- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
krx21
nagyúr
válasz
JohannZimu #48947 üzenetére
Arra értem, hogy nem kell a legdrágább... De a rendszernek ne legyen szűk keresztmetszete...
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
JohannZimu #48913 üzenetére
van ez így,ha jól emlékszem állítható a hangerő
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
JohannZimu #48909 üzenetére
jó szól az új gép?
-
BBéci
legenda
válasz
JohannZimu #48887 üzenetére
Nem azt írtam, hogy nincs olyan, természetesen van, de most olyan szettben gondolkozunk, ami egyben megvehető és nem sokkal drágább az Obsidian 600-nál. Krx számára horror lenne egy Dyno szett ára.
-
Toobee
veterán
válasz
JohannZimu #48821 üzenetére
Sajnos nem 55" az átlagos méret. Inkább a 40" az, ami átlagosnak mondható. Nagyjából egy akkora LCD található a háztartások zömében és már erre is úgy tekintenek a CRT után, mint valami kezelhetetlen óriásra.
-
ricsik
őstag
válasz
JohannZimu #48813 üzenetére
Örülök, hogy van 4k-s TV, erősítő is már pár éve, de film és hordozó mikor lesz? Az is kéne talán hozzá.
-
válasz
JohannZimu #48813 üzenetére
ööööö izé, a HDMI 1.x nem támogatja a 21:9-es képarányt? Akkor nálam miért megy?
-
FefeeX
veterán
válasz
JohannZimu #48635 üzenetére
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
JohannZimu #48592 üzenetére
Azt kevés helyen veszik komolyan.
-
BBéci
legenda
válasz
JohannZimu #48437 üzenetére
Briteknél 1400 font az ára, szóval nem sokkal olcsóbb az SPL-nél.
-
BBéci
legenda
válasz
JohannZimu #48434 üzenetére
Nem tetszik annyira. Erős, hangos, ami a passzívmembránnak köszönhető, de más, nem annyira pontos és feszes.
-
BBéci
legenda
válasz
JohannZimu #48432 üzenetére
3 hónapja visszavittem, REL R-528 van helyette.
-
tjojo
tag
válasz
JohannZimu #48272 üzenetére
Még nem vettem meg, Xpressz-ről lesznek kiszállítva jövőhéten (szept. 5-én jelenik meg az Oblivion).
-
Valkűr
addikt
válasz
JohannZimu #48142 üzenetére
Fém.. A régi cuccokat kár emlegetni most, mert abban az időben ezek kb annyiba kerültek mint most az amit legutóbb linkeltél
Legalábbis az akkori pénz értékéhez viszonyítva...
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
JohannZimu #48114 üzenetére
áá,ez A4-es,fér ebbe elég zsé
-
xtremetuning
addikt
válasz
JohannZimu #48114 üzenetére
"már gyűlik a boríték"
+1 , most akartam neki én is felajánlani...
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
JohannZimu #48106 üzenetére
amíg nem lesz egy emblám vagy egy akurate.
attól függ melyik jön előbb olcsón. -
Ed Parker
nagyúr
válasz
JohannZimu #48103 üzenetére
ja úgy ok
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
JohannZimu #48101 üzenetére
ezzel csak az a baj,hogy doesn't post sehova,csak UK
-
Sefter
veterán
válasz
JohannZimu #48069 üzenetére
Megbírom...
-
TCr
veterán
válasz
JohannZimu #48065 üzenetére
Nem tűrik a feleségeket?
-
adodaniel
őstag
válasz
JohannZimu #48062 üzenetére
Mi az az FT?
-
törölt tag
válasz
JohannZimu #48058 üzenetére
És szegény denevéreket őrületbe kergetné a Focal magassugárzója.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
JohannZimu #47941 üzenetére
htpc
-
ginola
addikt
válasz
JohannZimu #47944 üzenetére
Alátétnek
-
ginola
addikt
válasz
Jöhet ilyen sorrendben!
-
Csabroncka
addikt
válasz
Pontosan erről beszéltem! Sanci teljesen korrektül felvázolta az alaphelyzetet. Azt kell elsősorban szem előtt tartani, hogy a DTS HD és a Dolby THD még 5-8 év alatt biztosan nem avul el,így ezeket az erősítőket "életben lehet tartani". Mivel jellemzően a házimozisok 80%-a a 6 csatornát használja ki térleképezésre, ezért már a 7.1 és 9.1 es rendszerek is túl drága beruházást igényelnek ahhoz képest, mint amennyit hoznak a hangzásban, inkább drágább hangfalakat vegyünk/vennék (nem beszélve arról, hogy két darab igazán gyönyörű hangú hangfalnak is fantasztikus a tere van
-
törölt tag
válasz
JohannZimu #47910 üzenetére
De kaptam olyan infot hogy a slim nem teszi, tehát igy a ps4 bizonytalan...
-
törölt tag
válasz
JohannZimu #47910 üzenetére
Le, mert ugye a PS3 is lejátszottta a PS2-öt..
Mennyibe fáj egy PS4?? -
sting2
addikt
válasz
JohannZimu #47888 üzenetére
Áhh csak blöfföltem, de nem hiszem hogy nagyon tévedtem a helyezésekkel.
Tényleg kíváncsi vagyok a MA véleményekre, miért, mivel, mit kérdésekben. -
Tamoo
nagyúr
válasz
JohannZimu #47875 üzenetére
-
t-bali3
senior tag
válasz
JohannZimu #47751 üzenetére
Keresgélj használtan egy 700-as vagy 800-as Chorust. Elég jó áron mennek és kiderül bejön-e a Focal stílusa.
Nekem is addig motoszkált a fejemben, amíg lecsaptam egyre.
-
tjojo
tag
válasz
JohannZimu #47753 üzenetére
A Canton-t váltotta volna, de - ha jó emlékszem - teljes kábelcserét kellett volna megejteni hozzá.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
az már 1 éve megvolt és van is.
-
ginola
addikt
válasz
Netán az Arcamhoz nézel vmi szettet?
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
JohannZimu #47751 üzenetére
nálam már volt pár hétig vendégségben egy elektra,nekem tetszett.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
JohannZimu #47402 üzenetére
ezzel csak az a baj,egy ilyen élmény után a saját cuccod egy rossz harmadrangú lánc lánc és sokára múlik el az érzés
-
xtremetuning
addikt
válasz
JohannZimu #47365 üzenetére
Igen, jól látod.
-
Sefter
veterán
válasz
JohannZimu #47355 üzenetére
Nem úgy gondoltam no...
-
Sefter
veterán
válasz
JohannZimu #47353 üzenetére
Majd kiviszi Neked a kapuba..
-
Toobee
veterán
válasz
JohannZimu #47098 üzenetére
Én hivoxnál csináltattam, de lehet a Kácsás fiúk is vállalják. Dekopír fûrész? Lövésem sincs...
-
Sefter
veterán
válasz
JohannZimu #47092 üzenetére
A súlya ne tartson vissza, segítek haza cipelni...
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
JohannZimu #47087 üzenetére
akkor már csak 8,2M kell hozzá,hajrá
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
JohannZimu #47084 üzenetére
beujítasz egy ilyenre?
menne az új cuccaidhoz -
xtremetuning
addikt
válasz
JohannZimu #47082 üzenetére
25000 font ? Mi az nekünk
-
Sefter
veterán
válasz
JohannZimu #46856 üzenetére
Kár volt mondani, mert szavadon foglak..
(#46870) tomic
Szerintem ha már cserélsz, "merj nagyobbat álmodni"... -
Sefter
veterán
válasz
JohannZimu #46854 üzenetére
No majd valami élménybeszámolót küldhetnél privátban..
-
Sefter
veterán
válasz
JohannZimu #46822 üzenetére
Meglett az Arcam...?
-
z123456789
addikt
válasz
JohannZimu #46029 üzenetére
Akkor te vagy az aki érdekesnek találta.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
JohannZimu #45467 üzenetére
Értem
-
bajnokpityu
félisten
válasz
JohannZimu #45321 üzenetére
tök egyediek. volt már kereskedőtől is(elac) és paypal-al sem rendelkező magánszemélytől is, (denon).
mindig tökéletesen azt kaptam,amit leirt. paypal nélkül azért én sem ajánlom, paypalon az ebay garanciát vállal.ausztriával kapcsolatben nincs jó tapasztalatom,
Dorian: erősítőt 10es körül, elacokat külön csomagba kellett tenni, nem fér bele egybe, ezért ott majd 40rugó volt.
-
Sefter
veterán
válasz
JohannZimu #45300 üzenetére
Nekem is a dune-hez van a supra
Mennyi volt a valhalla tápkábel?
Te csináltattad vagy használtan vetted? -
Sefter
veterán
válasz
JohannZimu #45295 üzenetére
Kíváncsi leszek a tapasztalatodra...erősítőhöz lesz?
-
rgeorge
addikt
válasz
JohannZimu #45268 üzenetére
Merev HDMI kábel és nehezen hozzáférhető, valamint minden bedugási segédletet nélkülöző csatlakozó. A HDMI csatlakozók vége meg jól karcolós, és passzentos. A festék meg könnyen megadja magát. Egy kis műanyag keret jót tenne a HDMI résznek minden erősítőn.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
JohannZimu #45088 üzenetére
Vennél egy ilyet?
-
nuke7
veterán
válasz
JohannZimu #45088 üzenetére
jaja, engem érdekel, csak kéne rá pénz
-
Dorian
félisten
válasz
JohannZimu #39737 üzenetére
Kb. 11-ig szoktam filmezni olyan -8-10-es hangerőn
Igaz az erősítő beméréskor a dobozokat -8-9 körülre visszavette, így a valós kb. -15-20dB. 91-s érzékenységű frontokkal
-
subset
senior tag
válasz
JohannZimu #39737 üzenetére
Na jó, bevallom csak nappal merem -30dB -ig tolni
( de inkább csak -35)
Ahogy leszállt az éj és elcsendesedett a ház -40dB körüli értékre tekerem vissza. -
BBéci
legenda
válasz
JohannZimu #37797 üzenetére
Ismerem a Dune lejátszókat, de csak végső esetben használnám torrentezésre, ha semmi más lehetőségem nem lenne. A tesztelés idején kívül netre, hálózatra sem szoktam csatlakoztatni a médialejátszókat.
Ismét csak: mindenki másképp csinálja... -
Sefter
veterán
válasz
JohannZimu #37784 üzenetére
De miért használnád külső vinyóként, ha adott a lehetőség magában
Ráadásul standby-ban eszik vagy 5 wattot a vinyóval együtt... -
Ed Parker
nagyúr
válasz
JohannZimu #37784 üzenetére
Nekem fent van persze, különben hogy beszélnék róla?
Mitől félsz, hogy nem mered felrakni?
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
JohannZimu #37770 üzenetére
Az lx55 csak alap fw-vel nem veszi fel a versenyt a médiajátszókkal, de mókolt fw-vel bőven túl is megy rajtuk.
Eleve a teljes hálózati támogatás, bd lejátszás, lemezről, nasrol, sacd lejátszás, lemezről, nasról.
Torrentezni nem tud, azt viszont van a nasban. -
Sefter
veterán
válasz
JohannZimu #37773 üzenetére
"Ha egy hálózatban vannak (PC és Dune) akkor a letöltésnél megadhatod a Dune HDD-t mint célmeghajtót, viszont akkor a visszatöltéshez is bekapcsolva kell lennie, aminek nem örülünk."
Ez butaság...letöltöd a torrent fájlt (telefonról, tabletről, notiról...mindegy) átrakod a dűnére és a beépített klienssel nyitod meg, innentől kezdve nem kell hozzá pc
(#37775) z123456789
Eltaláltad, abból is a 3D hiányzik -
Sefter
veterán
válasz
JohannZimu #37770 üzenetére
Nekem a Dűne 7/24-ben tölt vissza, standby módban csak a vinyó megy és 0 hangja van...
Kis számú torrent mellett NEKEM tökéletesen megfelel a célnak..(#37771) z123456789
A NAS sokkal kevesebbet eszik mint a Pc, tehát nem mindegy melyik megy éjjel nappal, ráadásul a Nas-nak sincs hangja... -
Toobee
veterán
válasz
JohannZimu #36685 üzenetére
Láttam. Sajnos nincs most rá keret.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
JohannZimu #36426 üzenetére
előítéletem van a 3.5ös jack kimenetekkel kapcsolatban. Valamelyik nagy naim erősítő+médialejátszót 3 éve hallottam, nem lett szivem csücske. Régebbi naimok nekem jobban bejöttek, építettem is 42.5öt.
Aztán persze, ki tudja, ez csak előitélet
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
JohannZimu #36426 üzenetére
Ezt egyszer már kérdezted,nem volt még naim cucc nálam,így passz.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
JohannZimu #36424 üzenetére
Arról is lesz, a 8200cdq-ról.
Ha kapok végre m-dac-ot,akkor majd arról előbb. -
tipcsibacsi
tag
válasz
JohannZimu #36004 üzenetére
A HK-ok sem csicsásak mégis szépek, akár szobadísz is leet.Ezt viszont men lehet elmondani a CA-król se a NAD-okról.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
JohannZimu #35543 üzenetére
Az az elnyomás első jele, a vt30 egy kis kockába rakja ki a kép szélére a másik képet, továbbá ahhoz két tuneres tv kell, az enyém viszont nem az.
-
pr0bi
senior tag
válasz
JohannZimu #35493 üzenetére
Ok köszi, mindenképpen várom!
-
bajnokpityu
félisten
válasz
JohannZimu #35435 üzenetére
Folyamatosan változik az ár, ahogy mozog föl-le (inkább föl) az alapanyag ára. Kérj tőle aktuális listát privátban, AVXen.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
JohannZimu #35425 üzenetére
A közepes, és attól magasabb szintű kábelei eléggé beváltak Ákosnak. Nem minden kábele telitalálat, egyébként, de a tendencia jó
Ennyire nekem tetsző hangú kábeleket nem készít a többi diy kábelmester. Teszek néha próbát másokkal, de mindig visszatérek. Direkt nem minőségi relációkat irtam, izlés dolga benne van,de amikor szivét-lelkét beleteszi Ákos egy referencia szintű kábelbe, ott azért jó dolgok sülnek ki.
-
BBéci
legenda
válasz
JohannZimu #35420 üzenetére
A 100000 forintos Neotech-hez képest annyival jobb volt a Valhalla kábel, hogy alig akartam elhinni.
A 12-14000 forintos WireWorld Luna-val drámaian vacakul szólt a rendszer, pedig sokan még annyit sem akarnak kiadni egy RCA kábelért. -
gyurczy
őstag
válasz
JohannZimu #35411 üzenetére
Igazából régóta bennem van már ez, te csak kapóra jöttél, mert rákérdeztél és végre kiírhattam magamból.
-
Toobee
veterán
válasz
JohannZimu #35408 üzenetére
Ha meg picit ráfordít az ember, mint oly' sokszor ebben a "szakmában", akkor ott van AVX-en az RB-985, 5*100W, THX. Csodálkozom, hogy még nem vitték el. Az ~110e + 150-160e egy UMC, meg lehet kezdeni belépõ analóg kábelekkel és 270e Ft-ból olyan hangod van, amit igen nehéz AVR-rel ûberelni. Sztereón sajnos nem tudom az árkategóriát, de nem 2:5, mint az elsõ hsz-ban.
-
gyurczy
őstag
válasz
JohannZimu #35395 üzenetére
Ácsigitár, kis kavarodásban vagy. Toobee a saját Rotel végfokát és a saját UMC-1-ét árazta 200-220 közé, ez akárhonnan nézem partiban van a CA meghirdetett 215 ezres árával. Én is erről a párosról beszéltem, simán körbezenéli a CA 650R-t.
Az UMC-1 + UPA-7 kombó ennél még egy kicsit feljebb van, az ára is ennek megfelelő, de ezt mint előbb is mondtam már lapra tartozik. A Rotel 5x40W, az UPA-7 7x125W. Nem egy kategória, ezért is kerül az Emo a Rotel többszörösébe.
Az, hogy a használt piacon milyen az árképzés egy dolog. Az XPA-2 260-ért szerintem korrekt, kis alkuval abszolúlt vállalható. Az UPA-7 végül 230-ért ment el. Aztán vannak vicces fiúk, akik UMX-200-at hirdetnek aranyért, ami csak a 3D-vel nyújt többet, mint az UMC-1, a bélés alapján viszont lényegesen soványabb technika és hangban is alul marad. A reális ára biztosan nem a 200e HUF amiért hirdetik. Ha az lenne úgy cserélnének gazdát, mint az UMC-k, 1-2 óra, 1-2 nap alatt.
Kategorikusan tehát nem jelenthetjük ki, hogy az Emotivával árán felül kereskednének. Van 1-2 bátor, aki irreális árakon hirdet, de amúgy kb árában mennek el a dolgok. Ha itthon akarod megvenni kipróbálva, stb. akkor annyi az ár, amit az AVX-en megadnak. Ha direktben megrendeled Emotivától és repteted, vámolod, áfázol megint más az ár. Ha konténerben jön és vársz rá heteket, hónapokat, megint más. Ki mit hajlandó bevállalni, megtenni.
-
Toobee
veterán
válasz
JohannZimu #35397 üzenetére
Nálam 2400 Ft/pár áron vásárolt analógok vannak. Ennél sokkal nyugodtabb, finomabb hangú kábel, a TDK féle analóg is 5k/pár áron ment. Sajnos már beszerezhetetlen, pedig nagyon fáj rá a fogam.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
JohannZimu #35397 üzenetére
Nem muszáj azért annyit rászámolni kábelre. Inkább azon érdemes spórolni valamennyit mint az "aktív cuccokon".
(#35392) Sefter: Ha csak a kíváncsiság hajt, vedd meg a Q200-at amit most hirdetnek.
Mondjuk nem tudom mennyiért raknák rendbe a membránt. De szerintem megfizethető, illetve a karcolásokra is megoldás a lefóliázás. (amúgy nem biztatlak rá.... engem spec érdekelne mit tud, de meg nem venném)
-
Tamoo
nagyúr
válasz
JohannZimu #35395 üzenetére
Régi Rotel végfokról volt szó ami akár megállhat 60e-ből is. UMC is kijöhet olcsóbban gondolom, és már ott is vagyunk.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
JohannZimu #35180 üzenetére
óó,egy határozott suhintásnál a tépőzár automatikusan oldódik,amelyet egy nem tetszésre utaló hang kísér
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
JohannZimu #35177 üzenetére
azt a macskát golfütővel kell letessékelni a dobozról
-
Parson
addikt
válasz
JohannZimu #35177 üzenetére
Uhhh... Aszem én aznap adnám is be a kinai étterembe a cirmit...
-
BBéci
legenda
válasz
JohannZimu #35171 üzenetére
Hogy a csudába lenne hasonló forma? Az egy iszonyatos monstrum: 1393 x 520 x 542mm!
Az EPICON gyönyörű, kecses, a felülete ragyogó és a hangja...(#35170) bajnokpityu
Az ELAC FS 247 kivitele kicsit más, mint a Zensoroké, abból még a fehér is kedvelhető, ha illik a környezetbe.
Ha elégedett vagy a hangjával, felesleges megtartani a Rubiconokat, legyen az összes ELAC! -
Csabroncka
addikt
válasz
JohannZimu #34529 üzenetére
Bükk az egész.
BBéci: azt még megértem, hogy meleget kap alulról, de az elektromágneses zaj és rezgés... BBéci ez csak egy 40 ezres lejátszó könyörgöm!
-
BBéci
legenda
válasz
JohannZimu #34262 üzenetére
A BDP-105EU.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
JohannZimu #34238 üzenetére
Csak az elődjét hallottam.
De, ajánlotta Ákos. Viszont még senki sem hallotta.Előítéleteim vannak, mert opás, és mert ismertük elődjét. De bármi lehet.
-
BBéci
legenda
válasz
JohannZimu #34232 üzenetére
OK, de a linkelt honlapon ott egy Marantz 7007, ami annyiért remek vétel és talán még némi árenegedményt is adnak, ha a hangdobozokhoz megveszi valaki.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
JohannZimu #34232 üzenetére
Ez volt a szándékom
-
bajnokpityu
félisten
válasz
JohannZimu #34226 üzenetére
A 189 és a 247 hangszine más. 189 mélyebb hangszinű. Magasuk hangja is más 247 élesebb, 189 fedettebb. Sztem nem érdemes keverni a gyár által hozzájuk illesztett centereket.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
JohannZimu #34213 üzenetére
24x és 18x széria eléggé különbözik szerintem. Nem vegyíteném őket egy szobán belül.
-
gyurczy
őstag
válasz
Nem a dobozért sokallom, hanem a funkcióért.
Figyelem azokat is, mindent ami JET és polcsugárzó.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Majd egyeztessünk, nehogy egymás ellen licitáljunk
Bár nekem még odébb van, kiköltekeztem elmúlt hónapokban -
gyurczy
őstag
válasz
JohannZimu #34211 üzenetére
Az a tapasztalat, hogy ezek 375€ felett mennek el. Figyelem az összes JET-es kis dobozt.
JET-es centerből is szokott ám lenni, szúrtad?
-
törölt tag
válasz
JohannZimu #34186 üzenetére
Kittosz (#34186)
"megpróbálnék beszerezni egy Elac FS189 típusú hangdobozpárt "
Miert? Arban kabe annyi mint egy Wharfedale 10.7. Mitol jobb ez szerinted? (felre ne ertsd, nem kotekszem, tenyleg tudni akarom. A miertek erdekelnek a legjobban
)
Toobee (#34187)
Lattam korabban azt a hozzaszolast. Wharfedale annyira szar? Tesztek alapjan nem tunt rossznak..
Nem akarok hasznalt cuccot. Mindig is idegenkedtem toluk, plane ilyen jellegu elektronikai dolgoknal. Ha nem tudom megvenni* ujonnan, akkor nem veszek.
Patice (#34188)
Ahogy fentebb irtam, gondolkodtam sztereon, de szeretnem a BD-t, a tevet, az opcionalis mediaplayert is kihangositani. Meg aztan lehet egyszer kitalalom, hogy kell terhangzas.Szerkesztes: Ja igen, Nemetorszagban elek, abbol kell foznom, ami itt hozzaferheto.
* nem szanok ra annyi penzt.
-
ginola
addikt
válasz
JohannZimu #33530 üzenetére
Irónia ezerrel!
-
Sefter
veterán
válasz
JohannZimu #32994 üzenetére
az a baj, hogy divat lett a dali c sorozat, akinek nincs pénze/ nem szán többet rá annak "jó a c1"... nekem van személyes tapasztalato c1 fronttal és tudom, hogy ezzel el lehet venni a kedvet a házimozitól..
-
Sefter
veterán
válasz
JohannZimu #32988 üzenetére
azóta már 50.. de ez akkor sem lehet alternatíva frontnak.. ha C2-őt vagy JBL Es30-at írsz, az még oké...
Gergőke88
igen, láttam.
azok sokkal alkalmasabbak átmenetileg frontnak..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest