- iPhone topik
- Samsung S5610 Primo - prima primissima
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
enricotoxic
tag
válasz
bajnokpityu #87586 üzenetére
Nem kedvelem a füleseket, az előadásukat mindig szoba-sztereó lánchoz hasonlítom, de sokat hallottam/hallgattam. Én is használtam fülest, míg pici volt a gyerek, de örültem amikor elcsomagolhattam. Nem vagyok egy Heed bérenc, de pont Heed fejhallgató erősítővel hallottam a füleseket, többet egymás után. Az amit a jó hangról gondolnak közel van ahhoz amint én kedvelek. Nekem nem volt kevés a teteje az LCD2-nek, inkább tudnék vele együtt élni mint a HD 800-al, de ez van, széles a spektrum. Nem éreztem a sávhatároltságot, papír szerint is jobbak annál, ha ez számít valamit.
Sokat hallgattam régi Kef Reference dobozokat, ami valóban picit kevés magas tartománnyal rendelkezett. Mégis ami szólt az annyira hihető és zenei volt, olyan dinamika és élet volt benne, hogy azt sok mai doboz nem tudja a felső ligában. Ezzel azt akarom mondani, hogy számomra a pincétől a padlásig nem minden, nem attól lesz jó egy készülék nekem. Sokkal inkább a ritmikától, a zene megszólalástól, az életszerű és méretarányos hangszerhangoktól, az atmoszféra megteremtéséről, a jelenlétérzettől, a zenei részletektől anélkül, hogy megölné a felbontás a zenét.
Nem vagyok zenész, se hangmérnök és önjelölt guru sem, de van egy határozott ízlésem a megszólalásról, amibe több zenei megközelítés is belefér, de vannak olyanok amik nem tetszenek.
Vikthor ez volt az a Kef?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Építő/felújító topik
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Parkside szerszám kibeszélő
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- LEGJOBB KIJELZŐS! 400NIT ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 256GB FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman ZM-T7 Corsair 550W
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest