-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Talala
senior tag
Electroluxtól vásároltam sütőt és mosógépet. Mind a kettőhöz 5 évre kiterjesztett garanciát írt vásárlásnál. Listázva is volt a választott szolgáltatásoknál. [kép]
Se a kapott számlán, se a myElectroluxban nem látom regisztrációt követően.
Hol látható, hogy ténylegesen mennyi a garancia a 2 termékre? -
Talala
senior tag
Sziasztok!
Az electrolux-os akciók meddig élnek?
Nem találtam róla infót.
Előre is köszi!
Illetve egyénileg meghatározott szállítási időt lehet meghatározni? PL 07.22 -
Talala
senior tag
Sziasztok!
Lett egy mosogatógép a háztartásba (első). Sokat nem üzemelt még, csak egy átmosás ment végig rajta. Leeresztésnél elég hangosan szörcsög a lefolyó (mosogató alatti szifonba van kötve erre való tömlő csatlakozóval). Gondolom ez valamilyen szinten normális, de lehet valamit kezdeni vele? -
Talala
senior tag
Sziasztok,
[Indesit DFO 3T133 AFX] és [Bosch SMS4HVI32E] mosogató gép között van érdemi különbség?
Én közel azonos tudásúnak ítélem őket. Ahogy a topikot olvasgattam a Bosch a preferált márka, de ebben az ársávban a Bosch sem képvisel kimagaslóan jobb minőséget mint bármelyik másik gyártó készüléke.
A "self clean" funkciónak van értelme? Lényegében minden használattal magát is átmossa a készülék.
Úgy látom minél tovább vacilálok annál drágább és/vagy kevesebb lesz a választék. -
Talala
senior tag
[Bosch SGS4HVI31E Serie4] mosogatógép jónak számít az áráért? Kb ennyi lenne a max keret rá. Automatikus ajtó nyitást nem láttam a funkciók között, van annyi haszna ennek a fícsőrnek, hogy inkább olyan típust keressek?
-
Talala
senior tag
Köszi mindenkinek az észrevételeket, tanácsokat. Nem sürgős a dolog, többnyire normált néztem, de nincs valami nagy választék inoxra szűrve. Ezért gondokodtam el, hogy a keskeny kivitelt is felveszem a listára. jó lenne 6-os bosch, de annyit nem akarok rá költeni. Elektrolux, Aeg, Whirlpool (mostani kapcsula promóció tetszik), Bosch ami játszik 160k-ig. Figyelem a piacot, aztán lecsapok valami jobb akcióra. Köszi mindenkinek mégegyszer.
-
Talala
senior tag
Sziasztok!
Aki keskeny (45cm) mosogatógépet használ, annak mik a tapasztalatai? Mennyire van létjogosultsága (pl. 1-3 főre)? Mennyire kompromisszumos, lábasok, esetleg tepsik elférnek benne? Vagy, ha veszek mindenkéé a 60cm-es mellet maradjak?
-
Talala
senior tag
Sziasztok!
Mosogatógép vásárlásra adtam a fejem. Milyen márká(k)nál érdemes nézelődni? Illetve van e olyan funkció, tulajdonásg ami valóban hasznos és jó ha van nem csak marketing?
Különálló, lehetőleg inox, 10-12 terítékes érdekelne elsősorban.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Gyeon Q2 autó kerámia bevonatok TOP Áron! + ajándék
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged