- Leica fotós markolat iPhone-ra
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Netfone
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bluobluo75
őstag
Üdv!
Végre tegnap megjött a 3 darab Alpenföhn Wing-Boost 2 Royal Blue Plus 2 140 házventi a PHANTEKS ENTHOO PRO M MIDI-TOWER - FEKETE AKRIL ABLAKOS házhoz,
[link]
viszont amit nem értek, hogy a szállításkor kaptam egy ajándékot is, nem bontottam ki, mert úgysem tudnám a gyári csomagolása szerint visszatenni, de szerintem esernyő: [link]
Nem tatáltam a neten semmit erről, tudja valaki mi a menete ennek?
3 venti után jár 1 esernyő? vagy, hogy van? -
bluobluo75
őstag
Bocsi a tulbuzgásomért, de biztosra kell menjek, akkor a Thermalright TY 147A is jó előre?
Amúgy az alsó rész annyira nem zavar, lényeg, hogy a videókártya telibe kapja, úgy, hogy mindenféleképp elölről jöjjön be a hideg levegő, Zotac GTX 1070 AMP Extreme kari lenne benne ha találok végre értelmes áron.
Lényegében az egész gépfejlesztés e kártya körül mozog
De ha mégsem a Thermalright TY 147A lesz, tudnom kell melyik Alpenföhn Wing-Boost 2 változat, mert sok van, sokféle szinü, és aránylag jó volna azért ergonómiailag is kinézne valahogy, mivel a ház bal oldala teljesen átlátszó! -
bluobluo75
őstag
Köszi szépen nagyon rendes vagy!
Érdekes, hogy pont olyan házba pont olyan ventit szeretnék!
Akkor ha hátra jó, akkor előre is biztos jó a Thermalright TY 147A nem?
Érdekes, hogy e helyett a Alpenföhn Wing-Boost 2 ventit ajánlották, pedig biztos az is jó, de mint ha a TY 147A-nak jobb volna a légszállítása nem?(#25285) Grózi: Érdekes módon azt is forgalmazzák.
Fura, hogy lenézően beszéltek róla a wing-Boost-hoz képest
[ Szerkesztve ]
-
bluobluo75
őstag
Üdv!
Érdeklődtem az egyik boltnál, hogy a PHANTEKS ENTHOO PRO M MIDI-TOWER - FEKETE AKRIL ABLAKOS házba ha 3 db Thermalright TY 147A hűtőt vennék, miként férne bele, és azt mondták, hogy ez a fajta felejtős.
Helyette inkább a Alpenföhn Wing-Boost 2 14 centis ventije szerelhető bele, a Thermalright TY 147A talán előre befér, de hátra nem
Nekem tutira kellene egy jó fajta extrahalk venti aminek jó a légszállítása, és egész biztos befér ebbe a házba!
Tudnátok mondani valami tuti tippet?
Kettő előre, egy hátra.
Köszönöm előre is![ Szerkesztve ]
-
bluobluo75
őstag
válasz
fogtunder #24874 üzenetére
Mert most sima Scythe előlapi szabályzópanelom van, megszoktam már, de az új házba már nem fér be.
(#24877) Bacusuz: 3 darab Thermalright TY 147A ventihez kéne, 2 előre (besziv), 1 hátra (kifúj) PHANTEKS ENTHOO PRO M MIDI-TOWER - FEKETE AKRIL ABLAKOS házba. [link] Igen Asrock z77 extreme 4 lapom van.
[ Szerkesztve ]
-
bluobluo75
őstag
Sziasztok!
Korábban említettem, hogy szeretnék venni 1 PHANTEKS ENTHOO PRO M MIDI-TOWER - FEKETE AKRIL ABLAKOS házat, és a legutóbbi ittjártamkor házventillátornak Thermalright TY-147A lett ajánlva, mivel halk, és jó a légszállítása.
Most olyan kérdésem lenne, hogy a fent említett házba kívülre vagy máshova létezik-e valamilyen ventillátor szabályzó, kicsi, olcsó, megbízható. 3 venti szabályzásához kellene. Mivel a házba csak a DVD írót tenném, külön szabályzó sajnos nem fér.
...valahogy nem bízom a szoftveres megoldásban. -
bluobluo75
őstag
Eddig okés,
de jó volna tudni azt,hogy tényleg belefér-e a Phanteks ENTHOO PRO M ACRYLIC házba?
-
bluobluo75
őstag
Akkor meg lehet a Thermalright TY-147A ventit választom, az mondjuk cpu hűtésként nállam már bevált legalább is a Thermalright mint név, mert nem tudom milyen venti lehet pontosan rajta.
A be quiet is van is halk is, de azért nem említettem mert nem ismerem az idejét, pontosabban,hogy mikor murdel ki.
Érdekesség,hogy a bolt ahol már lassan törzsvendég vagyok Thermalright márkáról alig hallottak.
Köszi! -
bluobluo75
őstag
-
bluobluo75
őstag
válasz
bozont #24643 üzenetére
Na az jó volna! Köszi!
Még épp ráér, ebben a hónapban már nem, inkább lehet januárban ha lesz belőle valami.
(#24644) Grózi: Néztem az összefoglalóban mi mi, nem igazán értem ezt, de azt tudom, hogy a venti tudomásom szerint 3 pines. Olyat lehet, hogy nem a Biosban hanem win7 vagy win10-ben lehessen állítani szoftveresen a ventiket? -
bluobluo75
őstag
Sziasztok!
Lenne egy Phanteks Enthoo Pro M Acrylic ház kiszemelve, és az érdekellne, hogy érdemesebb lenne kicserélni a házventijeit pld.: Be Quiet Shadow Wings Pwm változatúakra?
Vagy maradjon a gyári?
Úgy szeretném, hogy lehessen állítani a fordulatszámot.
Asrock Z77 Extreme 4 alaplapom van. -
bluobluo75
őstag
Üdv!
Szerintetek ez a hőmérséklet
elfogadható a jelenlegi konfigommal (adatlapomon) 24 fokos szobában mérve? -
bluobluo75
őstag
Üdv!
Minőségileg, élettartam szempontjából melyik jobb az Enermax, vagy a Be Quiet?
-
bluobluo75
őstag
-
bluobluo75
őstag
-
bluobluo75
őstag
-
bluobluo75
őstag
Üdv!
Melyik az a minőségi 12 és 14 centis ház venti amelyik a leghalkabb és leghatékonyabb?
Aeroengine 2 házba kellene és ezzel vezérelve: Kama panel 3
Lényeg lenne a minnél nagyobb légszállítás, minnél tovább működjön, a leghalkabb, és ne lenne drágább 5-6ezertől!
Köszönöm előre is![ Szerkesztve ]
-
bluobluo75
őstag
-
bluobluo75
őstag
Üdv!
Ez a Be Quiet! Shadow Wings is hasonló minőségű halk hűtő mint a Wing-Boost?
-
bluobluo75
őstag
válasz
andrade #7969 üzenetére
Ha nincs jobb és szerinted jó, kipróbálnám, de ha picit hangos sem annyira gond mert van egy ventiszabályzóm így lehetne állítani rajta, az első 14 centisen, és a hátsó 12 centisen is
-
bluobluo75
őstag
válasz
andrade #7965 üzenetére
A Revoltec Airguard elég halk?
Az Enermax tápjaiban olyan venti van, hogy csak akkor hallható, ha közelhajolsz hozzá
Lehetőleg olyan kéne ami nem, vagy csak nagyon minimálisan hangosabb a tápomtól, de a légszállítása akkora, hogy érdemes legyen úgy betenni, hogy kellően lehűtse a gépben lévő hardvereket[ Szerkesztve ]
-
bluobluo75
őstag
Üdv!
Egy régi fekete Aeroengine II házhoz tudnátok olyan ventit ajánlani előre (14cm) hátra (12cm) ami olyan halk mint az ENERMAX minőségi tápjain van és a légszállítása jelentős, továbbá nem kelt szélzajt?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest