- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- VoLTE/VoWiFi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rayoliviero
veterán
válasz
rayoliviero #114005 üzenetére
Bedugtam tv-ben az ARC-be a HDMI-t, erősítőbe a controllba, out 1-be, se semmi ugyanúgy nem működik.
Ha bekapcsolom a tv-t,, akkor valamiért mindig kikapcsolja az erősítőt.
-
Janaboy
veterán
válasz
rayoliviero #114005 üzenetére
Ha az Out 2 is tamogatja az ARCot akkor elvileg igen..
-
Janaboy
veterán
válasz
rayoliviero #114002 üzenetére
Nem...az ARC az hangvisszacsatolas..a kimeneten megy vissza..
Bizonyos ertelemben az ARCos eszkozok hdmije ki- es bemenet egyarant -
szasanyi
félisten
válasz
rayoliviero #113995 üzenetére
Szerintem a gond az, hogy PC-vel használod. Próbáld ki egy normális digitális forrással (BD lejátszó, PS3 vagy hasonló jó minőségű media player). Az alaplappi hangkártya akármilyen is, nem a legjobb erre a célra.
-
spiky03
veterán
válasz
rayoliviero #113996 üzenetére
A 924-asnek tudna kell az ARC-ot.
Az én 920-om az még nem tudta, afölött már igen.Valamit biztos nem állítottál be az erősítőben, ha a tv-ben be van állítva az ARC funkció.
-
Heffi
őstag
válasz
rayoliviero #113998 üzenetére
Én ezt néztem.
-
Heffi
őstag
válasz
Használati 61. oldal
-
rayoliviero
veterán
válasz
-
Heffi
őstag
válasz
rayoliviero #113990 üzenetére
Két bemenetet összekötsz, abból nem lesz jel. Ha HDMI-n szeretnéd a TV hangját az erősítőre jutatni, akkor az erősítő ARC-os kimenetét kösd össze a televíziód szintén ARC-os bemenetével.
-
Norbi 72
veterán
válasz
rayoliviero #113981 üzenetére
És a tv és erősítő összekötése?
Az is hdmi,írtam.2 hdmi kábel kell.És rendben lesz a menü is.
-
audiofül
csendes tag
válasz
rayoliviero #113967 üzenetére
90-ben volt benne az erősítő (85 + 5 vonat), fél éves, még 1,5 gari, mert ez az interhifi.hu csak 2 évet adott. Piora pedig 3 járna. Remélem jól jártam vele.
Azért nem 3 év, mert az interhifi nem hivatalos pioneer partner, hanem őket megkerülve kintről hozzák be a készülékeket (néha kis himihumival, hogy olcsóbb legyen)...ergó ha tönkremegy, akkor a pioneer szervizben nem csinálják meg gariban, csak az interhifihez viheted...DE nem menjen tönkre és kész
-
Norbi 72
veterán
válasz
rayoliviero #113972 üzenetére
Nem láttam, hogy más bemenethez hozzá lehetne rendelni, az fixen a tv, ahogy nézem.
Azért,mert zárójelben ott van mellette hogy tv,nem jelent semmit,bármit beköthetsz,de felejtsd el.
Hdmi 1-es (DVD) felirattal oda nyugodtan mehet a pc.
Tehát pc->hdmi->pio 1-es bemenet->hdmi 1-es kimenet->tv.
-
kigyi_23
addikt
válasz
Ne aggódj a DTS miatt, az csak egy "kamu" DTS lesz. Gondolj bele egy agyontömörített formátumból mint az MP3 csinál DTS többcsatornás hangot konverzióval, de lényegében jobb minőséget nem kapsz csak átalakított többcsatornás hangot. Így aztán kitolod optikán ahol újra többszörös átalakításon megy keresztül mire a hangfalakhoz ér szegény MP3
Ha már ilyen erősítőt vettél ami tele van tűzdelve HDMI-vel akkor használd ki. Átküldöd a hangot azon majd az erősítőn is tudsz a különböző módok között váltogatni. Ha már mindenképpen egy sztereó hangból több csatornán megszólaló hangot akarsz csinálni, akkor akár Prologic, DTS NEO vagy egyszerű 5 csatornás "sztereó" módok között is válogathatsz. Használd ki az erősítőd tudását -
MasterMark
titán
válasz
rayoliviero #113975 üzenetére
HDMI-vel valószínűleg akkor is jobb hangot kapsz. A HDMI hangrésze is arra lett kitalálva.
Ha Win gomb + P-vel váltogatod attól nem lesz baja, csak kihúzogatni nem jó.
Annak a DTS-es mókának (DTS Connect ha jól gondolom arról van szó) akkor van értelme csak, hogyha olyan többcsatornás hangot akarsz átküldeni optikain, ami nincs kódolva DD-be vagy DTS-be, így kódolatlanul nem férne át az SPDIF sávszélességén. Ezért előtte enkódolja DTS-be, és így át lehet küldeni.
De sima sztereó hangot akkor sincs értelme DTS-be átrakni, mivel felesleges átkonvertálás. Optikainál meg főleg van elég ide-oda alakítgatás. Optikai a sztereót PCM-ben át tudja küldeniA HDMI-n már tömörítetlenül akár 7.1 is átmegy.
De ha ott a HDMI-s erősítőd akkor felejtsd el az optikait szvsz.
-
MasterMark
titán
válasz
Annak semmi értelme nincs, hogy MP3-at DTS-nek csinál.
Ott van az erősítőd is biztos tud Dolby Pro Logic-ot és DTS Neo-t.
szerk.: Milyen alaplapról van szó?
-
rayoliviero
veterán
válasz
Még azt tudnám csinálni, hogy a számítógépem HDMI video kimenetét az erősítőben dugnám az in-be, vinné így a képet és a hangot is, hdmi out-on az erősítőn pedig kivezetném és belefdugnám a tv-be. Így a gépemről ugyanúgy tudnék filmet nézni a tv-n, miközben a hang is továbbítódna az erősítőre a gépről.
Megpróbálom holnap így, de így nem a Realtek hangkártyám fogja szolgáltatni a hangot, hanem az integrált videókártya, az Intel.
-
MasterMark
titán
válasz
rayoliviero #113970 üzenetére
Az optikai portot nem lehet más bemenethez hozzárendelni?
HDMI-n valószínűleg jobb hangot kapnál. A DTS-es átkonvertálásnak semmi értelme jelen helyzetben, mivel a HDMI-n akár 7.1 LPCM is mehet.
-
BBéci
legenda
válasz
rayoliviero #113967 üzenetére
Szinte biztos, hogy a jótállás szempontjából nem gond a CD hiánya.
Mi a toszért kell az ajtó? Az igazán komoly állványoknak se oldala, se hátlapja nincs, nemhogy ajtaja.
Nem baj, hogy nincs center.
-
palesz53
senior tag
válasz
rayoliviero #113962 üzenetére
Így képről azt mondom fogad csupasz kábelvéget. Ahogy kitekerted, vannak azok a pici lyukak jobbra fent - oda tudod bedugni a kábelvéget, aztán visszacsavarva rászorít.
Ha a pirosak (alul a feketék) végén lévő fekete dugók levehetőek, akkor oda elvileg banán. Sarut hirtelen nem tudom elképzelni, innen nem látni semmi fémes felületet, ahol a saru érintkezhetne, és rászorítható lenne. (Persze mindez képről!)Azt a hátlap kivágást azért óvatosan! Lehet az ad merevséget az egész szekrénynek.
-
BBéci
legenda
válasz
rayoliviero #113963 üzenetére
Csupaszított vezeték (drót) beleszorítható.
A helyedben levenném az ajtót és a hátlap közepét kivágnám. Agyonverném azt, aki kitalálta, hogy a hifiállványra ajtót kell szerelni. -
rayoliviero
veterán
válasz
rayoliviero #113962 üzenetére
-
luckyman
aktív tag
válasz
rayoliviero #113955 üzenetére
Te aztán elszánt vagy, igazi fanatikus. Gratula.
-
Norbi 72
veterán
válasz
Gratula!
Amíg hazaérsz,olvashatsz róla egy tesztet.
-
spiky03
veterán
válasz
Csak ülünk a vonaton, és kész.
Gratula hozzá,
majd írd le, hogy milyen.
Nekem pár évvel korábbi kiadás volt a 920-as. -
luckyman
aktív tag
válasz
rayoliviero #113936 üzenetére
A jó Isten meghallgatta a kívánságodat!
Ráadásul ott van helyben. Ha még Csaba is vagy... -
Norbi 72
veterán
válasz
rayoliviero #113930 üzenetére
Lehet.
(#113937) liszi70
-
válasz
rayoliviero #113936 üzenetére
"Élén, oldalan lehet szallitani az erősítőt?"
Lehet, de fennáll a veszély, hogy a már bejáratott belső kábelek iránya össze-vissza zavarodik. Feltétlen kezdd újra a bejáratást, 1700-1800 órát javaslok.
-
XtremLor
őstag
válasz
rayoliviero #113930 üzenetére
Lehet, de valamit vinnek vagy a tulajtol kernek korbehuznam valamivel, szovet, pufisfolia mindegy mi de vedje az esetleges behatasoktol! Na meg 2 szatyrot vigyel az a tuti ha mar veszel!
-
taknyí
senior tag
válasz
rayoliviero #113925 üzenetére
Arra jó csak, hogy eltakarja, hogy mit viszel, mert nem a fülét fogod fogni, hanem szorosan magadhoz öleled majd...
-
Norbi 72
veterán
válasz
rayoliviero #113925 üzenetére
Auchan-ban is van nagy szatyor.
-
válasz
rayoliviero #113919 üzenetére
"...még szatyrom sincs ilyen nagy."
Irány a teszkó!
-
Patice
nagyúr
válasz
rayoliviero #113919 üzenetére
Piacról elég nagy túra-hátizsák? Egyetemista koromban több liter bor is befért ilyesmibe a többi cuccom mellé, amikor mentem le Szegedre.
(Volt, hogy 14 liter, mire beértem a koliba kicsit zsibbadt már a vállam.)
-
e.vid
senior tag
válasz
rayoliviero #113912 üzenetére
Gurulós bőrönd...
-
kigyi_23
addikt
válasz
Én az első AVR-em kézben vittem haza, hát a következőt már kocsival fogom
Kibírtam ugyan, de azért nem biztos, hogy bevállalnám még egyszer
-
Patice
nagyúr
válasz
IKEA-s nagy kék szatyor ajánlott.
-
luckyman
aktív tag
válasz
Az izgalmasabb kérdés, hogy mire haza érsz, a tiéd lesz e még?
sza.sa
Nem vált be, nemrég vetted? -
válasz
Az csak a fizikai állapotodtól függ. Ha gizda vagy, akkor nem, ha az avatarodhoz hasonlítasz, akkor simán.Én buszon hoztam el annak idején az Arcam AVR 250-et, de én baromi erős vagyok.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
Vonaton igen.... de a vonatig és vonattól ...
az neccesebb.
-
szasanyi
félisten
válasz
rayoliviero #113872 üzenetére
Lezuhant a HUF és sok ár emelkedett emiatt. Persze ami raktáron van már annak elvileg nem kéne, hiszen az nem ezen az árfolyamon lett beszerezve... De ezek szerint a használt piac is követi a tőzsdei árfolyamokat.
-
sony309
őstag
válasz
rayoliviero #113849 üzenetére
A 924 még garanciális!!!
-
spiky03
veterán
válasz
rayoliviero #113854 üzenetére
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
Egy ratyi távirányító is benne van 10e Ft ban.
Ha valóban újszerű, már megérheti azt a kis felárat, ami most rajta van.
Eredeti Yamaha táv pedig 25-35 rugó.Erre kevesen gondolnak, amikor használt erősítőt vesznek.
-
Norbi 72
veterán
válasz
10-szer inkább a Yamaha 1800/Pio 924,mint valami belépő vas.
-
*Tata*
senior tag
válasz
Nem enged, most írta.
Mondjuk nem is csodálom,ennyi az új ára:[link]Ezt a Yamahát sajnos nem ismerem,várj hátha valaki ír akinek volt vele tapasztalata.
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
Igen, Ő kereskedő. Az 1800-as viszont ennél is jobb, szvsz.
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
Sokkal inkább a RX-V1800 mint ez az alapmodell.
Szvsz.
-
*Tata*
senior tag
válasz
Nekem volt Denon AVR-X500, és lecseréltem egy Pioneer 924-re.
Nagyon megérte váltani.
A HA-n az a használt 924-es elég jó áron van,esetleg próbálj alkudni,hogy megérje elmenni érte. -
szasanyi
félisten
válasz
Nem is hallottam róluk. Olyan üzlettel én sem foglalkozom (volt már "szerencsém" néhányhoz) amit nem lehet elérni, és másnapra nem válaszolnak. Van üzlet bőven, választék is szóval erőltetni egyik sem érdemes.
-
v!ct0y
veterán
válasz
Szerintem ilyen csíptetős csatlakozósat ne vegyél. Az x500 as ilyen.
-
szasanyi
félisten
válasz
rayoliviero #113845 üzenetére
Ez sajna így van, én is ezért nem tudok használtban gondolkodni. Semmi megfontolásra érmes nincs ~50km²-en belül.
Én meg már gyerekként sem szeretem a zsábamacskát, és az már igen rég volt.
-
szasanyi
félisten
válasz
rayoliviero #113843 üzenetére
Van a HA-n Pio 924 is, 90k-ra hirdetik. Azt nem nézted?
-
Norbi 72
veterán
válasz
rayoliviero #113840 üzenetére
Túl régi,nincs hdmi rajta.
-
Norbi 72
veterán
válasz
rayoliviero #113838 üzenetére
Inkább a 3800-as,amit Tamoo linkelt nemrég.
Szvsz 80-85-ért jó az 1800-as.Alkudjál.
-
válasz
rayoliviero #113743 üzenetére
Mr center nem olyan rossz, nekem is az van...
Háttérhez kérd meg két haverodat, hogy fogja meg őket és hallgasd őket, ahonnan legjobbnak érzed oda tedd...de az összefoglalóban van megadva táv 60-90 cm...
Nálam ülve kisebb a táv, de legtöbbször kihúzott kanapéval nézünk filmet...Erősítőt nehéz megmondani meddig megy el..több az alkatrész egy hm erősítőben, mint egy sztereóban, de a kondik, relék ebben is fáradnak...
-
mivamma
senior tag
válasz
rayoliviero #113763 üzenetére
Összefoglalóban le van írva.
Ha a második kérdésre tudnék válaszolni, akkor nagyon gazdag ember lennék
-
rayoliviero
veterán
válasz
rayoliviero #113743 üzenetére
Erre valaki?
-
válasz
rayoliviero #113671 üzenetére
"Muszáj centerből Monitor Audiot vennem, ha a front és háttér is az?"
A kérdésedben nincs benne a lényeg.
Hogyha nemcsak a márkája, hanem a típusa, ezzel együtt a hangszórókészlete is megegyezik, akkor nyilván érdemes azt venni. De ha csak a márkája egyezik meg, a típusa nem, akkor tök mindegy, hogy MA vagy más cég centere az, aminek úgyis más a hangszórókészlete, tehát ugyanúgy nem lesz vele "egységes" a hangzás.
(Csak zárójelben és offban jegyzem meg, mert ezért itt virtuális főbelövés jár, hogy például én nem a fronthangfalaim azonos típusú centerével találtam meg a nekem tetsző, szerintem egységesebb, valóságosabb hangot. De nem erre akarlak sarkallni, általánosságban nyilván jogos az egységesítés szabálya.
)
-
BBéci
legenda
válasz
Igen, muszáj!!!
(#113657) liszi70
Van saját tapasztalatod az IsoTek bejárató lemezzel, vagy csak a szokásosat adtad elő? -
Norbi 72
veterán
válasz
-
BBéci
legenda
válasz
rayoliviero #113633 üzenetére
Végig az egészet.
-
BBéci
legenda
válasz
rayoliviero #113600 üzenetére
Ezt ajánlom bejáratásra! Hihetetlen és elképesztő a hatása.
-
Norbi 72
veterán
válasz
Ha nem vagy otthon.rádióval járasd,még nem túl dinamikus hangaerőn,
Szerencséd,hogy messze laksz,nálam csúnyán besírnál..
Gazsi: Éjszaka járathatom halkan?
Persze.A membrán mozogjon.
-
fehér_ember
addikt
válasz
Természetesen, fóliázd át-at akartam írni.
Vagy mond meg az eladónak, hogy csak a center érdekel, és csak azt vedd meg. Amúgy teljesen úgy emlékeztem, mintha 1-2 napja láttam volna és akkor csak a center lett volna magába úgy ~30000Ft környékén (27000-34000), emiatt is mentem megkeresni,
de mostmár csak jamo-sat találtam.
(#113601) Gazsi00
Legegyszerűbb ha megkérded az eladót. -
rayoliviero
veterán
válasz
Amúgy nem tudom, hogy melyik MA center lehet ez, így kép alapján nem ismerem fel őket.
Szerk: Egyben reális az ár. A Jamo mélyldátá nem nézem sokba.
-
válasz
rayoliviero #113597 üzenetére
BR-t használtban, vagy rendelsz egyet újonnan innen...
-
válasz
rayoliviero #113595 üzenetére
BR (az utolsó szériát) vagy MR centert, frontok és center legyen egy családból mindenképp...
-
válasz
rayoliviero #113579 üzenetére
ezzel itt senki nem foglalkozik, de változik a hangja...a dobozok hangja is erősödni fog...nekem is új volt MR szett, nagyon sokat változott a bejáratódás után...
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
rayoliviero #113579 üzenetére
Pl. Vandamme 2x6mm-es hangfal kábel nálam először olyan vékonyan szólt, hogy majd elsírtam magam.
Hifi topikban is rákérdeztem, ez normális-e. Mondanom sem kell, néhány 10 óra elteltével mindez a múlt homályába veszett.
-
Dorian
félisten
válasz
rayoliviero #113575 üzenetére
Nem kell hinni benne, attól még létezik. Mélyeknél lehet leginkább észrevenni
-
fehér_ember
addikt
válasz
rayoliviero #113566 üzenetére
Vadi új kábellel? Ne is csodálkozz. Majd ha bejáratódott. Sokan azt mondják, ez akár több száz óra is lehet. Én azt mondom 20-30 óra használat elteltével már hallani fogod a különbséget.
-
XtremLor
őstag
válasz
rayoliviero #113516 üzenetére
Tolozarhoz lehet venni ami a vegen van u lemez vagy mi a szosz kb 20huf/db tehat 4db 80forint! [link]
Egy kisebb, es egy nagyobb foruval megfurd kozepen ovatosan egymas felett, reszelovel szepen sorjazod, es en ezt szoktam meg egy reteg alapozo + egy reteg festekkel megfujni!
Akusztikai panelhez keszitettem ilyet! -
rayoliviero
veterán
válasz
rayoliviero #113516 üzenetére
Prohardverre feltöltve a képet általában elfordul.
-
taknyí
senior tag
válasz
rayoliviero #113499 üzenetére
Fantázia és kivitelezés kérdése, hogy tákolmány lesz-e belőle, egyáltalán nem tákolmányra buzdítom. Természetesen, ha hozzá tervezve csináltatod az a legjobb.
-
szasanyi
félisten
válasz
rayoliviero #113504 üzenetére
Kevés pénz van rá, és igazából nem is akarnék többet áldozni erre - mint amibe az igazán jók kerülnek -, mert számomra nem ér annyit (használva sem lesz olyan szintem, és család mellett kábé száz fontosabb dolog / kiadás van és nem vagyok Krőzus).
Kapásból a 250P-t néztem én is, csak az ára sok nekem így jutottam (teszteket nézve) az Arena 100-hoz. Persze jó állapotú használt is érdekelne, de a környéken az sincs. Sőt, itt egyetlen üzlet sincs ahol ilyen vagy hasonló termékek kaphatóak lennének, nemhogy kipróbálható lenne.Sanci38: köszi, már meg is kérdeztem őket. Sajna a hangfalkészlet már biztosan nem lesz az enyém mivel elfogyott (mondjuk levehetnék a rendelhető listáról).
-
Dorian
félisten
válasz
rayoliviero #113499 üzenetére
Miért nem teszed a falra a tévét? Ha albérlet, akkor mi van? A pár furatot később lejavítani nem nagy történet, jelentősen megkönnyítenéd a saját dolgod.
-
taknyí
senior tag
válasz
rayoliviero #113465 üzenetére
"Csináltattam régebben egy kis emelvényt"
szerintem emeld meg, rakj alá valamit, pl. ugyanolyan anyagból.
-
Csabroncka
addikt
válasz
rayoliviero #113475 üzenetére
A tartó jó választás (már ha a csavaros rögzítés jó), a szellőzés megoldása rajtad múlik
-
Csabroncka
addikt
válasz
Minden tiszteletem a gépé, egy szerencséje lehet, hogy nem "bontottál vele falat" vagyis nem hallgattad nagy teljesítményen ugyanis a magas hőmérséklet minden fontosabb elektronikai egységet gyilkol, de szerintem ezzel te is tisztában vagy.
Átalakításra próbáld meg ezt a lehetőséget, nekem bejött, azt hiszem van matt fekete rács is.
-
Smiley
addikt
válasz
rayoliviero #113467 üzenetére
Akkor le a kalappal ismet a yamaha elott
-
válasz
rayoliviero #113470 üzenetére
A két front is nagyon szűken van...nekem is volt úgy sokáig, de inkább át lett rendezve minden, jót tett a hangzásnak..
-
Patice
nagyúr
válasz
rayoliviero #113470 üzenetére
Szerintem szimplán TV szekrényt kéne csak cserélned.
TV-t a falra, erősítőt egy hifi állványra, centert konzolokkal szintén falra.
-
válasz
akkor, ha veszel másik erősítőt, azt ne tedd be oda...mert lehet, hogy baja lesz...
-
BBéci
legenda
válasz
Szerencséd van, mert nézni is rossz azt a beszorított erősítőt. Csoda, hogy nem ment tönkre.
Hangdobozra semmit nem szabad tenni, ez alapszabály. Pláne tévét. -
Smiley
addikt
válasz
Azert az a yamaha nem fog orulni ha igy be van zarva oda... nekem az eggyel nagyobb testvere van a 457-es, az nagyon nem szerette a zart helyet, pedig volt felette meg kb 6 cm, de ki kellett operalnom a polcot mert olyan forro volt a teteje hogy nem tudtam megfogni.
-
válasz
rayoliviero #113451 üzenetére
Ezt olvasd át és legalább egy közép kategóriás erősítő jó lenne a dobozaidhoz...nálam már pioneer 9xx is egész jó volt, most LX-et használok...
-
Norbi 72
veterán
válasz
rayoliviero #113445 üzenetére
Mint írták,nem.Fel kéne menni alsó középkategóriába,minimum.(Yamaha RX-V 6xx,Pioneer VSX-9xx)
-
n3m3r3
tag
válasz
rayoliviero #113445 üzenetére
Tegyél rendet magadban mit szeretnél, a két erősítő egy kutya teljesítményben, és hangban. (mondok egy számot 20nm-en tud hangos lenni, de élvezni nem fogod) Ha teljesítmény és minőség kompromisszumot akarsz fentebb kell keresgélned igényeid szerint. A lépcsők meg vannak számozva a gyártók típusainál. Pioneer-nél az LX széria, Yamaha-nál az RX-A Aventage ahol elkezdődik a nagyon tuti.
-
Dorian
félisten
válasz
rayoliviero #113434 üzenetére
Mindegy. Csak minden hangfalat ugyanabban a koncepcióban kösd be.
-
rayoliviero
veterán
válasz
rayoliviero #113433 üzenetére
Most nézem, hogy ezen a káebelen nincs jelölés, hogy melyik felét kell dugni az erősítőn és hangfalanon a piros csatlakozóba. Van az írás és nyíl nélküli fele a kábelnek és a másik felén van a szöveg és nyíl is. A szöveges, nyilas lenne a piros vagy tök mindegy?
-
XtremLor
őstag
válasz
rayoliviero #113431 üzenetére
Igen jol sejted, ha nincs nyil akkor pedig szovegiranyt nezunk.
-
Norbi 72
veterán
válasz
rayoliviero #113425 üzenetére
Az teljesen jó lesz.
-
Norbi 72
veterán
válasz
rayoliviero #113422 üzenetére
Nem ismerem őket,és nem is "bizalomgerjesztőek".
-
Norbi 72
veterán
válasz
rayoliviero #113313 üzenetére
-
Valkűr
addikt
válasz
rayoliviero #113311 üzenetére
Menet azért van rajta, mert gyárilag csináltak mellé konzolt amire rálehet tenni...
-
Norbi 72
veterán
válasz
rayoliviero #113290 üzenetére
Dehogynincs,válogass.2,5 mm vagy vastagabb javasolt fronthoz.Ez persze nem szabály.
-
MasterMark
titán
válasz
rayoliviero #113290 üzenetére
Ezt így megmondani nem lehet. (Illetve de, végülis ki lehetne számolni, ha az érzékenységet is megmondod.)
Egyébként igen a hátsókra kell többet adni. Nem sokkal +2 kb. de telefonnal méred közben.
-
Norbi 72
veterán
válasz
rayoliviero #113285 üzenetére
Ott AQ Type 2 a legolcsóbb,nem tudom,milyen.
-
Norbi 72
veterán
válasz
rayoliviero #113278 üzenetére
-
szasanyi
félisten
válasz
Privi.
-
válasz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged