-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fr3eWar
őstag
válasz
8nemesis8 #8941 üzenetére
Ott ahol laksz be kellene menni egy nagyobb számítástechnikai boltba és megkérdezni hogy tudnak-e neked hozni ilyet. Én annó a noiseblocker-jeim így hozattam egy kecskeméti boltba és nem volt 100 forint különbség sem pesti boltokhoz képest. Attól hogy nincs alapból az árlistájukban még általában tudnak hozni mert mindegyik ugyanabba a néhány nagykerbe jár. Szerintem ennyit megér pontos típus egy telefon vagy elküldesz néhány e-mailt.
Sok mindent vettem már itt helyi boltokban ami nem volt a listájukon, és volt amit azután vettek fel miután én rendeltem (pl usb3-mas pendrive stb.) -
Fr3eWar
őstag
válasz
8nemesis8 #8934 üzenetére
Itt kapható is, nem drága cserébe kiváló minőséget kapsz.
-
AssAssynn
addikt
válasz
8nemesis8 #8920 üzenetére
Ha csak egy ventilátort akarsz szabályozni, akkor tudsz venni olyan ventilátor szabályzót (ez a neve), ami csak egy, vagy néha kettő-három ventilátort tud szabályozni, ezt úgy tudod állítani, hogy a gépház hátuljába, a PCI hátlapoknál lesz egy potméter és azt tekergeted.
Viszont, ha komolyabbat akarsz, vagy több ventilátort szabályozni, esetleg jobban tetszene az, hogy a gépház elejében van a szabályzó, akkor tudsz olyat is venni.Pár keresős mintakép, hogy lásd miről van szó:
LINK1 ; LINK2 ; LINK3 -
andrade
senior tag
válasz
8nemesis8 #8894 üzenetére
Bármelyik ventillátor szabályozható potméteres szabályzóval vagy ahol melegedő felület van ott termisztoros szabályzóval.Ehhez elég a két vezeték a piros fekete.
A harmadik az alaplapra téve a fordulatszámot jelzi csak.
A nagyon halkra nem tudok tippet mert ezek 3000 felett pörögnek és az zajjal jár.Független a nagyságától.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Lian Li UNI FAN TL LCD ventilátor szettek, fekete, normal/reverse blade
- Noctua ventik 6db
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- COOLER MASTER MASTERFAN SF360 ARGB HŰTŐ
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest