Új hozzászólás Aktív témák

• szasanyi

félisten

válasz abdulka1 #36637 üzenetére

Köszi. :) A rács egy CM Cosmos ház tetején volt, mondhatni gyári darab csak méretre kellett vágnom. Az eleje jobb lett volna, de azt az íves alsó része miatt nehézkesebb lett volna megfelelően kialakítani így az megmaradt.
    Amúgy nehéz ügy, mert többnyire nem vállalnak ilyen (vagy hasonló) perforált lemez elkészítését vagy olyan drága (hidegen sajtolás vagy lézervágó + festés) amin gondolkozni sem érdemes inkább házat cserél az ember.
    A P350X frontja két oldalt előre be van vágva a LED sáv miatt, szóval csak mögüle kellett kiszerelnem a a dupla falát és a LED világítás műa. léceit majd alul-felül elvágni és a középső - megfelelő méretű téglalap - kiesett. Ezután mögé illesztettem a rácsot és elektromos ragasztópisztollyal a front mögötti részen több ponton rögzítettem. Mondhatni így egyszerű volt.
    Sajnos az ilyen, zárt elejű házak rosszul szellőznek hiába vannak a front két oldalán légzőnyílások. Tehettem be bármilyen ventit legfeljebb a zaj nőtt, a hűtés nem igazán javult. Ezek a Corsair SP120-asok baromi jól néznek ki és ~1000f/min halkak, ami szintén fontos. Nálam a R7 3700X max hőfoka elérte a 81 fokot, most a maximum - ugyanazzal a FUMA hűtővel, közepén 1 ventivel - 67 fok. Nem mind1.

Új hozzászólás Aktív témák