Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
abdulka1
üzenetére
Köszi.
A rács egy CM Cosmos ház tetején volt, mondhatni gyári darab csak méretre kellett vágnom. Az eleje jobb lett volna, de azt az íves alsó része miatt nehézkesebb lett volna megfelelően kialakítani így az megmaradt.
Amúgy nehéz ügy, mert többnyire nem vállalnak ilyen (vagy hasonló) perforált lemez elkészítését vagy olyan drága (hidegen sajtolás vagy lézervágó + festés) amin gondolkozni sem érdemes inkább házat cserél az ember.
A P350X frontja két oldalt előre be van vágva a LED sáv miatt, szóval csak mögüle kellett kiszerelnem a a dupla falát és a LED világítás műa. léceit majd alul-felül elvágni és a középső - megfelelő méretű téglalap - kiesett. Ezután mögé illesztettem a rácsot és elektromos ragasztópisztollyal a front mögötti részen több ponton rögzítettem. Mondhatni így egyszerű volt.
Sajnos az ilyen, zárt elejű házak rosszul szellőznek hiába vannak a front két oldalán légzőnyílások. Tehettem be bármilyen ventit legfeljebb a zaj nőtt, a hűtés nem igazán javult. Ezek a Corsair SP120-asok baromi jól néznek ki és ~1000f/min halkak, ami szintén fontos. Nálam a R7 3700X max hőfoka elérte a 81 fokot, most a maximum - ugyanazzal a FUMA hűtővel, közepén 1 ventivel - 67 fok. Nem mind1.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4593, 100% Akkumulátor
- MSI Thin GF63 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - Garancia - MAGYAR
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató!
- MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X OC 24GB GDDR6X 384bit
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A rács egy
Grózi