Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• enricotoxic

tag

válasz bajnokpityu #87586 üzenetére

Nem kedvelem a füleseket, az előadásukat mindig szoba-sztereó lánchoz hasonlítom, de sokat hallottam/hallgattam. Én is használtam fülest, míg pici volt a gyerek, de örültem amikor elcsomagolhattam. Nem vagyok egy Heed bérenc, de pont Heed fejhallgató erősítővel hallottam a füleseket, többet egymás után. Az amit a jó hangról gondolnak közel van ahhoz amint én kedvelek. Nekem nem volt kevés a teteje az LCD2-nek, inkább tudnék vele együtt élni mint a HD 800-al, de ez van, széles a spektrum. Nem éreztem a sávhatároltságot, papír szerint is jobbak annál, ha ez számít valamit.

Sokat hallgattam régi Kef Reference dobozokat, ami valóban picit kevés magas tartománnyal rendelkezett. Mégis ami szólt az annyira hihető és zenei volt, olyan dinamika és élet volt benne, hogy azt sok mai doboz nem tudja a felső ligában. Ezzel azt akarom mondani, hogy számomra a pincétől a padlásig nem minden, nem attól lesz jó egy készülék nekem. Sokkal inkább a ritmikától, a zene megszólalástól, az életszerű és méretarányos hangszerhangoktól, az atmoszféra megteremtéséről, a jelenlétérzettől, a zenei részletektől anélkül, hogy megölné a felbontás a zenét.

Nem vagyok zenész, se hangmérnök és önjelölt guru sem, de van egy határozott ízlésem a megszólalásról, amibe több zenei megközelítés is belefér, de vannak olyanok amik nem tetszenek.

Vikthor ez volt az a Kef?

Új hozzászólás Aktív témák