- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
daniel2121 #47179 üzenetére
Én a Cambridge audiót is hozzátenném.
-
válasz
daniel2121 #47176 üzenetére
Ezt pl [link]
-
attiss66
senior tag
válasz
daniel2121 #41261 üzenetére
a fotók azért készültek, hogy bizonyítva legyen, hogy a Denon AVR-3802 létezik és a Marantz DV4200 is létezik, vagyis, hogy megvettem űköt a piacon és ott vannak nálam.
-
tomyka74
senior tag
válasz
daniel2121 #40712 üzenetére
szia!
nekem a 651R van canton chrono 5.0- ával + T12 sub és nagyon szeretem a moziját.
én speciel kifejezetten szeretem,hogy ilyen "nyers" száraz szinezetlen a hangja, bár focal-al még nem hallottam ca-t.
egyébként nekem is jövőbeni célom/tervem/álmom egy CXR120! -
-
BBéci
legenda
válasz
daniel2121 #40706 üzenetére
Szerintem a Focal 816V nem igényel a meglévőnél sokkal jobb erősítőt. Ráadásul az amit kinéztél, nem ad az árával arányosan jobb hangminőséget. Nagyon jó erősítő a 751R, bár nekem nem igazán tetszett a hangja, száraznak találtam. Utódai, a CXR-ek lényegesen jobbnak tűntek.
-
makoss
veterán
válasz
daniel2121 #29415 üzenetére
Banándugót még BBéci írta, hogy belépő kategóriás ketyeréhez van olcsó ami gagyi, meg drágát meg nem ajánlott belépő szintű géphez.
Kácsát néztem, Van damme nincs -
makoss
veterán
válasz
daniel2121 #29415 üzenetére
Nekem semmi Bbécit kérdezd
-
johnywalker
őstag
válasz
daniel2121 #29222 üzenetére
Két lehetőség esetén. én egyértelműen a CA-t választanám, ha kellenne...De a linkelt termékár környékén nem hiszem hogy találsz azt.A Yami egy jó középkat., a CA már felső-közép kategória.(Egyébként nem az enyém...
)
-
zsoika
addikt
válasz
daniel2121 #29141 üzenetére
Azt nem tudom hogy "normális" e, de így elég hosszú lesz ahhoz, hogy ne feszüljön. Ha pluszban még javít a hangon az csak jó, de nem ez volt a fő cél.
-
Beni2360
félisten
válasz
daniel2121 #27497 üzenetére
OK, várjuk a fejleményeket.
Bosszantó ez az összeférhetetlenség vagy talán megoldódik 1x az is. -
zsoika
addikt
válasz
daniel2121 #27497 üzenetére
Na.... alakul.
-
LakiTomi
tag
válasz
daniel2121 #27470 üzenetére
Nekem is CA 650R-em van. Audio in menü: Bd/Dvd in- Hdmi 1, Hdmi setup menü: Bd/Dvd - Hdmi1, Video in menü: Bd/Dvd - Hdmi 1. Nekem Htpc-ről így megy Hdmi-n keresztül a kép is, hang is digitálisan. Próbald ki egy laptop Hdmi-jéről, hogy kizárd a hiba okát, vagy a Popcornban nézd meg a Hdmi beállításokat. Amennyiben nem megy továbbra sem, keresd fel az eladót és kérj tőle tanácsot szerintem. Távkapcson az audio in type legyen hdmi-n és 1x nyomd meg az i/o gombot a távon, hogy megjelenjen az osd, majd még 1x, hogy eltünjön. Pár másodperc múlva meg kellene jelenni a hdmi1 képének a tv-n.
-
Beni2360
félisten
válasz
daniel2121 #27470 üzenetére
Örülünk neki, hogy részben megoldódott a gondod.
Azért valamit nem értek.
Én úgy értelmeztem a gondodat, hogy a Tv képernyőn nem jelenik meg az avr menüje. Ez megoldódott?
Azt nem olvastam, hogy egyáltalán nem tudsz filmet lejátszani a Popiból .
Mi van a TV hangjával azt sikerült megoldani, és hogyan? -
Beni2360
félisten
válasz
daniel2121 #27449 üzenetére
Popinak alapból a bejelentkező oldala egy "menü".
Írtam hogy ha az 1 számú toslink bemenetre dugtad akkor ha meg volna a menüd ott kellene beállítani, hogy az 1 toslinkon van a TV.
Tanulmányozni kellene a könyvet, hogy miképpen kellene a távon nyomni láttam elég egyszerű a táv.
Meg kellene keresni a leírásban, hogy esetleg csak egy HDMI kimeneten adja ki a menüt.
Itt olvasgatok róla. -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Nah ez nagyon érdekes.
A popi ad képet amikor az avrbe van dugva, vagy csak a menu nem jön be?
Mert ha nincs kép hang, akkor most jut eszembe hogy az en cxr200am is érzékeny valamiért a mediaplayerrekre.
Ip tv box tökéletesen megy a kép hang, ha kivalasztom forrásként, viszont a popim es a dunet nem hajlandó felismerni elsőre bekapcsolas után...
Én ugy oldottam meg hogy a képernyő kímélő benyomtam 10mpre,es amint az bejön akkor általában azonnal felismerni az avr a bejövő jelet.
Fene tudja miért van így, de nálam így működik -
virkir
veterán
válasz
Három HDMI bemenet van azon a nyomorult erősítőn, nem igaz, hogy ennyire bonyolult szépen nyugodtan váltogatni közöttük és amelyiknél megjelenik a lejátszó menüje vagy akármi az lesz a nyerő.
Esetleg az erősítő használatijának a tanulmányozása is sokat segíthet a problémáid leküzdéseben. -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
daniel2121 #27446 üzenetére
Akkor legyen a bd...
De miért akarod egyszerre látni mindkét menüt? -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
daniel2121 #27444 üzenetére
Szerintem mindegy melyik hdmibe dugod a popi hdmit, csak azt a forrást válaszd ki az avren amelyiken a popi van...
-
daniel2121
őstag
válasz
daniel2121 #27439 üzenetére
Valaki tudna még segíteni. A Cambridge avr melyik hdmi-be kell dugni a Popcorn-ból kijövő kábelt, egyszerűen nem akar összejönni. Vagy hogy kell beállítani az avr-t?
-
daniel2121
őstag
válasz
daniel2121 #27437 üzenetére
Nem tudom a tv-ét megszólaltatni optikán. A kábel biztos jó, vadi új(kupak levéve), beállítási probléma lehet vagy a tv-én, de inkább az avr-en.
-
fehér_ember
addikt
válasz
daniel2121 #27421 üzenetére
Ha meg az erősítő elején lévőbe dugtad, annak ott a kiválasztógombja abban a sorban, egyből a süllyesztett rész mellett, a Video 3.
Persze szokott olyan lehetőség lenni a menüben hogy megkutyuljuk a párosításokat. -
fehér_ember
addikt
válasz
daniel2121 #27419 üzenetére
Majd nézd meg, hogy jó helyre dugtad-e az optikai kábelt, mert az avr-en hátul a 7 optikai aljzatból 2-tő az kimenet, nem pedig bemenet, tehát az is lehet gond. Ezenkívül a tv-nek is küldeni kell a jelet az optikaira, ahhoz hogy az erősítő tudjon mit dekódolni, tehát a tv beállításait is érdemes mégegyszer átnézni.
Gondolom a hangfal csatlakoztatása az ment, de inkább azt is nézd meg: A jobb első a piroshoz és az alatta lévő feketébe; a bal első meg az előző melletti hófehérbe és az alatta lévő feketébe. -
junkpod
veterán
válasz
daniel2121 #27413 üzenetére
Van A-B gomb azon az erősítőn? Azt nyomogasd szerintem.
-
hash99
senior tag
válasz
daniel2121 #27413 üzenetére
Kapcsolgasd az avr-en a kimeneteket amíg meg nem szólal
-
virkir
veterán
válasz
daniel2121 #27409 üzenetére
A TV-n is be kell állítani, hogy kiadja külső eszköznek a hangot.
-
zsoika
addikt
válasz
daniel2121 #27409 üzenetére
Mondtam Én ((#27389) zsoika ) ...a frászt hoztad rám. Már azt hittem tönkrevágtad a HDMI panelt.
-
zsoika
addikt
válasz
daniel2121 #27407 üzenetére
Az attól függ hogy az az optikai bemenet mihez van rendelve és te melyiket választottad.
Nyomogasd végig a távin a TV, BD, DVD, SAT ...mit tudom én milyen választógombok vannak még.
Az AVR kijelzőjén írja hogy optikai jelet kap?Hol laksz? Város?
-
daniel2121
őstag
válasz
daniel2121 #27405 üzenetére
rákötöttem a focalokat,azok sem szólalnak meg,optikán össze van kötve a tv-vel. Így nem kellene a tv hangját hallani?
-
zsoika
addikt
válasz
daniel2121 #27402 üzenetére
Gondolom kikapcsolt és áramtalanított AVR en húzogatod ki-be a HDMI kábelt?!
Mert ha nem akkor könnyen hazavághatod a HDMI panelt....remélem nem ez a baj. -
I'am Dony
őstag
válasz
daniel2121 #27399 üzenetére
Tudom, hogy nem ez lenne a végcél, de...
Úgy látod az AVR menüt, ha a Popi nincsen bekötve egyáltalán?
Kezdjük ezzel, ha ez megy majd utána legyen csak a Popi. -
I'am Dony
őstag
válasz
daniel2121 #27391 üzenetére
Lehet nincs is gond csak a reset nem volt meg. Sok eszköz kényes rá én is így jártam. Szóval miután mindent összedugtál és az AVR ill. TV menüben beállítottál kapcsolj ki minden eszközt és húzd ki a konnektorból 2 percre. Ez egyébként a Sony 50/55w7/8 sorozatnál szükséges is a manual szerint.
A beállítás/összekötés: A Popi az AVR-be, az AVR HDMI out a TV in-be, valamint az optikát is csatlakoztasd. Ezt követően, az AVR menü forrásnál nézd meg, hogy a TV hogyan jelenik meg, ha akarod nevezd át. TV-nél hang külső/házimozi stb., HDMI setup-ban amit van okézd le.
Majd a restart után, ha a TV-n a forrást kiválasztot (az AVR HDMI) akkor látni fogod az OSD-t, ha a setup-ra nyomsz, ha nem akkor alapból a Popi-t látod.
-
zsoika
addikt
válasz
Oké ...írtad is. De ha csináltál (vagy ő csinált) egy reset-et , akkor minden vissza áll alapba.....és lehet alapból meg tiltva van. Erre gondoltam
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Itt a user manual, hátha segít...
[link] -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
daniel2121 #27388 üzenetére
Az avren, természetesen
Vagy amit esetleg zsoika írt...
Esetleg az avr előlapon van e menü gomb, ott is megprobalni elocsalogatni... -
zsoika
addikt
válasz
daniel2121 #27388 üzenetére
A Tv-t arra a HDMI bemenetre kell kapcsolni amibe dugtad.
Engedélyezni kell az OSD-t ...lehet le van tiltva az AVR-en. -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
daniel2121 #27386 üzenetére
Jó gombot nyomkodsz a menuhoz?
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
daniel2121 #27383 üzenetére
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
daniel2121 #27381 üzenetére
Az avr hdmi out aljzatot kösd össze a tv valamelyik hdmi bemenetevel. Így már láthatod az avr menüt.
Az arc ahhoz kell hogy a tv csatornák hangját 'visszahozd' az avrre, da arra az optika is elegendő lehet. -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
daniel2121 #27124 üzenetére
Szerintem előbb hallgasd meg a gyári kábellel jó nehany napig, és utana cseréld le valami 'komolyabbra'.
Így egyértelműbb lesz a változás, ha hallasz változást, szerintem -
zsoika
addikt
válasz
daniel2121 #27122 üzenetére
Miért? Nem tetszik a hangja?
-
daniel2121
őstag
válasz
daniel2121 #27121 üzenetére
A gyári tápkábel helyett milyen javasolt ami hozhat egy kis javulást, de azért megfizethető mondjuk elsőre kb.20.000ft-ig,jöhet esetleg használt is.
-
BBéci
legenda
válasz
daniel2121 #27110 üzenetére
Nagyon jó erősítő az 551R, de az említett árkülönbség túlzottnak tűnik. Újonnan meg lehetett venni 280000 forintért.
-
VigyorEX
tag
válasz
daniel2121 #26934 üzenetére
O' dikk ma'n, me'rt nem mindenki pesten lakozik
Kulfoldiaban elek, Koalafalvan, yoo messzi.
-
VigyorEX
tag
válasz
daniel2121 #26919 üzenetére
daniel2121 Koszi szepen a tippet (neked is) Sajna szamomra nem a legjobb a te verziod.
-
I'am Dony
őstag
válasz
daniel2121 #26926 üzenetére
Ha fontos v. majd az lesz neked a HDMI 2.0 és HDCP 2.2 akkor kell az újabb.
-
virkir
veterán
válasz
daniel2121 #26924 üzenetére
Már egyszer leírtam, hogy a 2400 igencsak alsó közép kategória, nem egy liga a 33-as sorozattal az elbukott cambrdige-ről nem is beszélve.
-
I'am Dony
őstag
válasz
daniel2121 #26921 üzenetére
Picivel többért kapni 3300 is, ha Heos nem kell akkor jobb választás.
Amit olvastál nem teszt, de ezt te is tudod -
BBéci
legenda
válasz
daniel2121 #26872 üzenetére
Hangminőségben bottal ütik a nyomát.
(#26868) junkpod
Panasonic GT60 plazmám már 4 éves, de a most kapható LCD-k egyike sem közelíti meg a képminőségét, még a hájpolt QLED-ek sem.Az LG-féle passzív 3D egy vicc, mivel felezi a felbontást.
-
virkir
veterán
válasz
daniel2121 #26865 üzenetére
3312 k... ronda meg a hangját is elcseszték ha jól tudom nem "denon", x2100 meg eléggé alsó kategória ezek közül.
A Marantz-ból 6004 régi, inkább a két utóbbi. Tehát szigorúan szvsz 3311, 7005, 5010. -
Quetz
őstag
válasz
daniel2121 #26805 üzenetére
A mélynyomó beállítása lehet problémás, mert ott a saját erősítője, esetleg DSP algoritmusa extra késleltetést okozhat. Mikrofon hiányában kénytelen leszel próbálgatással beállítani, ami gyakorlat híján nem lesz egyszerű.
-
BBéci
legenda
válasz
daniel2121 #26798 üzenetére
Az a lényeg, hogy a tulajok között volt egy hanyag, aki nem vigyáz a cuccaira. Hogy a legutóbbi,vagy korábbi, az mindegy. Okkal feltételezhető, hogy a használat során sem a gondosság és az odafigyelés volt jellemző.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
daniel2121 #26798 üzenetére
Nezd nekem cxr200am van, egyszer bemertem, es azota nem kellett.
Ahogy írták is, nincs szoba korrekció, nem eqzik, igy nem feltétlenül fontos.
Persze egy bemerest jó lenne osszehozni, és után megjegyzed, felirod a paraméterek es utana nem kell vele foglalkozni, szerintemHa szegedhez közeli vagy, akár kölcsön tudom adni az enyémet egy bemereshez...
-
BBéci
legenda
válasz
daniel2121 #26788 üzenetére
Gyakorlatilag nem jelent problémát, mert nem tud szobaakusztikai korrekciót, csak távolságokat és hangerőt állít automatikusan. Mindkettő megoldható manuálisan. Viszont olyan embertől nem szívesen vennék erősítőt, aki az egyik tartozékot elhagyta.
-
válasz
daniel2121 #26788 üzenetére
Mindent érdemes bemérni.
-
Dorian
félisten
válasz
daniel2121 #26716 üzenetére
Nem tudom. Én zenehallgatásra mindig külön sztereó erősítőt és külső DAC-ot használtam, mert kevés volt az AVR.
A mostani 4520-szal viszont már ellennék zenére. Csak azóta meg van annál is sokkal jobb sztereó vasam erre. -
zsoika
addikt
válasz
daniel2121 #26720 üzenetére
Hiába nézed...hallgatni kell!
-
mettek
addikt
válasz
daniel2121 #26418 üzenetére
Sztem nem. Nekem marantz 7010-esem volt, előtte pedig onkyo 818 és Denonból egy régebbi nagyvas. Számomra a marantz volt a legrosszabb. Részletes és tiszta hangja van de nekem nagyon vékonyka volt, nem volt benne az a mozis erő, teltség. Le is cseréltem egy Yamaha 3050re.
Én azt mondom meghallgatás nelkul ne vedd meg.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
daniel2121 #26405 üzenetére
Plusz egy a cambridge 650r-nek
Igaz még nem hallottam azt a típust, de nekem a CXR200 bizonyított...
Eddig két cambridge erősítőhoz volt közöm és ha a hangminőség fontos, akkor mindenképp érdemes meghallgatni -
Nemir Ombe
addikt
válasz
Én pl. az utolsó 2-őt hallgatnám meg ....
.... vagy ugyanennyiért néznék egy jobb sztereó erősítőt....
-
Vicarious1
aktív tag
válasz
Denon 4308, esetleg LX56
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
daniel2121 #26136 üzenetére
A processzor az egy (nagyjából) előerősítő, abból csak akkor lesz hallható hangod, ha teszel mögé egy végfokot (vagy aktív dobozokat vagy fejhalgatózol)....
.... mellesleg: a CA 650-nél hangban ennyiért/e körül jobbat nem nagyon kapsz még használtban sem, ha egy kicsit újabbat (és garisat) akarsz, akkor pl. van a hifi-fabrik-on egy 5009-es Marantz cca. 400€-ért ami még "határeset" lehet a Chorus-okhoz.... vagy nézegetni kell az aprókat hátha befut egy pl. Marantz SR 6xxx/7xxx, Denon x4xxx, Pio LX5x, Yamaha A1xxx, stb....
-
Steady74
addikt
válasz
daniel2121 #26136 üzenetére
nem vagyok a témában jártas, így a nálam hozzáértőbbek ezt pontosan megválaszolják
-
zsoika
addikt
válasz
daniel2121 #26129 üzenetére
Pl. kint 300-350€ körül láttam 5007, 6006, 6007-est
400€ -ért 7005 -
BBéci
legenda
válasz
daniel2121 #26129 üzenetére
Az előzőre nem tudok válaszolni, Marantzból az, amelyiket annyiért adják.
-
daniel2121
őstag
válasz
daniel2121 #26121 üzenetére
Hát ha már erre nem válaszoltatok akkor másik kérdés. A Marantz erősítők közül melyik széria ami ajánlott 100-120k körül?
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
daniel2121 #26025 üzenetére
Szerintem még az "ajánlási sorrendet" is jól írtad ....
-
zsoika
addikt
válasz
daniel2121 #25975 üzenetére
"Tudom hogy a 3808 régi van. 7+ éves. A 4308 az milyen?"
A 43-as elvileg jobb a 38-hoz képest számozás szerint, de hogy mennyire, vagy miben azt nem tudom....egyébként 08 az 2008, tehát egykorúak.
Az X szériánál a számozás: kategória/felszereltség X1xxx belépő, X2xxx alsó közép, X3xxx közép stb.
Az X3000 2013, X3100 2014, X3200 2015, X3300 2016.....tehát a százasok az évjárat -
zsoika
addikt
válasz
daniel2121 #25975 üzenetére
A haladóban jobban tudnának válaszolni erre.
Nekem csak 1909-es Denonom volt és annak nem tetszett a hangja , (nem egy kategória) .
Fátyolosnak éreztem.... olyan volt mintha egy függöny mögül szólna.
Az X sorozat 2vel újabb szériája a Denonnak....Denonnál úgy néz ki ,hogy az első 2szám a kategória/felszereltség ,a második 2 az évjárat.
2010-ben volt egy teljes áttervezés ....amikor sok analóg csatlakozó kikerült az etősítőből ....így távolabb kerülhettek egymástól az e.áramkörök és ez elvileg javított a hangon. 2013-as év Denonjait kicsit másképpen hangolták a hangmérnökök( nem Denonosra ) így ez sokaknak nem tetszett. Ekkor jöttek az X-esek megint Denonos hangkatakterrel. -
zsoika
addikt
válasz
daniel2121 #25973 üzenetére
Ár nem szempont akkor X3100....sokkal többet tud ficsörökből.
-
Norbi 72
veterán
válasz
daniel2121 #25911 üzenetére
A 76-ost hallgasd meg,jó vas.
Nimfas:
Ezt a szintet tudja a Denon???
Nem,2xxx a 605-ös megfelelője.Jelenleg ez.
Ezt hallgasd meg, szuper ár érte!
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
daniel2121 #25870 üzenetére
A hangjával általában nincs is gond (bár nekem egy kicsit talán "száraz") .... ellenben minden mással szokott lenni .... de csak szerintem .... hallgass meg egyet és döntsd el tetszik e, ne "bemondásra" vásárolj ....
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
daniel2121 #25866 üzenetére
Hozzá való minőséget még (talán) lehet ajánlani hozzá, de a "karakter" már annyira ízlés dolga, hogy szinte lehetetlen .... szerintem hallgasd meg a CA-t és említettél v.mi NAD-ot is .... azt' vedd amelyik a legjobban tetszett .... ha meg mégsem jönne be hosszabb távon az otthoni cuccal, akkor piacra dobod és vadászol tovább ....
(és csak megjegyezném: én valami kicsit melegebb hangú, de minőségi erősítőt keresnék a Focal-ok mellé és pl. az Arcam-ot nem eröltetném, bármennyire is "jólcsengő" név .... )
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
daniel2121 #25850 üzenetére
Szerintem felesleges elnézést kérned, ezért (is) van ez a topik ....
.... csak kiválasztottál 3 tök különböző karakterü erősítőt egy viszonylag válogatós dobozhoz és erre keresel "online megoldást" .... nem lesz egyszerű, de mellé nem nagyon tudsz nyúlni, mert ami biztos az az, hogy a 9-es Pio-nál mindegyik lényegesen jobb lesz ....
-
Dorian
félisten
válasz
daniel2121 #25850 üzenetére
Az a Pio jóval gyengébb a Denonnál. De én is a CA-t választanám.
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
daniel2121 #25848 üzenetére
2007 vs 2011 .... végülis még egyik se nagykorú ....
.... úgy általánosságban a NAD-ok se rosszak .... de tulajdonképpen mit is szeretnél ezzel az egésszel ....
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
daniel2121 #25846 üzenetére
A CA-val szerintem is jobban járnál.... és még pár évvel (4-5) fiatalabb tipus is ....
-
johnywalker
őstag
válasz
daniel2121 #25844 üzenetére
A CA sztereóban jobb.Vagy nem erre vonatkozott a kérdésed?
-
johnywalker
őstag
válasz
daniel2121 #25842 üzenetére
Ha csak Frontok lesznek egyelőre, egyértelműen a sztereó erősítő.Zenére mindenképpen kategóriával erősebb!
-
johnywalker
őstag
válasz
daniel2121 #25840 üzenetére
Zenéhez?? Az szupi
-
johnywalker
őstag
válasz
daniel2121 #25838 üzenetére
Egyértelműen sztereó erősítő!Erre célzott BBéci
Mindenki zenél is Hmozi erősítővel, de kérdéses hogy mi a fő cél, profil.Ezért... -
BBéci
legenda
válasz
daniel2121 #25836 üzenetére
Igen, jó sztereóra is, persze házimozis viszonylatban.
-
junkpod
veterán
válasz
daniel2121 #25783 üzenetére
HDMI kábelt nem szoktak szerelni, gyári fix méretekkel minden ok.
Erositoket a többiek tudnak javasolni. -
junkpod
veterán
válasz
daniel2121 #25776 üzenetére
A kábel csak HDMI, a tv és az erősítő csatlakozó legyen hdmi-arc (audio return channel) képességű, így a tv adás is mehet a hangszórókra külön kábel nélkül.
-
junkpod
veterán
válasz
daniel2121 #25769 üzenetére
Mediaplayer-hdmi-erosito-hdmiarc-tv a javasolt. (Ha van az erősítőn HDMI, ha nincs akkor a csere javasolt
.
Látom van rajta, megnéztem egy képet a hatuljarol és dobtam egy hátast -
BBéci
legenda
válasz
daniel2121 #25635 üzenetére
Igen, jó, pláne a 707-hez képest.
-
BBéci
legenda
válasz
daniel2121 #25590 üzenetére
Hangminőségben jobbnak tartom az Arcamot, a Denon sokkal többet tud. Mindkettőt hosszasan használtam, Focallal tuti jó mindkettő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest