- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grózi
Topikgazda
válasz
Drizzt01 #20522 üzenetére
Passz,nem találkoztam még vele.Hova kell neked ilyen keret nélküli venti?
(#20523) scope2007 Pedig felesleges annyi..Elöl 2 db befúvó 140-s,hátul 1 db és felül a radin push-pullba 4db bőven sok-igazából kompaktnál a push-pull se sokat hoz.
(#20524) 3800+Normális és eltaláltad az az rpm-evidens hogy csak egyről veszi. -
Grózi
Topikgazda
válasz
Drizzt01 #19267 üzenetére
Írtam már,teszteltem-nem nagy szám.
Simi37 Nem nagy szám lemelegíteni egy hőlégfúvóval.A gap pad biztos ki van már száradva és akkor a venti csere se sokat segít.
daehunAz Arctic-t kerüld,sokszor leírtam.5-600 FT egy 4 pin Y-kábel és az ajánlott ventiket megtalálod az összefoglalóban.Ha a 380-ra nem sajnáltad a pénzt,akkor a ventikre se sajnáld... -
Grózi
Topikgazda
válasz
Drizzt01 #19251 üzenetére
Nekem volt ilyen piros,140mm-ben.Ha rákeresel a Riing-re,ki is dobja a tapasztalataim.Nem rossz venti,de elsősorban dizájnelem-kevesebbért is van jobb,viszont az nem világit.
HAX Ezek ipari szerver ventik,asztali gépbe felesleges-kivéve ha meg akarsz süketülni.Pár fokot nyerhetsz velük,de annyit szerintem nem ér. -
Grózi
Topikgazda
válasz
Drizzt01 #18327 üzenetére
Ami azt a teljesítményt tudja,olyan olcsóbba nincs sajna.
nakos1212 Igen,a Cooltekkel jobban jársz!
abridabri Topicot tévesztettél,de szerintem elviszik passzívan-mondjuk ezen áron én inkább lőnék egy jobb bordát apróról.
schawo Írtam vízhűtés topicba,gyenge és hangos.Írtad hogy hang nem számít,írj egy árkeretet+ radi vastagságot és úgy ajánlok szívesen. -
Grózi
Topikgazda
válasz
Drizzt01 #18160 üzenetére
jó választás csak nehéz mostanában kapni.Ha elfér (120-s furat,de 140-s méret)és kell a brutális teljesítmény akkor a Viper R-t(AK-FN073) is ajánlom figyelmedbe!800 rpm-ig halk és olyan mennyiségű levegőt mozgat meg már ezen a fordulaton is amire más venti sosem képes.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Drizzt01 #10777 üzenetére
En biztos, h nem fogom javasolni... nagyon hamar megjon a hangja, de a teljesitmenye sehol...
Brocken bordan volt nekem, de nagyon hamar lehajitottam !
Legnyomast nezz amugy, bordahoz es radihoz az kell, de a viper csak papiron nagy szvsz, irrealisan is, mert ha ast megnezel, a legnyomasi ertek messze alulmarad... szoval furan mernek akasaek
-
SRII
őstag
válasz
Drizzt01 #10768 üzenetére
Akasa az egy jó kis venti és nagyon jól szállítja a levegőt, bár a zajszint nem egy Nochtua de az árban mindenképp előnyösebb, ..érdemes nézelődni mert már olyan villogással és színekkel ellátott ventik vannak hogy könnyen akar egyet az ember magának, én most enermax-ot nézegettem, állítható színponpával,
-
SRII
őstag
válasz
Drizzt01 #10765 üzenetére
akkor ez neked való pc.. [link]itt!
-
krichd1
addikt
válasz
Drizzt01 #9328 üzenetére
Arra figyelj, hogy a radiátor hűtésnél a legfontosabb a "static pressure" érték, sajnos ezt nem mindig adják meg a gyártók, teszteknél is nagyon ritkán mérik, így csak a tapasztalatokra lehet alapozni vmelyest. Én a Kama Flow 2-vel tennék egy próbát, árban sem túl vészes még. Ha van szabályzód, akkor érdemesebb a nagyobb fordulatú modellt választani.
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
Drizzt01 #9054 üzenetére
Semmi, csak ezek, amiket linkeltél, nem olyan ventik amiken nem vacillálni kell meg ajánlgatni, ezek olyanok hogy megveszed a boltba mert 140 es venti kell, aztán pont, annyit tud amennyit tud. Amiket xtevo linkelt, az az a kategória amiről már érdemes beszélni.
BeQuiet ventikről amúgy mit tudtok azon kívül hogy drágák? Bepróbálta már valaki?
-
xtevo
őstag
válasz
Drizzt01 #9050 üzenetére
Nm. Amik ekkora méretben jók szerintem: Scythe Slip Stream 140mm vagy Bitfenix Spectre 140mm
De ha a zajra és a légszállításra figyesz, nem nagyon tudsz rosszat venni. -
Kreash
aktív tag
válasz
Drizzt01 #8891 üzenetére
Szia.
Látom érdeklődsz a Prolimatech Blue Vortex Blue Wings - 140mm ventik iránt.
Ha ráér neked, akkor okt. másodika után tudok mondani valamit elvileg akkor kapom kézhez őket.
Rendeltem 4et pcgeartöl, de mellette még 2 db kisebb ventit is, ami nincs náluk jelenleg, ezért lassabban kapom meg, holnaptól meg zárva vannak
Keresgéltem a ventikről infót neten, de túl sokat nem találtam/ja és a légszállítás tényleg elvan írva, azt én is néztem vagy 2 hete/
-
AssAssynn
addikt
válasz
Drizzt01 #8718 üzenetére
Nézz szét annak a boltnak a kínálatában, ahonnan rendelsz, hátha árulnak még valami jót, ami nekem nem jutott eszembe. Ha mindenképpen halk ventilátorokat szeretnél, akkor ezekhez hasonló paraméterűeket keress. Tehát a dB érték ne legyen több 12-nél (bár már a 15 is nagyon halk, de tekintve, hogy nem tudom, hogy mennyire vagy érzékeny erre, ezért minél inkább minimalizáljuk ezt az értéket).
A légszállítás pedig m³/h-ban megadva min 60 legyen, CFM-ben pedig min. 35. -
AssAssynn
addikt
válasz
Drizzt01 #8716 üzenetére
Szia.
Coolink SWiF2 1200
8,5 dB - 60.4 m^3/hNoctua NF-S12B FLX
Viszont ennek nem az alap értékei, hanem az L.N.A.-sak:
10,6 dB - 75,8 m³/hHirtelen ennyi.
-
TaaT
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cooler Master SickelFlow 120 ARGB ház ventilátorok eladóak /Garanciás/
- Lian Li UNI FAN SL-INF 120 mm fekete ventilátor szettek
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Noctua NF-F12 industrialPPC-3000 PWM 120mm - 1db
- Lian Li UNI FAN TL LCD ventilátor szettek, fekete, normal/reverse blade
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest