- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz
Steve014 #38907 üzenetére
Én még nem láttam tévén HDMI kimenetet, de attól még lehet...
Ha a Denon nem egy alap modell, akkor biztosan tud HDMI passthrough-t, nézd meg a használatiját. Ha működik, akkor marad a DVD=>erősítő=>TV (ahol "=>" = HDMI kábel), és lesz kép a tévén alvó erősítő esetén is. -
BBéci
legenda
válasz
Steve014 #38907 üzenetére
Neeee!
A DVD-játszó hangját vidd SPDIF-en az erősítőbe, a képet és a hangot (DVD-játszóból) HDMI-n a tévébe!
Ha nem akarod bekapcsolni az erősítőt, akkor a tévé hangszóróin fog szólni a filmek hangja.
A tévét is kösd optikaival az erősítőhöz, az adások és a külső merevlemezről lejátszott filmek hangjának továbbításához. -
erdoke
titán
válasz
Steve014 #38905 üzenetére
A HDMI-s erősítők többségének (?) van egy második standby állapota, amikor (belepiszkálás nélkül) továbbítják a jelet. Nézd meg, hogy a tiéd támogatja-e ezt az ún. "signal passthrough" üzemmódot.
A TV a HDMI-n bejövő DTS-t felismeri, de nem tudja továbbítani optikain az erősítő felé. -
bajnokpityu
félisten
válasz
Steve014 #38575 üzenetére
obsidian szett sincs itt sztem sok embernek.pláne nem olya tipus,amit keresel.
de sztem minden sub hangolást igényel,helyezgetést,forgatást,stb..
a zártak kevéssé érzékenyek,könnyebben illeszthetően,reflexesek meg nyűgösebbek,és sztem ócsó kategóriában a zárt szebben szól, a reflexes meg hangosabb. beállitja az erősitő,igen. -
cekkk
veterán
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Steve014 #27453 üzenetére
denonnál egyszerű,mert a 2 éves garilevelet csak egy féle pecséttel lehet kapni.
volna még egy kérdésem: pár éve,amikor először vettem digit kábelt kácsáéktól azt mondták,h a jó minőségű analóg kábel kb ugyanaz mint a jó minőségű digit kábel,és h csereszabatos. ez hülyeség,v simán?
olvasgatom,h kinek milyen tapasztalata van,volt a kábelekkel, és elvileg kifejezetten szarul szól az én ócsó,nagy tisztaságú,de 10mm2es hangfalkábelem.elvileg nagyon sok mélyet kéne adnia,és tönkre kéne tennie a magasat.ennek elvileg ellentéte kéne legyen az ezüstös kábel,nem?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Steve014 #26594 üzenetére
nekem nincs obsidianom.
valszeg nem is lesz.annyival jobb a többi aranyérmesemmel szemben,h olcsó rendszer esetén nem hiányolja annyira a subot kis nm szobában.
nekem viszont van is subom,és nagy is a tér.jobnlk:
első teszt nekem teljesen semmitmondó.hogy a rákba tudja különvenni a doboz hangját a hangszórókétól.magasnál még csakcsak, de alatta szerintem annyira összefügg.többit majd később elolvasom.
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Nintendo 3DS és DS topic
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Drón topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest