- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hétalvó
addikt
válasz
bajnokpityu #64906 üzenetére
nagyon stabil, zartszelvenybol van, a forgotengelyt is meg tudod huzni, a gyari tuskekkel vigyazni kell.
leginkabb a tiplin mulik mennyire stabil.a sound arts barmit legyart neked szerintem.
van itthon meg egy par a haloszobamban belole. 5db-om volt regen belole. 1 valahol van elfekvoben talan. ingyen adom, ha megtalalom.
-
Warter
addikt
válasz
bajnokpityu #64899 üzenetére
Vogel VLB200, mondjuk csak 20 kilóig jó, ha jól emlékszem.
-
XtremLor
őstag
válasz
-
hétalvó
addikt
válasz
sound art elf-em volt szerettem, de en ketoldalassal raragasztottam, mert kulonben lesexeltuk mindig
cekkk persze, be van gegecsovezve odaig,
-
Sefter
veterán
válasz
bajnokpityu #64790 üzenetére
Akkor jól teszem, hogy a 20-ra vadászok...
-
Sefter
veterán
válasz
bajnokpityu #64778 üzenetére
Nálam jobb volt, a siltech meg nem abban a ligában játszik
Ha jól tudom Neked van 30-as is, milyen a 20-hoz képest? -
Toobee
veterán
válasz
bajnokpityu #64765 üzenetére
Kotyogósból jó kávét csinálni óriási macera és az eszpresszóhoz nem sok köze lesz. Azokból is a Bialetti termékei, amik például jók (ők készítették az első kotyogót). Fontos, hogy ne túl könnyen égő kávét válasszon hozzá az ember, a kávét frissen őrölje (egy ilyen kis kézi gép már megteszi, a kotyogó alkatrészeit például gőz felett, vagy meleg vízben átmelegítse és forralás után közvetlen töltse az alsó részbe a vizet, majd azonnal a tűzhelyre lehetőleg úgy, hogy ne nyaldossa az oldalát a láng. Majd mikor megjelenik a kávé felül, akkor lehet készülődni a lekapásra és azonnali kitöltésre, hogy ne forrósodjon át túlzottan, ne adj isten felforrjon benne a kávé. Ha ezekre figyel az ember, akkor kotyogósból is lehet jó kávét inni, meg számtalan más technikával is, de egyik sem lesz klasszikus eszpresszó. Mindegyik más ízvilág, másfajta kávékkal brillírozik és más arcát mutatja meg egy egy fajtának. Nyáron egész sokat játszottam kotyesszal, amik beváltak: Palombini Dolce Italia, Pellini Espresso Superiore. Ezeket sima mákdarálóval őröltem meg. Tamoo, jöhet a regula
-
Dorian
félisten
válasz
bajnokpityu #64761 üzenetére
Én nagyon nem vagyok kávéügyileg tájékozott és tapasztalt, itthon csak Szarvasi van, az meg tudjuk milyen. Viszont Csabinál ittam legutóbb nagyon finom kávét, olyan igazi olasz eszpresszó volt, kotyogóssal főzve. Mondják, hogy az majdnem eléri a komoly gépek szintjét, de amikor Rita hozta a sajátját és első alkalommal kifolyt a kerámia tűzhelyre, meg mindenhová, azzal a lendülettel vágtam ki.
-
hétalvó
addikt
válasz
bajnokpityu #64761 üzenetére
-
Norbi 72
veterán
válasz
bajnokpityu #64693 üzenetére
Kicsit kevesebbet igyál a leányáldás után!
Nézd már meg kinek mire reagálsz!
Egyébként egészségedre!
Na jó,segítek:Hol beszéltem én 70 centis kábelről?
Tbali-3 az embered..
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #64689 üzenetére
Mert a Stealthnek nincs durva felára.....
De ok : deal.
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #64685 üzenetére
Stealth, Transparent szó nélkül kihallható.
Sőt hangfalkábelből teszteltem az én 2 méteresemet a Laci 3 méterese ellen. Jobb a hosszabb.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
bajnokpityu #64369 üzenetére
Gratula
-
Toobee
veterán
válasz
bajnokpityu #64565 üzenetére
Épp akartam írni én is, hogy mi itt szívesen segítünk, legalábbis én.
-
gorbep
senior tag
válasz
bajnokpityu #64555 üzenetére
Belenéztél az Ethoszba? Olyan mint a faék, még nyákot se csinálnék hozzá... levegőben összeépíteném....
Élő példa arra, hogy nem kell túlbonyolítani a dolgokat.......de azért az offszet beállítás egy rémálom!
-
Toobee
veterán
válasz
bajnokpityu #64558 üzenetére
Le kell költöztetni az irodát
Mertek rendelni belőle, vagy még tesztpéldány sincs belőle az országban? Engem mondjuk nem hat meg, hogy honnan jött, csak jó legyen a hangja, már van magyar support is, innentől kezdve szerintem nem egy nagy rizikó.
-
Toobee
veterán
válasz
bajnokpityu #64555 üzenetére
Meg se merem kérdezni, hogy esetleg a Master-2 járt-e nálad. Az már durván durván x2 a Holdra kilőve nyálcsorgatós cucc.
-
nebulo5
senior tag
válasz
bajnokpityu #64552 üzenetére
Elég gagyi lehet az a Master 1.
Csak 3 lába van!
(ennyi pénzért, legalább 6 - 8 lábat kérnék alá....)
-
Toobee
veterán
válasz
bajnokpityu #64552 üzenetére
Ethosz cserebere lesz belőle? Ezt a végfokot összehallgatnám az XPR-2-vel, ha jól nézem nagyjából azonos áron futnak. Milyen a GD karaktere? Már régóta tetszenek a kínai srác cuccai.
Ezt a hangfalkábeles dolgot meg tudom erősíteni. Az hozott a legtöbbet, mikor áthoztad a kábeleidet. Most próbálgattam egy két analóg kábelt is a dac és a végfok között, de közel sem hozott akkora változást, mint a hangfalkábel csere (egyébként abból is megjárattam párat, mióta nálam vannak a dobozok).
-
robim
tag
válasz
bajnokpityu #64405 üzenetére
Én is gratulálok!
-
adodaniel
őstag
válasz
Gratulálok!
-
mp54
senior tag
válasz
Jó egészséget!
-
kimi02
őstag
válasz
Grat a részemről is !
-
mivamma
senior tag
válasz
Gratulálok!
-
dunkel
őstag
válasz
gratula
-
Patice
nagyúr
válasz
Én is ocsúdtam.
Gratulálunk!
Most már tudom hova kell menni locsolkodni....
-
Norbi 72
veterán
válasz
Gratulálok!
-
zolaas
senior tag
válasz
gratula
Tejfakasztó? Szerdától Bp-n vagyok....
-
gyurczy
őstag
válasz
Gratulálunk! Jó egészséget, sok boldogságot nektek!
Tejfakasztó?
-
cekkk
veterán
válasz
Gratulálok!
-
bankjob
tag
válasz
Gratulálok!
-
karika011
tag
válasz
Gratulálok !
-
tjojo
tag
válasz
Gratulálok!
Jó egészséget kisbabának, anyukának egyaránt. Tejfakasztó el ne maradjon!
Sefter
Avx-en kábeles topic-ban gondolom láttad a hirdetést..Hajrá! -
JohannZimu
senior tag
válasz
Gratulálok én is!
-
gorbep
senior tag
válasz
Gratulálok
Jó egészéget neki.....
Akkor ez most hölgyekből egy 2.1 ?
-
nebulo5
senior tag
válasz
Gratulálok!
Jó egészséget! -
hétalvó
addikt
válasz
yuppiee
-
törölt tag
válasz
Gratulálok!
-
Sefter
veterán
válasz
GRATULÁLOK !
-
mandju
senior tag
válasz
Gratulálok!
-
xtremetuning
addikt
válasz
YEEEEEEEEEEEEEEEE
-
robi-k
őstag
válasz
Gratulálok!
-
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #64166 üzenetére
Jogos, az valóságos agyrém.
Ricsik!
Nálam is van vászon. -
ricsik
őstag
válasz
bajnokpityu #64166 üzenetére
Én is erre gondoltam.
Valószínű Béci volt mostanában X-nél mozizni, azóta nem tudja kiverni a fejéből a vásznakat -
gyurczy
őstag
válasz
bajnokpityu #64142 üzenetére
Stream Audioban van a HT-nek biwire kábele, ott más szerkezetet használnak a magasra és mást a mélyre. Dicsérték, állítólag jó. Sajna nem volt érkezésem hallani.
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #64139 üzenetére
És miből tudod, hogy nem a te régi kábeled és Timbre közti hangkülönbséget hallottad, és nem a bikábelezését ? Kipróbáltad a tiedet bikábelezve ?
-
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #64139 üzenetére
Nem magát a módszert vetettem el az előbb, csak Cintula esetében érzem teljesen feleslegesnek. Biztos vagyok abban, hogy 2 db 1000 Ft/méteres kábelnél jobban szólna a 2000 Ft/m áron kapható. Utopiák közül sem mindegyiket lehet duplán kábelezni, vagy erősíteni. Egyébként utóbbinak sokkal több értelmét látom, bár az sem minden esetben eredményez jobb hangzást.
-
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #64036 üzenetére
Ha szigorúan alapterület alapján ajánlanék Kiminek hangdobozokat, akkor az előbbiekből a JBL LS80 mellett nem maradna versenyben egy sem. Az a 2x2 db 20 centis mélysugárzó tisztességesen megmozgatja a levegőt és a nyomókamrás, tölcséres magassugárzó sem piskóta.
Hasonló méretű és hangszórókészletű a Canton Ergo 690 DC és talán egy picit zeneibb hangú. Magamnak inkább választanám a Vento 890.2 DC-t de az jóval drágább, ORKAN VIII kategória.
Szerintem ezek mindegyike passzolna a Denon AVR-4810-hez. -
kimi02
őstag
válasz
bajnokpityu #64016 üzenetére
Nem milliokra gondoltam , használt jöhet számításba.
Csak azért kérdeztem , hogy mi lenne az a kategória amire már érdemes cserélni.
Ha találok használtba. -
Patice
nagyúr
válasz
bajnokpityu #63951 üzenetére
A Dali szett kb. ennyibe került pár éve újonnan, amikor még más volt a hivatalos forgalmazó.
Ikon6 mk2-őt ismerősöm talán 280-ért hozta el párját Stream-ből akciósan.
-
hétalvó
addikt
válasz
dali ikon szett 700 streamnel, 670-ert is van 1, ahhoz kepest az 550 nem az igazi. 850 volt. 4-450 korul jo az.
a denon pedig nagy szubjektiv, kinek hogy. -
Sefter
veterán
válasz
használtan nem, újonnan igen
-
Dorian
félisten
válasz
bajnokpityu #63932 üzenetére
De távolságot már akkor is centivel mértek. Hangerőszintet lehet esetleg füllel.
-
Warter
addikt
válasz
bajnokpityu #63789 üzenetére
Nem abból indultam ki, hanem az általános eladási tapasztalatokból. Meg abból, hogy minden árból alkudnak még az emberek.
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #63646 üzenetére
Ne hisztizz, mert nyakon verlek.
Nem kapható külön. Mi egyszer kirinyáltunk egy dobnyit a Reference MM-ből, az lett behúzva ösvénynek és videó tápnak. De annak 30 volt métere és nem maradt belőle.Nagyon furcsálnám, ha bárkinél lenne. Az általad megjelölt árban super illetve super plus lehetne, de annak nem hiszem, hogy tetszene a hangja.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
bajnokpityu #63657 üzenetére
Igy van.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bajnokpityu #63644 üzenetére
akkor mi az,ami transparentnél méterre kapható? és a paraméterekben közel áll hozzá? a 6mm2 lehet,hogy 3x2..
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #63622 üzenetére
Csoda ?
Hamisítvány ?...befejeztem...
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #63622 üzenetére
Álom ?
-
gyurczy
őstag
válasz
bajnokpityu #63400 üzenetére
Ritka madár, csak ezért toltam be. Az utóbbi egy évben nem láttam hirdetésben eladót.
Mi lesz helyette? L?
-
válasz
bajnokpityu #63356 üzenetére
sztem felesleges hangkártyát venni manapság, amikor a Radeon HD-k HDMI-n küldik tova érintetlenül a jelet az AVR-nek... de lehet én vagyok puritán a HTPC-m üzemeltetésében.
-
törölt tag
válasz
bajnokpityu #63308 üzenetére
Ezt jól tudod, hanem a feszültség értéke nem abszolut hanem effektív. valamint van neki önindukciós tehetetlensége is, tehát egy pillanatnyi leürülés utáni feltöltődéskor már nem fog max fluxusnál megállni (illetve megváltozik maga a fluxus is) hanem feljebkúszik, ennek értéke lehet max 140% -a a telitési áramnak, természetesen ez csak pillanatnyi intervallum alat következik be és sohasem tartós, kivéve tekercsbeégés esetét. és erre a trafó melegedéssel "válaszol" viszont már a szekunder körben ez nem jelentkezik és nem is jelentkezhet számottevően mivel a fellépő mágnenses tér iránya valamint a fellépő áram változása akadályozza ezt a hatást azaz nem engedi sokkal feljebbvinni illetve a mágnesen tér változása lerontja ezt a hatást.. Gorbep ezt jobban le tudja irni illetve értelmezni.
-
törölt tag
válasz
bajnokpityu #63304 üzenetére
Természetesen ezzel én tisztában vagyok, és ha fel is szaladhat ettől pillanatnyilag nagyob (kb. 140% elég kis intervallum esetén), de az se fogja széthajtani a hangfalat.sőt szerintem fel se tudják odáig vinni a hangerőt az átlagnál nagyobb (93-as front ésa 90-91-es center-háterek miatt) érezékenység miatt múló halláskárosodás nélkül
: tehát mivel könnyen hajthatóak a hangfalak,, nem tudják tulhajtani még teszem fel 740 wattal sem.
Ezért, Dr János: jól szellőző helyre azt a denont, é nem kell megijedni egy kis melegedéstől húzósabb mozizás után sem: birni fogja csak szellőzzön és nem lesz hangerőben hiányod, sőt, barátaid maguk fogják lejjebb tekerni a hangerőt. -
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #63290 üzenetére
A Platinum M40 ára 600000 Ft, az Orkan VIII 1,1 M Ft.
12 éve vagyok Aurumos, követem a kínálat alakulását. -
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #63288 üzenetére
Ne keverjétek az Aurum szériát a sima quadrallal, egészen más világ! Még a honlapjuk sem közös.
-
Norbi 72
veterán
válasz
bajnokpityu #63278 üzenetére
A 926-osokat Platinum M40-el hasonlítottátok össze?
-
gyurczy
őstag
válasz
bajnokpityu #63278 üzenetére
Jogos, ott a pont! Árban jóval feljebb van az Orkan. A kis Quadral alja valóban kevesebb, nem is kevéssel. Meg is lepett kicsit, de ha annyi kifér belőle bejáratás után, mint a 247 tudott, akkor egy kifejezetten jó kis hangfal válik belőle. Ha nem, akkor nem.
A 926-ra visszatérve korábban írtam, hogy 550-ért kifejezetten jó vétel. A mélyre tett megállapításaim az Orkan-hoz képest értendőek, nem abszolút értékben, és nehezíti is az ügyet, hogy teljesen eltérő karakterek, így nyilván nekik is más és más fekszik, meg őket is más és más hallgató kedveli.
Miket hallgattál még? Ricom magas megvolt?
-
gyurczy
őstag
válasz
bajnokpityu #63274 üzenetére
Ég és föld a két doboz. Az Orkan iszonyatosan feszes, tele energiával, majd felrobban, emellett nagyon jó felbontás, remek színpad. A 926 meg nyugodt, cserébe terjengős, puha, hömpölygő mélyekkel. Az Orkan-ra nagyon kíváncsi vagyok mennyit változik a bejáratás alatt. Egy pillanatra elgondolkodtam a cserén, annyira jónak tartom az Orkan-t.
Az új drótokkal még nem hallottam egyiket sem. Egyébként pedig mennyire vicces, hogy a Dune+CA vezette láncban milyen jó zene van. Érdekes lenne mondjuk az Audia CD-jétszóval, vagy egy Luminnal is megfülelni a demó láncot.
-
Patice
nagyúr
válasz
bajnokpityu #63153 üzenetére
Akkor egy kis ráadás Lindsey Stirling-el...
(Lindsey Albuma is ütős...)
-
Patice
nagyúr
válasz
bajnokpityu #63201 üzenetére
Első kettő igen. Szomorú Vasárnap még nem volt meg. Utánanézek.
Szerk:
Szomorú Vasárnap gyün. Megnézés/meghallgatás beprogramozva. Thanks
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bajnokpityu #63201 üzenetére
-
Patice
nagyúr
válasz
bajnokpityu #63198 üzenetére
Mindkettő pipa.
-
Patice
nagyúr
válasz
Király!
Ha bejön az ilyesmi, akkor nézd meg/hallgasd meg a Pitch Perfect (A Tökéletes hang) c. filmet.
-
kimi02
őstag
válasz
bajnokpityu #63159 üzenetére
Nincs is semmi gond
-
Toobee
veterán
válasz
bajnokpityu #63171 üzenetére
Nem akarok hazabeszélni, de eddig sem az el lehet hallgatni kategória volt (szerintem, nekem, az én ízlésemnek). Meg aztán az is kérdés, hogy milyen kábelből teszel mellé ennyiért. Mert emlékeim szerint voltak itt nagy AQ kábelek sok sok csilliombrilliárd dollárért, amik nem mozgattak meg.
-
Toobee
veterán
válasz
bajnokpityu #63159 üzenetére
Azért el lehet hallgatni 6-8e/m-be kerülő hangfalkábellel, meg olcsó összekötőkkel is, bár a váó érzés nyilván nem itt jön meg.
-
válasz
Szenzációsak! Konkrétan ebben a számban már bejátszik némi technika, nyilván több sávra van felvéve a többféle, párhuzamos dob-hang, koncerten gondolom jön alapról is valami. De néztem tőlük mást is, ott valóban csak az emberi hangok adják a muzsikát. Nagyon jó az Evolution például. Ez a szájdobos srác eszméletlen, egyben valószerűtlen!
Azon ritka (egy kezen számolós) alkalmak egyike volt ez, ahol bekapcsoltam a Dune youtube alkalmazását, és a PanaST50-Arcam-Canton triumvirátussal néztem-hallgattam a muzsikát, egész jól szólnak, annak ellenére hogy tecső! (Azért mégiscsak CD-n kellene megszerezni.)
Köszi! -
kimi02
őstag
válasz
bajnokpityu #63140 üzenetére
"polkokért nem nagy kár"
Már megint költségekbe akarsz verni ?
Eddig is neked tudhatom be a kiadásaim nagy részét(Klipsch , Denon)
Ha nem jártam volna nálad......Most meg már a Focalokon agyalok
-
kimi02
őstag
válasz
bajnokpityu #63140 üzenetére
Ez is úgy müködik mint a CA.
Hiába Large a hangfalak és LFE+Main , nem nyomja rá az LFE jelet a frontokra ha a sub Yes beállításon van. -
válasz
bajnokpityu #63149 üzenetére
Kurvajó! Köszi!
-
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #63027 üzenetére
Állítólag az MP3 méretcsökkenése részben a dinamika kompresszió eredménye.
Sixpak!
Könnyebb lenne azokat felsorolni, amelyikben nincs cikkem. BB monogramot keress az impresszumban és a szerzők között. Ha van a gyűjteményedben Autóhifi, Mobil, Car&Hifi, azokat is lapozgasd. -
MasterMark
titán
válasz
bajnokpityu #62921 üzenetére
A legyek között valószínűleg az is.
más: Nézegettem szub kábeleket, nem valami nagy a választék. Van ez a Proson, meg ez az Inakustik. Plusz még a Kácsás de az jóval drágább.
Mit ajánlotok? Igazából nem kell ilyen hosszú elég 1,5-2 méter, használt is jöhet.
szerk.: Ha számít egy végfokhoz lenne, nem aktív szubhoz.
-
robi-k
őstag
válasz
bajnokpityu #62914 üzenetére
-
Toobee
veterán
válasz
bajnokpityu #62822 üzenetére
Te is igy voltal a Denonnal
(ne vedd am komolyan, csak hulyulok)
-
robi-k
őstag
válasz
bajnokpityu #62807 üzenetére
Ez sajnos egy kompromisszumokkal teli világ
Épp ezért (is) dobták ki az egyik opát, a másikat pedig kicserélték egy jobb minőségűre (azt már nem lehet kidobni, sajnos).
Mindenesetre rendelek az eBay-en két LME49720 IC-t smd tokozásban, csak még venni kell mellé egy jobb forrasztó állomást is szabályozható hőlégfúvóval (a mostanival nem merek belemászni a Denon-ba).
-
robi-k
őstag
válasz
bajnokpityu #62805 üzenetére
Azért az tény, hogy az LME49720 egy sokkal jobb minőségű operációs erősítő az AZ4580MTR-E1 -hez képest (The LME49720 is part of the ultra-low distortion, low. Networks noise, high slew rate operational amplifier series. • High Performance Line)
Tehát lehet értelme a váltásnak. Amúgy sokan "tuningolnak" házimozi erősítőket, van is erről nem egy topik.
Nem lehet,hogy inkább egy jobb tápkábelt kellett volna elétenni? Lehetséges
Én is szívesen kipróbálnék egy igazán jó tápkábelt, hogy vajon milyen változást hozna a rendszerben
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
bajnokpityu #62672 üzenetére
Nekem a VdH eddig bevált.
-
gyurczy
őstag
válasz
bajnokpityu: A Dynavoice ezüst kábele áráért nagyon ott van, mozira nem biztos, hogy kell jobb.
kimi02: Én a Dyna mellett ezzel is tennék egy próbát.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
bajnokpityu #62674 üzenetére
Igen, logika is így diktálná. Hát akkor megfordítottam. Mondjuk valószínűleg úgysincs jelentősége amíg nincs bejáratva. Hacsak a Ply fonásánál nincs valami "varázslat" irány szempontjából... de nem hiszem.
Egyébként ezek az ónozott réz kábelek nem annyira hajlamosak oxidálódni mint a sima réz ugye?
-
kimi02
őstag
válasz
Ez milyen lenne ?
Link -
kimi02
őstag
válasz
bajnokpityu #62657 üzenetére
Nem mondom , hogy nem vennék jobb minőségű kábelt , de nagyon drágát biztos , hogy nem.
Használtan 50-60k körül plusz a center. -
kimi02
őstag
válasz
bajnokpityu #62654 üzenetére
Ha annyiba adod akkor még ma megyek érte
-
MasterMark
titán
válasz
bajnokpityu #62640 üzenetére
Inkább az itthonihoz képest volt tompa. A Canton-oknak talán túl sok is a magasuk.
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #62587 üzenetére
Kis naív.....
-
Norbi 72
veterán
válasz
bajnokpityu #62555 üzenetére
Pisti,hidd el,végigpróbáltam,és nem jött be...
-
hétalvó
addikt
válasz
bajnokpityu #62529 üzenetére
901 mint a feher hollo, valahol olvastam is a szeria vegen igen limitaltan adtak ki.
906 mar nincs meg a hifi city-n? nekem ott sikerult talalnom sr900-at hatra, ha tudnad mennyierta cc900-ert gyurczy-nak jar koszonet
-
JohannZimu
senior tag
válasz
bajnokpityu #62529 üzenetére
... pü
-
hétalvó
addikt
válasz
bajnokpityu #62521 üzenetére
igen sikerult talalnom egyet nagy nehezen.
neked is cc900?mit jelent az a szinben, alakban ugyanigy ideillene.
jo center nagyon csak teljesen maskeppen van hangolva, mint a frontom. a cc901 nem fert volna be a polcomra, magasabb 5cm-el.
-
robi-k
őstag
válasz
bajnokpityu #62478 üzenetére
A frontok gyári adatlap szerint lemennek 26 Hz-re is, de ez egyrészt reklám szöveg, másrészt pedig ha le is mennek, olyan db eséssel, hogy nincs értelme. Azért az svs sokkal jobb.
De már következő beruházásként tervbe van véve a front+center leváltása. -
TCr
veterán
válasz
bajnokpityu #62478 üzenetére
"Ha 40en vágsz, akkor 50en még dolgozik a sub."
Őőő, na ez most új számomra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- SkyShowtime
- Asztalos klub
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Bittorrent topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen digitális videókamerát?
- További aktív témák...
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest