- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thoty
senior tag
-
Thoty
senior tag
Ugyanezzel küzdök én is. Mostanában megtaláltam, hogy az ilyen dobozokat hova kell raknom, hogy ne boruljon fel, ha meg bizonytalan vagyok, ráborítok egy lapos tányért.
Gondoltam rá, hogy egy rozsdamentes sütőrácsot kellene a tányér helyett használni, de ezt még nem léptem meg. -
Thoty
senior tag
válasz
Gömbike #69166 üzenetére
Köszönöm, végül írtam nekik, másnap reggel jött is a korrekt válasz:
"Sajnálattal olvasom, hogy hibát tapasztal készülékén. Ellenőriztem a csatolt fényképet. A fotón egy túlfolyó látható, amin keresztül normális esetben nem lenne szabad víznek távoznia a készülékből. Ebben az esetben arra szeretném kérni, hogy ellenőrizze a készülék szűrőjét. Amennyiben a szűrő tiszta, úgy kérem jelentse be a készüléket ügyfélszolgálatunkon keresztül a 061/5454-054-es telefonszámon, hogy minél hamarabb ki tudjunk tölteni Önnek egy munkalapot a készülékre. A bejelentést követő 24 órán belül szervizes kollégánk fel fogja venni Önnel a kapcsolatot, először telefonon, és minden részletet tudnak egyeztetni a készüléket illetően. A bejelentéshez szükséges adatok: típus, gyártási/- szériaszám, vásárlás helye és ideje. Bízom benne, hogy tudtam Önnek segíteni. "
Szűrőt kitakarítottam, tömítéseket ellenőriztem, ma nem jött rajta ki víz, csak gőz, meglátjuk.
-
Thoty
senior tag
Sziasztok,
LG mosó-szárítógép hátulján van egy ilyen műanyag valami, amin mosás közben távozik valamennyi víz (akár 1dl is) , illetve szárítás alatt gőz. A közepén van két téglalap alakú rés. Tudja valaki, hogy mi ez, esetleg el lehet-e zárni? Próbáltam forgatni, de nem mozdul, feszegetni nem akartam. A használati útmutatóban nincs róla szó. -
Thoty
senior tag
Ha már mosogatógép téma, mit lehet az ellen tenni, hogy a műanyag edények (poharak, tálak, stb.) ne boruljanak fel mosogatás közben? A gyerekek miatt sok műanyag edényt használunk.
Egy Whirlpool WBC 3C26 X van jelenleg, és akárhová teszem ezeket a dolgokat, párat tuti, hogy felborít és teletölt vízzel a program végére. Néhánynak már megtaláltam a helyét, ahol nem borulnak fel (rendesen beszorítva a rácsok és egymás közé) de mindig van 1-2 ami ennek ellenére szabad életre kel és önthetem ki belőle a vizet.
Sőt, volt, hogy a felső rácson egy üvegpoharat is feldöntött -
Thoty
senior tag
válasz
raven12 #66341 üzenetére
Nekünk most beépíthető van, de még nincs beépítve, a konyha még folyamatban, ezért standalone-ként van használva.
A tapasztalatok:
- borulékony, ezért le kellett súlyozni (tetejére mikró + mosogatótabletták). Eleve a munkapult aljához kellene majd csavarozni, hogy ne akarjon előrebukni, amikor kinyitom az ajtót
- a teteje nyitott, ezért apró dolgok bele tudnak esni az oldalán lévő résekbe, ráadásul az ajtónyitó mechanika-elektronika szabadon van
- rendesen fel tud melegedni a burkolata, mert nincs szigetelveÉn nem ajánlanám hosszú távon így használni.
-
Thoty
senior tag
Sziasztok,
kérnék egy kis segítséget. Keskeny, elöltöltős mosó-szárítógépet keresek és egy kicsit elvesztem a méretek között. Jelenleg egy Candy van, aminek a mélysége kb. 47cm ajtóval együtt. E mellé vettem egy Samsung-ot, amelynél mélységre 47cm-t írtak, de mint kiderült ajtóval együtt már ez is 55cm-es. (mondjuk nem ezért küldtem vissza, hanem mert hibás volt) Ez méretileg amúgy megfelelt volna. Viszont más gépek esetében nem teljesen egyértelmű, hogy a doboz méretét, vagy a (becsukott) ajtóval együtt mért mélységet tüntetik fel. Hogyan lehetne ezt kideríteni?
Ja igen, esetleg ajánlott típus is jöhet.
Thx
-
Thoty
senior tag
Sziasztok!
Úgy néz ki, belefutottam egy hibás mosógépbe:
Október elején érkezett ez: [Samsung Slim WD8NK52E0ZX/LE] Az érkezése napján csak annyit néztem meg, hogy egy legrövidebb mosást elindítottam, víz megy ble, ki is öblíti, stb. jó lesz ez.Ma jutottam odáig, hogy rendesen bekössem, beszintezzem, és feltűnt, hogy valami nem kerek, ugyanis működés közben nem zárja el a bejövő vizet, hanem az egész mosási folyamat alatt tódul bele a víz, amit persze kiszivattyúz (és közben is folyik bele a víz). Egy 20 perces mosás alatt 310 liter vizet fogyasztott. A kalibrációs ciklusa is megszakad egy OC hibakóddal, ami a leírás alapján a "Water overflood" hibaüzenete.
A 14/30 napos visszaküldési időszakban még benne vagyok, szóval vissza tudom küldeni (ezt az ügyfélszolgálat is megerősítette), de gondoltam előtte megkérdezem, hátha van valakinek ötlete, mit nézzek meg rajta, amivel meg lehetne oldani ezt a problémát.
-
Thoty
senior tag
Sziasztok,
Mosó-szárítógép (2in1) témában van most valamilyen ajánlott készülék?
Minél nagyobb mosási és szárítási kapacitással. Lehetőleg normálisan szárítson is.Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Horgász topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mobil flották
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest