-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fr@nkieWilde
senior tag
válasz
andrade #9160 üzenetére
Akkor dobok én is egy csavart a dologba. Eddig nem tettem, most mondom megnézem AIDA-ban mennyin megy, és 640-en fut üresben, terheléskor is.
Szóval nem értem, hogyan futhat ez 1,500-on mikor gyárilag nem ford.szám szabályzós illetve nincs rajta hőérzékelő szenzor sem terhelés esetére.
Egy Cooler Master ház ventije, ha jól tudom. Én 2-őt használok belőle a kis Sharkoon Vaya-ban, és van egy potméteres szabályzóm, gondolom kipróbálom, de eddig nem mertem, mert tönkretenni sem akartam. -
skilled88
tag
válasz
andrade #9151 üzenetére
Nos! 23cm átmérőjű ventivel kénytelen vagyok beérni mivel nagyobbat nem találtam..
Nah majd meg sasolom ma! Szabadnapos vagyok , ma hozzák a Coolink SWIF2920 ventilátort szeretném asus asus arctic square-be berakni a régi haldoklik vagy is zajos már..
próba cseresznye bár a
Coolink ventikről jót hallok vissza a tápegységbe is veszek majd jövő hónapba még hozza ilyet-Coolink SWIF2120P 12cm ventilátor 800-1700rpm
Légszállítás: 60,4-127,6 m3/h, Zajszint: 8,5-27,1dB/A, 800-1700rpm -
törölt tag
válasz
andrade #9139 üzenetére
Ne riogassatok bazd, én megvettem az AC F14-es ventiket, már úton vannak, azok is 7 lapátosak. És én se akartam volna őket, de ha már a többi venti is AC akkor ezek is legyenek azok. Lehet a 140-ből mégis NZXT-t kellett volna venni? Ugyan az, csak 9 lapátos. Kinézetre ez tetszett volna jobban.
Szerk.
Megnéztem az adatlapokat, mindkettő 1300-on pörög, ugyanolyan vastagok is, az AC a kettővel kevesebb lapátjával mégis több levegőt szállít. Gondolom azért, mert nagyobb fokban vannak elhajlítva a tengelyhez képest és ez többet jelent. Akkor jó, megnyugodtam.Gondolom hangosabb is, de az most másodlagos, mert hűteni kell, ha nem kell úgy se mennek.
-
mr_ricsi
veterán
válasz
andrade #9026 üzenetére
Csak ismételni tudom, hogy "rövidrezáró nyomógomb" nevezetű alkatrész nem létezik.
("záró nyomógomb" van, esetleg "nyomva záró nyomógomb" vagy "nyomásra záró nyomógomb" is, de "rövidrezáró nyomógomb" nem létezik.A korábbi képen pedig 1 áramkörös kapcsoló látható. 2A/250V a terhelhetősége.
-
mr_ricsi
veterán
válasz
andrade #9007 üzenetére
"Azt tudod hogy a te vezérlőd az indításkor 12V-ot ad egy ideig a ventillátornak hogy biztosan elinduljon? Ezt csak IC-vel lehet megcsinálni."
Szerintem egy soros kondival is meg lehet. Vagy esetleg Nobel-díj járna nekem az ADSL modemembe épített szabályozott ventilátor miatt? -
mr_ricsi
veterán
válasz
andrade #9001 üzenetére
A képen csak 3 szabályzó látható. Ebből az AC egy prociventi, a másikat te magad barkácsoltad egy Remix potméterből, ezért egyik sem érv abban a vitában, hogy mi a szabályozási tartománya egy házhűtőnek. A másik 8 cm-es ventin lévő szabályzó nagyon homályos, ezért nem ismerem fel, hogy honnan származik. A Tt potmétere pedig nem látható a képen.
Az FSP táp pedig szintén nem érv, mert az nem házventi, valamint annak a szabályzását a táp igényeihez igazították, és csak azért nem álló ventivel indul, mert mindig kell a levegőt mozgatnia.Summa summarum: ha a Tt ventire feldugod a gyári potis szabályzóját, akkor lesz 1 (azaz egy) db bizonyítékod arra, hogy a házventi szabályzók többsége nem állítja le a ventit.
És én most nem abba kötöttem bele, amit állítottál, hanem amilyen módon ezt bizonyítani akartad!
-
jozsi252
veterán
válasz
andrade #9001 üzenetére
Gyári 20-as CM-ek leállnak nekem. Illetve gyári 12-es CM is leáll. Valamint Swif2 venti is leáll nekem teljesen. Swif2-t elvileg 7-13V között lehet állítani.
Elhiszem hogy van ami nem áll le, illetve ez vezérlő meg venti függő is, én csak a saját tapasztalatom osztottam meg hogy nekem leállnak teljesen.
Illetve ez szerintem nagyrészt a ventivezérlőtől függ. Mivel nekem a Scythe Kaze Master II
Feszültség kimenet: 3.7 V (±10%) - 12 V (±10%) A ventik nagyon nagy százaléka 3.7V-on már nem müxik. Így leáll teljesen. Szóval ez ventivezérlő függő.
-
jozsi252
veterán
válasz
andrade #8998 üzenetére
Nem állítom azt hogy mindegyikkel.
"de gondolom én hogy olcsóbbal is lelehet állítani OFF-ra a ventit." Azért nem azt írtam hogy 100%-ra mindegyikkel, csak hogy gondolom hogy lelehet állítani. Legalábbis ismerősnek más típusú Scythe ventivezérlője van, és ő is letudja állítani a ventiket.
-
TAKÍÍ
tag
válasz
andrade #8961 üzenetére
Köszönöm a válaszokat. Igen ez valami Pattintós lesz. Csak hova? rákerestem nem találtam Infót róla. De megnéztem és nem lehetetlen küldetés. Ugyanis az alja levehető. Az alsó részt a felső vázhoz valami Gumi dolgok, rögzítik. Tehát szétszedem és a felső kereten meg vannak lyukak. de egyébként elég kis komoly dolog, mert kb ilyen gumi pöckökön "lebeg" az egész ventillátor. Tehát 0 rezonancia. az ára még furább, mert elég olcsónak találtam, a többihez képest. Vettem vele most Artic Coolingot, drágábban, De nem néz ki ilyen "jól " .
JA hova tenném? Ház hűtőnek...Tehét nem CPU ra. Mert arra nyolc centis kéne. Bár jól nézne ki a CPU-n.
Ja a Winyo előtt lesz.. Valahogy...Igazándiból oda nem 9 centis való a gép szerint hanem 2 nyolc centis, De én gondoltam valahogy rárakok egy ilyet mert elférne pont, halkabb jobban hűt.
-
-
Drizzt01
őstag
-
AssAssynn
addikt
válasz
andrade #8890 üzenetére
Elírták. Ezért kell a hivatalos oldalukat nézni.
A 145,8 az m^3/h, nem CFM.
Egyébként a kérdezőnek írom, hogy az adatok alapján halk és ehhez képest jó légszállítású ventilátor. -
szbalogh
addikt
válasz
andrade #8804 üzenetére
3 eres. De ilyet még nem láttam! A föld és a 12+ fel van cserélve a ventiben. Kiszedtem a tápból és rátettem alaplapra... semmi. Vissza... megy. Nézegetem és látom, hogy a piros és fekete fel van cserélve. Kipróbáltam egy liion cellával és valóban a szélső vezeték a +12. Átforrasztottam a két kábelt, most jó. Viszont így a tápban nem fog menni.
Persze nagy gond nem lehet, mert legfeljebb a pwm-es ventit teszem a tápba alaplapról vezérelve de az eredeti tápventi szép kék ledes és azt akartam mindenképpen a tápba...este zavaró lenne ha erősen világítana.
Amúgy egy g530-as processzor uatx-es lapban lovo memóriákkal, 2db hdd a rendszer az Asus a-45ga 450W-os táppal. SZerintem passzívan is elmenne.
Ja a táp nem szabályozza a ventillátort, mindig maxon megy -
válasz
andrade #8804 üzenetére
Végső soron lehet 3 pinest is PWM szabályozni, csak építeni kell hozzá egy 12v-os PWM modult. De a hagyományos értelemben vett pc-s 4 tűs pwm szálas vezérlést nem lehet alkalmazni direktben (illetve mégis: *). Ha viszont szeretné felülírni, van lehetősége egy hőfokfüggő kapcsolást megépíteni külön a tápventinek, fix 12-ról hajtani az áramkört és úgy az alaktrészek cseréjével/hangolásával állíthatja a fordulatszámot.
*=Vaaagy ha szigorúan veszem a kérdését. Akkor igenis építhet szintén külön áramkört, ami átfordítja a másik 2 venti által is használt PWM jelet, amit az alaplaptól kapnak, egy feszültségszabályzó áramkörbe. Bár erre a célra ez minden bizonnyal fölöslegesen túlbonyolított, nem is mentem technikai részletekbe. Ha érdekel kedves szbalogh, keress meg priviben, csak bedobtam, hogy ilyen is van... -
K_Gabor
tag
válasz
andrade #8773 üzenetére
USB miatt talán nem kell aggódjak.3 db-ot használok egyszerre de azt is monitoron és a lapon csak 1 USB van használva amibe a monitor van kötve.
Csak felmerült bennem,ha lesz 2 új ventilátorom a házban,akkor inkább jobban a tápra bíznám a dolgot az úgy is zsír új,és ha lehet minél inkább levenni a lapról a plusz terhelést még ha az nem is túl nagy. -
n1l
csendes tag
válasz
andrade #8774 üzenetére
A vezérlők épp azért adnak 12 V- közeli értéket a beállítástól függetlenül !!!, hogy elinduljon a venti biztosan. Az én Corsair 20cm -es ventim pl. meg sem mozdul 5 V-on de megy 4 V on is ha már forog! Mind az inditási, mind a tartási fesz. modellenként különbözik, de sajna ritkán közlik a gyártók a tényleges min. feszültséget.
-
mondomén
őstag
válasz
andrade #8761 üzenetére
Hogy oszinte legyek nem tudom melyik a hid.
Keress egy kepet a fentebb irt laprol, nem nyultam hozza szoval ugyan olyan van rajta.
Szerk.
Talaltam meg egy 3 pinest. Nem is kell mar eloszto.gondolom a tápot is ra lehet dugni, mert annak is van egy4 pines dugoja. Viszont azt meg soha sem kotottem ra, anelkul is elvolt.
-
mondomén
őstag
válasz
andrade #8758 üzenetére
Haat ugytunik.
Asrock m3a785gxh, ilyen lapom van. Nem egy durva gep, csak netezek meg HD-t nezek. Nem tudom ez mennyit szamit. Amugy nincs es eddig nem is volt radugva semmi. (2eve van meg) eddig 2db 3 pines es 1 db 4 pines csatit talaltam. Ugye a negyesen van a proci huto, az egyik harmason meg a haz hatso ventije. Azert kellett az Y mert eddig nem vettem eszre ezt a hidas fan-t vagy mit. De ha erre is ra lehet dugni akkor nem kell Y. Rosszol gondolom?
-
AssAssynn
addikt
válasz
andrade #8681 üzenetére
VGA=videokártya.
Feanor1031: Ha egy házszellőztető ventilátor leállásától túlmelegedett a VGA az nem jó jel. :/ Tuningolod?
Egyébként állíts be neki saját ventilátorprofilt az AfterBurner-el.
A hátsó ventilátor teljesen meg is halt amúgy? Ha igen, akkor annak a helyébe mindenképpen vegyél új ventilátort (tehát hátulra), plusz felülre is vehetsz még egyet, vagy ha úgy látod jónak, akár kettőt is. AC F12 jó is lesz. -
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
válasz
andrade #8595 üzenetére
Igen, egyik ismerősöm is azt mondta, hogy lehet, hogy az oldalsó úgy megkavarná az egészet, hogy rosszabb lenne mint csak a hátsóval.
Na mind1, kipróbálom elsőnek, hogy csak hátra teszek, aztán meg majd megálmodom. De látatlanban elég lesz nekem hátra.Érdekesség, hogy láttam olyan házat amin oldalt egy hatalmas ventilátor van beépítve. Majdnem akkora, mint mega az oldallap. Az amúgy nem kelt turbulenciát?
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
válasz
andrade #8590 üzenetére
Nem írtam, mert csak úgy van.
Az intelnél van lehetőség oldalirányban felszerelni, amdnél csak függőleges irányban.Hát ez az, de annyira nem gáz, mert mint mondtam, kisakkoztam, hogy hátra beteszek egy 120-ast és az kiszívja a meleg levegőt. MEg még oldalra is be tudok tenni egy 140-es ami nyomatja be a hideget.
A kérdés csak az hoyg elég csak hátra, vagy oldalra is tegyek, illetve hogy milyen márkát vegyek (ne legyen hangos).
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
válasz
andrade #8589 üzenetére
Ezt értem, de nekem nem ilyen a mostani, és ebből adódóan a problémán se azonos a te elrendezéseddel.
Ezért is írtam le konkrétan, hogy ami nekem van alaplap, arra az Arctic 13 (processzorhűtő) csak úgy rögzíthető, hogy lentről felfelé megy át rajta a levegő. Ezért gondoltam, hogy a ház hátuljába is beszerelek egy 120-as ventilátort.
Milye furatok? Az alaplapon nincs furat. Ha meg a ház hátát mondod, akkor nem értem, hogy jött az egyértelmű. -
J0shu4M1ll3r
senior tag
válasz
andrade #8587 üzenetére
Igen, többnyire, de pl a CoolerMaster házakból is van sok,a mi felül is ki van fáúrva, hogy oda is lehessen ventilátorokat tenni.
Az processzoron van egy Arctic 13. Azt AMS-s alaplapokra úgy lehet feltenni, hogy a VGA felöl szívja a levegőt, és fefelé fújja ki. Máshogy nem lehet megtenni, csak az intel lapoknál, mert ahhoz adnak egy keretet a processzor köré, amire fel lehet úgy is tenni a hűtőt, hogy a ház eleje felöl szívja és hátra fújja ki." Több fajta is van van rácsos és van sima fordítható Többnyire furatok vannak a házon és négy csavarral fel lehet tenni a ventillátorokat."
Ezt hogy érted? Nem ház htőről beszélek, hanem processzor hűtőről.
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
andrade #8572 üzenetére
1. Megfogom a csavarhúzot!
2. Átlagban 1 ventilátor 4 csavart tartalmaz!
3. Finoman kicsavarom a csavarokat.
4. A csavarokat olyan helyre teszem ahol megtalálom.
5. A levett ventilátort tetszőleges helyre tehetem (mozgatható).
6. A 4. pontban letett csavarokat belecsavarozom a kiválasztott helyre tett ventilátorba. -
dfsz34
őstag
válasz
andrade #8551 üzenetére
Én arra gondoltam, hogy kifújatok levegőt, nem be.
Ezáltal a CPU hűtő lamelláiról illetve a gpu ventillátora által kifújt meleg távozna a rövidebb úton is. Ez hatásosabb lenne szvsz mint befújatnifőleg a gpu miatt, mert a cpu hűtő és a hátsó venti egyvonalban van, az okés és a proci tényleg nem meleg, max 43-44 fokot mértem még játékok alatt is (i5-2400), de a gpu (HD4870) az tud melegedni rendesen, azt akarom oldalról megtámogatni
majd még utána olvasok, ez áramlástechnikai kérdés
-
AssAssynn
addikt
válasz
andrade #8544 üzenetére
Bizony. Ezek a 12mm-es ventilátorok elég gagyik. :/
dfsz34: Az oldalventilátor felszerelése attól függ, hogy milyen "magasságban" vannak a furatok, s hogy milyen a VGA hűtője.
25mm-es ventilátor amúgy biztos nem jó? Ha tudod, próbáld ki egy már meglévővel, hátha befér. Az lenne az igazi, ha mindenképpen szeretnél egyet. -
magedla
tag
válasz
andrade #8133 üzenetére
Köszönöm a segítséget, azt hiszem, hogy maradok a 3pin-es ventilátoroknál, ha már itt van a jó kis szabályzó a gépemben. Tegnap egyébként beszéltem a PcGear-rel egérpad és venti ügyben, ők azt mondták, hogy sok PWM ventilátornak lett morgó hangja a feszültségvezérléstől. Nos, ezt mindenképpen el szeretném kerülni.
Egyelőre erre hajlok leginkább: Noiseblocker BlackSilent Pro PK2 140mm, de jó lenne meghallgatni egy általad is javasolt költséghatékony Revoltec AirGuard-ot, mert azért jelentős árkülönbség van köztük. A kettő között van érdemi különbség zajban és szabályozhatóságban? (Mintha azt olvastam volna, hogy az AirGuard gyári spec szerint 9-12V között üzemel. Az egyik tesztben mondjuk 7V-ig tudták levinni.)
-
magedla
tag
válasz
andrade #8130 üzenetére
Ehhez kapcsolódóan megkérdezhetem, hogy akkor mi történik, ha PWM-es ventilátort kötök egy 3pin-es csatlakozókkal rendelkező szabályzóra? (Konkrétan: Lamptron FC5V2 és Thermalright TY-140 esetében) Lenne így lehetőségem a fordulatszám csökkentésére?
A korábban feltett kérdésekre eddig még nem érkezett válasz, így folytattam a kutakodást.
A TY-140-ek 140-es helyre való rögzítésére a következő megoldást találtam:
- A Noctua NF-P14 FLX-hez adnak egy ilyen adaptert, ami éppen a fent vázolt problémát hivatott megoldani, azaz a 120-as ventilátorhelyekkel rendelkező fan-t a 140-es helyekhez lehet rögzíteni. Így néz ki: fém adapter, teljes bundle. Ilyet vajon lehet kapni Noctua-éknál külön?
- Az általam keresett lapos, fémből készült átalakítóra egyetlen példát találtam, a Koolance gyárt ilyet. Azon túl, hogy a 12 dolláros ár elég borsos, ezeket főleg radiátorokhoz javasolják használni. Nem mellesleg nem ehet beszerezni Magyarországon.Ami pedig a TY-140 ventilátor alternatíváit illeti, ezeket találtam teljesítmény és zaj terén megfelelőnek, természetesen LED-ek nélkül:
- Scythe Slip Stream 140 - SM1425SL12H - 2650 Ft: Itt a 120-as rögzítőhelyek sajnos továbbra is gondot jelentenének. Ez a típus 1700 rpm-en üzemel, amiről a tesztek szerint jól lassítható. 1000 rpm-ig halknak mondható, de 800 rpm-en is elegendő levegőt szállít. Van 800 és 1200 rpm-es verziója is ugyanennyiért. A csúszócsapágy és az alacsony, 20000 órás MTBF viszont elbizonytalanított.
- Thermalright X-Silent 140 - ha jól láttam, sajnos már nem elérhető itt Magyarországon, sőt a Newegg-nél is Deactivated - amúgy 10-12 dollár volt: Ez lehetett volna az egyik legjobb választás. Az xbitlabs tesztjének (kicsit outdated - 2009) egyik győztese, csendes és sok levegőt szállít. Folyadékcsapágyas, 50000 óra MTBF. Kapható ez még valahol?
- Prolimatech Vortex 14 Blue - 3100 Ft: Sajnos ez is csúszócsapágyas, az MTBF-re nem találtam adatot. 3pin-es 140-es rögzítőhelyekkel. Többen ajánlották, elgondolkodtató.
- Bitfenix Spectre Pro All Black 140mm - 4000 Ft: 3 pin-es csatlakozó, 140-es rögzítőhelyek, több "fog test" szerint a Silverstone AP121-hez hasonlóan koncentrált légoszlopot képez. Folyadékcsapágyas és elvileg a hangja is elég visszafogott (MTBF-et nem találtam, de az FDB miatt jobban kellene bírnia a csúszócsapágyasnál).
- Be Quiet Shadow Wings T14025-MR-2 - 4100 Ft: 2 év gar és 4700 Ft: 3 év gar: Rifle bearing, ami elvileg = FDB, 200.000 óra MTBF, wow. 3 pin, 140-es rögzítés, no LED. Kevés tesztet találtam, de azokban jó véleménnyel voltak róla. A honlap pedig talán a leginformatívabb, amit mostanában láttam, hands down, Be Quiet!
- Noiseblocker BlackSilent Pro PK2 140mm - 4300 Ft / 6 év garancia!!: Itt nagyjából minden stimmel, 3-pin, 140mm, 1200 rpm-ről jól lassítható. HD bearing, 140.000 óra MTBF. Nagyon gazdag bundle jár hozzá, van itt harisnyázott rövid és hosszú (20 és 50 cm) kábeltől kezdve, gumikereten keresztül a rezgéselnyelő szilikon pöckökig minden.És akkor még ott van a sok, ezeknél is drágább 140 mm-es ventilátor, mint a Noctua NF-P14 FLX (7600 Ft), PHANTEKS PH-F140TS (7000 Ft), NZXT FX-140LB Enthusiast Performance (5500 Ft), Be Quiet! Fan Silent Wings 2 (6500 Ft), de tekintve, hogy hármat szeretnék venni és csak házventilátornak tervezem használni őket, ezek már tényleg kívül esnek a kategórián, amiben kutakodok.
Esetleg az olcsó modellek közül Revoltec AirGuard 140 (1400 Ft)?
Ha valakit egyébként érdekelnek további típusok, itt elég jól összeszedték a 140mm-es kínálatot 2011 vége felé.Az lenne a kérdésem, hogy tudjátok-e javasolni bármelyiket a fent említettek közül vagy van jobb alternatíva a piacon? Esetleg maradjak az eredetileg kinézett TY-140-eknél 1700 Ft-os ár mellett és fabrikáljak magam valamilyen rögzítést?
Egyet a ház elejébe tennék, hogy friss levegőt szívjon be kintről, kettőt pedig felülre, vízszintesen. A háromnak persze nem muszáj azonos típusúnak lennie, a lényeg az lenne, hogy ha lehet, összességében halkabbak legyenek a gyári Lian Li ventilátoroknál és ne világítsanak.Köszi előre is!
-
dauphin
aktív tag
válasz
andrade #8060 üzenetére
Köszönöm a tippet.
És arra a felvetésemre, hogy két 8 cm-es ventilátorral kiváltsam a jelenlegi zúgó ventilátoromat, szerintetek? Van létjogosultsága ennek az elképzelésemnek? Vagy jobb lenne egy 12 cm-est beleszuszakolni, bár el nem tudom képzelni, hogy a jelenlegi helyén hogyan is férne el.
-
lehella
senior tag
válasz
andrade #7998 üzenetére
Köszönöm, akkor a méret az legalább megvan már, következő kérdés az lenne hogy kinéztem ezt a ventit: ARCTIC COOLING F12 TC, de nem tudom hogy a PWD-t válasszam vagy ezt. Elvileg a TC az automata hőfokszabályzós. Másik amit nem értek, hogy miért van egyes hűtőventiken 4 eres vezeték? Nekem most Asrock alaplapom van, és a 4 vezetékes procihűtőmet tudom szabályozni UEFI-ből és az Asrock gyári progijából is, de a 3 vezetékes házhűtőmet pedig nem. A régi gépen simán tudtam Speedfanból szabályozni a 3 vezetékeseket.
-
bluobluo75
őstag
válasz
andrade #7969 üzenetére
Ha nincs jobb és szerinted jó, kipróbálnám, de ha picit hangos sem annyira gond mert van egy ventiszabályzóm így lehetne állítani rajta, az első 14 centisen, és a hátsó 12 centisen is
-
bluobluo75
őstag
válasz
andrade #7965 üzenetére
A Revoltec Airguard elég halk?
Az Enermax tápjaiban olyan venti van, hogy csak akkor hallható, ha közelhajolsz hozzá
Lehetőleg olyan kéne ami nem, vagy csak nagyon minimálisan hangosabb a tápomtól, de a légszállítása akkora, hogy érdemes legyen úgy betenni, hogy kellően lehűtse a gépben lévő hardvereket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy ruhás topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Trollok komolyan
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Milyen légkondit a lakásba?
- Yettel topik
- Sorozatok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Kolink Observatory MX/HF ventilátor szettek - 4x 120 mm
- COOLER MASTER MASTERFAN SF360 ARGB HŰTŐ
- Cooler Master SickelFlow 120 ARGB ház ventilátorok eladóak /Garanciás/
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged