- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toobee
veterán
válasz
bajnokpityu #74669 üzenetére
Szomorúan
-
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #74667 üzenetére
Több mint korrekt, inkább baráti. Újonnan 12000 euró volt a listaára. A német Stereoplay 2006/1 számában jelent meg róla teszt.
-
gyurczy
őstag
válasz
bajnokpityu #74665 üzenetére
Az nem a CE volt?Az ára jó, ez tény. Kár, hogy duplája így is a 607 árának. -
Dorian
félisten
válasz
bajnokpityu #74614 üzenetére
Egyetértünk, mozizásban nekem is nagyon fontos.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
bajnokpityu #74510 üzenetére
Ok, este megnézem mit lehet ezzel kezdeni.
A sub "magát" bemérte, csak finom beállítások vannak vissza.
Köszi a tippeket -
devil-k
nagyúr
válasz
bajnokpityu #74510 üzenetére
A sötét lovag első 8 percét annyiszor használtam már fel a szub beállítására, hogy már kívülről tudom az összes párbeszédet belőle.
De ettől függetlenül, valóban jó beállítási pont lehet.
-
kimi02
őstag
válasz
bajnokpityu #74496 üzenetére
Szó nincs sértődésről.
De nekem ez így jött le. -
kimi02
őstag
válasz
bajnokpityu #74494 üzenetére
Írtam én ilyet , hogy az Onkyonak valóságos a hangja ?
Az én rendszerembe jobban tetszett. Egy szóval nem mondtam , hogy a Denon rossz zenére
-
kimi02
őstag
válasz
bajnokpityu #74490 üzenetére
Akkor mindenkinek Denont kell venni , a többi mind degradált erősítőnek számít.
-
Dorian
félisten
válasz
bajnokpityu #74490 üzenetére
Azt gondolom, hogy elitisták vagytok.
Mi a cél? Hogy szórakoztasson, jól érezzük magunk. Kit így kit úgy. Minden más lényegtelen. -
kimi02
őstag
válasz
bajnokpityu #74485 üzenetére
Nem tudhatom...
Az én rendszerembe eddig sztereó zenén a CA tetszett a legjobban. Voltak nálam páran és hallották a CA-t .....
Mondjuk a zenei része nem nagyon érdekel a dolgoknak , mert nekem csak a mozi fontos.
Amilyen zenét hallgatok ott számomra nagyon jó volt a CA.De ez megint az , hogy kinek mi jön be jobban.
-
axwel18
senior tag
válasz
bajnokpityu #74485 üzenetére
Gonosz vagy.
-
kimi02
őstag
válasz
bajnokpityu #74482 üzenetére
A Pion nincs D.EQ és nem is kell
Nem használok semmiféle EQ-t és mégis baromira bejön.És a CA-n se volt semmi , mégis bejött nekem az is.
-
Norbi 72
veterán
válasz
bajnokpityu #74456 üzenetére
Dolgoztam vazz...a jövő hónapban még durvábban kell....
-
törölt tag
válasz
bajnokpityu #74349 üzenetére
Nagy baj ez,
mármint anyagilag, Ed P-vel beszéltünk róla, ugyanezt mondta.
-
Dorian
félisten
válasz
bajnokpityu #74349 üzenetére
Elhiszem én, de Husky már nem fér bele. Ha jól tudom, fizikailag se' nagyon
Egyébként biztos vagyok benne, hogy a szoba / elhelyezés is behatárolja a T12 képességeit, de azzal már végképp nincs mit kezdeni. A két lehetséges közül a jobb helyre tettem, azt is kis tévéáthelyezés, bútortologatás árán. Egyébként rátettem a tüskék lábára azt a gumi biszbaszt. Most nem csúszkál, atom stabil a parkettán. Csak ettől is mélyebbre ment és a legalsó frekiken is erőteljes lett.(#74341) spiky03:
Biztos, hogy hoz, hiszen nálad ki is próbáltuk. De az még innentől hetek kérdése. 1 hétig próbára van nálam, aztán még meg kell várni, hogy legyen 2m-es, mert most csak 3m-eset tudtam elhozni.(#74342) devil-k:
Egyelőre vettem 2 könyvet a kutyatartásról meg a buldogokról. Szóval még nem ma lesz
Táp témában nincs tapasztalatom, mert vidéken minden kutya azt ette ami megmaradt (persze nem is ilyen spéci fajták voltak). Mivel mi nem főzünk, attól éhen is döglene -
Csabroncka
addikt
válasz
bajnokpityu #74178 üzenetére
Várjatok ez azért nekem is új!
Pityu te nem arra gondolsz, hogy persze analóg módon átköthető ic-vel a HD hang még jó, viszont a HDMI (akár 1.1) képes átvinni a tömörítetlen LPCM-et (nem a sima DD vagy DTS, mert azt IGEN!!!!!), de tömörítetlen HD-t LMPC-ként, 6 csatornát??????
-
xtremetuning
addikt
válasz
Át bizony...
-
BBéci
legenda
válasz
Próbálgattam OPPO-val, nagyon tetszett a HDMI-n kiadott LPCM hangja. De ugyanolyan jó az analóg 5/7.1 kimenetről erősítőbe vezetett hangja is, szintén próbáltam. Remek az a Sabre.
-
törölt tag
válasz
Igy van, dekóder kérdése a minőség.. Emlékezz. OPPO-kkal demoztak a Hifi-shown is és nem volt kétség a HD hang felől pedig az is analógon ment át az erősitőre.
-
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #74176 üzenetére
A HD hangra gondolsz? Arra igen a válaszom. Nyilván nem mindegy, milyen lejátszóról van szó, milyen minőségű a dekódere (DAC-ja).
-
MasterMark
titán
válasz
bajnokpityu #74168 üzenetére
Egyszerre forgattad mindkét oldalt? Ha csak az egyik oldal lesz megfordítva azt is meghallani?
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
bajnokpityu #74134 üzenetére
Ahogy rákerestem ezt találtam róla:
One of the facts of audio life, whether turning on a turned-off piece of electronics, or when AudioQuest assembles a new DBS cable is that it takes about two weeks before getting most of the benefit. It takes time for the “dielectric to form.“ Evaluating the effectiveness of the DBS sys- tem requires a cable with its DBS system disconnected for two weeks to be compared with a cable that has had its DBS system attached for two weeks.
Gorbep: köszönöm
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
bajnokpityu #74131 üzenetére
Bekötöttem, ami elsőre azonnal változott, hogy eltűnt a brummogás es egy feszes gyors hang váltotta.
A dbs az tkp mire valo?Xt: RCA
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #74131 üzenetére
Attól függ. XLR vagy RCA ?
-
Gaben360
senior tag
válasz
bajnokpityu #74075 üzenetére
Emlékszek rá,gondolkoztam is,hogy meg kéne venni.
Az hogy szebbek-e az újak,az erősen egyénfüggő,nekem pl. nem tetszenek az x sorozatúak,de XX12 végűeg sem.A hangjukról meg nem tudok nyilatkozni. -
gorbep
senior tag
válasz
bajnokpityu #74060 üzenetére
Köszönöm....
és tudom te óvtál ettől.... de makacs vagyok.... viszont hallgattam rád, és kivártam egy olyan példányt, amit rablás volt megvenni....
..... ha már nem lesz rosszabb....az jó...... arra gondoltam, ha most nem adok túl a Denonon akkor soha.....már most is nehéz eladni, mert műanyag fost lehet kapni 2x ennyiért újan.....vadi új műanyag szaggal, és fos hanggal, de van rajta 1.4 HDMI, meg pendrive-ról lejátsza az MP3-at, meg netrádiót...... sőt a HD hangokat is Sokol minőségben.....döbbenet, hogy merre tart a piac..... és már a "nagy" nem kommersz márkák is beálltak a sorba......
Highlander játékot játszok....csak 1 maradhat.....
ha egál marad....meglátom melyiket könnyebb eladni.... de talán az UMC jobban tartja az értékét.....ha másért nem a HDMI meg a HD hangok miatt....
-
gorbep
senior tag
válasz
bajnokpityu #74043 üzenetére
Köszönöm a javaslatot......
nyitva tartom a szemem..... de ha látsz esetleg valahol.....ne habozz habozni....
Sefter:
Nálam a mozi csak másodlagos.....most este sokat sikerült hangolni.....már szvsz egal a 2805-el..... sajnos zsugori vagyok (meg sajna nem jómódú....
) ezért a jó kábelek ára mindig a fogorvost juttatja eszembe, de a DAC és XPR közé leendő XLR-re kicsit többet fogok áldozni ( talán Ákos valami XLR-je... de az is csak alkalmi vétellel türelmesen) de abban Pityunak adok igazat, hogy az UMC lesz a mozimban a szűk keresztmetszet.... és a mozi rész nem mozgat annyira.... a CuAgSS megy a frontoknak, a surroundnak bármi jó, ami nem az 5$-s minőség...... a saját ideiglenesre gyorsan barkácsolt XLR sub kábel szerintem jobb a KCO-3 -nál....de ez nem az én, hanem a szimmetria érdeme szerintem, pedig kb 1000 JMF volt az anyagköltség
Az XMC-1 szóba jöhet esetleg, de csak akkor, ha a sztereója megüti a Stealth hangját, akkor az UMC és az XDA is repül, és még IC-ket is spórolok. Ha nem, akkor marad az UMC tartósan.
Mivel nem nyertem a lottón (még), türelmesen vadászok/tam az igen alkalmi vételekre és USA-beli ismerőseim is sokat segítettek, így a 15-20%-ért nem mondom meg mit kapnék......kb ami most van....
de nem sürgős, több időm van mint pénzem..... A próbálgatással az a baj, ha nem kölcsön kábelekkel csinálom, az a legdrágább mulatság, minden körön bukó.....
BBéci:
A tápkábeleim már nem a PC drót kategória, a továbblépés már innen drága...... max a DAC és a Frontok végfokánál jöhet szóba a sztereó miatt.... de ez még a végfok hiányában és az XMC lebegtetésével szerintem legalább 1 év.....
Tobee:
Egyenlőre nem tudom elképzelni, hogy kiadjak egy végfok árát a beléje dugott tápmadzagra..... de ki tudja mit hoz a jövő.....
Mindenkinek:
Javasoljátok a HDMI kapcsolatot? Akkor is ha nincs 2., és akkor a képet át kell futtatnom az UMC-n? Buzi intel G45-ön is van HDMI, de külső videókártyám mellett (NV 520GT) a HDMI rész nem megy csak a VGA....
( és a DVI sem!)
Mindenkinek köszönöm a tanácsokat..... és a türelmet...
-
Norbi 72
veterán
válasz
bajnokpityu #73764 üzenetére
1.hsz. bővitése jöhet?
-
JohannZimu
senior tag
válasz
bajnokpityu #73764 üzenetére
Pont ezt írtam, a T12-ben és a láncodban több a potenciál, mint amit a Boxer tudott, és lehet, hogy a Wolfihoz pl. kevés a T12...
(#73766) gyurczy
Ismerve a láncodat, a forrásodban és a dobozaidban is bőven van potenciál, eddig alul volt kábelezve...
Vajon egy (pl.) MA RX dobozokkal is kategóriaugrásnak érzékelted volna?
Nem vitázom, és nem is vagyok tapasztalt, de pl. egy X2000-be Ruby Montaint dugni és azt várni, hogy kategóriát ugrik egy drága kábeltől, hülyeség, holott egy komolyabb rendszerben akár áll-leesős is lehet.
-
nuke7
veterán
válasz
bajnokpityu #73726 üzenetére
az enyém iszonyű vékony... akkor az mégis az olcsóbb lenne..?! de akkor miért volt ilyen drága..?
-
hétalvó
addikt
válasz
bajnokpityu #73732 üzenetére
igazából a célt elértük. dogleszteni kellett a hangot, mert az ma-knak nem jott be az ezust amit a dalikhoz ajánlottam, persze ez igy szokott lenni, es ugye megerkezett kozben egy elo vegfok is. amihez erősen ajánlottam jo tapkabeleket kezdesnek. de persze nem lett belole semmi, mert arsavban nem tortent elore lépés.
ilyenkor olyan szivesen fognek itthonról par kabelt átmennek bedugnam es megnézném az arcot. -
mandju
senior tag
válasz
bajnokpityu #73726 üzenetére
sőt az is lehet, hogy az újabb drótok jobb minőséget képviselnek... a cipőfűzőből nálam is volt egy pár, az megy is vissza a feladóhoz, mert az nekem sem tetszett...
-
mandju
senior tag
válasz
bajnokpityu #73719 üzenetére
Ez is egy vélemény és tiszteletben tartom, attól függetlenül, hogy én másképp gondolom.
itt jön az, hogy azért, mert még nem hallottam jobbat.
vdh combinationnal és chord chameleonnal tudtam összevetni és a power r ic-t választottam. Nem az ára miatt...
de bizonygathatom itt az igazamat és az ellenkezőjét is. ahány ember, annyi vélemény...
hétalvó
"Lassan kezdem erteni miert nem sikerult mandju-nak segiteni a rendszerepiteseben"
a tippeket amit adtál mindig megfogadtam, de nem értem révbe...
-
hétalvó
addikt
válasz
bajnokpityu #73723 üzenetére
Lassan kezdem erteni miert nem sikerult mandju-nak segiteni a rendszerepiteseben
-
bajnokpityu
félisten
válasz
még annyi, hogy régebben találtam egy DIYer ismerős ezüstözött réz kábelét, ami olcsón jó hangfalkábel lett. Hangfalkábelnek jobb,mint a kis powerr hangfalkábel, és hasonlóan 10 körül jön ki egy 2x3méteres darab. amikor "nyertem" egy féláras powerR cipőfűzőt, ezt kellett volna lenyomnia, nem nyert.
hétalvó: a magnum sztem nem viszi el a susnyásba, és ő ezt használja. dinamikában volt egy kis gondja, de abban a többi drótnai is van ennyiért. keresztmetszet pénzbe kerül...
-
hétalvó
addikt
válasz
-
nuke7
veterán
válasz
bajnokpityu #73673 üzenetére
én a nagyot használom.
akcióban vettem egy pár RCA-val 30ért.
-
mandju
senior tag
válasz
bajnokpityu #73673 üzenetére
Én nem akarok vitát gerjeszteni, de Rudi bácsi magnumja nálam, az én rendszeremben jobban tetszett, mint a van den hul magnum és még a kimber 8tc-nél is... áráért nem rossz kábel.
szerintem itt megint számít az egyén egyéni ízlése is...
-
LamehTheDark
csendes tag
válasz
bajnokpityu #73681 üzenetére
Nagyon köszönöm a válaszokat Mindenkinek!
A Dune vs. Popcorn kérdésre esetleg vki?
A kábelekkel kapcs., hjájj... nem egyszerű ez tudom. Egyelőre ez a kiszemelt, ezzel is hallgattam minden dobozt, mielőtt a 826W-t megvettem:
Dynavoice Silverstar (ez 60e HUF)
http://www.av-online.hu/egyeb/dynavoice-silverstar-hangfalkabel-teszt_859(huhh, pedig már pár éve egyszer linkeltem ide, vhol a használatiban talán leírva hogyan kell...)
HDMI-nek pedig WireWorld Chroma7 (ez 20e HUF), bár nagy vitákat láttam arról fórumokban, hogy a HDMI kábel javíthat-e az audio v. video minőségén egyáltalán...
-
hétalvó
addikt
válasz
bajnokpityu #73676 üzenetére
base-nek persze ok a pc drot.
amiket írsz azokat meg nem probaltam az áruk miatt. elmúlik a sikoltozas ez jol hangzik. csak ugye itt megint egy 826w kereste drotjat amihez meg a furut is sokallni szoktak. legtöbben 20-50 ezres kozott varjak a csodat. -
hétalvó
addikt
válasz
bajnokpityu #73671 üzenetére
pc madzag, nalad
olyan ezust kabelt szivesen kiprobalnek itthon, de eddig mind csak kemenyitett. -
nuke7
veterán
válasz
bajnokpityu #73671 üzenetére
jó, hát igen... úgy voltam vele, ha a powerR borzalom, akkor mi volt az excalibur..?
(amúgy nagyon akciósan vettem - asszem féláron - a teljes ára majdnem a hangfalak értéke már)
A másik meg, hogy azért nem tekinthető valsz. referenciának, mert nem fogok hozzá drágább kábelt venni, mint maga a hangfal... -
hétalvó
addikt
válasz
bajnokpityu #73665 üzenetére
ja csak ameddig marantz/denon hazimozi nem szólal meg normálisan tapkabel nelkul,
ha mar feléledt akkor keresse meg hozza a hf kabelet.
en meg ezustot nem vennek focalhoz -
nuke7
veterán
válasz
bajnokpityu #73665 üzenetére
a 715 chorus pl. sokkal jobban szól a cables (power-r) kábellel nálam, mint az ezüstözött excalibur-ral..
-
Sefter
veterán
válasz
bajnokpityu #73461 üzenetére
igen, erre jutottunk..
-
Játékos
addikt
válasz
bajnokpityu #73349 üzenetére
Köszönöm, de még mindig nem értem, amit Dorian mondott:
Ne a sub bemért dB értékét növeld ehhez, hanem az audio setupban a SW levelt tedd +10-15-re
E között a kettő között mi a különbség, hisz ugyanazt a jelet erősítik, és külsik a subra, nem?!
Tamoo!
Hogy mondanád el valakinek, aki nem tudja, (monnyuk én
) hogy milyen az a terjengős mély???
Lehet, hogy nálam is terjengős? Vagy nálam olyan, mint lennie kell? Ezért kérdezem... -
nuke7
veterán
válasz
bajnokpityu #73255 üzenetére
beforgatva amugy tényleg jobb szerintem
(chorus 715) -
mp54
senior tag
válasz
bajnokpityu #73214 üzenetére
ha van PC a környéken
Nincs megfelelő.... -
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #73233 üzenetére
"én pl egyre jobban kifele forgatom a frontokat, és másoknak is egyre jobban tetszik úgy."
persze, mert beforgatva kell a kraft, az meg elfogy sokaknál....és rögtön nem fog összeérni a két oldal.
De attól még az igazi mélység akkor fog megjönni. Kinyitva meg sosem. -
xtremetuning
addikt
válasz
Focal síkban nem tud jól szólni.
-
devil-k
nagyúr
válasz
Ha már front forgatás... Mi a helyzet a Dali Lektor frontokkal?
A gyártó honlapján ezt írják:
"Hála a nagy nyílásszögnek, a DALI hangsugárzókat nem kell a hallgató irányába elforgatni. Legtöbb esetben elforgatás nélkül is..."
Mennyire lehet ez életszerű?
-
nuke7
veterán
válasz
bajnokpityu #73214 üzenetére
De az USB-spdif-nek van analóg kimenete, vagy kell meg egy jo DAC hozza?
-
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #73197 üzenetére
Pontosan erre céloztam én is. Akinek átlagos a hallása, az is rögtön észreveszi, nem kell hozzá vájt fül.
(#73198) _ATi_1
Szerintem felesleges állványra költened. -
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #73166 üzenetére
Nekem a design sajnos bukó....egyébként a center szenzációs..., ha csak festeni kellene, már itt lenne.
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #73164 üzenetére
Festék-fólia
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #73162 üzenetére
Pedig neked ezek kötelezőek lennének.....
-
robi-k
őstag
válasz
bajnokpityu #73103 üzenetére
Mely típusú elkókat használod minőségi cseréhez? És honnan szerzed be őket (igen fontos kérdés, hisz egyrészt nem mindegy az ár, másrészt láttam már fényképet hamisított kondikról)?
(#73105) Norbi 72
Lehet, több elképzelés is tervbe van véve -
robi-k
őstag
válasz
bajnokpityu #73100 üzenetére
Ha nagyon nem fog tetszeni az új hang a bejáratász követően is, akkor visszarakom az eredeti opa IC-ket. De még várok ezzel egy kicsit.
Kondi cserével az a gond, hogy nagyobb kapacitású kondik nagyobb mérettel is rendelkeznek, és nem fognak elférni az igen szűkös helyen. Emellett már volt, aki kipróbálta pont a 4310-nél a kondik cseréjét a tápáramkörben és az elő+végfok erősítőben, és neki nem hozott pozitív eredmény (bár ez korántsem jelenti azt, hogy nekem ne hozhatna).
Egy biztos: addig fogom "nyúzni" szegény Denon-t, amíg végre megkapom a "saját" hangomat -
Thom!
veterán
válasz
bajnokpityu #73096 üzenetére
+1
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #73059 üzenetére
Az a hardcore verzió
-
nuke7
veterán
válasz
bajnokpityu #73059 üzenetére
-
Ursache
senior tag
válasz
bajnokpityu #72948 üzenetére
Az eladok kovetik a topicot
Ti vittetek fel
-
Sefter
veterán
válasz
várható volt, ekkora hype után
"hagyjátok a bigmac-et, a kolbászos kenyér sokkal finomabb !"Vikthor
Miért szemetek
Eddig tartott az ákcióóóó -
válasz
lol akkor egyértelmű a DSW Pro 660 eddig... miért hirtelen "többet" tud az új árral a T12... szemetek
sztrímnél még 175...
Ár: 199 990,00 Ft (-13%) 174 990,00 Ft / darab
-
válasz
bajnokpityu #72926 üzenetére
"kimberek hangfalkábelek általában húsosabb méllyel birnak."
Na, ennek apropóján megkérdezném tőletek, hogy még milyen "húsosabb méllyel" rendelkező hangfalkábelt ajánlanátok Focal Electra 926 és Arcam AVR250 közé? Általában mélybe húzó hajlamú kábelt keresnék, ha van ilyen és továbblépés lenne a Van den Hul CS 122-höz képest. Szóval ez a Kimber 8VS ilyen lehet, de mi jöhet még szóba?
Ja, max 50k értékig mennék el.
Köszönöm!
-
Sefter
veterán
válasz
Nekem bejött a denon-kimber-dali
-
Tamoo
nagyúr
válasz
Elvileg én is hasonló kategóriában mozgok, de kábelben a Ply még lentebb van mint a Kimber.
-
cecil
aktív tag
válasz
bajnokpityu #72827 üzenetére
Nincsen sajna
-
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #72799 üzenetére
Ha elrontja, az baj, de ismétlem, akkor nem kell egyáltalán mérni és szobaakusztika korrekciót végeztetni. Egy mérés alapján is lehet összehasonlító grafikonokat készíttetni az összes csatornáról és látható, mennyivel kevésbé hatékony, mennyivel pontatlanabb.
(#72800) Norbi 72
Ficsőr az van, még csipog is, de normális, tisztességes hang az nem jön ki belőle. -
Toobee
veterán
válasz
bajnokpityu #72793 üzenetére
Érdekes kis fricska, hogy hol referenciaként, hol kerülendő cuccként jelenik meg a posztjaidban a márka.
-
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #72780 üzenetére
Arcam AVR380-on egyetlen pontban mértem, úgy is javított az akusztikán.
Az Audyssey Pro (remélem ez a neve, nem néztem utána) grafikonon ábrázolja az előtte, utána állapotokat, össze lehet hasonlítani, mennyit változott egy méréssel és mennyit 5-7 pontossal. Hogy mennyivel egyenletesebb a frekvenciamenet. Ha Te ezt mosottnak érzed, akkor talán nem is kellene használnod az EQ-t. Nincs azzal semmi baj, ha valaki másképp hallja, mint ahogy az elmélet szerint kellene.
Az Audyssey tervezője, fejlesztője nem akármilyen mérnök, nem kellene lebecsülni. Például egyik haveromnak, aki levelezett vele, AVR-2310 erősítője van, ahhoz adott tanácsot. -
dunkel
őstag
válasz
bajnokpityu #72762 üzenetére
Nem azt írtam, hogy meleg és mosott. Azt írtam, a 4308 a 3808-hoz képest melegebb és mosottabb picit.
-
Toobee
veterán
válasz
bajnokpityu #72756 üzenetére
Én mondjuk azt a demagot kipróbálnám szívesen, ha lenne komoly CD-játszóm.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
bajnokpityu #72753 üzenetére
Nagyon sok sokadreg van avx-en.
nem tudom mért nem irtják őket....
Ezek a hirdetések meg ... no komment kategória. -
priusz
aktív tag
válasz
Hiába a Carlos Sound az Carlos Sound
Ráadásul egy lezárt hirdetésbe sikerült neki utólag bebiggyeszteni egy hozzászólást...Több mint érdekes -
Toobee
veterán
válasz
CD-ben az az álló toroid mennyire bombázza a többi alkatrészt?
-
robi-k
őstag
válasz
Szerintem kamu, hogy eladta. Ép elméjű ember ezért a cuccért képes kiadni 750 eFt-ot???
(#72755) Toobee
Hja, szegénykém még nem is hallott a mágneses árnyékolásról, legalább tett volna egy fém házat a trafókra. És maga a lejátszó sem az a a minőségi vas, aminél érdemes lenne lineáris tápegységet alkalmazni kapcsolóüzemű tápegység helyett. -
Dorian
félisten
válasz
bajnokpityu #72751 üzenetére
Én meg a reflexes Concept 6-nál nem vettem észre semmi különbséget, bár különösebben nem is kerestem. Lefelé reflexes suboknál a vastag szőnyeg ami javított.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
bajnokpityu #72718 üzenetére
Lehet, hogy akusztikai probléma, bár a többi dobozt szépen méri. Sajnos nemigazán van variálási lehetőségem a helyét illetően, úgyhogy ez így marad.
-
Dorian
félisten
válasz
bajnokpityu #72701 üzenetére
Srácok, tudom hogy először az egyértelmű hibákat kell kizárni, de ennyire nem vagyok amatőr
Porméterek ugyanott, jó lukba is dugtam, és a mikrofon mindent centi pontosan mér, korábban a subot is és most is a többit.
Most 265 helyett 225 cm-t mér a subra, a többi mind helyes.Hogy is van a fáziseltolás számítása? Center-sub távolságkülönbsége minden 72cm-ként 90fok eltolás, ugye?
Ha jól emlékszem, akkor most: valós táv: center 279, sub 265cm =14cm 72/14=5,14 90/5,14=17,5
Tehát: 360-17,5= 343fok -
JohannZimu
senior tag
válasz
bajnokpityu #72689 üzenetére
Mondtam én Seftinek, de Robimmal és Dunkellel "Chorus"-ban kiabálták, hogy "hat söööört..."
-
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #72631 üzenetére
Talán félreérthető volt, amit írtam.
Semmi bajom a Pioneer erősítőkkel (csak a távirányítóikkal), Aurumokkal nagyon kellemesen együttműködött az LX82 és az LX76 is, bármelyikkel együtt tudnék élni hosszabb távon is. Viszont a nagy Denonok, mint az AVR-4810 sokkal jobban tetszenek és kifejezetten vágyom is egy olyanra. Annál csak egy Arcam AVR600 vonz jobban. Az újabbakat nem említem, mert egyelőre horror összegbe kerülnek. -
tjojo
tag
válasz
bajnokpityu #72575 üzenetére
Ezt már múltkor is meg akartam kérdezni. Az 5308 az AVC-A1HD amcsi változata, nem?
-
Dorian
félisten
válasz
bajnokpityu #72604 üzenetére
Miért, azt is odaadják 130-ért?
-
Dorian
félisten
válasz
bajnokpityu #72600 üzenetére
Éppen látok egy Pio lx 60-at, lehet, hogy kipróbálom.
-
válasz
bajnokpityu #72582 üzenetére
EPIC!
-
hétalvó
addikt
válasz
bajnokpityu #72560 üzenetére
hát nem a videoton hangját szeretem...
kicsit ma érzékeny vagyokha nem is onkyo előfokot, de szívesen átviszem az lx-et és odarakhatjuk a denon mellé és megérted mire gondolok. 3311-em oda volt téve mellé és nagyon csúnya volt az érzés. addig azt hittem, hogy juppié milyen jó kis erősítő ez a denon. tegyük azért hozzá árban is más kategóriák!
-
Toobee
veterán
válasz
bajnokpityu #72560 üzenetére
Milyen csövessel hajtod te azokat? Lecserélted a GD-t?
-
hétalvó
addikt
válasz
bajnokpityu #72539 üzenetére
nem ertem ezt a lodnessos piszkalgatast, jo par eve nem hasznalok ilyet.
arcam nem volt meg felem egyszeruen ennyi a tortenet hozza. avr600-al szemezgettem, de itthon hasznaltan nem lattam olyat.
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #72542 üzenetére
-
JohannZimu
senior tag
válasz
bajnokpityu #72539 üzenetére
Ebből is látszik, mennyire mások lehetnek az ízlések, ajánlásnál szinte lehetetlen figyelembe venni, hacsak a kérdező nem teljesen tapasztalatlan.
-
gyurczy
őstag
válasz
bajnokpityu #72428 üzenetére
Pityu@Partice: Örülök, hogy jöttetek, és ilyen szép számban összejött a közösség.
Sefter: Hát majdnem mindenki kevert rajta egyet.
Norbi: 23:21-kor volt baszod!
Egy kezemen meg tudom számolni, hogy ilyen időben kinek veszem fel a telefont, te a másik kezemen vagy. Legközelebb írj privit.
-
Sefter
veterán
válasz
Klassz volt a társaság és a kaját is jóra"főztük"
-
Patice
nagyúr
válasz
+1
-
krx21
nagyúr
válasz
bajnokpityu #72408 üzenetére
Komolyan?
Meg az is érdekelne, hogy egy BD50-iso-t milyen minőségben tolja ki egy jobb minőségű Bluray lejátszó + eredeti bluray lemezhez képest? -
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #72375 üzenetére
Az nyilvánvaló, mondani sem kell.
-
pFEFErohni
tag
válasz
bajnokpityu #72347 üzenetére
A hdmi a 10 méteres, USB közvetlen az erősítőbe!
Szerk.: bocsi a dupláért...
-
Ursache
senior tag
válasz
bajnokpityu #72347 üzenetére
Tessék? 10 méter USB kábel?
Nem közvetlenül? Rosszul fogalmazott az Úr.
-
KisTücsök
addikt
válasz
bajnokpityu #72301 üzenetére
Hmm.. Értem. Na mindegy. Ezen még ráérek filózni.
mandju: Ugyan azt a filmet próbáltad? A Sherbourn-nel HD hanggal, a Rotival meg sima hanggal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Bontatlan ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest