Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
flymi
addikt
Csereéretté váltak az eddig használt és a házzal együtt kapott gyári Corsair ventik + a beledobált százéves 140-es Cooler Masterek.
Noiseblocker E-Loop nálam a favorit, a cpu hűtőn is muzsikál belőle kettő 120-as pwm-es + van tartalékba is még egy és nagyon szuperek, de a házhűtőket mindenképp cserélném már. Szóval vagy ezekből vennék még nagyobb teljesítményűeket vagy képbe került még a Corsair Premium Magnetic Levitation széria is ami elvben jól hangzik viszont nem tudom mennyire ajánlott, kinek van vele tapasztalata?! Mert árban nem a legolcsóbb és ha már vennem kell 4-5 jó minőségűt akkor ne az ablakon dobjam ki a pénzt szarra.
RGB nem kell de ha ledest vennék az kék vagy zöld lenne.Kell a nagy légmozgás, mert a gép a kis asztalkámon jobb kézre esik és a sarokban van, sajnos olyan pici helyem van a falba mélyesztett lyukban kialakított "asztalon", h nincs hely máshová tenni. Felül a gépház és a polc közt is van kábé 6,5-7cm, a gép hátulja és a fal közt 9cm, szóval kva kevés és keskeny a hely ahol a meleg levegő távozni tud. Corsair Carbide 600Q a kuckó, ráadásul így már szerelés ügyileg sem jó a ház kialakítása (inverz a jobbon nem okés) így jövőre tervben van, h átkerül egy épített gépházba a konfig ahol felül is lesz hely a ventiknek és alsó tápos elrendezésű lesz.
+1 kérdés: Anno elég jókat olvastam az Aerocool DS-ről és talán még ajánlott is volt (kár, h nem vettem belőle egy párat), de mára teljesen eltűnt. Ez azért van mert mégsem volt olyan jó? Vagy...?

++1 kérdés: Olcsóbb ventik ügyében mi az állásfoglalás az Arctic BioniX ventikről? Ugyanaz a konstrukció mint a sima F12/F14 csak színes keretekkel vagy van bennük valami extra? Ritkán használt tesztgépbe is tennék új ventiket.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ/BONTATLAN Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600XT / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X12 Detachable i5-11G I 16GB I 512SSD I FHD+ Touch I Cam I W11 I Gari!
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Grózi