- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
johnywalker #43337 üzenetére
Nincs az erősítőn HDMI bemenet,csak optikai hangbemenet.
-
törölt tag
válasz
johnywalker #43329 üzenetére
Egy ilyen Pc-m van,és ehhez csak külső hangkártyát tudok csatlakoztatni, a mérete miatt,ami nem is baj. Ezek között is van ajánlott és kerülendő típusok?
https://edigital.hu/asztali-szamitogep-mac/asus-vivomini-pc-un65u-intel-core-i7-7500u-hdmi-lan-wifi-displayport-bluetooth-p502810 -
BBéci
legenda
válasz
johnywalker #43325 üzenetére
Nem jön ki se az 1509, se az 1536 kbps.
Ennyit ér a Wikipédia. -
Hikvision
senior tag
válasz
johnywalker #43325 üzenetére
Köszönöm mester! Most már másképp látom a világot!
Amúgy mintha nem lenne oda írva, hogy per csatorna, tehát nem nálam volt a hiba.
-
Laox
aktív tag
válasz
johnywalker #38172 üzenetére
Néztem most neten EZT az erősítőt, erről mi a véleményed/véleményetek?
-
Kloden
senior tag
válasz
johnywalker #38003 üzenetére
Rendben köszönöm!
...azért, mert ezt találtam helyben jó áron használtan. Nekem jó lenne a sztereó is, de valahogy nagyobb a választék a házimozi erősítőkből.
-
gboszi
senior tag
válasz
johnywalker #33662 üzenetére
Nos semmi komolyabb akàr 10 eves relase nem megy ami eddig jo volt.
-
gboszi
senior tag
válasz
johnywalker #33659 üzenetére
Aq pearl, de eddig minden ok volt. Most kezdte el. Sima BD remuxok lennenek amik kellene hogy menjen. Kizartam mindent, tuti hogy a denon a hunyo.
Ilyen kondi hiba lehet? Ilyenekre gondolok... -
d.tiborz
aktív tag
válasz
johnywalker #33626 üzenetére
Igen, láttam 5e-től csillagos égig mindenfélét.
-
d.tiborz
aktív tag
válasz
johnywalker #33623 üzenetére
Értem, köszönöm mindkettőtöknek!
Mi lehet akkor a megoldás, hogy este is tudjak filmet nézni az erősítő használata nélkül?
HDMI elosztó szóba jöhet? (lejátszó HDMI jele kettéosztani erősítő és TV felé)
Létezik jó minőségű 4K képes HDMI elosztó? -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
johnywalker #33455 üzenetére
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
johnywalker #33449 üzenetére
Erről mindig ez jut eszembe
A szöveg a lényeg...
[link] -
Vhiktor
nagyúr
válasz
johnywalker #32861 üzenetére
A linkelt Canton mennyire jó egy Dali spektor 6hoz vagy Q Acoustics 3050hez képest?
-
törölt tag
válasz
johnywalker #32878 üzenetére
Nem gondolom, hogy túlspiláznám. Amit linkeltem, az talán a legolcsóbb, fémből készült csavaros banándugó. Műanyagházas nekem bocs, de nem kell, akkor sem, ha a leírás szerint high-end.
-
attiss66
senior tag
válasz
johnywalker #32861 üzenetére
Még ennyit megcsinálok rajta. Nem sok pénzbe kerül. Néztem a fasűrűségeket, ami nem is drága, könnyen be is szerezhető, a tölgy/sűrű, nehéz parázs fa, erre a célra kiváló, úgy hogy alatta már van egy réteg forgácslap is/. Beborítom vele a valdusokat, csak a hangszóró részt nem, mert azt nem lehet, mert kiemelkednének a hangszórók. Ennyit még megteszek vele. Ha ez se segít rajta, akkor nincs több ötletem. Eladni úgyse terveztem. Így hallgatni nem vagyok vele megelégedve, ha nem tudok rajta javítani, akkor elképzelhető, hogy veszek valami mást/mert a hangfalépítés nem mostani dolog, amig nem tudok róla "mindent", hogy biztos, hogy jól szóljon, addig neki se kezdek/. Egyenlőre csak érzésre dolgozok , úgy gondolom egy hangfal akkor jó, ha vastag fala van és robosztus és nehéz/már ami a doboz részét illeti/.
Amit linkeltél jó kis leárazott cucc. Csak ahhoz kéne még egy center és két háttérsugárzó is.
-
hcs57
addikt
válasz
johnywalker #32561 üzenetére
Az analóg kábeleknél még csak talán... de a hdmi és az optikainál... na igen, ez már vásott fül,,, nehéz azt mondani, hogy ugyanúgy szól mint az olcsóbb. Valamiért jobbnak kell lenni, hisz sokszorosa az ára...
-
BBéci
legenda
válasz
johnywalker #32388 üzenetére
Helytelen a többes szám alkalmazása, egyvalaki kelti a feszültséget.
-
sepsi0
őstag
válasz
johnywalker #32260 üzenetére
Még csak most kostolgatom a topikot, de rendszeres olvasó leszek, így lesz véleményem is.
Komolyra fordítva a szót, bármelyik használt Onkyo erősítőnek utána olvastam a neten, mindegyiknek a visszajelzéseiben ott volt a meghibásodás nagy arányban.
Azért használom a fórumot, mert érdekel más/mások véleménye és a széria hibákat nem a saját bőrömön akarom megtapasztalni.
Tudod van az a mondás, hogy (hogy is írjam fórumképesen)..... Okos ember más kárán tanul, "egyszerű" ember pedig a sajátján...
Na és a kimaradhatatlanMég lenne egy szakmai kérdésem.... A 100-140eft-os rca kábel aranyból vagy tündérhaj szálakból van? Vagy csak simán rézből max egy kis arannyal futtatva?
Ha leadom a méhtelepen, hogyé van kilója?Vagy esetleg valamelyik Görög istenség szövögeti? Van felvétel a kábelgyárba?
-
sepsi0
őstag
válasz
johnywalker #32250 üzenetére
Szia!
Nézz szét a neten, melyik márkát árúlják a legnagyobb számban.
Aki ilyeneket árúl, azzal beszéltem. Úgy volt veszek tőle egy Onkyo-t. Mondom neki sok a hiba ezekkel az erősítőkkel. Mondta, hogy igen, ő kicseréltette bennük a DSP chipet, mondom jó, de ezekben a HDMI megy tönkre.... Erre már nem volt válasz, hanem az hogy vegyek akkor Marantz-ot... -
hjtz4t3wrseg
senior tag
válasz
johnywalker #32130 üzenetére
kösz !
-
Dorian
félisten
válasz
johnywalker #32121 üzenetére
Ha belegondolsz, utánanézel, hogyan működnek a mély hanghullámok, rájössz, h a falközeli (és nem a tökig falr tolt) elhelyezésnek tök mindegy merre sugárzó, meg milyen reflexes egy doboz.
-
hjtz4t3wrseg
senior tag
válasz
johnywalker #31531 üzenetére
Szia !
letelt a kitiltásom,nem sokáig lesz ez így ! -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
johnywalker #31531 üzenetére
Tudod, úgy vagyok vele hogy a csendet nem kell feltétlenül kitolteni
... És igen, nem fejlesztettem, mert nem érzem szükségét -
andreijj
tag
válasz
johnywalker #31416 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget!
-
Dorian
félisten
válasz
johnywalker #31313 üzenetére
Akkor neked ródiumba kell mártani
-
Dorian
félisten
válasz
johnywalker #31311 üzenetére
"alapvetően az a jó, ha megegyező anyagok érintkeznek, kontaktálnak"
A csatlakozók mindenhol aranyozottak. Tehát?
-
zsoika
addikt
válasz
johnywalker #31303 üzenetére
A VLC-vel sem volt semmi bajom csak be kell állítani.....pár kattintás.
-
Márklár
tag
válasz
johnywalker #31297 üzenetére
A hozzászólások összefüggéseit nem érted. Nem én kértem segítséget, én is próbálok segíteni.
Márklár
-
Márklár
tag
válasz
johnywalker #31283 üzenetére
Nem vagy képben!
Márklár
-
Márklár
tag
válasz
johnywalker #31275 üzenetére
"Huu, valóban vannak itt gondok...Laptop nem kűld ki 5.1 jelet"
Szerintem is vannak itt gondok! Feltételeztem hogy annyira csak képben vannak az ide írogatók, hogy nem gondolják, hogy egy laptop nem ad ki 5.1 hangot ha minden jól van beállítva. De mi van akkor, ha nincs jól beállítva? Akkor ugye előfordulhat, hogy nem ad ki 5.1 hangot. (Esetleg valamiért rossz driver van fent a gépen.) Erre gondoltam!
Márklár
-
ctrlaltdel13
őstag
válasz
johnywalker #30813 üzenetére
Francia oldalról akarok rendelni,és nem bajlódni meg mellé nyomkodni.
Mikor a mélyládát nézegettem elsőnek amcsiba találtam csak,aztán annak a cégnek elküldtem a linket.
Ők meg visszaküldték mikorra és mennyiért tudják teljesíteni.
Külön listázva mennyi a termék ára,a szállítás a vám az adó, és az ő restanciájuk.
Csak nem mentettem az oldalt. -
I'am Dony
őstag
válasz
johnywalker #30662 üzenetére
Nem nagyon értem, hogy mi a gondod. Mondjuk nem is érdekel. Szerintem el tudja dönteni önállóan mindenki, hogy honnan éri meg neki. Én innen rendeltem, ezért ajánlottam. Az 5 m-es volt 21, míg az általad rajongott helyen 30. Szerinted melyik az olcsóbb?
-
Norbi 72
veterán
válasz
johnywalker #30537 üzenetére
Nekem volt 608-asom,hibátlan volt.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
johnywalker #30523 üzenetére
Jaa, igy már világos
[kép] -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
johnywalker #30521 üzenetére
Az utolsó két smile, paradoxon
De így van, vagy igenyunket faragjuk, vagy a penztarcankat -
johnywalker
őstag
válasz
johnywalker #30519 üzenetére
Sokszor van az, hogy vagy az igényeinkből engedünk, vagy a lehetőségeinket bővítjük.Magyarán feltörjük a malacperselyt...
Sok itteni elvtársnál megtörtént már ez, magamat is beleértve... -
cucumber87
tag
válasz
johnywalker #30513 üzenetére
Meg is kaptam a választ mert 4k tvre lenne rákötve, számitogépen szeretnék uhd-filmet nézni és a ps pro is rá lenne kötve. Akkor keresek tovább tényleg ez a baj hogy abszolut nincs ezekről fogalmam de olyan mximum 40 ezer forintot szeretnék rászánni. A fentebb belinkelt hangfalszethez.
Aki esetleg tud még belinkelni megfelelő tipust nagyon megköszönöm
-
cucumber87
tag
válasz
johnywalker #30505 üzenetére
Köszönöm! Leírásból kiindulva akkor ez jó vétel lenne?
-
cucumber87
tag
válasz
johnywalker #30502 üzenetére
Köszönöm szépen!
tudnál ajánlani hozzá konkrét tipust ?
-
junkpod
veterán
válasz
johnywalker #29840 üzenetére
Amennyiben Jigsaw arra gondolt, hogy a magyar szinkronszineszek színészi játéka kimerül a szöveg felolvasásában és a színészi (hang)játék teljes mellőzésében, azzal maximálisan egyetértek. Egyszerűen kiölik a filmből a lényeget.
A jó színészi játékot a kezdő, sőt a tv hangot hallgatók is megérdemlik.
Az 5.1 keverés minősége vagy az atmos hiánya szerintem emellett eltörpül. -
Beni2360
félisten
válasz
johnywalker #29870 üzenetére
Igaz, az is hogy kihagytam a nyugdíjam emelését a sorból. A feleségemét ami 57 K azt emelhetnék 3x-ra. Nekem elég lenne a 2x is.
Én már innen csak a temetőbe fogok költözni. -
Beni2360
félisten
válasz
johnywalker #29850 üzenetére
Nem a cukornak meg a hangszórónak kell olcsóbbak lennie, hanem a fizetésnek 3x-ra kellene emelkednie.
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
johnywalker #29845 üzenetére
Én melletted állok ebben! Tényleg van amikor a szinkron jobb is, mint az eredeti .... hamár "magyar valóság" .... [link]
-
törölt tag
válasz
johnywalker #29845 üzenetére
" Miért nem nem lehet elismerni a mai magyar valóságot?
Talán mindenki alap angol hangon nézi, hallgatja a filmeket?Ugyan már!!! "Komolyan azt gondolod, hogy attól mert a tömeg (amibe te is beletertozol) szinkronosan néz filmet, attól az még változatat a tényeken, hogy egy jelentős hanginformáció elvész???
Ez egy szakmai fórum, ami nem az emberek szokásairól, és a "Magyar valóságról" szól.Egy felmérés szerint a Magyar népesség zöme rendszeresen étkezik gyorsétteremben.
Attól az még egészséges szerinted??? -
törölt tag
válasz
Mérhetetlen ostobaság amit leírtál...
Mit gondolsz szerinted miről szól a hengtechnika építés,? ha nem arról, hogy minél közelebb kerülj a valósághű, illetve a hangmérnök, és az alkotók által megálmodott hangokhoz??A szinkron pontosan ezt, vagyis a lényeget öli meg..., és ez még belépő szinten is érvényes.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Akkor ezek szerint én is se@@nyalo vagyok, mert engem is tobbek között BBeci 'szoktatott' rá az eredeti hangra.
-
Blackdeath12
csendes tag
válasz
johnywalker #29808 üzenetére
Nem kötelező ezt nekem azonnal megvennem, ráér ez következő hónapig
Csak a mostani erősítő már döglődik, aztán nem akarom sokáig húzni a dolgot. Gondoltam hogy kínai, meg hogy nem szólhat jót... Ez a Yamaha már közelíti azt amit keresek, már csak a hangzás érdekel... Valahol lehet ilyet hallgatni BP-és környékén? (vagy heves megyében)
Használtan is érdekelhet a dolog, majd kérek ismerőstől is segítséget, ha végleg elküldöm a mostani erősítőt...
(jó kis TDA2030 ak, valami búg az előerősítő/erősítő környékén, aztán lusta vagyok szétszedni, inkább építek valami komolyabbat,valami 1 szintel jobbat.)
-
MasterMark
titán
válasz
johnywalker #29713 üzenetére
Ennél teljesen mindegy.
-
nubreed
veterán
válasz
johnywalker #29452 üzenetére
Általában kérdeztem...
-
hjtz4t3wrseg
senior tag
válasz
johnywalker #29261 üzenetére
HDMI PassThrough
Selects how this unit will transmit HDMI signals to the HDMI output in
standby power mode.
On:
Transmits the selected HDMI input
through this unit’s HDMI output when this
unit is in standby power mode.
Off
(Default):
No HDMI signals are transmitted through
this unit’s HDMI output in standby power
mode.
o Pass Source
Sets the HDMI connector that inputs HDMI signals when in standby.
Last
(Default):
The most recently used input source will
go into standby mode.
CBL/SAT /
DVD / Blu-ray /
Game / AUX /
Media Player:
Pass through the selected input source.itt kéne állítgatnom valamit ?
-
hjtz4t3wrseg
senior tag
válasz
johnywalker #29261 üzenetére
kösz ! megnézem.
-
daniel2121
őstag
válasz
johnywalker #29220 üzenetére
És ez a Cambridge 651R-hez képest milyen sztereóra és filmezésre?
-
törölt tag
válasz
johnywalker #28992 üzenetére
" Házimozi belépő szinten..."
Azért köszönöm,értékes hozzászólás... -
zsoika
addikt
válasz
johnywalker #28878 üzenetére
Ezzel most nem sokat segítettél! Már írta hogy nem tetszik neki az ilyen és garisat preferálja. Próbáljunk az Ő igényeinek, kívánalmainak megfelelni.
Én legszívesebben ELACink szettjét linkelném neki, mert nekem az tetszik ,de nem ez a kérdés. Szerintem -
arcitec
addikt
válasz
johnywalker #28484 üzenetére
Nem feltétlen a házra gondoltam, hanem magára a trafóra. Nem kéne annak búgnia, önmagában sem ...
-
arcitec
addikt
válasz
johnywalker #28481 üzenetére
Nem a láb a baj, hanem az, hogy búg a trafó, az a gáz ... Kivehetnéd az Avantage alól az 5 . ik lábat - akár -, meglepődnék ha búgna a trafója, még egy RXV6xxx -ben sem ..
-
Quetz
őstag
válasz
johnywalker #28481 üzenetére
Elképzelhető, hogy annyira vékony lemezből készítik az AVR-t, hogy átveszi a trafó rezgését és vele együtt rezonál. Ekkor alátámasztással vagy tömeg növeléssel segíthetsz a helyzeten (a hangszigetelt PC-k belső oldalfalára például bitumenes lapokat szoktak ragasztani). De mint olvastad, a probléma nem szűnt meg, csak adott távolságban már nem hallható.
-
BBéci
legenda
válasz
johnywalker #28473 üzenetére
Azt tartom jónak, ha dedikált LFE bemenete van a szubládának, ott szóba sem jöhet Y kábel.
-
zsoika
addikt
válasz
johnywalker #28473 üzenetére
"Milyen kategóriájú doboznál" Szerintem minden kategóriájúnál ahol van sztereó csati...tehát nem kat.függő.
Vicarious1: Hát ja!
-
hash99
senior tag
válasz
johnywalker #28454 üzenetére
Nem gondolom hogy ez bontott szett akciója lenne mert erre van külön kategória a linkelt shopban demo néven ahol le is írják hogy azok bontott visszaküldött vagy kiállítási darabok. Ennél a szettnél ez nincs feltüntetve persze lehet hogy az csak sumákolnak de inkább Nemir -el értek egyet valszeg a listaár alapból jóval magasabb mint kellene ezért nagyobbat lehet akciózni.
-
Beni2360
félisten
válasz
Nálam a terméklapon fel volt tüntetve, hogy újra csomagolt és a rendelés után másnap egy kedves hölgy felhívott, hogy megkapták a rendelést és tudom-e, hogy már kibontott vásárló által visszaküldött az áru. Megbeszéltük és küldték. Semmi karc semmi nyom nem volt rajta még a hálózati kábel lehegesztett csomagban volt. Lehet, hogy azt kicserélték. A furcsaság, hogy másik ugyan olyan termékük nem volt a palettán, tehát úgy vették át valahonnan.
-
zsoika
addikt
válasz
Nem ! Holnap fog megjönni ....felhívott telefonon és 1,5órát dumáltunk a hm ról és a KEF q400b ről. Korrekt.
-
zsoika
addikt
válasz
johnywalker #28449 üzenetére
Igen szerintem az új mélyládám is bontott és lehet használta is egy darabig(bemutató darab) ...ki tudja!? Őszintén nem is érdekel...legalább be van járatva és nem nekem kell
Garancia a fontos ,illetve hogy s.mentes legyen. -
Nemir Ombe
addikt
válasz
johnywalker #28449 üzenetére
Az elejével egyetértek, de a végével már nem annyira .... igaz vannak "bontott olcsósított" termékek, de a listaáraknak sem az a "szerepük", hogy azon vásároljon a nép, hanem hogy lássa mennyit tud "spórolni" egy-egy akció ideje alatt ....
-
bundaska
aktív tag
válasz
johnywalker #28413 üzenetére
Igen, ebben igazad van.
Amit elfelejtettem és lényeges, hogy a 4K és a HDR miatt kellene szerintem a 2.0, illetve jelenleg a TV lejátszójávalennek a filmek nem egy media playerrel.
A simplink be van kapcsolva, lehet nem szeretik egymást, de ez majd új, remélhetőleg tényleg 2.0-s kábellel hátha menni is fog. -
HUNgabus
senior tag
válasz
johnywalker #27564 üzenetére
sorry, a lényeget nem írtam bele,
4k HDR mkv rippekről van szó, dxva be van kapcsolva alapból,
-
Quetz
őstag
válasz
johnywalker #26437 üzenetére
Én ezekre gondoltam, ezek csak 80Hz-ig mennek le a katalógus adatok szerint:
M&K Sound M7 : 80 Hz – 20 kHz (±2dB)
M&K Sound LCR-950THX: 80 Hz – 20 kHz (±3dB)
Magnat CINEMA ULTRA LCR 100-THX: Frekvencia menet: 80 – 27.000 HzDe valóban, találtam más THX Ultra hangfalakat, amik lejjebb is mennek, például: XTZ, Arendal, Atlantic technology.
-
BBéci
legenda
válasz
johnywalker #26437 üzenetére
Jó lehet a 60 Hz, de mégis a 80-at szokták beállítani a profik. Akkor is, ha a frontsugárzókban 34 centis mélysugárzó dolgozik.[link]
(#26438) fantom86
Találós kérdés: mi a különbség a frissítés, a lefrissítés és a felfrissítés között? -
BBéci
legenda
válasz
johnywalker #26434 üzenetére
Tutira veszem, hogy az ízlésével és/vagy a hallásával is.
(#26435) nimfas
Nem ártana a hangdobozokat messzebb tenni egymástól, mert a jelenlegi helyük katasztrofálisan rossz.
Azt sürgősen verd ki a fejedből, hogy az álló hangdobozokat nem a padlóra teszed!!! -
Nemir Ombe
addikt
válasz
johnywalker #26371 üzenetére
Ez már annyiszor le lett írva "halványan" és "nem halványan" is, hogy tökmindegy hogy írom .... sőt; az is le lett írva jópárszor, hogy lényegében olyan, hogy "belépő sub" se nagyon van, mivel sub-ot szobamérethez illik elsősorban venni, így 12nm-re tök felesleges egy pl. 30cm-es Klipsch csak mer' az olcsó, oda jobb lehet egy 20cm-es Canton, de 30+nm-re sem biztos, hogy érdemes egy 20cm-es Rel sub-ot tenni, bármennyire is "tutijó" darab, ott lehet "nagyobbat" üt egy olcsóbb, de nagyobb "akármimás" ....
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
johnywalker #26366 üzenetére
"De azért ne kelljen már belépőben 150E Ft-os Sub-ban gondolkodni"
Hát pedig ha valóban jót akarsz, akkor megközelíti ezt az árat.... de mindezt félretéve, ha kicsit a határokon túl is gondolkozol, akkor pl. 400€ alatt elérhető a Canton as 125., kicsit még olcsóbban a sub 80 (Elvtársunknak is majdnem ilyen van), de mint "jobb reflexes" sub pl. Yamaha Ns 700 is szokott lenni 350€ körül .... ezek hazai árai mindegyik esetben x2/x3 és ezek új árak, nem kell az "íbéjen vadászni" .... szóval így már szerintem máshogy "értékelődik" a belépő kategória és a 100e környéki sub-ok is .... de persze csak ha valaki nem a saját pénze ellensége ....
-
mettek
addikt
válasz
johnywalker #26366 üzenetére
Ez jogos. Bár itt jön a kérdés hogy árban meddig tart a belépő. Mert ha 100ezerig akkor igazad van. Ha 250ezerig akkor az enyem is belepő meg a lacielvtarsé is.
Mondjuk én 100ig lőném be a belépőt, 300ig a közepet és e fölött a felső kategóriát.
-
sinci01
aktív tag
válasz
johnywalker #26358 üzenetére
Árkategóriájában ne keress hasonló zártat, mert lényegesen drágábbak, esetleg nézz szét a használt piacon.Ott lehet jókat találni.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
johnywalker #26360 üzenetére
Canton SUB 85.
Nekem ez van, én ajánlom meghallgatásra
100 ezer korul van a használt ára.Jajjj, inkább befogom [link]
Ez volt az 'utolsó új ara' -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
johnywalker #26358 üzenetére
Igazából, az első kérdés hallottál e már zárt vagy passzív membranos szubot?
Anno én is reflexes szubot cseréltem zártra vagyis passzív membranosra, és ég és föld a különbség -
sinci01
aktív tag
válasz
johnywalker #26352 üzenetére
Még véletlen sem "szörnyülködtem" el, csak hallottam mindkettőt szólni...
De kinek a pap, kinek a papné. -
daniel2121
őstag
válasz
johnywalker #25845 üzenetére
De igen. Hangzásra melyik, nem a hangerő számít elsősorban?
-
daniel2121
őstag
válasz
johnywalker #25843 üzenetére
Lehet hogy csak nem értem. Mindkettő házi mozi erősítő nem?
-
daniel2121
őstag
válasz
johnywalker #25841 üzenetére
Akkor melyiket válasszam árban hasonló? Egyelőre csak frontok lesznek zenére és filmezni is.
-
daniel2121
őstag
válasz
johnywalker #25839 üzenetére
Oké köszi
És ez milyen hozzá képestambridge audio azur 650R 7.1 HD
Már írtam régebben hogy a hangfal meg van: Focal 816V -
MCGaiwer
addikt
válasz
johnywalker #25772 üzenetére
kategória függő, hogy ezek rontanak vagy javítanak-e álltalában a dolgon?
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
johnywalker #25698 üzenetére
Biztos jobb/más, mint a korábbi szériák, de amit linkeltél, annak a GLE-nek az áráért már bőven pehet venni pl. Chrono-t is .... a gyártó meg (általában) nem hülye, hogy egy kisebb kategóriás dobozt (GLE) jobbra csináljon, mint egy (lista)áron majd' 2x annyiba kerülőt (Chrono) .... a más magassugárzó (és a módosított váltó) meg önmagában nem garantál semmit, de ahogy a korábbi GLE szériákat ismerve, ahol különbséget csak akkor lehet egyértelműen hallani, ha egymás mellet volt a 2 széria, nem hinném, hogy a legújabb .2-esnél más lenne a helyzet .... de hallgasd meg, az a biztos ....
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
johnywalker #25667 üzenetére
Szerintem azt írtam én is .... "kb. 400€/pár" utána meg az, hogy "220€ a 490 /db" .... de lehet romlik a matekom ....
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
johnywalker #25660 üzenetére
Pont olyan jó, mint a 490, 490.2 vagy a "sima" 496 csak az utóbbiak olcsóbbak
(a 490 kb. 400€/pár és (szinte) tökugyanez) mozira kiváló, zenére inkább a "kommerszekhez" .... 30nm alatt inkább a kisebb tesóját (47x) érdemes venni vagy ilyen áron bőven van már Chrono (507/508/509 vagy akár Chrono SL) is, ami mindenben jobb ....
-
hash99
senior tag
válasz
johnywalker #25372 üzenetére
Tudom hogy más színű de van különbség a kábelben? Össz - visz annyira kell hogy beállítsam az avr-t csak a menüjéhez rá kell kötnöm egy kijelzőt. Szóval egyszeri alakalom lesz és csak egy menürendszer kellene megjelenítenie. A kérdés inkább az hogy a kompozit kábel is képes erre komponens bemenetre kötve.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
johnywalker #25047 üzenetére
Én itt vagyok és maradok is a belepobe, mert nem az elköltött összeg a mervado, arról nem is beszélve hogy én is a minőség utan megyek, és nem a rangsor, vagy kategória (belépő, kilepo, Felső közép, also, Felső also... Stb
) érdekel, hanem hogy 'kényeztesse' a fülem amit itthon hallok
Gigi01: ez nagyon érdekes, másik pc masik player kipróbálása esetleg...
-
johnywalker
őstag
válasz
johnywalker #25046 üzenetére
Vagy kénytelen leszek Elaci.-elvtárs után menni a haladó topikba?Én viszont nem vagyok annyira jó anyagi helyzetben mint Laci....Maradok..a belépő témában kezdőként! Minden jobbítás érdekel ami segítségetjelent bárki belépő, kezdő számára, megosztom!
-
BBéci
legenda
válasz
johnywalker #25044 üzenetére
Nem, én csak a legnagyobbakról írtam: 2040, 3050, elő/végfok.
-
MasterMark
titán
válasz
johnywalker #24944 üzenetére
Azért mert evidens? Benne van az összefoglalóban, benne van az erősítő használatijában, stb, stb.......
-
T_Stark
őstag
válasz
johnywalker #24751 üzenetére
Igen, sajnos elég szerencsétlen helyzet, hosszában nem tudom elhelyezni, mert az ajtó az ágy végére nyílna, a TV meg az ablak előtt lenne.
Így meg a frontok túl messze vannak egymástól, a hátsók meg túl közel a frontokhoz, ráadásul inkább mellettem vannak, mint mögöttem.
De mivel nem dedikált mozi szoba, így ebből kell kihoznom amit tudok.A hosszabbítóval az a baj, hogy most is abba van dugva, még egy pár kütyüvel együtt.
Ha messzebb akarnám vinni, a hosszabbítóba is hosszabbítót kellene dugnom, ami nem olyan szerencsés
Ezért gondoltam hosszabb tápkábelre, mert szerencsére a sub kábele nem fix. -
hcs57
addikt
válasz
johnywalker #23536 üzenetére
Valami emberi áron lévő kábelt keresnék...
-
hcs57
addikt
válasz
johnywalker #23534 üzenetére
Köszönöm..
-
sinci01
aktív tag
válasz
johnywalker #23530 üzenetére
Csak az a kérdés, hogy az mka-t mivel lehet szétszedni?
-
sinci01
aktív tag
válasz
johnywalker #23505 üzenetére
Azért, mert az mka az 1 fájl, és nem tudok tracket váltani a mp-el, viszont ha szétbontom, akkor tudok léptetni a zeneszámok között.
-
Gabesz87
veterán
válasz
johnywalker #23507 üzenetére
Daemon még anno Win 7-el használta, de Win10-en már nincs semmi ilyenem, mivel alapból beolvassa a képfájlt. Mondjuk nem tudom bin-t is olvas-e, vagy csak iso-t. Na mindegy. Egyébként igen, van rossz tapasztalatom a Daemon-al, egyszer, amikor valami miatt fel kellett tennem, olyat csinált, hogy csak pislogtam. Mindenféle hülye programot elkezdett magától feltelepítgetni. Valami teljesen kínai nyelvű böngésző, ilyen-olyan kiegészítők, add-on-ok...alig tudtam leírtani. Azonnal kirántottam a hálókábelt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Apple iPhone 13 Pro Max , 128GB ,Kártyafüggetlen , 12 Hó Garancia
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest