és mikrót is, azoknál is írta hogy 4 év gari a beépíthető gépekre. Sajna az indukciós lap nem szerepel ezen a számlán, pedig azt is bevittem volna a rendszerbe. És már 2db garancia füzetet találtunk a fiókok mélyén
Már csak reménykedni kell, hogy a garijegy ki nem töltése nem gond, de gondolom ha a számlát és a garijegyet beviszem a boltba, utólag is be lehet írni a vásárlás napját, vételárat, pecsét rá és kész. Hű, reménykedem, majd jelzem mi történt. -
dethroner
veterán
válasz
Digitalpimp #65959 üzenetére
Gyártó oldalán ez szerepel:
Felhívjuk figyelmét, hogy jelen visszaigazoló e-mail a promócióban meghirdetett garancia érvényesítéséhez nem elegendő és annak nem feltétele. A jótálláson alapuló igényét a
Whirlpool Magyarország Kft.-vel szemben érvényes számla és a jótállási jegy alapján érvényesítheti. A promóció részvételi szabályzata értelmében a Vásárló köteles a vásárlást
igazoló blokkot, számlát (bizonylatot) a promóció és a garancia teljes időtartama alatt sértetlenűl, ép formában, és jól olvasható módon megőrizni. A garancia kizárólag a Whirlpool
Magyarország Kft. által magyarországi forgalomba bocsátott és érvényes magyarországi székhellyel rendelkező cégtől vásárolt készülékekre vonatkozik. Amennyiben a fent írt
feltételeknek és/vagy a részvételi szabályzatban foglaltaknak nem felel meg a számla, a kiterjesztett garancia érvényességét veszti.
De még az is lehet hogy az egyik fiók mélyéről előkerült a garijegy. Csak nincs kitöltve. Ez már az bolt sara? -
dethroner
veterán
Na, lehet hogy nem olyan szar a helyzet anyagi szempontból. Megtaláltam a számlát a háztartási gépekről, 2018 februárban vásárolt dolgok. Próbaképp beregisztráltam a gyártó oldalán, és azt dobta hogy beépíthető gépekre 4 év garancia van. Szóval még bőven beleférnék. Csak azt nem tudom hogy ez a 4 év gari csak a most vásárolt gépekre vonatkozik, vagy mindig is volt, és a 3,5 éves whirlpool mosogatógép is 4 év garival rendelkezhet-e?
Számla megvan, de a garijegyet nem találom. Media Markt szerintetek ad ki pótlást elveszett garijegyre? -
BB9000
senior tag
válasz
dethroner #65954 üzenetére
Whirlpool mosogatógép esetén a fűtőszál a szivattyúházzal együtt kerül értékesítésre. Az alkatrész ára is húzós, de a szerelésért is sokat elkérhetnek: (egy példa: itt 18 000 Ft + kiszállás), de más se csinálja meg neked sokkal olcsóbban, mert kb másfél óra munka van vele. A kiszállás kb 5-6 000 Ft, tehát ott tartunk, hogy egy új gép árának a felét kell arra az F3 hibára ráköltened.
-
dethroner
veterán
Így vettük a házat, beépített gépekkel. A mellette lévő szekrény mögött megtaláltam a villásdugót.
De nagyon fura, hogy hiába kapcsoltam ki, bekapcsolgatta magát és az F3-at villogtatta csipogás kőzben.
Amúgy ez mit jelent, mi romlott el, mennyire bonyolult és drága az F3 hiba Whirlpool mosogatógépnél? -
laci1117
tag
Sziasztok!
Melyik típusú olcsóbb polifoszfát adagolót ajánljátok mosógép elé?
Most költözünk az új házunkba, új berendezésekkel és szeretném megóvni ezeket a vízkőtől amennyire lehet.Köszönöm!
-
BB9000
senior tag
Tessék: Árukereső Grundig hűtőgép.
-
BigBear
senior tag
válasz
Corsa02 #65920 üzenetére
Hátööö... azért a T20 sem a legolcsóbb darab. Occójánosz vagyok, annyit sem szeretnék kiadni porszívóra. Mondjuk a kétféle fej szimpatikus.
AZ a baj, hogy nagyjából 50-50% a szőnyeg és kemény burkolat aránya otthon. Szőnyegen nem igazi a fluffy, illetve kemény felületek a kefés nem jó. -
pjen
félisten
-
dethroner
veterán
Hello!
whirlpool mosogatógép F3 hibát dobál. Kikapcsolom, kinyitom az ajtót, majd pár perc múlva újra csipogni, villogni kezd. Mit lehet vele kezdeni hogy ne kapcsolgassa be magát? Beépített masina, nem tudom hol a villásdugója -
gyulazsolti
senior tag
Sziasztok!
Ennek a gépnek a szervízelése Magyarországon mennyire megoldott? Tesla WW85360M
Tapasztalatot, véleményt tudnátok mondani? Kinéztük, megvennénk, de ahogy látom nálunk még nem annyira elterjedt.
Ez lenne a versenytárs. [link] -
BBéci
legenda
válasz
z123456z #65945 üzenetére
Úgy tűnik, mi is nagyon lassan dolgozunk, mert csak a dolgozószobám (11,5 négyzetméter mínusz könyvespolcok) szőnyegpadlója, ablakpárkányok, radiátor, laptop billentyűzet, kondigép igényel 25 perc porszívózást. A hasonló alapterületű hálót fele idő alatt takarítom ki, mert a 200x180 centis franciaágy alatt csak havonta megyek végig. Tele van dobozokkal. A kőlapos területeken gyorsabban lehet haladni, az 12-15 perc. Végül a 22 négyzetméteres nappalira 20 percet szoktunk fordítani. Összességében több mint egy órás elfoglaltság a bruttó 80 négyzetméter porszívózása. Ezt nem lehetne egy feltöltéssel megoldani.
-
z123456z
őstag
válasz
Steady74 #65933 üzenetére
"közepes, nem rohanós tempóban"
Az elég érdekes, ennyi idő alatt 150m². Valamit mi csinálhatunk rosszul, mert nekünk csak 70m², kb 30-40 perc volt ( becslés, nem mértük, de ugye pakolgatni is kell közben ), majdnem végig a legkisebb fokozaton, 3 szőnyegnél a legnagyobb fokozaton, és a 3-nál kapcsolt ki, lemerült.
-
n@p@lm
őstag
Köszönöm mindenkinek!
Egy próbát még teszek, megnézem a betöltő nyílás kupakját hogy a tömítés megfelelő helyen van-e.
Amúgy a a vízkeménység maxra van állítva, de az már az elejétől fogva, a túlzott sófogyasztásos probléma másfél hete jelentkezett.
Eddig olyan 2 hétig bírta egy feltöltéssel. -
n@p@lm
őstag
AEG FFB62700PM mosogatógép.
3 nap alatt "megeszi" a feltöltött sómennyiséget (4-5 mosogatással).
Eddig nem produkálta, 2 és fél éves.
Találkozott valaki ilyen hibajelenséggel?
Még garis, bejelentem ha nincs ötletetek.
Olyat csinál még hogy a 30 perces program 45 perc alatt fut le.
Kiírja hogy 4 perc van hátra majd hirtelen felugrik 10 percre.
Ez normális? -
Steady74
addikt
válasz
Steady74 #65932 üzenetére
100%-ról indítottam a porszívózást, kb 90% gresslap, 10% szőnyeg. 24 percet bírt a porszívó, amíg kiírta, hogy alacsony akkufeszültség. Ekkor feltettem töltőre, 20%-ot mutatott. A 24 perc alatt végig tudtam takarítani majdnem az egész lakást, közepes, nem rohanós tempóban, 2x75nm kb. Rengeteg hajat meg port szedet össze, a portartályt kifújtam sűrített levegővel, szép tiszta lett. Holnap a feltörlést nézem meg. Xiaomi G10
-
Steady74
addikt
válasz
Corsa02 #65917 üzenetére
Tetszik az anyagminőség, ennyi pénzért kb. ezt várja el az ember. Szívásteljesítménye, amit érzek kb ua, vagy jobb, mint a Philips 8xxx, amit a MM-ban próbáltam hétvégén. 2X átporszívóztam a U alakú kanapét, rengeteg port szedett ki belőle (portartály ürítése kültéren történik, kinti kukába). Szőnyegeinket szépen porszívózza, a konyhában egy nagyon alacsony szálú futószónyeg van, azon a kefe érdekes hangot adott és ki is írta, hogy a kefe beragadt. Akkuja gyorsan merül, high power-en kb 2 percig porszívóztam a kanapét (2,4x4,6x2m kb), 100%-ról 86%-ra esett az akku töltöttsége. Most feltettem tölteni, este megnézem auto állásban, hogy a gresslapon mennyit bír, kíváncsi vagyok.
Mennyire érdemes lemeríteni ezeknek a porszívóknak az akkuját? A MM-ben a csak 20%-ot mondott, hogy az alá nem szabad menni.
-
ribarszki
őstag
válasz
Corsa02 #65924 üzenetére
Sajnálom, ez elég kellemetlen történet. Nekem is elment volna a kedvem. Ahogy írod, valami elektronika, töltővezérlés gond lehetett. Valószínűleg belenyúltál egy hibás darabba. Persze ez téged nem vigasztal... A V8-ról hamarosan cserélek V15-re. Remélem nem lesznek kényesebbek az új modellek, mert a V8 nálunk rendesen be van fogva, lassan 4 éve, de mint a svájci óra.
-
Corsa02
őstag
válasz
ribarszki #65921 üzenetére
Nem töltött, ezt rögtön pár nap után produkálta. Cseréltek gariban akksit, ment 1 hónapot kb, majd megint előjött, hogy nem tölt, nem vesz fel áramot. Cseréltek töltőt, akksit. (én ekkor már kérdeztem, hogy biztos jó lesz e így mert szerintem ennek nem ez a baja, valami elektronika/töltővezérlés lesz a baj, de végül maradt így ) Elhoztam, használtuk kb. 2 hetet és újból nem töltött, akkor végül felajánlották, hogy cserélik a gépet, vagy visszaadják a pénzt, én az utóbbit választottam. Szerintem én csak kifogtam egy hibás darabot, megesik.
-
akyyy
senior tag
Sziasztok.
Egy Whirlpool WTLSI 60912 típusú mosógépnél, a mosószeradagolót le lehet venni, szoktam is tisztítani, meg lidl-s mosógép tisztítót szoktam még használni néha-néha, hogy azért mégis csak tisztítsa már ki a gépet.a gondom az, hogy az öblítő részének legalján szerintem penész van, és sehogy se férek hozzá. próbáltam most trisóval egy 95 fokos mosást, de még mindig ott van. ecettel is áztattam, de nem jött be. most befújtam jól egy penész eltávolítóval, de valahogy ki lehetne azt onnan szedni?
-
vond
MODERÁTOR
-
Corsa02
őstag
válasz
BigBear #65919 üzenetére
Én a Dreame táján néznék körbe a helyedben, ott a T20 Pro-hoz is van mind a két féle motoros fej. Akcióban vettem 290Euro-ért, szerintem ár-érték arányban teljesen rendben van. Ezek nem dugulnak, nem tömődnek el, legalábbis nálam még sosem fordult elő.
Mellesleg Dyson-t váltott mert a V10 kétszer volt garban javítva és a 3. javítás helyett visszakaptam az árát és akkor vettem a Dreame-t. -
BigBear
senior tag
válasz
Corsa02 #65901 üzenetére
Abszolút átláthatatlan.
Régóta szemezgettem velük, de elvesztem a kínálatban és típusokban. Vennék valamilyet, de átláthatatlan az egész.
Mondjuk van most 2 más márka ill. típus, de a pucolása mindegyiknek undor. Van egy occó jó 2-3 éves Proscenic, ami a mai napig megy szépen, de sajnos hamarabb dugul. Nagyon finom a fémszűrője, ami hamar megtelik. Ezért arra szoktam egy papírzsepit / papírtörlő / wc papír darabot gumizni, ami megfogja a koszt és csak kidobom róla. Illetve a nyáron brutál akcióban vettem egy Bissell-t. Annak a szívóereje jobb, kézivé alakítható könnyen, a szűrője megint csak hamar tömődik ( ugyanazzal a trükkel megy most), de nehéz és esetlen kicsit. Mindegyik kefés hengeres, nincs fluffy.
Dyson elhiszem, hogy jó, de elvből sem adok ki annyit értük. -
ribarszki
őstag
válasz
Hauptmann #65912 üzenetére
Parancsolj. Brüsszeli, vagy belga tipusú gofrisütő. Egyszer kell normálisat venni.
-
Gömbike
senior tag
Igen. Én kettő cica mellé Electrolux Easy go 41 IW-t használok, az alapot.
Nincs szükségem turbókefére, greslap minden.
A 41után lévő betűk a géphez adott gyári kiegészítőkkel kiadott egységet jelölik.
Szerintem ez neked elég lenne [link]
Vettem bele animal pozsákot, nem sokkal drágább.
-
ribarszki
őstag
válasz
Hauptmann #65908 üzenetére
Gofrisütőben pont tudok neked segíteni, mert nagyon szeretjük a gofrit, és nagyon háklis vagyok a jó sütőre.
A W szám igazából nem mutat meg semmit, ebből sajnos nem tudsz kiindulni.Illetve kérdés, hogy milyen fajta gofrira gondolsz? A nagykockás waffelsütőben nem tudok segíteni. Mi a klasszikus, virágalakú, cikkenként szívecskére hasonlító gofrisütőt használjuk.
Szóval rendeltem ilyenből legalább 4 félét, amit sorban vissza is küldtem. Volt dupla Tchibo, Sencor, Hausmaister, és még valami... Egyrészt W számtól függetlenül baromi lassan sütött az összes. Hiába volt maxon a hőfok, mindig egész hamar lekapcsolt a termosztát és nem fűtött tovább. Mivel baromi lassan készült a gofri, a végeredmény egy puha, tésztás, sápadt borzalom lett.
Nekem a gofri kívül ropog, belül puha, és gyorsan sül!Elkeseredésemben bele vetettem magam a külföldi fórumokba, s így tisztult ki, hogy amit én keresek azt a Cloer német cég gyártja. Sok időt, vásárlást megspóroltam volna, ha velük kezdem. Egy álom a gofrisütés vele. Nagyon-nagyon gyors! Kiválóan és pontosan állítható a hőfok, kívül ropogós, belül puha, levegős. Azóta 2 családnak ajánlottam, mindenki oda-vissza van tőle. Szóval van a Cloer és a többiek.
Több cég is forgalmazza Mo-n 13k-ért kimondottan baráti az ára. Nekem a drágább, 181-es típus van, de a hozzászólásokat olvasva ez az olcsóbb modell is hozza a kötelezőt.
-
Hauptmann
veterán
Gofrisütő téma, ahogy nézem, a legtöbb 700 W-os. Érdemesebb ennél erősebbet venni (800-900-1000 W)?
-
lory01sec
csendes tag
válasz
flash- #65851 üzenetére
Ezek a zsákok arra vannak kitalálva, hogy ha televan akkor kidobjuk, de itt kb 300 Ft darabáron kapsz, szerintem kényelmesebb, 1 évre elég 3000 forint 10 db...
https://www.zsakos.hu/termek/electrolux-aeg-philips-s-bag-mikroszalas-porzsak-10db-csomag ->
Electrolux porzsák -
Gömbike
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NBA és kosárlabda topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- TCL LCD és LED TV-k
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- 3D nyomtatás
- Honda topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest