- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- HMD Skyline - jó szerelés
- Google Pixel topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PrinceHerceg
őstag
válasz
Spok _1984 #119988 üzenetére
Utóbbi... mert az első versenyző megölné a háziállatokat, ha vannak!
-
Dorian
félisten
válasz
Spok _1984 #80689 üzenetére
Bizonyára adott pénzből gazdálkodsz. Tegyük fel, van 70-80ezer Ft-od.
Vehetsz belőle mondjuk 10.000Ft/m árú kábelt frontokhoz, centerhez banándugózva, stb.
vagy
Vehetsz 1000Ft/m-es kábelt dugók nélkül és a különbözetből pedig lecserélheted az erősítőd a használt piacon 3 kategóriával jobbra.
Utóbbi megoldás sokkal jobb lesz, főleg, mert a Dalik kevésbé érzékenyek kábelekre.
Aztán ha lesz még pénzmag, akkor a jobb rendszerhez lehet a jó kábeleket illeszteni.Kettős erősítéssel foglalkozni bőven felesleges.
devil-k:
Nem gondolom félreérthetőnek.
Nm lenézésről van szó, hanem logikáról, meg tapasztalatról. -
Tamoo
nagyúr
válasz
Spok _1984 #80689 üzenetére
Nem, de inkább vegyél jobb erősítőt mint drága kábelt.
Kettős erősítéssel sem igazán érdemes foglalkoznod szerintem.(#80690) devil-k: Én a 7/m-t is nagyon sokallom egy X2000-hez. Nagyon max feléért vennék.
-
devil-k
nagyúr
válasz
Spok _1984 #80684 üzenetére
Ezek szerint ilyen árban gondolkozol? (kb. 2.100/métere?). Ilyenben nem tudnék ajánlani olyat ami jó lenne, egyébként nálam is X2000 van és Dali 6. De lehet, hogy a többiek tudnak.
Az Inakustik kábel is megy a Dali-Denonhoz, de ott is van egy minimum szint, ami alá nem érdemes menni.(5.000 Ft/m).
Múlt héten volt nálam AQ Rocket 88 kábel (aminek métere 18.000 Ft), de csapnivalóan színezte az összhatást, nekem nem jött be.
Dynavoice Silverstart akarok kipróbálni, (12.000 Ft/m) viszont ezzel az a bajom, hogy csak 2x2,5 méteres szerelt változat létezik belőle... Ha a centernek is ilyet raknék be, akkor meg kellene vennem még 1 pár kábelt, ami nem buli szerintem.
Inakustik Referenz LS-1002 hangfalkábel is megér egy próbát, ezt most ajánlották egy páran, de ennek métere 7.000 Ft, szóval ez is kilóg a keretedből.
De vannak itt még drágább kábelek, de ebbe ne menjünk bele szerintem.
-
greike
tag
válasz
Spok _1984 #79656 üzenetére
Én is azt ajánlom,hogy meg kell nézni a streamaudionál! Dali Lektor 6 szettér indultam az összevetés után végül a Dynavoice m65 lett belőle! Látom 95% mozi akkor szerintem a Dynavoice lesz a jobb választás igaz nekem zenèn is jobban tetszett a Challenger m65!
-
törölt tag
válasz
Spok _1984 #79660 üzenetére
Ezen a szinten már előjöhet a kettős erősítés pozitív hatása de olyan kábel is kell hozzá ami párra vonatkozóan összességében minimum lektor árának kb fele. Olcsó kábellel nem biztos hogy előjön. Javaslom vigyél haza tesztre és azt tartsd meg ami jobb.
-
törölt tag
válasz
Spok _1984 #79658 üzenetére
Most de a lektornak ez már akciós kifutó ára volt már 400 felett is. Ha hd hang kell akkor bizony a lektor fog neked kelleni. De nem dönthetünk helyetted meg kell fülelni és ott a te ízlésed számít.
-
törölt tag
válasz
Spok _1984 #79656 üzenetére
Nem egy liga ugyan a 2 de mozira simán jó a dyna is tehát ha tetszik vesd össze füllel a streamaudioban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- PHILIPS 50PUS8909/12 Amlibight 4K HDR Smart 144 HZ GAMING TV
- PHILIPS 43PUS8909/12 Amlibight 4K HDR Smart 144 HZ GAMING TV
- Samsung QE55QN85D 55" Neo QLED, Mini LED, 4K, 120 Hz, HDR10+
- LG 55QNED87T 139 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- LG 65QNED87T 165 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- Eladó karcmentes Realme 7i 4/64GB / 12 hó jótállással
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (2) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest