Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Összekeverheti a Samsung a klasszikust az ultrával
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Most már tényleg bemutatkozhatna ez a mutatós Moto
- SamMobile: biztosan Exynosszal érkezik a Z Flip7
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
martoonx
csendes tag
Én denon 2113at vettem újonnan, nem volt már annyim amit egy 3808a-ért kértek. Annyiért vettem mint a pio-t. Nem bántam meg. Szerintem ebben a kategóriában elenyésző a különbség egyes modellek közt. Nagyon szubjektív kinek mi jön be. Ezek az összehasonlításokat hát nem tudom mennyire kell komolyan venni. Német oldalakon rendre referencia az idei denon, de brit oldalakon is dicsérik, el nem vitatva, hogy változott a hangja. Dögösebb lett, de még mindig nagyon részletező.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows 11
- Politika
- Motoros topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- PlayStation 4
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest